Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 v12, 550i, 300ps, BBS body kit
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
xox
Mi se pare mie sau e mai mic decat modelul care-l cautai initial?
Mihai_AMD
CITAT(xox @ Jul 13 2011, 02:48 PM) *
Mi se pare mie sau e mai mic decat modelul care-l cautai initial?

da,mai mic in gabarit,ca ala de M e din 2 bucati,asta e mai slim
haifisch
QUOTE (David @ Jul 12 2011, 06:16 PM) *
QUOTE (haifisch @ Jul 12 2011, 12:21 AM) *
smile.gif nu pot comenta din pacate....pentru ca aici e vorba de gusturile fiecaruia

Vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt..... smile.gif

nu a fost tocmai replica potrivita domnu' david

totdeauna am crezut si voi crede ca eleronul de M de E28 nu va arata niciodata bine pe E12

Mihai_AMD
QUOTE (vulpe)
totdeauna am crezut si voi crede ca eleronul de M de E28 nu va arata niciodata bine pe E12

atata timp cat eleronul meu nu e de M e28 nu are rost sa va certati
fiecare cu gusturile sale,eu nu imi impopotonez masina ca sa placa altuia,asa cum nici mie nu-mi place cum altu si-a ornat cazanu,dar ii respect decizia smile.gif
haifisch
nu e cearta

si cum am spus si mai sus fiecare cu gusturile lui....nu trebuie sa imi placa mie sau altcuiva

tie daca iti place e perfect smile.gif
David
CITAT(haifisch @ Jul 13 2011, 11:15 PM) *
CITAT(David @ Jul 12 2011, 06:16 PM) *
CITAT(haifisch @ Jul 12 2011, 12:21 AM) *
smile.gif nu pot comenta din pacate....pentru ca aici e vorba de gusturile fiecaruia

Vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt..... smile.gif

nu a fost tocmai replica potrivita domnu' david

sml (1).gif lnr (1).gif lgh (12).gif lgh (24).gif biggrin.gif
haifisch
biggrin.gif
MAD520
am avut si eu o perioada, acum cativa ani, eleron identic pe e12. eu il pusesem un pic mai spre spate ca sa se integreze mai bine. faptul ca nu am emblema pe spate (care e ca nuca in perete) mi-a permis acest lucru. nu a durat mult pt ca am gasit ceva mai ok, dar era mai bun decat nimic. oricum, spor la treaba! ...iar daca ii pui si airbag, esti cel mai tare! smile.gif
xox
Airbag-ul e util (am invatat asta pe propria piele). Si din ce stiu, si E23 avea airbag prin 84-85.
Mihai_AMD
CITAT(MAD520 @ Jul 18 2011, 04:26 PM) *
am avut si eu o perioada, acum cativa ani, eleron identic pe e12. eu il pusesem un pic mai spre spate ca sa se integreze mai bine. faptul ca nu am emblema pe spate (care e ca nuca in perete) mi-a permis acest lucru. nu a durat mult pt ca am gasit ceva mai ok, dar era mai bun decat nimic. oricum, spor la treaba! ...iar daca ii pui si airbag, esti cel mai tare! smile.gif

daca nu reusesc sa pun erbeg nu0i bai ca am erbeg integrat la cele 115kg smile.gif))))
Mihai_AMD
Sesiunea foto promisa,de la malul marii,mai exact din Portul Tomis,cu E12-ele meu si E32 lui lord_halo
enjoy smile.gif
lord halo
cool.gif
Mihai_AMD
masina a primit puntea spate cu discuri.bascule de e34 si traversa de e28 modeulu 2,adica aia cu 8-urile alea.puntea de e28 primu model,din 82 cum aveam eu nu s epupa cu basculele de e34
in fine.
frane beton,o mica problema...am un harjait asa ca si cum sunt discurile un pic ovalizate si cu rugina si freaca de placute.cam asa si e,discurile in sine nu par ovale la ochi cel putin,insa au o fata de rugina caci nu au mai mers ce 2 ani,si ma gandesc pana isi fac iar oglinda o sa persiste harjait ala.nu au grad,sunt ca noi,si nu am acum bani de altele noi,destul am luat bucsile spate noi,lichid textar,bucsa mare de la diferential noua la fel,luni tr sa junga si placutele
si pe dreapta spate unde harjaie mai tare imi cam incalzeste un pic discul,f putin,nu ramane infranata,adica se invartea usor cu mana roata suspendata plus ca daca e masina in loc,o impingi la fel de usor,daca era un pic blocat etrierul se simtea.sper ca incinsul si harjaitul sa se rezolve odata cu oglindirea discului de noile placute
si mi-a mai intrat si in interior roata cu noua punte,ins ensul ca acum cred ca inghite lejer un 235/245 chiar,pana acum 225 latimea era fix in aripa smile.gif
lucian
asta as vrea sa fac si eu. la ce zici 8-uri? la bucsele alea de bara stabilizatoare?
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ Aug 7 2011, 07:01 AM) *
asta as vrea sa fac si eu. la ce zici 8-uri? la bucsele alea de bara stabilizatoare?

nop...piesa 6 http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/Seda...eel_suspension/ wink.gif
initial eram in dubii daca sa le pun sau nu,eu oricum nu am avut inainte bucsilitile alea,si nefiind noi decat sa-mi bata pe masina mai bine sa bata in magazie smile.gif)))
Mihai_AMD
masina a primit nr personalizat,ca sa dea mai bine in poze biggrin.gif
Mihai_AMD
am zis sa pun si pe topicul meu,cateva clisee mai frumoase cu e12-ele,de la intalnire
Mihai_AMD
Am strigat PREZENT la invitatia prietenilor din Valcea week trecut si am fost cu E12-ele la Salonul auto-moto organizat acolo...
A fost super frumos!
Ceva poze,nu numai cu E12-ele meu...
Au fost unele masini,de epoca,afara(Rolls Royce din anii 60,Porsche 912,DOdge Charger din 70,si altele...) iar celelalte in Salon...
Am ramas placut impresionat de organizare si de cativa oameni de acolo care ii stiam decat din fata calculatorului...

Alte poze aici:http://fotografie.valcea-net.ro/?page_id=683

Pana una alta,poze cu masina mea
tomado e28 owner
Cum de ai lasat-o pe aia sa ti se urce pe masina? tongue.gif
elvislorin
o fi avut piele fina de caprioara...poate ca i-a dat si un polish tot fatzaindu-se cu popoul laugh.gif
laudabila intentia cu salonul...pare ok realizat...si la mai mare
Mihai_AMD
si ultimele poze sosite cu intarziere de la un fotograf de la salon...
INTERCEPTOR
as fi lasat o si eu sa se intinda pe caputa ,pana crapa chit ul de pe ea.si asa e crapat:P
marfa salonul succes in continuare.la automatizarea masini
Mihai_AMD
de un an incoace,de cand mi-am facut interiorul noaptea ca pomul de craciun tongue.gif cu fel si fel de butoane si luminitze,visez sa fac si sigla de pe volan sa se aprinda...
iata ca am bibilit 2 nopti la ea si a iesit cum am vrut.in poze e naspa,insa in realitate contururile rosii sunt perfecte
faza naspa este cum sa leg becul sub ea acum.spatiu am,noroc ca noul meu volan de lemn are spatiu sub capacul acela destul de generos,problema e alimentarea.ca orice bmw,am plus si minus pe volan,insa sunt de la claxon si daca pn bec pe ele,face circuit prin bec si claxoneaza non stop
pana sa caut eu solutii,astept idei.
pana una alta,sigla,luminata sub ea de o lanterna biggrin.gif
Mihai_AMD
revin...
problema iluminarii siglei de la volan,din curentul de la claxon de pe volan,am rezolvat-o cu ideea unui pasionat din California,sg persoana care am gasit-o pe google care a mai facut asa ceva...
mi-a zis sa leg in paralel 3 leduri,si atunci nu se va mai crea continuitate ca sa claxoneze nonstop,ca in cazul legarii unui bec sau unui led...am facut asta azi si a mers!
poza mai jos...mentionez ca in realitate e durere smile.gif si e tot rosie lumina,nush de ce aparatul mi-a facut-o spre galben
elvislorin
nu te deranjeaza lumina la condus?nu ma refer la culoare ci la faptul ca e puternica...eu am facut pe e46 cu leduri albastre...am schimbat toate ledurile din bord si era ok...nu am facut rosu pt ca mi se parea ca ma deranjeaza
Mihai_AMD
CITAT(elvislorin @ Oct 23 2011, 09:34 AM) *
nu te deranjeaza lumina la condus?nu ma refer la culoare ci la faptul ca e puternica...eu am facut pe e46 cu leduri albastre...am schimbat toate ledurile din bord si era ok...nu am facut rosu pt ca mi se parea ca ma deranjeaza

deci...ROSU,ca culoare este cea mai linistitoare,lucru dovedit clinic
ROSU,ca lumina de bord,mi se pare cea mai ok din toate,mai ales ca bmw-ist
apoi...cum sa ma deranjeze,cand TOATE luminile,in afaa de cea de la volan,sunt OEM?adica,,nu concepea neamtzu un led care sa deranjez la ochi.
dar...vazand poza,,ai drepate,par prea puternice,in realitate sunt asa frumoasee biggrin.gif:D
haifisch
QUOTE (db85amd @ Oct 23 2011, 12:39 PM) *
QUOTE (elvislorin @ Oct 23 2011, 09:34 AM) *

deci...ROSU,ca culoare este cea mai linistitoare,lucru dovedit clinic
ROSU,ca lumina de bord,mi se pare cea mai ok din toate,mai ales ca bmw-ist
apoi...cum sa ma deranjeze,cand TOATE luminile,in afaa de cea de la volan,sunt OEM?adica,,nu concepea neamtzu un led care sa deranjez la ochi.
dar...vazand poza,,ai drepate,par prea puternice,in realitate sunt asa frumoasee biggrin.gif:D

deci....nu ai nimerit-o...nu rosu e culoarea aia linistitoare smile.gif .....albastru este

elvislorin
pe mine ma deranjeaza culorile de la golf 4, passat etc...de aia te intreb...eu am pus un albastru care nu era puternic si mi-a placut
Mihai_AMD
in fine...pe mine personal alta culoare la interior imi provoaca greturi,gen verde skoda sau galben mercedes nush ce model
alexandruozn
coane gratarul ala pt ventilatie era de 7-ar laugh.gif '' venea pana la maneta de viteze '' laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(alexandruozn @ Nov 6 2011, 08:54 PM) *
coane gratarul ala pt ventilatie era de 7-ar laugh.gif '' venea pana la maneta de viteze '' laugh.gif

laugh.gif am ciudat....ca doar 1 e32 am dezmembrat,si ala avea led din ala rosu de alarma pe grila aia de pe bord...si stiu ca am hacuit gratarul ca sa pun ledul la mine la e12...hmm..dar,de ce nu ai luat grataru de la aia rosie?
Mihai_AMD
27 november 2011, PhotoShOOting BMW E12 & BMW E34
xox
Foarte fain contrastul intre masini si peisajul vechi, dezolant. thumbup1.gif
Mihai_AMD
daa...cand am intrat in hale,am verificat nu cumva sa gasim oameni morti pe acolo ca apoi pica pe noi wink.gif))
Mihai_AMD
USA look biggrin.gif
bine,E28-ul de USA nu avea chiar acolo seamnalele,,,dar macar un efect asemanator tongue.gifP
am folosit becuri de T5 de 3w,se vede super bine si semnalizarea
elvislorin
arata bine maestre
e21valcea
QUOTE (db85amd @ Dec 8 2011, 09:52 PM) *
USA look biggrin.gif
bine,E28-ul de USA nu avea chiar acolo seamnalele,,,dar macar un efect asemanator tongue.gifP
am folosit becuri de T5 de 3w,se vede super bine si semnalizarea

arata super tare asa mi-am facut si eu
tomado e28 owner
Mihai, ma tot mir ce locuri noi gasesti pentru a mai amplasa beculete laugh.gif
Arata bine 3-arul de Valcea smile.gif
Mihai_AMD
@tomado,cred ca urmeaza niste neoane rosii sub masina
LE:glumeam smile.gif)))

mai,beculete mai am slava domnului,dar asta e,nu mai am idei de amplasare smile.gif))
Mihai_AMD
un filmulet cu masina mea,care tin sa il fac de vreo 3 ani incoa..cu primele poze de la lucrul la masina,,,pana in prezent
http://www.youtube.com/watch?v=3dn_NSs3wNM...feature=related
lucian
misto. muzica m-a dat pe spate biggrin.gif
elvislorin
mihai asta e ca un ursulet...mare si sensibil smile.gif))
Mihai_AMD
mai pun si eu ceva poze cu cazanu biggrin.gif

Mihai_AMD
My BMW s-a cam oprit aici,cel putin pentru o perioada lunga de timp...azi noapte masina a suferit un accident.Nu rutier,ci natural ca sa zic asa,unde a stat parcata in fata blocului a cazut o bucata de zapada imensa,care a produs ceva pagube...parbriz zob(turtit pana peste coaja de bord),plafon stramb pana spre jumatea masinii(inclusiv buza plafonului pe care statea parbrizul),nu vreau sa fie si stalpii fata desi la prima vedere imi par inclinati,chiar si ceasurile de bord s-au spart,de la parbriz ca s-a lipit de bord...nu mai zic ca a plouat apoi pana dimineata in masina+cioburi pe acolo...Nu stiu daca asa a trebuit sa fie soarta,ca sa ma motiveze sa o bag iar in restaurare totala,ceea ce vroiam de asta vara,si ceea ce se va intampla anul asta...pana una alta,tre sa caut un E46/E39 sa am cu ce ma misca...
05aBi
pacat, mare pacat ... sad.gif
acum o solutie ar fi sa schimbi plafonul, poate gasesti si unul cu trapa daca iti place
TiL
Fuck!

si eu vad, dupa fiecare stricaciune oportunitate de imbunatatire. In cazul asta, as incerca sa fac ce zice Gabi: plafon cu trapa.
Nu te gandi sa indrepti plafonul tau, ar iesi... treaba facuta nici pe jumatate si mult prea multa munca. Incepe sa cauti un plafon bun.
Apoi pregateste-te sa stai cu ochii-n patru cand sudeaza nenea, ca sa iasa ca la carte.
Mihai_AMD
da,o sa caut si plafon cu trapa.....acum ma concentrez pe gasirea altei masini,si apoi am sa fac si planul de atac pt e12
caut ori un e39 benzinar 2.0(2.2) sau 2.5 care sa il tin pe termen lung,ori pt anu asta pana fac e12-ele un e46 diesel(care il consider de terfeleala)
05aBi
daca vrei ceva vechi si diesel, sa nu faci investitie prea mare in ceva ce oricum o sa vinzi mai incolo, sau cine stie ... sugerez sa te uiti aici
bartro
Ce nasol, imi pare rau de munca ta.
Plafonul se schimba, cu stalpi cu tot, daca este necesar. Mai are Otto caroserie de e12? Avea trapa?
Temporar merge si un E38 2.5tds, are portbagaj mare pentru carat piese de e12 smile.gif

E periculos iarna asta, zapada multa. Probleme cu copaci, pica si de pe blocuri. Am venit odata seara acasa, m-am bucurat sa gasesc un loc de parcare, bag masina, si cand ies ma uit in sus ca sa vad ditamai craca de copac rupt care atarna de niste fire peste masina. Daca pica, eram in situatia ta acuma.
xander
nasol......... sper sa gasesti repede piesele necesare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.