bartro
Jun 17 2009, 08:24 PM
Cam cat ar fi sansa sa-mi da cineva 2000 de Euro pe balena?
Masina sta mai tot timpul in parcare si realizez ca nu prea am nevoie de o masina..
Ciupanezu
Jun 17 2009, 08:44 PM
Şanse destul de mari.

Maşina arată foarte bine.
Īnsă o să simţi la iarnă nevoia maşinii.
lucian
Jun 18 2009, 07:04 AM
QUOTE (bartro @ Jun 17 2009, 08:24 PM)

Masina sta mai tot timpul in parcare si realizez ca nu prea am nevoie de o masina..
poate nu ai nevoie de o masina asa mare si gurmanda.
un schimb cu ceva mai mic.
tomado e28 owner
Jun 18 2009, 10:57 AM
QUOTE (bartro @ Jun 17 2009, 09:24 PM)

De ce sa o dai?

N-are cum sa intre pe maini mai bune. Nu mai ai nimic de facut la ea si te plictisesti?

Intreb pentru ca in ultima vreme foarte multi vor sa-si vanda/schimbe masinile... In principal realizezi ce bine e sa ai masina atunci cand ramai fara
Ciupanezu
Jun 18 2009, 05:32 PM
Şi eu zic că e păcat să o vāndă.
bartro
Jun 18 2009, 07:16 PM
Cel mai mult am simtit nevoie de o masina cand acesta era stricata, ca sa alerg dupa piese. Culmea. Da, e misto sa ai, dar mai este o masina acasa, deci avem cu ce se ne miscam. Lucrez atat de aproape de acasa in cat fac 10 min cu bicla, 20 min pe jos, 25 cu metrou, si 40 cu masina. Merg decat cu masina daca ma trezesc din greseala la 6 dimineata. Treb sa ajung ininte de 8 - 8.15 ca sa gasesc un loc de parcare, apoi acasa treb sa ajung intre 18:15 - 19:00 ca sa am o sansa la un loc. Mers cu masina este mai mult o placere decat o necesitate, si placere asta s-a cam dus din cauza aglomeratie.
Marimea nu ma deranjeaza, parchez unde alti nu infig matiz-uri.
Motiv nu e nici din cauza crize, asigurare si impozit pe an asta sunt platite. Bani de benzina am.
Pur si simplu ma gandesc cat ar fi pierdere, sa nu am masina. O folosesc rar, si cand o folosesc, este pentru ca mi-e mila, nu e bina sa sta in parcare cu saptamani.
Ma mai gandesc, mai astept argumente

. Si asa, nu o sa fie chiar usor, o vanzare, vedeti exemplu lui CRM. Si masina lui arate mai bine decat a mea.
CRM112
Jun 18 2009, 07:16 PM
+1
bartro
Jun 18 2009, 07:21 PM
QUOTE (CRM112 @ Jun 18 2009, 08:16 PM)

+1
La ce?
tomado e28 owner
Jun 18 2009, 07:27 PM
QUOTE (bartro @ Jun 18 2009, 08:21 PM)

La ce?

+1 la viitori ex-posesori de e32 probabil

Defapt am impresia ca voia sa-ti spuna ca e de acord cu tine
CRM112
Jun 18 2009, 07:37 PM
+1 la ce spunea Ciupanezu; a ta poate nu o arata, dar tehnic am o vaga impresie ca e beton (cum s-ar spune).
ar fii pacat sa o dai.
Daca o dai.....cred ca ar trebui sa stam de vorba inainte

lol
alex230ro
Jun 18 2009, 08:46 PM
QUOTE (bartro @ Jun 17 2009, 09:24 PM)

si masina mea sta in parcare si merg seara sambata si duminica am avut si eu ceva ganduri ca ale tale dar de fiecare data cand m-am suit la volau si am mers cu ea au disparut
bartro
Jun 20 2009, 12:46 PM
Eram singur acasa, ma plictisam, asa ca am mers cu septar la un service sa schimb ulei de motor + filtre, ca s-a facut un an.
E prima data cand merg la un service pentru asa ceva, dar am zis ca nu mai schimb ulei acasa, ca nu am unde sa duc uleiul uzat, si m-am gandit ca poate la un service sa colecteaza si sa arunca cum trebuie. Poate nu e asa, dar macar am incercat.
Am zis nene de acolo sa-mi schimbe si lichid de frana, si aici a devenit interesant. Dupa ce a cuplat aparat asta sub presiune la borcan de lichid, la servo, a inceput sa desface la fiecare roata surub de aerisie ca sa intre lichidul nou in sistem. Faza ciudata e ca la roata stanga spate nu a iesit nimic. Undeva in sistem de frana spre roata spate pare a fi un blocaj. Nasol. Disc nu e ruginit, deci banuiesc ca franeaza totusi ceva. Probabil am sa desfac legaturi incepand de la roata, spre bloc hidraulic de ABS, in speranta ca e un furtun sau ceva. Daca nu, cica ar fi de la ABS.
bartro
Jun 21 2009, 04:23 PM
Alarma falsa cu frana, am desfacut niplu, am calcat usor pedala de frana, si a tasnit lichid.
bartro
Jun 28 2009, 02:35 PM
Am fost la un prieten la tara, spre alexandria. El fiind mai preocupat cu scurgeri de lichide m-a oferit ajutorul ca se vedem de ce scurge lichid de cutie pe la scut, unde trec tevusele de circuit de racire de lichid de cutie. Am dat jos scut, si am constatat ca de fapt era taiat o teava din cauza ca un mester inspirat a tras de el si i-a schimbat loc si s-a frecat de jug pana a inceput sa curge... statea fix peste o buza mai ascutita. Cand am dat la o parte teava, a inceput sa picura destul de rau. Bine ca nu am ramas in pana undeva..
Am curatat, si am cositorit cu flacara taiatura. Sper sa tine. Poze cu teava si locul unde a frecat:
bartro
Jun 30 2009, 03:18 PM
S-a rupt un surub la evacuare-saxofon.
CRM112
Jun 30 2009, 05:22 PM
mereu se rup suruburile de acolo; eu cand am schimbat traseul s-a intamplat la fel.
tomado e28 owner
Jun 30 2009, 05:42 PM
Din cauza ca sunt supuse la temperaturi extreme in timpul functionarii, in timp parca se sudeaza suruburile alea... si cel putin unul se rupe la desfacere. De obicei ultimul
bartro
Jul 2 2009, 01:34 PM
Cine are chef sa ma ajuta cu o cosmetizare al septarului? Se pare ca o sa merg cu masina pana in Turcia, si cred ca ar fi bine sa mai repar ceva din lovituri, mai ales pe capota si aripi.
Rezultat nu trebuie sa fie perfect, ma gandeam un chit, o vopsea, un lac (cu spray). Cu indreptat metal de la usi are cineva experienta?
Shark
Jul 2 2009, 02:31 PM
Bart, mai bine faci caroseria *dupa* ce te intorci din Turcia. La cum conduc baietii aia p-acolo n-ar fi exclus sa mai ai cate ceva suplimentar de reparat la intoarcere!
Oricum, eu iti doresc sa NU fie asa.
bartro
Jul 2 2009, 03:33 PM
Mie ca nu ma lasa sa intru in bulgaria sau turcia cu masina avariata..
bartro
Jul 4 2009, 04:35 PM
Galerie de evacuare a fost reparat, am schimbat si un burduf la admisie (80RON) si azi am scapat de cauciucuri veche, le am inlocuit cu unele mai putin veche. Set de 4 cauciucuri SH a fost 300RON, schimbat, indreptat 3 roti, echilibrare a fost 350RON.
bartro
Jul 17 2009, 08:07 PM
Balena la plaja:
TiL
Jul 17 2009, 10:54 PM
Dar cum e balena pe sosele?
ionusunt
Jul 17 2009, 11:45 PM
QUOTE (bartro @ Jul 17 2009, 09:07 PM)

Balena la plaja:
man,unde e plaja aia?ca eu unu in romania plaja cu verdeata nu am vazut!
tomado e28 owner
Jul 18 2009, 10:20 AM
QUOTE (bartro @ Jul 2 2009, 04:33 PM)

Mie ca nu ma lasa sa intru in bulgaria sau turcia cu masina avariata..
Se pare ca pana la urma te-au lasat

Ai reusit sa o cosmetizezi?

Si vrem sa auzim impresii de drum lung
bartro
Jul 18 2009, 01:31 PM
M-au lasat, nu am facut nimic decat rapid ceva grund gri unde avea rugina de suprafata.
Poza este facut la o plaja pe mare neagra, langa Istanbul, Turcia. Masina a mers fara nici un fel de problema, normal

. Pe drumuri bune merge foarte bine, este masina de mers distante mare oricum. Am ajuns bine, GPS este obligat cel putin in Istanbul. In Bulgaria m-am ratacit nitel, era un drum inchis si trebuia ocolita prin alt oras, a fost nebuloasa si din cauza ca nu inteleg nimic din ce scrie pe semne rutiere. Pe dealuri se simte ca e motor oarecum mic pentru greutate masinei, viteza constanta tine fara nici un fel de problema, dar daca mai vrei sa si accelerezi treb sa dai talpa si retrogradat viteza.
Consum (pentru cei care cred ca e interesant) e cam 10%.
Ca destinatia de vacanta recomand Istanbul oricine care este interesat in istoria, orase mare, cultura, sultani, romanii, byzantin, bazaar, ... .
Maine plec spre Romania, sper sa ajung cu bine
Ciupanezu
Jul 18 2009, 01:53 PM
Misto rau destinatia pe care ai ales-o!
tomado e28 owner
Jul 18 2009, 02:05 PM
Drum bun!

Consumul e foarte bun pentru asa motor mare. Daca iti face asa impresie buna, poate n-o mai vinzi
edutxu
Jul 18 2009, 02:42 PM
QUOTE (tomado e28 owner @ Jul 18 2009, 03:05 PM)

Drum bun!

Consumul e foarte bun pentru asa motor mare. Daca iti face asa impresie buna, poate n-o mai vinzi

se merita pastrata numai pentru a merge la mare cu ea

p.s. nu are rost sa o dai pe 3 parale
ionusunt
Jul 19 2009, 03:55 AM
QUOTE (edutxu @ Jul 18 2009, 03:42 PM)

se merita pastrata numai pentru a merge la mare cu ea

p.s. nu are rost sa o dai pe 3 parale
tine o cum zice si edutxu....tu stii ce are si ce nu are...si daca a mers atata drum bine si consum decent ....inseamna ca tehnic e in mintile ei acum

felicitari.stiu cum e sentimentu cand mergi cu o baba la drum .efectiv nu ti vine sa crezi ca ai ajuns

drum bun inapoi ! si atentie la militia bulgara

batz si-a luat 50 euroi.
bartro
Jul 19 2009, 08:02 PM
Ne am si intors, fara probleme nici cu masina, nici cu militie.
Zici baba, eu de fapt am traversat europa de 3 ore cu 2002 din '68, nici nu aveam scule decat o surubelnita la mine

Cu septar totusi am avut trusa la mine, este o masina mult mai complicata, dar trusa a ramas neatins in portbagaj. E buna masina, nu am zis niciodata ca nu este. Numai ca nu el folosesc. Si la mare nu prea imi place

. Mai vedem ce aduce viitor.
bartro
Jul 19 2009, 08:22 PM
Poza!
INTERCEPTOR
Aug 15 2009, 01:48 AM
am fost si eu in istambul e super orasul ...are tot ce vrei si ce nu vrei,,,nici nu avea cum sa nu mearga bine...daca nu mergea bine iar ma luam de ea si ma certam cu ea..bine ai revenit
David
Aug 17 2009, 03:07 PM
Salutare, sunt nou pe aici! Cand e bine pus la punct si ingrijit, nu prea are ce sa se intample, doar te bucuri de senzatiile care ti le ofera!...
bartro
Aug 17 2009, 03:41 PM
QUOTE (David @ Aug 17 2009, 04:07 PM)

.. doar te bucuri de senzatiile care ti le ofera!...
Mai ales la pompa
David
Aug 18 2009, 10:24 AM
Hai ca la mers in afara nu e chiar asa grav, mai ales cand esti doar tu cu ea... Doar voi doi... Singurei... Stii, doar, ce poate face pentru tine, atunci cand sunteti singuri... Parca e dragostea mai mare, nu-i asa!?
David
Aug 19 2009, 10:14 PM
Imi plac foarte mult jentile tale, imi place foarte mult modelul! Ai reusit sa o repari pe cea indoita? Aaa, sper sa-ti fi trecut gandurile cu vanzare de E32 (am avut si eu momente din aste de ratacire), nu de alta, dar n-ar fii frumos din partea ta sa ma lasi singur pe aici, tocmai acum cand am aparut si eu!
.gif)
Abea astept sa-ti vad vaporasul...
ionusunt
Aug 19 2009, 11:28 PM
nu esti singur stai calm

mai e si matei cu un e32 730 v8 de ti cad plombele daca o vezi...recaro din piele ,geamuri duble....nebunie....oricum bmwul tot bmw e 3 5 7 .....numa astea noi sunt un fel de audi...
bartro
Aug 20 2009, 07:51 AM
@ionusunt, Masina asta nu circula in Romania, normal ca arate bine

Roti am indreptat inainte sa plec in concediu, 3 din 4 erau strambe, 1 din neatentia mea; canal fara capac. Sunt cele cu care iesit masina in '89 din fabrica, nu mai prea au vopsea, sunt murdare, adica, merg cu masina asta. Sunt cam moi, ca cu talon asta la cauciuc nu ar trebuie sa fie posibil sa le stric, dar iata, s-a intamplat. Bine ca nu au crapat la indreptat. Ale tale parca au fost un pic mai optional pe E32? Parca am vazut 750-uri cu asa ceva.
Despre ganduri, ce sa zic. Am cumparat si o motocicleta, o sa fie si mai putin solocitat balenuta. Mai vedem cand vine timp de platit impozit, rca, evaluam situatia, va mai cer pareri

si vedem.
David
Aug 20 2009, 02:31 PM
Da 750-urile, au fost mai des echipate cu asa ceva.
Ciupanezu
Aug 20 2009, 05:38 PM
QUOTE (bartro @ Aug 20 2009, 08:51 AM)

Despre ganduri, ce sa zic. Am cumparat si o motocicleta, o sa fie si mai putin solocitat balenuta. Mai vedem cand vine timp de platit impozit, rca, evaluam situatia, va mai cer pareri

si vedem.
Ce motocicletă ţi-ai cumpărat?
David
Aug 20 2009, 10:52 PM
Te-ai motorizat, nu-ti mai place sa dai la pedale, aaa?
bartro
Aug 21 2009, 07:19 AM
Am cumparat ceva mai clasic

, o Kawasaki GPZ900R din 1987.
E ca a lui Tom Cruise in filmul Top Gun

dar pe albastru.
Nu am nimic cu dat la pedale, doar m-am saturat de trafic congestionat. Cu motor te mai trecuri. Dezavantaj e caldura, GOZ ala e un fel de soba pe roti.
David
Aug 21 2009, 05:22 PM
Soba pe roti...
Ciupanezu
Aug 21 2009, 08:33 PM
QUOTE (bartro @ Aug 21 2009, 08:19 AM)

Am cumparat ceva mai clasic

, o Kawasaki GPZ900R din 1987.
E ca a lui Tom Cruise in filmul Top Gun

dar pe albastru.
Nu am nimic cu dat la pedale, doar m-am saturat de trafic congestionat. Cu motor te mai trecuri. Dezavantaj e caldura, GOZ ala e un fel de soba pe roti.
Foarte frumoasă!
S-o stăpāneşti sănătos!
E de vārsta mea motocicleta.
bartro
Aug 21 2009, 08:55 PM
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 21 2009, 09:33 PM)

E de vārsta mea motocicleta.

Si la fel de potent
David
Aug 22 2009, 05:50 PM
Felicitari pentru Kawa si s-o stapanesti cu bine! Imi place modelul, e mai old school!

Totusi, nu e prea greu, asa din prima?...
ionusunt
Aug 22 2009, 09:17 PM
QUOTE (bartro @ Aug 21 2009, 09:55 PM)

QUOTE (Ciupanezu @ Aug 21 2009, 09:33 PM) *
E de vārsta mea motocicleta. tongue.gif
Si la fel de potent

what's this all about ?

la fel de potent ca ciupanezu ?
.gif)
LE: o poza cu motocicleta?
316i
Aug 22 2009, 11:21 PM
QUOTE (ionusunt @ Aug 22 2009, 10:17 PM)

what's this all about ?

la fel de potent ca ciupanezu ?
.gif)
Dude, I think we should stay out of this one.
bartro
Aug 23 2009, 01:36 PM
QUOTE (316i @ Aug 23 2009, 12:21 AM)

Dude, I think we should stay out of this one.

.gif)
LE: sunteti obsedati

@david, mobra cantareste cam 250kg cu plin, dar nu se simte greutate. Cand am facut test drive m-am focalizat la cat de bine pot sa merg cu ea incet (ca asta mi s-a parut relevant in oras), si m-am simtit imediat foarte confortabil. Chiar e mai usor de manevrat decat un GS500E, care cantareste cred 50 de kile mai putin, dar care nu mi-se potriveste.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.