Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chat Room versiunea BmwZone
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Duxter
Faceti un chicken sa vedeti care e mai tare biggrin.gif
alex230ro
mamaaaa aveti fiecare de la mine cate un diazepam
stiam eu de ce am luat 2,5 rolleyes.gif glasses (17).gif

hai time aut si poate ne vedem duminica la Miorita cu cazanele smile.gif
tomado e28 owner
Cine nu-i calm? smile.gif Oricum bataie pe net nu se prea poate, eventual scriem cu Caps pe post de racnete (nu e aluzie) tongue.gif Adica eu sunt cam suparat ca nu am vazut cele 2 luni. Defapt nu era niciuna... Si acum trebuie sa astept 270 de ani pana data viitoare tongue.gif
alex230ro
rectific maine seara la circ se pare ca e o adunare tongue.gif
in alta ordine de idei il inteleg oarecum pe ionusunt nici eu nu suport ciumetii cu E46 care au aparut dar nu inseamna ca nu respect si apreciez pe cei care au grija de masini smile.gif(orice ar fi ele)
ca o paranteza ma bucur ca am compact ca nu prea au ajuns cocalarii in astea laugh.gif
batz
a cui alexe?adunarea tongue.gif
ionusunt
fetelor de pe club. xanax taticu
cate 3. de 3 ori pe zi. mai terminati cu nebuniile laugh.gif

PS daca se continua cu chestiile astea, eu nu mai postez nici pe forumu asta...vad ca devine incet incet bmwclub. sad.gif cine ma sustine in miscarea asta e binevenit (de a nu mai posta )
ce dracu frate stau de 3 ani aici si niciodata nu am vazut atata scandal,.
Duxter
Mai bine zis caterinca decat scandal...radem glumim..care sare calul plateste...
Cristi B.
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 08:00 PM) *
Si acum trebuie sa astept 270 de ani pana data viitoare tongue.gif

trec repede...smile.gif
ionusunt
QUOTE (Duxter @ Aug 28 2009, 08:18 PM) *
Mai bine zis caterinca decat scandal...radem glumim..care sare calul plateste...

caterinca de "buna calitate"
Duxter
Calitatea o imprima fiecare in parte...
blue6
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 08:46 PM) *

pai facem altfel de caterinca, de masini nu putem, cele mai vechi masini ale noastre, sunt de prin 2000....... tongue.gif

glumeam.... evident wink.gif
alex230ro
@batz se aduna niste cazane cevax
@ionusunt lasa bara aia mov acasa ca ma ia inima daca o vad laugh.gif
Cristi B.
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 08:46 PM) *

ionusunt, sa nu te superi pe vreunul din bmwclub....serios....sunt toti ok cu mici variatii de mood....
Si nu a avut nimeni intentia sa te jigneasca pe tine sau pe altcineva....asa "ne radem" noi acolo pe club...ca in jocul ala..baza sau cum ii zice.
Ciupanezu
QUOTE (Smudo @ Aug 28 2009, 01:47 PM) *
Aici parca te-ai referi direct la E36, ruginesc si astea de nu e adevarat.
Revenind la italiene si nu neaparat in special Lancia, am impresia ca toate imbatrinesc urit de tot. Or fi bune si frumoase cind sint mai noute, dar cind sint vechi poti sa le cam uiti. Mai demult cind eram mic avea un vecin un Fiat Croma, uai de capu' meu ce limuzina mi se parea masina aia si cit mi-am dorit si eu unul din ala, dar peste citiva ani nu am mai vazut niciunul in mintile lui.

Cred că e chiar mai rău la Lancia şi alte mărci italieneşti.
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 03:40 PM) *
BA NENE IA MAI TERMINATI VOI SA INSULTATI LUMEA AIUREA. MA STIE VREUNU DIN VOI PERSONAL SA SI DEA CU PAREREA DE PERSOANA MEA ? EU DOAR AM FACUT PUTINA CATERINCA STIIND CE ERA PE BMW CLUB ACOLO. AICI E LINISTE SI PACE SI SE DISCUTA AMIABIL.SUNT DESCHIS LA DISCUTII NU LA INJURII .AM ZIS EU AICI CA ALA E BOU SAU CA "Y" E NU STIU CUM ? NU.CE REFERIRI AM FACUT AM FACUT LA MASINI,SAU AM INTREBAT. VOI VA SIMTITI AIUREA CU MUSCA PE CACIULA SI FACETI SCANDAL.MAI INVATATI SA SI REACTIONATI.

Ceea ce nu ai īnţeles este că unele "glume" se fac doar cu cei pe care-i cunoşti şi cu care ai o oarecare relaţie de prietenie.

Există o mare diferenţă īntre o "glumă" şi un flame.

Să-ţi dau un exemplu..
Dacă eu te īntreb pe tine nişte lucruri care te-ar putea jigni, cred că este normal să te superi.

Iar dacă vrei să vorbeşti cu Romulus sau cu altcineva de pe bmwclub, de ce nu le trimiţi lor un mail sau un pm?

Observ o chestie destul de prostească..
Īn general romānii nu prea pot să se īnţeleagă īntre ei..
E o māncătorie d-asta stupidă pe subiecte de genul "am maşină mai scumpă deci sunt superior", "am maşină mai veche şi cu motor mai mare deci automat sunt mare cunoscător şi pasionat".
Cel mai bine este să te intereseze de propria persoană şi de cei apropiaţi.
ionusunt
eu ziceam de pm uri primite cu tot felul de insulte...azi. si tu esti clubist infocat bai ciupanezule ?laugh.gif ma rog. va las in caterinca voastra. pasionatilor de caterinca laugh.gif
Ciupanezu
Nu sunt "clubist" īnfocat, pe orice forum există şi oameni ok şi oameni mai puţin ok, nu există locuri perfecte.

Dacă ai primit pm-uri cu tot felul de insulte, probabil că ai iritat anumiţi oameni.

Nu spun că este normal să fii insultat, īnsă nici tu nu ai avut o atitudine potrivită.

Nu cred că e bine să crezi īn clişeele de genul: "Posesorii de E46/E36 sunt toţi cocalari".
Există mulţi oameni pasionaţi şi cu bun simţ care au E36 şi E46.
Respectul trebuie să fie īntotdeauna pe primul loc indiferent dacă un utilizator este de pe vreun alt forum.
ionusunt
..............................................................
.
franko
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 08:14 PM) *
fetelor de pe club. xanax taticu
cate 3. de 3 ori pe zi. mai terminati cu nebuniile laugh.gif

PS daca se continua cu chestiile astea, eu nu mai postez nici pe forumu asta...vad ca devine incet incet bmwclub. sad.gif cine ma sustine in miscarea asta e binevenit (de a nu mai posta )
ce dracu frate stau de 3 ani aici si niciodata nu am vazut atata scandal,.

serios acum ...XANAX ? nu e pe lista medicamentelor psihotrope ? si nu se ia doar cu reteta securizata ? ... in fine , chiar crezi ca are cineva dintre cei de la bmwclub nevoie de asa ceva ?
Ciupanezu
Taci mă că tu ai Borbet A, nu ai voie să exprimi păreri. laugh.gif
franko
aoleu , am uitat ca eu sunt d-ala cocalar . Imi cer scuze , trebuia sa am bbs rs/rm ca sa am drept de exprimare.
Ciupanezu
Exact.
Drop and give me fifty. Whip.gif
franko
aye aye captain
tomado e28 owner
Ma ionusunt, mie imi pare rau de tine. Ti-ai pus haita in cap tongue.gif Degeaba te opui invaziei... Te-au scos de pe club, acum au venit sa te scoata si de pe zone laugh.gif Ciupanezu nu e clubist, chiar daca are acolo un numar impresionant de posturi. El e doar forumist de meserie smile.gif
Ciupanezu
Nu sunt forumist de meserie, sunt student.
E perioada aia cānd ai mult timp liber.

QUOTE (franko @ Aug 28 2009, 10:00 PM) *
aye aye captain

That's Mr. Captain to you. laugh.gif

Frate, bine că ai scăpat de Borbet A, deja erai indezirabil.
franko
laugh.gif nu am scapat de ele sa stii , doar am adaugat ceva nou ca sa fiu pe placul celorlalti ... asa imi place mie , sa ma integrez...
Ciupanezu
Aşa, fiule, integrează-te īn absolut! laugh.gif
franko
te-ai facut preot ma ? laugh.gif
Ciupanezu
Īl plagiam pe Raziel puţin. laugh.gif
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 28 2009, 09:51 PM) *
serios acum ...XANAX ? nu e pe lista medicamentelor psihotrope ? si nu se ia doar cu reteta securizata ? ... in fine , chiar crezi ca are cineva dintre cei de la bmwclub nevoie de asa ceva ?

da sunt mai mult decat convins laugh.gif

on topic : >>>>$%@$@#@$!$!#!@#!$!@$!#$(#$(U#$(*#%R(#*$)(*!#)_$*(#@(%_@)*#%$(!*#()*!#$)_*@#()$
@tomado - de 3 ani am ban la aia .nu de ieri de azi wink.gif
franko
esti avizat in a pune asemenea diagnostice ? laugh.gif
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 28 2009, 10:12 PM) *
esti avizat in a pune asemenea diagnostice ? laugh.gif

am experienta.
PS tiai luat rs de 16 ?daca da baga si tu poze biggrin.gif
franko
probabil...
le-am luat , dar masina a primit status de garage queen momentan. Nu am facut poze ca nu am avut ap. la mine
tomado e28 owner
@ ionusunt: Deci de 3 ani te cauta...
Nu-l plagiati pe Raziel ca va spun laugh.gif
Cristi B.
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 10:21 PM) *
@ ionusunt: Deci de 3 ani te cauta...

Pai daca le dai un PM si zici ca vrei 'napoi, nu cred ca te refuza cineva...
tomado e28 owner
QUOTE (Cristi B. @ Aug 28 2009, 10:25 PM) *
Pai daca le dai un PM si zici ca vrei 'napoi, nu cred ca te refuza cineva...

Nu stiu ce sa zic, acum a devenit subiect de discutie acolo tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (franko @ Aug 28 2009, 10:14 PM) *
probabil...
le-am luat , dar masina a primit status de garage queen momentan. Nu am facut poze ca nu am avut ap. la mine

Mişto rău jantele, mai ales că sunt ca noi.
Păcat că găseşti mai greu pneuri pentru jante aşa late.
franko
mersi smile.gif . E mai complicat cu cauciucurile dar o sa ma descurc pana la urma , maine deja ma duc sa imi rolluiesc aripile ca sa incapa biggrin.gif
florin83
rear 11J ET 09

blink.gif
ce cauciuc pui pe alea sa nu-ti atinga?
baubau

[/quote]
,a ratasi intilnirea de astazi seara de acu sper sa ne facem un obicei din a ne intilni vineri seara poate mai vii si tu
franko
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 10:32 PM) *

blink.gif
ce cauciuc pui pe alea sa nu-ti atinga?

pai ma gandesc la un 275 . Sa vad ce se intampla dupa ce rolluiesc aripile
Cristi B.
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 10:30 PM) *
Nu stiu ce sa zic, acum a devenit subiect de discutie acolo tongue.gif

El e tata urs?????? blink.gif
poleposition
Cine pana mea e tata urs si ce inseamna tata urs ? blink.gif
Ciupanezu
Căutaţi "TATA URS" pe celălalt forum.

E mentorul lui Bogdyy. laugh.gif
franko
nu din nou cu tata urs...
tomado e28 owner
@baubau: vineri seara e ok. Voi mai veni din cand in cand daca se strange lumea.
Da, la el cred ca se referea Raziel cand vorbea de TATA URS tongue.gif
@Ciupanezu: stiu cum e cu studentii, nu esti singurul smile.gif

Bogdyy era un fenomen al naturii. Totusi nu exista asemanari intre el si ionusunt smile.gif
florin83
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 10:56 PM) *
Cine pana mea e tata urs si ce inseamna tata urs ? blink.gif

aoleu.. ai trait degeaba pana acum daca n-ai auzit de el.. laugh.gif

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...ic=8335&hl=
Enjoy biggrin.gif

pt io's :

cristi_ro: cum alimentez laptop-ul ? Direct din priza ?
PAPU: da
PAPU: tai mufa de la transformator belesti firele si le bagi in priza
cristi_ro: pai aici zice de 12 volt
PAPU: e vrajala ma, daca bagi direct in priza merge mai repede
cristi_ro: k
cristi_ro: asteapta
PAPU: BUZZ!!!
PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit ma tampitule nu baga
PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit ma tampitule nu baga
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MORTII MATII MIAI FACUT
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA
cristi_ro: ba dobitocule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru tot
tomado e28 owner
Pune-o la Aricii Veseli lgh (24).gif
Cristi B.
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 11:03 PM) *
Bogdyy era un fenomen al naturii. Totusi nu exista asemanari intre el si ionusunt smile.gif

Sau sunt pur intamplatoare...asemanarile.
Smudo
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 02:17 PM) *
1. doar atat vezi la o masina ? mijloc de transport din a in b ?
2. nu zic ,la asta se foloseste masina,dar pe langa asta mai intra aprecieri de genul" imi place cum se conduce,cum raspunde motorul,cum sta pe curbe,cum franeaza,etc" ..
3. eu unul prefer sa mi le iau pt ca imi plac. ca creatii tehnice. uite de ex mi am luat smart pt ca e RWD (ca masina de oras,dar sa fie si ceva sa mi placa la el) ,si ursul pt ca e simbioza om masina din punctull meu de vedere. doar o intrebare in simplul scop de a dezvolta discutia pe tema asta,
4. TE ROG MULT SA NU TE SUPERI SAU SA TE OFENSEZI !

1. In principal, da. E un bun de care ma folosesc si de care ma plictisesc relativ repede, din diferite motive nu am tinut nici o masina mai mult de 1 an si jumatate.
2. E plan secundar chestia asta la mine, inafara de mers in linie dreapta cu viteza maxima si putin scartait rotile in curbe, nu pot spune ca iau "maximum" de la o masina. Ok, ma uit si eu sa nu arate chiar ca porcul masina pe care o iau sau sa nu fie decit nemteasca, altfel nu as fi cautat 3 luni pina am gasit un 320i (neaparat) touring cu paket M din fabrica si care sa mai merite cit de cit si banii.
3. Si eu ma straduiesc sa-mi iau ce imi place cit de cit, bineinteles ma uit sa nu dau si nici sa bag prea multi bani in masina, in general sa nu ma coste prea mult. Mai am si alte chestii mult mai importante pentru care muncesc. Si nu imi place sa dau pe ceva mai mult decit face cu adevarat.
4. Stai linistit ca oricum nu aveam de ce sa ma supar sau sa ma ofensez, cel putin eu nu am sesizat nici o badaranie de-a ta la adresa mea faptul ca m-ai intrebat ceva. E totul ok.

As putea sa mai spun si de ce am cumparat fiecare masina, da' e ceva mai mult de scris si nu vreau sa va plictisesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.