Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 v12, 550i, 300ps, BBS body kit
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Sportivu
sunt destul de nationalisti italienii, cel putin din cum i-am vazut eu cand am fost (Torino)
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ Aug 1 2010, 11:20 PM) *
sunt destul de nationalisti italienii, cel putin din cum i-am vazut eu cand am fost (Torino)

ohoo...da...pai sa stii,,,,o gramada de fiaturi naibii....chiar enervant biggrin.gif
am vazut si cateva buburuze 500,600 si chiar polski, vechi vechi insa foarte intretinute
alexandruozn
bafta coane,sa faci poze multe si sa te intorci cu bine biggrin.gif
apropo uite iti postez o poza in care erai gata sa bagi rechinul la garaj....... sad.gif
Mihai_AMD
CITAT(alexandruozn @ Aug 5 2010, 09:55 AM) *
bafta coane,sa faci poze multe si sa te intorci cu bine biggrin.gif
apropo uite iti postez o poza in care erai gata sa bagi rechinul la garaj....... sad.gif

eram gata sa'l bag si chair l'am bagat tongue.gif
deja mi'e dor de el,astea 3'4saptamani o sa fie cea mai lunga perioada fara surubareala,in sfarsit am si eu mainile albe
aseara a fost deajuns ca cineva de aici unde stam sa il vad cu capota ridicata la un pejo 207 si mam dus sa vad si eu repede daca pot ajuta..si am ajutat,am schimbat niste sigurante ca nui mergea stropgel,stergatoare si cateva alte prostii,ca omu era planta,incurca volanul cu pedalele smile.gif))
Mihai_AMD
o amintire bineinteles temporara de azi de pe plaja de la Mondragone de langa Napoli
nu stiam unde sa postez,oriucm e ok aici ca e si BMW e si rechin biggrin.gif:D
ce face dorul de rechin.... dry.gif
05aBi
Bos de bos biggrin.gif
Numai inteleg nimic, pana la urma vii si tu la intalnire, nu ?
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Aug 8 2010, 07:01 PM) *
Bos de bos biggrin.gif
Numai inteleg nimic, pana la urma vii si tu la intalnire, nu ?

nu....nu pot schimba data intoarcerii adica 29aug decat daca cumpar alte bilete la avion...sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
alexandruozn
pacat nene pacat...
foarte tare tatuajul...bravo.
MeHigh
azi a fost prima data cand am trecut pe la Gaesti si nu m-am oprit la Mihai. of sad.gif
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Aug 10 2010, 04:35 PM) *
azi a fost prima data cand am trecut pe la Gaesti si nu m-am oprit la Mihai. of sad.gif

off mihai...asta e....deja mi sa taiat keful de concediu pt ca nu mai pot ajunge la intalnire...
ce naspa sa nimerit oferta de bilete dus intors 1-29august...nu putea sa fie pana pe 26 hai si 27,,,,veneam si io,urcam in rechin frumos si plecam cu toti la drum...

si cand ma gandesc ca eu am propus data 28-29aug...sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
bartro
Nu exagera.. bucura-te de concediu! Italia e o tara frumoasa. Imi pare rau ca nu poti sa vi, dar va fi alta intalnire la anul cool.gif
05aBi
Sau peste vreo cativa ani ...
MeHigh
Micuto, mai ai putin si tragi iar aer in admisie, e aproape gata concediul tau smile.gif
vine el Mihai acasa, vezi tu ce-ti baga mana sub fuste tongue.gif sa vada daca ai fost cuminte cat a fost el plecat.
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Aug 24 2010, 09:55 AM) *
Micuto, mai ai putin si tragi iar aer in admisie, e aproape gata concediul tau smile.gif
vine el Mihai acasa, vezi tu ce-ti baga mana sub fuste tongue.gif sa vada daca ai fost cuminte cat a fost el plecat.

console.gif ehee...abia astept sa ma duc sa o consolez,CA CAnd am plecat i-am promis ca o iau la intalnire,si acu cred ca plange in garaj sad.gif
MeHigh
da, ii curg lacrimile pe langa nas si se unesc jos pe spoilerul BBS, intre proiectoare.
David
CITAT(MeHigh @ Aug 24 2010, 11:37 AM) *
da, ii curg lacrimile pe langa nas si se unesc jos pe spoilerul BBS, intre proiectoare.

smile.gif
Mihai_AMD
cateva poze de azi si in seara asta la o iesire cu alexandruozn la o cafea
xander
cam vechi cauciucurile tongue.gif
frumoasa masina
as vrea sa gasesc si eu niste jante din astea pt e28 wub.gif
Mihai_AMD
CITAT(xander @ Aug 30 2010, 11:58 PM) *
cam vechi cauciucurile tongue.gif

smile.gif
te referi la gumele care erau pe fostele mele jante actuale ale lui reactor share?ca stiu ca alea erau michelin,luate de rares de la tine tongue.gif
astea sunt alte jante,cu 9j spate si alte gume bineinteles:)

LE:SAU daca in vreo poza alea de pe fata ti s/au parut cunoscute ca profil,intr/adevar alea de pe fata sunt de la sportivu/rares respectiv xander:)
BBo
Cred ca se referea la DOT: iunie 2003.
Mihai_AMD
CITAT(BBo @ Aug 31 2010, 08:36 AM) *
Cred ca se referea la DOT: iunie 2003.

aaa,dap acum mi/a picat fisa...
sunt cam batrane gumele insa se prezinta foarte ok nu isi arata varsta biggrin.gif
xander
dap la DOT ma refeream
stiam ca cateva din cauciucurile care au plecat de la mine au ajuns la tine dar nu stiam ca le mai ai inca pe masina
alexandruozn
hai cu inelele alea pe ceasuri si cu volanul ala..nu te mai zgarci la bani biggrin.gif
abia astp sa vad inelele ca poate apoi fac si eu comanda la INTERCEPTOR.... rolleyes.gif
Mihai_AMD
CITAT(alexandruozn @ Sep 1 2010, 09:05 PM) *
hai cu inelele alea pe ceasuri si cu volanul ala..nu te mai zgarci la bani biggrin.gif
abia astp sa vad inelele ca poate apoi fac si eu comanda la INTERCEPTOR.... rolleyes.gif

baaaa este belea...volanu nu vrea sa mai dea omu frate iam pus 200euro in mana vb aia si a zis ca nu mai vinde masina vrea sa pastreze volanu....
cat despre inele,si eu le astept,azi cred ca lea comandat florin,,,
bafta
ps:pt cititori,e vb de un volan de lemn/mahon BBS,infiorator de frumos
haifisch
calic esti...vrei si volan bbs acuma tongue.gif tongue.gif laugh.gif
alexandruozn
pune ma si poza cu volanul sa moara lumea.... laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(alexandruozn @ Sep 1 2010, 09:21 PM) *
pune ma si poza cu volanul sa moara lumea.... laugh.gif

uite si poza.nu tr sa moara nimeni tongue.gif

chiar daca era de e34,gaseam eu butuc compatibil cu e12 meu...SAU il tinem in vitrina pana imi pica din cer vreun e34 tongue.gif
xander
era mai frumos asa
Mihai_AMD
CITAT(xander @ Sep 1 2010, 11:10 PM) *
era mai frumos asa

da da sigur biggrin.gif
de unde e poza aia?ai tu volanu ala?biggrin.gif
manole74
Partea de jos, cea cu ornamentul e interschimbabila, gasindu-se pe ebay chiar carbon sau alte balarii..... Unul din cele mai frumoase volane de BMW........
TiL
QUOTE (manole74 @ Sep 2 2010, 09:16 AM) *
Partea de jos, cea cu ornamentul e interschimbabila, gasindu-se pe ebay chiar carbon sau alte balarii.....

Cred ca accentul era pe colacul volanului, care e din lemn la a doua poza. Primul nu ma incanta.
Mihai_AMD
primul,al 2lea,volan BBS sa fie....biggrin.gif
xander
QUOTE (db85amd @ Sep 2 2010, 07:35 AM) *
da da sigur biggrin.gif
de unde e poza aia?ai tu volanu ala?biggrin.gif

http://www.mye28.com/viewtopic.php?t=77822 smile.gif

era pus la vanzare
Mihai_AMD
masina a primit alt schimbator luminat,de data asta cu banut de M si de lemn
am montat azi si inelele de crom pt ceasuri
urmeaza zilele astea sa refac setul de lemn interior-la consola de aer,torpedo si un dreapta volanului,au reintrat in posesia mea dupa 2 ani.
am pozat si sigla incastrata acolo pe trimul de lemn de pe torpedo,are cineva idee despre ce zice acolo?
mentionez ca lemnul asta lam scos de pe un e28 acum vreo 3 ani,e28 care nu mai avea nimic deosebit..
iorgos
Inelele arata foarte bine.

Buna alegere Mihai.
Mihai_AMD
CITAT(iorgos @ Oct 3 2010, 05:42 PM) *
Inelele arata foarte bine.

Buna alegere Mihai.

wink.gif
manole74
Ai luat si inelele pentru mine?
Mihai_AMD
CITAT(manole74 @ Oct 3 2010, 06:09 PM) *
Ai luat si inelele pentru mine?

sigur wink.gif
vedem cum facem sa ti le dau/montez,ca nu sunt ca alae de plastic cromat cu buza care se clipseaza oarecum,astea tr lipite si tr ceva bibilit
David
Poate ti-am mai spus-o, dar simt nevoia sa-ti mai spun odata... Felicitari pentru modul in care ingrijesti E12-le! Arata intr-un mare fel masina! celb (4).gif
Mihai_AMD
CITAT(David @ Oct 4 2010, 06:45 PM) *
Poate ti-am mai spus-o, dar simt nevoia sa-ti mai spun odata... Felicitari pentru modul in care ingrijesti E12-le! Arata intr-un mare fel masina! celb (4).gif

ms david!si masinile tale au aratat/arata la fel de frumos...
Mihai_AMD
in asteptarea kit-ului xenon 6000k... search.gif
Mihai_AMD
CITAT(db85amd @ Oct 8 2010, 07:53 AM) *
in asteptarea kit-ului xenon 6000k... search.gif

a venit si kit-ul xenon azi
l-am instalat,l-am si probat acum pe seara,se vede mult mai ok si din interior si din exterior biggrin.gif
important e ca l-am pus pe faruri cu lupa,daca erau faruri normale se imprastia ca naiba lumina
Mihai_AMD
ieri am achizitionat un volan de lemn,BMW
e de pe e34,stiam ca nu merge la mine din cauza prinderilor insa nu puteam sa nu il iau...poze cu el "in pioneze",sa am si eu amintire smile.gif
azi l-am montat pe e32 lui lord_halo,care oricum era plin de lemn in interior si un volan ca asta chiar lipsea...
scuzati cocina de pe presuri tongue.gif
xox
Nu prea merge in E12, parca-i prea contrast.

Plus de asta, eu am avut la E30 unul de lemn (de la jorjel) mergea ok ca miezul era aluminiu dar in schimb imi alunecau mainile pe el. Trebuia sa port manusi de piele sa pot conduce tongue.gif
Mihai_AMD
mai dezgrop si eu topicul....

intre timp am lacuit trimurile de lemn,si le-am montat azi la interior...biggrin.gif
asa ambianta placuta mi-au facut pe seara cand era semi intuneric in masina rolleyes.gif
lord halo
thumbup.gif
Mihai_AMD
kitsch sau nu,oricum de mare savoare pt mine,am instalat o plafoniera de e39,cu lumini ambientale,ca tot savurez la un bord "vegheat" de luminitele alea 2 rosii noaptea,si cum bani de e39/e38/e46 nu am,am zis sa am si io in e12.poza de azi dupa ce am montat,s-a fixat perfect in panoul de la check,am vrut sa fac si o poza noaptea,insa aveam bateria descarcata.
ambianta,pe intuneric e de mare efect...care aveti stiti smile.gif
acum parasolarele luminate,nu se vor mai considera sg kestii gri de pe tapiserie biggrin.gif
*am fost nevoit sa dau jos de la oglinda cele 2 cruciulite si cei 5-6 braduti care imi alinau nasul smile.gif pt ca lumina sa se imprastie ok pe toata consola...
05aBi
Frumos, culoarea plafonierei e un pic dubioasa pentru ce interior are masina, ideal ar fi fost sa fie neagra/gri.
xox
Asta vroiam sa scriu si eu, ar merge dat un negru/gri peste ea.
Mihai_AMD
o pot colanta cu negru,dar mai la sf asteapta biggrin.gif

si o poza de adineauri..
in realitate e cu mult peste ce se deduce din poza smile.gif...
*azi mi s-a ars si ledul din schimbator
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.