Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 v12, 550i, 300ps, BBS body kit
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Mihai_AMD
CITAT(manole74 @ Feb 13 2010, 01:39 AM) *
Bravo Mihai!

CITAT(lord halo @ Feb 13 2010, 07:54 PM) *
Super frumos ! cool.gif iti dai seama ca deja e pe drum cererea pt ducessa , nu ?!! rolleyes.gif

CITAT(daman @ Feb 14 2010, 11:58 PM) *
ai o masina foarte frumoasa.felicitari.

ms ms ms

CITAT(MAD520 @ Feb 15 2010, 04:00 AM) *
ce bine arata cu farurile si proiectoarele originale smile.gif

dap ,arata ok si asa...dar le-am pus ca sa nu treaca iarna cu noroaie si zapezi si saruri peste bietele geamuri clare biggrin.gif...abia astept primavara sa le urc la loc pe cele clare,chiar daca noaptea nu o sa mai vad asa bine
CRM112
de ce sa nu mai vezi bine noaptea cu cele clare?
bartro
QUOTE (CRM112 @ Feb 15 2010, 09:57 AM) *

Ca bate aiura, in loc sa iluminieaza sosea lumina se duce peste tot, inclusiv spre masini care vine din contrasens smile.gif
alex230ro
cu farurile originale arata mai bine smile.gif

nu prea vad angel si alte nebunii pe masini mai vechi de 98 hai E46 sau E39 dar pe pisica /urs rechin nu prea le vad rostul
Mihai_AMD
CITAT(CRM112 @ Feb 15 2010, 09:57 AM) *

exact cum zicae si bart,pt ca geamurile originale au striatiile alea care fac toti banii...alea disipa lumina,cu alea clare,zici ca am 4 lanterne,fac 4 puncte care cu greu am reusit sa le focalizez undeva in fatza sa vad cat de cat ok smile.gif

CITAT(alex230ro @ Feb 15 2010, 11:54 AM) *
cu farurile originale arata mai bine smile.gif

nu prea vad angel si alte nebunii pe masini mai vechi de 98 hai E46 sau E39 dar pe pisica /urs rechin nu prea le vad rostul

stiu si asta...si sunt intru totul de acord cu ce zici,insa initial am zis sa fac farurile smoked cu cruci..si am zis sa vad cum ar da si inelele...si mi-au placut si asa.acum..pacatul meu sa fie smile.gif
TiL
poate gasesti sticle originale pana le montezi la loc biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Feb 15 2010, 05:31 PM) *
poate gasesti sticle originale pana le montezi la loc biggrin.gif

ah,am sticle originale desfacute..dar..daca tot le-am asamblat si le am asa cu geam clar..nu mai stau sa le desfac,,oricum ma bucur ca am si setu asta de 4 faruri originale ca noi biggrin.gif
iorgos
Mihai, masina ta intinereste de la o zi la alta. Tine-o tot asa. Felicitari.
Mihai_AMD
am facut azi rost de un radiocass original de e34/e36...maine il montez..ma lipsesc de mp3,prefer ca noul radiocass sa vina ca turnat acolo in bord,mai ales noaptea ca are luminile bordului...poze maine seara tongue.gifP
TiL
biggrin.gif
Mihai_AMD
si poze cu radiocass montat smile.gif
elvislorin
vai dar ce locas de caseste misto ai!!!nenea nenea de unde le ai? tongue.gif
Mihai_AMD
CITAT(elvislorin @ Feb 16 2010, 08:54 PM) *
vai dar ce locas de caseste misto ai!!!nenea nenea de unde le ai? tongue.gif

da da maestre,multumesc inca o data smile.gif
CRM112
QUOTE (bartro @ Feb 15 2010, 10:29 AM) *
Ca bate aiura, in loc sa iluminieaza sosea lumina se duce peste tot, inclusiv spre masini care vine din contrasens smile.gif

am inteles acum despre problema la e12. smile.gif
Mihai_AMD
Cateva poze odata cu aducerea la Gaesti a E23-ului lui lord_halo,pentru mici lucrari
lord halo
rolleyes.gif cool.gif
Mihai_AMD
In pauzele cat mai ma odihnesc din lucrul la e23 lui lord_halo,am zis sa-mi fac de cap cu o idee ce de vreo 2 ani ma bantuie...cum tot nu suport la drum gps-ul infipt in parbriz,am zis sa-i fac si lui un loc mai bun...
pozele sunt decat orientative,trebuie facu acolo frumos ceva capac ca sa umple golul ramas,oricum vreau sa fac un sistem ca sa il pot si da jos cu usurinta.am noroc ca e fix cat gura de aer la inaltime.
Mihai_AMD
RC-urile 8j cu 9j sunt pe terminate,b86dtm se pare ca a avut ceva de lucru la ele,nu erau chiar in stare ok,insa au iesit peste asteptari,sper ca vineri cand le ridic sa nu ma ia inima tongue.gifP
poze cu ele in grund(cel maroniu) filler sau cum ii zice ca nu ma pricep,maine le termina de vopsit
lucian
QUOTE (db85amd @ Apr 15 2010, 12:11 AM) *
RC-urile 8j cu 9j sunt pe terminate,b86dtm se pare ca a avut ceva de lucru la ele,nu erau chiar in stare ok,insa au iesit peste asteptari,sper ca vineri cand le ridic sa nu ma ia inima tongue.gifP
poze cu ele in grund(cel maroniu) filler sau cum ii zice ca nu ma pricep,maine le termina de vopsit

o sa mergi in continuare cu astea pe e12?
stiu ca ti-au cam omorat directia.
sau le montezi doar in zile de "sarbatoare"?
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ Apr 16 2010, 07:11 AM) *
o sa mergi in continuare cu astea pe e12?
stiu ca ti-au cam omorat directia.
sau le montezi doar in zile de "sarbatoare"?

in 1 rand,sa stapanesti sanatos ursoaica de la mehigh tongue.gif

da,o sa merg in continuare smile.gif.....,chair daca asta vara am put TOT nou pe fata in afara de caseta..
da,grabesc jocurile in articulatii,insa...la cat merg eu cu e12-ele...nu sunt navetist,nu merg cu ea la munca..in medie 10-15km prin oras zilnic,plus in week cate o iesire mai lunga...
insa,dupa mine,bugetul alocat mai des articulatiillor,e compensat de placerea pe care o am de fiecare daca cand le privesc biggrin.gif

azi merg la bucuresti sa le ridic,sper sa am timp sa ajung acasa sa le montez,sa spal cazanu si sa fac si niscaiva poze biggrin.gif
Mihai_AMD
Azi am ridicat jantele...au iesit super,multumesc b86dtm!
cateva poze din seara asta
Ciupanezu
Ca o părere personală, mai bine dai jos angel eyes-ul.

E o maşină prea curată pentru aşa ceva.

Angel eyes-urile nu au legătură cu o maşină clasică, retro, sunt din alt film.

Īn rest e superbă!
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ Apr 16 2010, 11:12 PM) *
Ca o părere personală, mai bine dai jos angel eyes-ul.

E o maşină prea curată pentru aşa ceva.

Angel eyes-urile nu au legătură cu o maşină clasică, retro, sunt din alt film.

Īn rest e superbă!

multumesc de aprecieri...
stiu,multi imi zic de inele sa le dau jos...chiar si eu ma ma plictisesc de ele si vreau farurile clasice care le-am avut din noiembrie pana in martie...prevad ca prin vara o sa le pun la loc smile.gif..........
xox
Masina arata cremenal cu jantele astea. Parca mai e un set de poze tot cu ele, la fel salivam dupa ea.

Re$tepca bro biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(xox @ Apr 17 2010, 12:51 AM) *
Masina arata cremenal cu jantele astea. Parca mai e un set de poze tot cu ele, la fel salivam dupa ea.

Re$tepca bro biggrin.gif

da,mai e un set de poze cu RC-urile care au ajuns la reactor_share pe e34,alea erau 8j toate,astea sunt 8 cu 9...
Mihai_AMD
mai readuc si eu topicul in prim plan de data asta din cauze triste..
azi,din diverse circumstante,printre care niste nisip care m-a furat si o basculanta care s-a ivit dupa o curba in scurt,am reusit sa pocnesc un biet matiz parcat regulamentar....rezultatul in poze de mai jos...
noroc ca nu a ajuns la motor,decat radiatorul un pic infundat,insa nu curge...
victime sunt ochelarii,un far,un inel angel eyes,nasul,bara,fusta,tragger...
noroc ca nu s-a crapat spoileru bbs..
asta e,,,ma consolez cu faptul ca se putea si mai rau

care ai ceva bara fata si fusta de e28 rog contact 0767.451.624 0729.238.902
iorgos
QUOTE (db85amd @ May 18 2010, 09:51 PM) *
mai readuc si eu topicul in prim plan de data asta din cauze triste..
azi,din diverse circumstante,printre care niste nisip care m-a furat si o basculanta care s-a ivit dupa o curba in scurt,am reusit sa pocnesc un biet matiz parcat regulamentar....rezultatul in poze de mai jos...
noroc ca nu a ajuns la motor,decat radiatorul un pic infundat,insa nu curge...
victime sunt ochelarii,un far,un inel angel eyes,nasul,bara,fusta,tragger...
noroc ca nu s-a crapat spoileru bbs..
asta e,,,ma consolez cu faptul ca se putea si mai rau

care ai ceva bara fata si fusta de e28 rog contact 0767.451.624 0729.238.902

Imi pare tare rau pentru cele intamplate, dar cum ai spus si tu se puntea intampla si mai rau.

Bafta in continuare.
bartro
Ouch, nasol sad.gif
tomado e28 owner
Ce nasol... Dar se face bine pānă la īntālnire, sper...
TiL
sad.gif sarmanul
Sportivu
bre, da acuma mi-a picat fisa.... CHYCHY! el avea E28?
Mihai_AMD
am vb cu chychy...nu are bara si fusta..insa imi cauta la cineva,,,in schimb el imi da semnalizare dreapta.......

cu ocazia asta va inetrveni si o modificare la faruri...nu mai vreau smoked,adica cu cruci...o sa pun geamuri originale,plus ca cele de exterior adica de scurta vor fi cu lupe,de e34,plus xenon..nu vor lipsi angel eyesurile,,deja am comandat inelul spart...

revin cu info/poze
MeHigh
imi pare rau ca ai patit-o, Mihai, sper sa rezolvi problema pana mai tarziu in vara. daca ai nevoie de ajutor, imi spui si gasim o cale sa rezolvam problema.
elvislorin
nasol... sad.gif
David
CITAT(db85amd @ May 18 2010, 09:51 PM) *
azi,din diverse circumstante,printre care niste nisip care m-a furat si o basculanta care s-a ivit dupa o curba in scurt,am reusit sa pocnesc un biet matiz parcat regulamentar....

Se intampla! Cand e sa se intample se intampla pur si simplu, n-ai ce sa faci!... sad.gif Poti sa fii tu, cine-oi fii! Degeaba... Au patit-o ei, piloti de raliuri, despre care nu poti spune ca nu stiau sa mearga cu masina... Bine ca n-a fost mai rau! cha (2).gif
05aBi
Imi pare rau sa aud de cele intamplate! sad.gif Din pacate eu n-am piese de e28 ca te ajutam cu cea mai mare placere.
Bine totusi ca nu a fost mai rau ...
Mihai_AMD
ca sa nu mai fiu intrebat pe mess ce mai face masina,mai povestesc aici una alta...ieri am primit "verde" de la asigurarea celuilalt ca ma pot apuca de masina,nu mai e nevoie de poze/detalii...ca si asigurarea mea,si a lui ne-a scos culpa comuna,si mi s-a zis ca masina find veche mi-o socoteste ca dauna totala,si mi se va da 50% din valoarea la care o socotesc ei...e bine si asa..
am facut si rost de toate piesele necesare (nas,ochelari neatinsi,capota ok,tragger si tot panoul frontal in stare super-multumesc otto,semnalizare dreapta,bara ca noua si fusta,etc....)
saptamana viitoare o sa o duc la tinichigiu
intre timp, ca sa nu stau degeaba in curte,am terminat de montat bateria in spate,cu izolatii prinderi si ce mai e,,,am terminat si noul set de faruri-surpriza:PP ),saptamana asta tr sa ajunga si xenonul 6000k,am montat si amcaralele spate electrice-multumesc chychy,si,ce e MULT MAI IMPORTANT tot sapt urmatoare merg sa achizitionez restul kitului BBS,adica pragurile biggrin.gif:D:D:D....am gasit la cineva,nu le-am vazut inca,zice ca are si eleron...ramane de vazut
am schimbat si placutele de inmatriculare,azi le-am ridicat pe cele noi,aia de pe fata a fost strambata rau in accident s cea de spate era si ea tocita de vreme,decolorata,,,,
daca tot stau si saptamana asta cu ea pe tusa luni m-am gandit sa comand/schimb si flansa cardan ca se vad atele la ea si rulmentu cardan ca face galagie saracu...
cam atat din culisele bietului rechin...revin cu poze dupa ce e gata biggrin.gif:D
MeHigh
abia te astept cu pozele, Mihai.
haifisch
idem
Mihai_AMD
dap....si eu astept sa am la ce face poze...
Mihai_AMD
maine dim la prima ora rechinul pleaca la pitesti la tinichigiu sa-i repare botul..azi am asamblat fictiv piesele biggrin.gif
sper sa iasa ok,ma bucur ca am gasit toate piesele intr-o stare super...
astea sunt si noile faruri de care ziceam,cu lupa,geam clar si inele angel eyes,,urmeaza xenon6000k cand o sa fie gata
am schimbat si placutele de inmatriculare,ca erau invechite

LE:2 poze aici http://www.99poze.ro/amd_529917724/ ca nu pot incarca pe forum sad.gif
(rog daca citeste un moderator aici sa verifice de ce nu pot incarca poze)

MeHigh
Mihai, s-a intors rechinul de la doctor? cum decurge operatia de "reconstructie faciala" ?
arata bine piesele cr urmeaza a fi montate, o sa iasa treaba buna daca si tinichigiul e priceput.
iti tin pumnii, sa fie totul bine.
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Jun 10 2010, 09:26 AM) *
Mihai, s-a intors rechinul de la doctor? cum decurge operatia de "reconstructie faciala" ?
arata bine piesele cr urmeaza a fi montate, o sa iasa treaba buna daca si tinichigiul e priceput.
iti tin pumnii, sa fie totul bine.

inca se lucreaza la masina...omu lucreaza decat seara 2=3 ore ca ziua e la servici,,,,asta e nu e graba,pana vine masina acasa sper sa o astept cu kitul nou de ambreiaj si cu o toba noua
daman
spor la treaba.sper sa termini cat mai repede cu ea. si multumesc pentru radiator si iarba smile.gif ,maine il montez
Mihai_AMD
CITAT(daman @ Jun 18 2010, 09:53 PM) *
spor la treaba.sper sa termini cat mai repede cu ea. si multumesc pentru radiator si iarba smile.gif ,maine il montez

smile.gif))
deci la tine a ajuns radiatorul?
n-ai pt ce,si eu multumesc...a fost noroc cu iarba ca abia cosise tataia si am avut din belsug de unde sa camuflez radiatorul in cutie smile.gif)))
xox
Ia sa mai impartiti si la altii radiatoare d'astea cu iarba happy (24).gif Nu stii vorba cantecului? Mai avem nevoie si de iarba... http://www.youtube.com/watch?v=oWPOmP-pW7E
Mihai_AMD
am fost azi in vizita la rechin....tinichigeria e aproape gata...cred ca marti vopseste capota...oricum sapt asta o iau acasa saraca...o sa fie asteptat la gaesti cu pompa mare,rude prieteni cunostinte smile.gif)
cum plec din pitesti de la tinichigiu o sa opresc la Borla Pitesti sa ii schib toba finala(cu una aluminizata,silentioasa) si garniturile de la jumate si spre motor,ca toate rasufla

tot acasa il asteapta si o emblema fata noua,sosita ieri de la MotorAG Pitesti,106ron

o poza facuta in graba azi la masina...
haifisch
hai ca revine in forma moshu'

toba e confectionata exact dupa cea originala de cei de la borla?
Mihai_AMD
CITAT(haifisch @ Jun 20 2010, 09:18 PM) *
hai ca revine in forma moshu'

toba e confectionata exact dupa cea originala de cei de la borla?

cred ca da..ca am sunat si stia tipu de acolo ce imi trebuie,adica sa fie turtita pe o parte ca cea originala ca sa incapa intre gaoacea de rezerva si rezervor...
si manole74 a facut acolo esapamentul la e28 524td si a fost multumit...sper sa fiu si eu smile.gif
MeHigh
toba finala de la 524TD era un burlan patrat, restul de sub masina nu mai stiu cum erau dar aia numai dupa original nu era. sper totusi sa fie ce iti trebuie tie, oricum oamenii acolo sunt priceputi si au scule, am facut si eu 2 trasee la ei si am fost super-multumit.
sper in week-endul care vine sa ajung pe la tine Mihai, sa pun mana pe rechin pentru noroc (al meu) smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.