azi am probat de forma fusta Zender,am sprijinito pe niste blani ca sai fac poze si abia astept zilele urmatoare so montez.
maine pleaca la vopsit impreuna cu oglinzile(le-am schimbat si daia le vopsesc iar),si de finisat o termina vopsitorul ca eu nu mai am tomp.sper in cateva zile sa revin cu poze vopsita si montata definitiv.
ps:mai am cam un pachet de kent lung

pana la pamant si taaare mie ca in cel mia scurt timp zboara de acolo...glumeam,sper sa am grija la gropi/parcari pe borduri si celalalte locuri in care esti dezavantajat de garda joasa..las ca e bine ca vreau nu vreau sut obligat sa franez la orice gropita si denivelare ca inainte mi-era lene sa incetinesc
ps:ceam patit azi pana am gasit vopsea ca nu mia aveam de cand am facut masina
asta vara cand am vopsito am luat gri hematit de la policolor.65ron litru.si zilele trecute cand am fost la vopsitor sai zic sa facem oglinzile si fusta ma trimis dupa vopsea.am cautat tot pitestiul prin toate magazinele de piese/vopsele inclusiv la reprezentanta policolor si degeaba,cica nu se mia fabrica nuanta asta.am fost nevoit sa o fac pe calculator la ei la policolor,120ron /litru,dar am luat decat 200ml cat sa fac fusta si oglinzile,bine ca am gasit si-asa.miau zis ca totusi e posibil sa mia fie pe undeva in tara la vreun magazin vreo cutie doua ramase pe stoc dar..nu ma ajuta cu nimic.sa speram ca nu o sa mia am nevoie(prea curand

) de vopsea...oricum am si spray gri hematit luat tot asta vara pt mici retusuri la nevoie
tot zilele astea o sa schimb si parbrizul si de luni incolo imi fac curaj si o sa iau drumul RAR-ului