Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 v12, 550i, 300ps, BBS body kit
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
bartro
Avion!
xox
Imi aduce aminte de un A8, cand m-am urcat la volan si-am aprins lumina nu mai stiam unde sa ma uit laugh.gif
Mihai_AMD
help.gif
lucian
QUOTE (db85amd @ Dec 11 2010, 12:36 AM) *
help.gif

lasa si nr. de tel.
Mihai_AMD
am spalat si io azi cazanu sa fie curat de craciun,nu ma impac de loc cu rotile astea de iarna,parca e trotineta smile.gif)
noroc ca m-a mai imbarbatat mehigh in seara asta ca a fost pe la mine in drum spre pitesti
Mihai_AMD
winter
am si jucat o "invartita",insa nu a avut cine sa-mi faca poze:PP
haifisch
....cu autoblocantul care nu stiai ca il ai smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(haifisch @ Dec 29 2010, 04:23 PM) *
....cu autoblocantul care nu stiai ca il ai smile.gif

...daaa blink.gif
Mihai_AMD
mult doritele twitere le-am gasit,le-am si montat ieri
s-a schimbat sunetul radical.
nu sunt de interior de e28 cum imi trebuiau mie,alea de e28 sunt mai naspa,nu au gratarul asta triunghiular,au decat o umflatura rotunda unde e bagat twiterul respectiv...astea sunt de e34 si mi-a luat 2 zile ca sa le gandesc si sa le modific un pic ca sa vina pe coltul usii mele...a trebuit sa ajustez si din bara aia de plastic neagra unde tii cotul,si din bara aceea din crom.

http://www.99poze.ro/twitere/
brown.shark
trebuia sa ajustezi carcasa tweeterelor, doar alea se monteaza pe masina, nu masina pe ele.
Mihai_AMD
CITAT(brown.shark @ Jan 16 2011, 09:11 PM) *
trebuia sa ajustezi carcasa tweeterelor, doar alea se monteaza pe masina, nu masina pe ele.

am ajustat si carcasa iti dai seama,insa daca le urcam mai sus,ca sa nu mai hacuiesc din bara de plastic si din crom,era naspa spatiul sub ele,asa aproape lipite de plasticu ala neru da mai bine...plus ca montate mai in sus,trebuia sa ciuntesc rau din carcasa lor,si ajungeam la sita,,,,
brown.shark
pt bara de aluminiu polishat puteai sa faci o decupare delicata in carcase.
logica mea e ca totusi carcasele sunt accesorii pe masina, poate o sa gasesti cva mai bun sau te razgandesti, cand demontezi, masina trb sa fie ne mutilata.
oricum , mai ai de ajustat, cel de pe dreapta iese in afara cam 1 cm mai mult ca cel de la sofer.
insa, ca idee si ca rezolvare daca tot tineai sa ai tweetere acolo, ai facut o trb !
Mihai_AMD
CITAT(brown.shark @ Jan 16 2011, 09:36 PM) *
pt bara de aluminiu polishat puteai sa faci o decupare delicata in carcase.
logica mea e ca totusi carcasele sunt accesorii pe masina, poate o sa gasesti cva mai bun sau te razgandesti, cand demontezi, masina trb sa fie ne mutilata.
oricum , mai ai de ajustat, cel de pe dreapta iese in afara cam 1 cm mai mult ca cel de la sofer.
insa, ca idee si ca rezolvare daca tot tineai sa ai tweetere acolo, ai facut o trb !

da,la cel din dreapta mai tr sa tai ,l-am pus primul si daca cel de stanga a iesit asa,nu l-am mai dat jos sa il ajustez si pe el
de bara aia de crom nu ma vait,cred ca mai am pe putin 4 seturi de bari din alea smile.gif
stiu ca sunt accesorii carcasele,dar nefiind pt e28 nu se puteau monta fara ajustare,nu vrei sa stii cum picau plug&play,cum ar fi la e34
in fine,si daca gasesc "ciupercute" din alea originale de e28,astea nu mai le dau jos,imi plac prea mult:D
ps:astea sunt niste nimicuri,sa vezi distractie acu in primavara cand se incepe santierul pt cruise control:D
si,daca mentii nu faceau consola aia atat de nemernica si urata,imbogateam santierul si cu o instalatie de AC,,,,prefer sa mor de cald decat de nervi cu consola aia de AC
bartro
Am eu o consola de AC de e28 care parca nu e de la BMW, e aftermarket, poate arate mai bine. Vrei sa-ti fac o poza?
Mihai_AMD
CITAT(bartro @ Jan 16 2011, 10:57 PM) *
Am eu o consola de AC de e28 care parca nu e de la BMW, e aftermarket, poate arate mai bine. Vrei sa-ti fac o poza?

dap...
Mihai_AMD
pe drum,dinspre e23 catre e12,instalatia de pilot automat si sirroco-ul biggrin.gif:D
Mihai_AMD
azi am terminat de montat instalatia de pilot automat,de pe e23,,,bineinteles sunt si probleme,mentionate la topicul cu probleme smile.gif

ceva poze...
Mihai_AMD
cumparat azi si montat,arcuri originale de e12 m20,eu aveam de m30 si erau mai groase,implicit mai rigide, si statea mai ridicata de bot.
poze din profil maine,cu noua garda

@haifisch,acum nu mai ai motive sa te iei de e12 ca e inalt de bot biggrin.gif:D
elvislorin
ce moare dusmanii mei ..........................se stie =)).
mihai....keep up the good work....esti o sursa de inspiratie pt noi.
Mihai_AMD
din ciclul "cand ma plictisesc imi fac de lucru" smile.gif)
am mers acu ceva zile,noaptea,pt prima data in e12,in spate,venise un var pe la mine si a vrut sa vada cum merge si e12-ele meu
si,obisnuit in fata,cu pomu de craciun,in spate mi se parea pustiu rau,si am zis sa imbogatesc imaginea nocturna cu o bricheta,cu cercul iluminat bineinteles,si un ceas.mai sunt si butoanele luminate pe usile spate,alea sunt de anu trecut de cand am pus electrice spate
butoanele alea de incalzire de lg bricheta sunt in plus,am ratacit capacelele de acolo si am zis sa nu las gauri ca scoate capu vreun soricel smile.gif
CRM112
bravo bre pt. inspiratia divina ! smile.gif
arata bine jucaria
Mihai_AMD
in asteptarea volanului Nardi,de lemn,mult visat celb (15).gif wub.gif
tocmai am descoperit ca e OEM.cica a fost de serie,pe e34-e36-e32... huh.gif
mai dureaza un pic pana ii gasesc butuc compatibil cu e12

like this:
lord halo
nu te mai amagi atata ... volanul e pt Heidi cool.gif ... o stii prea bine rolleyes.gif
Mihai_AMD
CITAT(lord halo @ Feb 25 2011, 08:58 PM) *
nu te mai amagi atata ... volanul e pt Heidi cool.gif ... o stii prea bine rolleyes.gif

smile.gif)) :PPPP
of of mai maestre,daca primul mi-a scapat printre degete,si m-am induplecat sa il dau lui Hans(alias e32 ala alb),asta nu il mai vand :PPP chiar il iubesc,deja mi-am avertizat sotia,daca la noapte vb in somn "te iubesc" sa stie ca e vb de un biet volan si nu am alte inclinatii lgh (12).gif
lord halo
Cum zici tu... rolleyes.gif Stim amandoi insa ... cool.gif
Mihai_AMD
Postez si aici pozele cu Golful lui MeHigh,ca sa imi ramana si aici pe topicul meu
PS:primele poze cu noua garda la sol pe fata,dupa ce am schimbat arcurile fata de e12 cu m30 cu unele de e12 cu m20,cum aveam nevoie
haifisch
si eu te felicit si aici.....laugh.gif ....alta mancare de peste cu arcurile astea laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(haifisch @ Feb 28 2011, 12:07 AM) *
si eu te felicit si aici.....laugh.gif ....alta mancare de peste cu arcurile astea laugh.gif

yap rolleyes.gif
MeHigh
poate mai facem o sesiune de poze duminica smile.gif sa iti incarci aparatul
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Mar 3 2011, 05:36 PM) *
poate mai facem o sesiune de poze duminica smile.gif sa iti incarci aparatul

da mihai,ma suni inainte sa dau o fuga sa spal cazanu wink.gif) sau facem noaptea wink.gif)
LE:cand aveai BMW nu ma invitai asa des la sesiuni foto tongue.gifP
MeHigh
cand aveam bmw mergeam mai mult pe autostrada cu 140, acum cu asta micu merg mai mult pe drumul vechi cu 90 smile.gif
cam aia e diferenta tongue.gif plus ca acum plec spre Bucuresti din Stefanesti, si nu mai trec prin Pitesti, stii tu de ce wink.gif
te sun inainte oricum daca e sa trec, inca nu stiu exact ce va fi in week-end.
Mihai_AMD
azi am hotarat sa cobor jantele de vara din balcon si sa le pun pe atelaj biggrin.gif
de asemenea,primele poze cu noua garda la sol si rotile 17'',imi place la nebunie cum se aseaza pe sosea,cel putin optic tongue.gif biggrin.gif
nu stiu cat de bine se aude,insa in masina canta 40km/h,de la BUG smile.gif)
haifisch
like
xox
Cum arata la inceput si cum arata acuma.. celb (4).gif
Mihai_AMD
din capitolul kitsch-uri biggrin.gif
lumini rosii de e38 pe lateralul usilor fata (momentan)

info:mai caut inca 2 socluri din astea,pt usile spate,mentionez ca se gasesc decat pe e38 si Z8,,,si acu e12 : P
lucian
la e12 aveam asemanator, ochi de pisica. nu stiu daca erau originale, asa am luat masina. erau mai mici si patrate.
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ Apr 1 2011, 07:15 AM) *
la e12 aveam asemanator, ochi de pisica. nu stiu daca erau originale, asa am luat masina. erau mai mici si patrate.

astea se aprind,odata cu lumina din plafon tongue.gif
Mihai_AMD
ceva din pozele de sambata,02.04.2011 din fata Casei Poporului,am pus si aici ca sa imi ramana pe topic wink.gif
lord halo
Unul din cele mai frumoase bimmere din tara asta ! ( of si Ducessa mea plange la tinichigiu ... mad.gif )
Mihai_AMD
ceva poze de pe colo de pe colo
LE:masnia a primit setul de toate cele 7 geamuri,in afara de parbriz,cu tenta verde,caci saptamana trecuta era sa raman fara talon din cauza foliei,si a 2a zi am decis sa o jupoi,si cum a fost imposibil sa racai 2cm/ora(folia veche se arsese de soare cumplit in 4 ani),am decis sa schimb toate geamurile,inclusiv luneta,set verde,eu le aveam clare clare
chiar arata super si cu astea verzi,nu credeam sa o inchida asa bine
haifisch
prima si a treia imi plac smile.gif

Mihai_AMD
CITAT(haifisch @ Apr 14 2011, 09:58 PM) *
prima si a treia imi plac smile.gif

prima e facuta in curte la spital de ortopedie Foisor,luni ca l-am dus pe tataia(tata lu mama nu ala de la Mafia tongue.gifP ) sa ii puna o proteza,si a 3a e la o biserica intr-un sat spre Pitesti
bartro
Si mie imi plac verziu, geamurile. Imi lipseste una la masina, cel de pasager fata. E facelift usa aia, probabil au inlocuit-o cu tot odata, si a ramas cu geam clar.
Mihai_AMD
azi am montat stropitorile pt faruri de e32,urmeaza restul instalatiei pana in iarna.sa vedem unde pun un bidon mai mare sau altul aditional cu pompa de apa mare...poate pun ca la e31,bidon rotund,sub rezerva spate biggrin.gif
mi-a cam dat de cap gaura de sub capacul cromat,am liat eu sablon de pe bara de e32 insa era al naibii un triunghi cu colturi rotunde unde se mufa duza,dar a iesit super ok,la fel si unghiul capacelului cromat care se pupa de minune cu buza cromata a barei
pana una alta ma bucur de aspectul dat de duzele spalatoare,de mult le visam rolleyes.gif
Mihai_AMD
masina a primit un nou set de faruri...de data asta cu alt model de ccfl,si,ce am poftit de mult,cu lupe si pe faza lunga,fara smiley

@Interceptore,astept injuriile smile.gif))
haifisch
e misto.....dar oglinda aia care e in jurul lupei.....parca e prea mult.....parerea mea
NitoiCristi
Deci aici ai prezentata masina de la 0 smile.gif

Am de citit in seara asta !

Bafta !
Mihai_AMD
Masina a primit eleron OEM de E28
Sg problemuca este la curbura portbagajului,unde apar 2 lufturi stg+dr insa acest impediment nu m-a oprit sa dau contur masinii rolleyes.gif .Se rezolva si asta zilele astea.

Plus alte poze recente.

In alta ordine de idei,masina a primit o mica revizie,pregatitoare de drumul spre mare de joi noaptea.
Voi reveni cu ceva poze cu una din masinile lui lord_halo si a mea,intr-o sesiune foto pe faleza smile.gif
haifisch
smile.gif nu pot comenta din pacate....pentru ca aici e vorba de gusturile fiecaruia
David
CITAT(haifisch @ Jul 12 2011, 12:21 AM) *
smile.gif nu pot comenta din pacate....pentru ca aici e vorba de gusturile fiecaruia

Vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt..... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.