CITAT(io`s @ Aug 19 2008, 11:00 PM)

exact, la pozitie in spate tre becuri de 5W, DOAR pe frana si semnal sunt de 21W
understand..da,mi-am adus aminte..la pozitie parce era bec din ala mai mic..care la mine a ramas degeaba ,am modificat un pic mufele de la stopuri,adica am pus pozitia in locul franei si frana in locul cetei,iar eata e in locul pozitiei,pun si o schema daca e nevoie

..............imi place mai mult cum da noaptea in spate stopurile...
LE:ieri am mai bibilit un pic pe la podul pedalier,se miscau pedalele,si nu in sensul lor normal fata spate si stanga dreapta,si era cam deranant in mers.pana la urma am obs ca era slab,dar f slab surubul ala maaaaaaaare si luuuuuuuuuuung de sus are tine frana si ambreiajul.lam strans,nu ff tare sia cum pedalele se actioneaza mult mai "soft"

)
o alta bibileala la pedale,de fapt la ambreiaj a fost ca pedala respetiva avea un jo de 2cm inainte sa actionezecilindrul,jo care sa dovedit a fi de la lipsa bucsei-saiba din plastic care vine pe surubul din capul tijei cu inel in capatul unde se prinde de pedala..am pus acolo bucsa ca aveam alta si acum si pedala de ambreiaj se apasa mult mai frumos