ca sa nu mai fiu intrebat pe mess ce mai face masina,mai povestesc aici una alta...ieri am primit "verde" de la asigurarea celuilalt ca ma pot apuca de masina,nu mai e nevoie de poze/detalii...ca si asigurarea mea,si a lui ne-a scos culpa comuna,si mi s-a zis ca masina find veche mi-o socoteste ca dauna totala,si mi se va da 50% din valoarea la care o socotesc ei...e bine si asa..
am facut si rost de toate piesele necesare (nas,ochelari neatinsi,capota ok,tragger si tot panoul frontal in stare super-multumesc otto,semnalizare dreapta,bara ca noua si fusta,etc....)
saptamana viitoare o sa o duc la tinichigiu
intre timp, ca sa nu stau degeaba in curte,am terminat de montat bateria in spate,cu izolatii prinderi si ce mai e,,,am terminat si noul set de faruri-surpriza:PP ),saptamana asta tr sa ajunga si xenonul 6000k,am montat si amcaralele spate electrice-multumesc chychy,si,ce e MULT MAI IMPORTANT tot sapt urmatoare merg sa achizitionez restul kitului BBS,adica pragurile

:D:D:D....am gasit la cineva,nu le-am vazut inca,zice ca are si eleron...ramane de vazut
am schimbat si placutele de inmatriculare,azi le-am ridicat pe cele noi,aia de pe fata a fost strambata rau in accident s cea de spate era si ea tocita de vreme,decolorata,,,,
daca tot stau si saptamana asta cu ea pe tusa luni m-am gandit sa comand/schimb si flansa cardan ca se vad atele la ea si rulmentu cardan ca face galagie saracu...
cam atat din culisele bietului rechin...revin cu poze dupa ce e gata

:D