Nu sunt eu autorul acestei maxime.

QUOTE (ionusunt @ Aug 30 2009, 08:45 PM)

am si eu o intrebare ? te au spalat pe creier aia cu club ul lor ?de mi dai raspunsuri dinasteA ? + vezi ca masinile turbo nu trag de jos. habar nu ai wink.gif plus ca am si avut masina turbo. + vezi ca tu ai v8. nu compara 6 cil cu v8, plus vreo mie de cmc ,plus vreo 2 pistoane,plus niste cuplu......nu ma laud cu masinile altora ,LE laud, pt ca merita.
pe mine sa nu ma mai bagi in seama,ca nici eu pe tine nu o sa te mai bag. vb fara sa stii .
blocantul era pus acolo pt performante mai bune nu numai pt iarna.vezi ca pe la e32 s-a inventat asc ul smile.gif
mi ai dat un raspuns de CLUBIST .fixx. ai multe fetze. d-asta am zis ce am zis mai sus. sad.gif
Eu nu īnţeleg ce legătură am eu cu acel forum.
Răspunsul a fost civilizat. Atunci cānd postezi pe un forum poţi fi şi contrazis, nu trebuie să primeşti doar răspunsuri de genul "cool", "bravo frate!", "+1", "ascultaţi-l pe X că e cunoscător".
Eu nu am spus că E30 325i nu trage, ci am spus că nu trage bine de la 1500 rpm, nici a mea nu trage bine de la 1500 rpm, şi asta īn condiţiile īn care am dublu vanos deci ar trebui să răspundă mai bine la acceleraţie.
Motoarele aspirate nu au cum să tragă de jos, puterea creşte pe măsură ce creşte şi turaţia.
Nu am comparat maşina mea cu a ta ci m-am referit la felul īn care trage un motor aspirat.
Asta e o copilărie. Dacă nu vrei să citeşti posturile mele, n-ai decāt să-mi dai ignore.
Autoblocantul are utilitate mai ales pe circuit. BMW-urile actuale sunt foarte performante şi fără autoblocant.
Nu spun că ar fi fost mai mişto dacă aveau autoblocant ca opţiune, īnsă nu voi schimba niciodată marca dintr-un asemenea motiv.
Ştiu cānd a apărut ASC-ul, nu e nevoie să-mi aminteşti.
DSC-ul ajută mai mult iarna decāt ASC-ul.
QUOTE (edutxu @ Aug 30 2009, 08:52 PM)

ciupinezule, sa stii ca a mea e din 77 si taicamiu ca sa nu i urle n cap toba aia schimba pe la 1000 1500 cand are ocazia sa mearga cu ea. ma gandesc ca ai condus 325 cu motor in 5 cilindri de ti s a parut tie can u trage smile.gif)
sa nu mai zic, ca uneori din neglijenta sau comoditate uit sa mai dai 1 si merge direct cu 2 rolleyes.gif
Şi vrei să spui că trage bine de la 1500 rpm?
La 1500 rpm o poţi conduce civilizat, īnsă asta nu īnseamnă că trage bine.
Se compară felul īn care trage la 1500 rpm cu felul īn care trage la 3000 rpm?