Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chat Room versiunea BmwZone
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
florin83
maine! biggrin.gif

QUOTE (Raziel @ Aug 28 2009, 11:19 AM) *
moaaamaa, pe alt forum iti luai niste replici.... gen "atunci de ce nu-ti iei logan" laugh.gif sau "de ce ti-ai luat o masina la care nu-ti poti permite accesoriile" fight (12).gif

Pai sa stii ca ma gandeam si eu sa nu fie taranie, dar am studiat barele si nu scrie pe nicaieri ca sunt de Logan biggrin.gif
Si arata bine rau.. de ce sa dau de 3-4 ori mai mult pe unele thule sau unele originale?
Raziel
sunt doar niste bare... ce dreaq stiu sa faca altele de 100-200 de euro... scad consumu, castigi cai???
Cristi B.
Poate ca-s innobilate cu Metabond...
Raziel
Cristi... cat iti da Mazda pt reclama?
alex230ro
@ Florin

Bare transversale Atera

Tip bare Cod bare Pret
Otel 043 326 105 EURO*

*Preturile nu includ TVA se se calculeaza la cursul de referinta al BNR din ziua platii.

iti e lene sa cauti sleep.gif Whip.gif

florin83
iti dai seama ca le stiu pe dinafara.. tot mi se par scumpe. biggrin.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 04:24 AM) *
hai ca am citit tot pe aici.si un singur lucru am de comentat la adresa baietilor de pe club . 1 de ce aveti toti motoare mici la masina ???? blink.gif numa pole ce mai ridica stacheta tongue.gif in rest toti m43
2 de ce nu stie nimeni cum se numeste motorul propriei masini si de la ce vin indicativele alea cu M xx B xx sau D xx ??? m(si mai nou N ,dar numi place deloc cum suna laugh.gif ) e versiunea motorului (generatia) si b/d combustibilul ,urmat de 2 cifre care indica cilindreea. e muult mai simplu ca la opel ,unde nu are nici o legatura laugh.gif

1. Fiecare îşi cumpără ceea ce îşi permite.
2. Nu cred că un om pasionat trebuie să fie neapărat doctor în BMW.
alex230ro
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 11:42 AM) *
iti dai seama ca le stiu pe dinafara.. tot mi se par scumpe. biggrin.gif

http://www.portbagaje.net/locatie-port.php...&ssubcat=68

na mad.gif
ce dracu si tu acu le vrei moca?cat sunt alea de Logan
?!?!
Cristi B.
QUOTE (Raziel @ Aug 28 2009, 11:30 AM) *
Cristi... cat iti da Mazda pt reclama?

Mazda?
Raziel
era o reclama la Mazda2 intr-un post de-al tau...
Cristi B.
Tu vad ca faci reclama la cartuse reincarcabile....
Cu ce le incarci?
smile.gif)))
florin83
QUOTE (alex230ro @ Aug 28 2009, 11:49 AM) *
http://www.portbagaje.net/locatie-port.php...&ssubcat=68

na mad.gif
ce dracu si tu acu le vrei moca?cat sunt alea de Logan
?!?!

nu merg la e36 alea tongue.gif

PS: scrie in topiul facut de mine despre asta, ca aici suntem offtopic laugh.gif
poleposition
Neata baietii !!! smile.gif

Mah, da' ce s-a scris pe aici.

Cine imi face un rezumate pls ? tongue.gif
Ciupanezu
Pe scurt: Ionusunt iar e prost dispus. laugh.gif
Raziel
QUOTE (Cristi B. @ Aug 28 2009, 11:54 AM) *
Tu vad ca faci reclama la cartuse reincarcabile....
Cu ce le incarci?
smile.gif)))

cu aghiasma ... cu ce credeai?
poiuyt
bai , e terminat rau forumul celalalt....numai merge deloc..numai ips eror... ohmy.gif
poleposition
ai mai intrat ? ca eu am intrat direct pe "zone"... smile.gif
Smudo
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 03:24 AM) *
e muult mai simplu ca la opel ,unde nu are nici o legatura laugh.gif

Mda, inseamna ca de aia mi-a fost mie mai usor sa le retin, ca erau ceva mai complicate. Mie sincer mi se pareau denumirile de la Opel mai simple, alea cu CNE erau motoarele in 8 valve, cele cu X erau cu 16v si daca nu ma insel cu 2 axe cu came, LET-ul era parca cel cu turbo, mai simplu.
Apropo, se burica cineva pe aici daca recunosc ca la mine in ordinea preferintelor Opelul e peste BMW? rolleyes.gif
Raziel
iaca-mi luai si warn... ce fain! ca am indraznit sa ma iau de Tata Urs... laugh.gif
ultima data si in ultimul loc, mi-a luat 1 an sa iau 10%warn!
poiuyt
QUOTE (Smudo @ Aug 28 2009, 12:23 PM) *
Apropo, se burica cineva pe aici daca recunosc ca la mine in ordinea preferintelor Opelul e peste BMW? rolleyes.gif

nu se burica(ce e aia) nimeni...dar pare aberant... dar ,nu-i asa...preferintele nu se discuta... cool.gif

QUOTE (Raziel @ Aug 28 2009, 12:26 PM) *

eu am din 2007 .02 , 30% smile.gif
Smudo
QUOTE (poiuyt @ Aug 28 2009, 11:28 AM) *
nu se burica(ce e aia) nimeni

A se opåri, a sari de c** in sus, a se agita ca sifonu, sprayu', etc.
poleposition
QUOTE (Raziel @ Aug 28 2009, 11:26 AM) *
iaca-mi luai si warn... ce fain! ca am indraznit sa ma iau de Tata Urs... laugh.gif

Unde ti-ai luat mha warn ? aici ?... esti tare, ca esti inregistrat numai de cateva ore practic laugh.gif
Raziel
la "probleme personale"
poleposition
Bai, cred ca am stricat si forumul asta sad.gif

The connection has timed out

The server at bmwzone.ro is taking too long to respond.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
Cristi B.
Hmm...serios?
La mine n-a facut figuri...
florin83
Pole, e de la tine tongue.gif
Cristi B.
dpdv tehnic, ce diferente sunt intre serverul pe care e club si cel pe care e zone?
Anyone?
Cristi B.
Daca pica si asta, urmatoarea halta va fi direct in Munchen...
http://www.bmw-club-deutschland.de/
baubau
salut
ma fratilor a innebunit lupul si aci?
mananca iarba?
poleposition
Posibil...

Auziti, ma uitam acum pe Descoperi la Fifth Gear, senzational.

Au facut un versus intre Lancia Delta Integrale 1988 versus BMW M3 E30 pe circuit... nici o sansa nu a avut M3 mellow.gif

Lancia Delta Integrale.. alta marca la care ma uit cu respect, au facut niste masini senzationale, pacat ca au disparut in ceata sad.gif

Prima mea masina - de la tata - a fost o Lancia Prisma Symbol 2.0i (asta insemna un fel de full options la vremea aia, geamuri el, piele, a/c, computer bord, abs, spalator faruri, servo eeeee tongue.gif ) 1989 fix precum cea din poza inclusiv culoarea... ideea e ca mi-a ramas la suflet marca asta...

Pt cine vrea sa vada, episodul:

http://www.youtube.com/watch?v=DaK7KhQADSs
aeerdna
QUOTE (baubau @ Aug 28 2009, 01:06 PM) *
salut
ma fratilor a innebunit lupul si aci?
mananca iarba?

iarba se fumeaza, nu se mananca.. biggrin.gif
florin83
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 01:08 PM) *
Posibil...

Au facut un versus intre Lancia Delta Integrale 1988 versus BMW M3 E30 pe circuit... nici o sansa nu a avut M3 mellow.gif

Cred ca are 3-4 ani emisiunea asta tongue.gif

Eu tind sa cred ca nu mai era in mintile lui E30-ul, dfapt parca ziceau aia ca are 100 si ceva de mii de mile, ceea ce e cam mult totusi pt un motor de M de 20 de ani.

Nu zic ca Lancia e varza, dar M3-ul E30 e vestit ca facea ravagii pe circuit.
poleposition
Florin, stiu ca-i vechi, dar imi plac vs-urile astea intre masini nu intre "electronice"

Iar Lancia, tot la vremea aia, facea ravagii pe la Raliuri
Ciupanezu
@poleposition: Ştiu eu un posesor de Lancia Delta Integrale, e o maşină extraordinară.
Păcat că are tabla proastă şi majoritatea au probleme cu rugina.
aeerdna
Exista vreun loc special amenajat pentru curse in bucuresti, sau in apropiere de bucuresti ? daca nu, unde exista prin tara..
poleposition
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 28 2009, 12:12 PM) *
@poleposition: Ştiu eu un posesor de Lancia Delta Integrale, e o maşină extraordinară.

Asa e.

In schimb, eu pot sa spun, ca cea mai apropiata senzatie de BMW, in ceea ce priveste comportamentul masinii, cum trage, directia dura, suspensia dura, etc, am avut-o in Lancia... tot masina de turatie, ii placea peste 4500, motor aspirat... nu stiu de ce, dar le-am asemuit involuntar. Iar in acea perioada am condus un E30 sedan al unui prieten de familie, nu mai stiu ce motorizare... si mi-a ramas in cap chestia asta... doar ca Lancia era mai luxoasa si mai dotata...

Ma refer la modele vechi.

florin83
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 01:12 PM) *
Florin, stiu ca-i vechi, dar imi plac vs-urile astea intre masini nu intre "electronice"

Iar Lancia, tot la vremea aia, facea ravagii pe la Raliuri

Stiu, imi place f.mult Lancia Delta Integrale, dar era pe terenul Bmw-ului.. eu sunt de parere ca daca erau in stare buna amandoua altul era rezultatul.
Raziel
bah... io-s cel mai "necorupt" de p-aici?
HUOOOOO...coruptii!!!
tomado e28 owner
Buna ziua! Vad ca ati mai dat pe aici tongue.gif Si Raziel s-a si luat de ionusunt al nostru smile.gif Iute la manie popa asta smile.gif)
E pacat sa nu valorificati talentul asta de daramat forumuri tongue.gif Sunt curios cat ar plati forumistii din afara sa scape de asa pacoste laugh.gif
aeerdna
eu nu sunt dispusa sa parasesc incinta fara 2-3000 euro. sau ban.. laugh.gif
Raziel
adica noi suntem o pacoste pentru "zona" voastra?
alex230ro
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 01:08 PM) *
Posibil...

Lancia Delta Integrale.. alta marca la care ma uit cu respect, au facut niste masini senzationale, pacat ca au disparut in ceata sad.gif

Prima mea masina - de la tata - a fost o Lancia Prisma Symbol 2.0i (asta insemna un fel de full options la vremea aia, geamuri el, piele, a/c, computer bord, abs, spalator faruri, servo eeeee tongue.gif ) 1989 fix precum cea din poza inclusiv culoarea... ideea e ca mi-a ramas la suflet marca asta...

Pt cine vrea sa vada, episodul:

http://www.youtube.com/watch?v=DaK7KhQADSs

Piesa rau Delta beleaua ei e fiabilitatea de kkt a avut Beck una mega jmechera si s-a jurat ca masina desi rupea tot nu a facut cat a stat la el mai mult de 1500 km(in un an sau doi)
M3-ul ai rupi gura pe circuit si pleci de acolo pe roti cu Lancia nu se stie smile.gif

acu din ce zic aia pe youtube

the lancia in the vid is a 16 valve.
1986-1987 lancia delta hf 4wd 8 valve without the wide arches. 0-62 7.8 secs top speed at 129 mph.
1987-1989 lancia delta integrale 4wd 8 valve with wide arches. 0-62 mph 6.6 secs and top speed of 134 mph.
1989-1991 lancia delta integrale 16 valve.
0- 62 mph 5.7 secs and top speed of 137 mph.
lancia delta integrale 16 valve evo 0-60 5.5 secs top end 140 mph

oricum nu si-o ia rau M-ul smile.gif
ca bani masinile ies la fel depinde cat vrei sa arunci apoi in ele,banuiesc ca Delta ar hali mai multi bani la intretinere smile.gif

poleposition
Bha, ia terminati cu flame-ul mad.gif

Smudo
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 28 2009, 12:12 PM) *

Aici parca te-ai referi direct la E36, ruginesc si astea de nu e adevarat.
Revenind la italiene si nu neaparat in special Lancia, am impresia ca toate imbatrinesc urit de tot. Or fi bune si frumoase cind sint mai noute, dar cind sint vechi poti sa le cam uiti. Mai demult cind eram mic avea un vecin un Fiat Croma, uai de capu' meu ce limuzina mi se parea masina aia si cit mi-am dorit si eu unul din ala, dar peste citiva ani nu am mai vazut niciunul in mintile lui.
Cristi B.
Uite, asta e the one and only...
Si mie imi plac....mai ales aripile alea umflate
In urma cu ceva ani, NIMIC nu le statea in cale la raliuri...
alex230ro
Dap asa e la raliuri erau ft tari oricum fiecare avea zona ei M3-ul circuit stradal si Lancia raliuri
a existat si M3 de raliu dar nu stiu ce rezultate a avut

http://www.youtube.com/watch?v=wwkDODWIb_o

http://www.youtube.com/watch?v=cvewyGmtDQw

un lucru e clar ambele modele au fost/sunt spectaculoase tongue.gif

http://www.youtube.com/watch?v=yKTz0iCjrqw...feature=related frumos se duce cazanelul rolleyes.gif sml (1).gif
Cristi B.
QUOTE (aeerdna @ Aug 28 2009, 01:37 PM) *
eu nu sunt dispusa sa parasesc incinta fara 2-3000 euro. sau ban.. laugh.gif

"Simt miros de carne arsa si sper ca este de om."
De cand ai devenit asa Spoky???
ionusunt

am intrebat de ce toata lumea m43 ?nu am zis ca nu mi plac..nu am zis ca imi plac..voi numai cearta aveti in cap ? am intrebat pur si simplu ... si am mai intrebat de ce unii nu stiau ce motor are masina lor.trebuie sa va simtiti ofensati ? d-aia am si explicat ce de la ce vine sa stie si cine nu stie,nu am luat la sto pe nimeni de data asta,ca mai devreme. haideti va rog eu CHILL si sa ne simtim bine.
ieri pur si simplu nu ma puteam abtine.am vazut dupa ce am citit topicul care ce cum ,si doar am pus 2 intrebari. e asa de rau sa intrebi ceva ?
Duxter
Neatza biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.