Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chat Room versiunea BmwZone
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
alex230ro
BMW e30 Cabrio.gif

WAZAAAAAP!!!
ionusunt
"hai ca am citit tot pe aici.si un singur lucru am de comentat la adresa baietilor de pe club . 1 de ce aveti toti motoare mici la masina ???? blink.gif numa pole ce mai ridica stacheta tongue.gif in rest toti m43 "

ce e cu scndal din asta? ca nu inteleg? de ce va simtiti ofensati fratE ?
un raspuns plauzibil era mai ok .ok, recunosc am exagerat cu caterinca ,am si scris ca am citit tot am vazut ce a zis fiecare,mam potolit.
poiuyt
RAZIEL...si aici glumesti prea mult .... laugh.gif
poleposition
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 01:05 PM) *
"hai ca am citit tot pe aici.si un singur lucru am de comentat la adresa baietilor de pe club . 1 de ce aveti toti motoare mici la masina ???? blink.gif numa pole ce mai ridica stacheta tongue.gif in rest toti m43 "

un raspuns plauzibil era mai ok .ok, recunosc am exagerat cu caterinca ,am si scris ca am citit tot am vazut ce a zis fiecare,mam potolit.

eu nu m-am ofensat tongue.gif

Acu, pe bune, ce rost are flame-ul asta ? blink.gif
poiuyt
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 02:05 PM) *
in rest toti m43 "

eu am M47N... cool.gif
Duxter
What's cookin' ?

aeerdna
QUOTE (Cristi B. @ Aug 28 2009, 01:55 PM) *
"Simt miros de carne arsa si sper ca este de om."
De cand ai devenit asa Spoky???

Doamne fereste ! mereu am fost de o inocenta rara.. asa sunt si acum.
ionusunt
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 02:10 PM) *
eu nu m-am ofensat tongue.gif

Acu, pe bune, ce rost are flame-ul asta ? blink.gif

nu am zis ca tu tongue.gif chiar nici un rost .daia ziceam hai dreacu sa ne simtim bine.

poftim biggrin.gif : http://www.youtube.com/watch?v=W9mvTNh-plY
poleposition
imi merge foarte prost laptopul.... in reluare... ce dreq o avea ?

sa incerc un clean files etc ? sau mi se buseste iar HDD blink.gif

ionusunt
ia ti mac(apple) si arunca windows ul LA GUNOI laugh.gif

PS : am warn HAHAHAHAAH ce caterinca biggrin.giftongue.gif sunt un bad buoy laugh.gif
Smudo
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 01:05 PM) *

Pe mine nu ma afecteaza deloc o remarca din asta referitoare la numarul CP-lor pe care ii conduc, si nu doar din cauza ca am 150 CP-acceptabil acum, ci pentru ca totdeauna mi-am cumparat masina care mie mi-a satisfacut nevoile. E a 6-a masina pe care o am in 8 ani, si niciodata nu mi-am cumparat masina pentru imagine, pentru statut sau pentru senzatii. Mi-am luat mereu masina pur si simplu pentru a-mi satisface nevoia de a ajunge de la A la B. Cea "mai slaba" masina a mea a fost un Golf 2 cu 69 CP, si sincer nici atunci nu m-am simtit ranit in propriul orgoliu ca nu am mai multi CP sub mine. Masina mai fiabila si mai economica decit aia nu am avut, la 7-8 litri /100 km luati in oras si 5 % la 120 km/h pe autostrada era direct super. Daca nu dadea unul in mine o tineam mai mult. Dar chiar si asa, masina aia nu m-a costat nici un leu intr-un an jumate de folosinta. Dupa accident am luat pe ea de la asigurare mai mult decit platisem, iar lovita am mai vindut-o cu inca citeva sute de euro. Cre'ca devenii cam nostalgic smile.gif.
ionusunt
QUOTE (Smudo @ Aug 28 2009, 03:10 PM) *
Pe mine nu ma afecteaza deloc o remarca din asta referitoare la numarul CP-lor pe care ii conduc, si nu doar din cauza ca am 150 CP-acceptabil acum, ci pentru ca totdeauna mi-am cumparat masina care mie mi-a satisfacut nevoile. E a 6-a masina pe care o am in 8 ani, si niciodata nu mi-am cumparat masina pentru imagine, pentru statut sau pentru senzatii. Mi-am luat mereu masina pur si simplu pentru a-mi satisface nevoia de a ajunge de la A la B. Cea "mai slaba" masina a mea a fost un Golf 2 cu 69 CP, si sincer nici atunci nu m-am simtit ranit in propriul orgoliu ca nu am mai multi CP sub mine. Masina mai fiabila si mai economica decit aia nu am avut, la 7-8 litri /100 km luati in oras si 5 % la 120 km/h pe autostrada era direct super. Daca nu dadea unul in mine o tineam mai mult. Dar chiar si asa, masina aia nu m-a costat nici un leu intr-un an jumate de folosinta. Dupa accident am luat pe ea de la asigurare mai mult decit platisem, iar lovita am mai vindut-o cu inca citeva sute de euro. Cre'ca devenii cam nostalgic smile.gif.

uite ba un raspuns frumos biggrin.gif
la care mai am o intrebare. Mi-am luat mereu masina pur si simplu pentru a-mi satisface nevoia de a ajunge de la A la B doar atat vezi la o masina ? mijloc de transport din a in b ? nu zic ,la asta se foloseste masina,dar pe langa asta mai intra aprecieri de genul" imi place cum se conduce,cum raspunde motorul,cum sta pe curbe,cum franeaza,etc" .. eu unul prefer sa mi le iau pt ca imi plac. ca creatii tehnice. uite de ex mi am luat smart pt ca e RWD (ca masina de oras,dar sa fie si ceva sa mi placa la el) ,si ursul pt ca e simbioza om masina din punctull meu de vedere. doar o intrebare in simplul scop de a dezvolta discutia pe tema asta, TE ROG MULT SA NU TE SUPERI SAU SA TE OFENSEZI !
poleposition
Daca puteti lasa putin scandalul la o parte, am o rugaminte.

Va atasez un prtscreen cu procesele ce ruleaza acum pe comp meu si va rog sa imi spuneti daca pot renunta la unele dintre ele si la care ? ca am impresia ca ceva pe acolo imi face probleme de se misca aiurea...

totusi laptopul e destul de performant...

e Sony Vaio
Intel Core Duo P8400
4GB RAM

iar toate programele sunt originale si cu ligenta, deci nu e de la asta...

ionusunt
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 03:17 PM) *
Daca puteti lasa putin scandalul la o parte, am o rugaminte.

Va atasez un prtscreen cu procesele ce ruleaza acum pe comp meu si va rog sa imi spuneti daca pot renunta la unele dintre ele si la care ? ca am impresia ca ceva pe acolo imi face probleme de se misca aiurea...

totusi laptopul e destul de performant...

e Sony Vaio
Intel Core Duo P8400
4GB RAM

iar toate programele sunt originale si cu ligenta, deci nu e de la asta...

or fi ele cu licenta,dar asta nu inseamna ca nu te poti infecta cu diversi virusi de pe net care ti deschid diverse aplicatii idioate care consuma ram degeaba. si in consecinta sa iti ingreuneze buna desfasurare a sis de operare. nu e de vina laptopul ,ci windows ul ca conceptie a lui. d-aia am zis ,sa iti iei MAC .nu ai nici o treaba cu nici un virus la ala,are un sis foarte inteligent de a impartii uzul memoriei ,si merge snur totul. uite ,eu acum de ex am deschis i tunes,torrente ,quicktime,firefox,mess ,un prog de vazut poze gen acd see si un soft foarte pretentios de productie audio(logic studio) ,toate simultan,si merge snur ...stau pe net fac muzica downloadez in ac timp si nimic nu se intampla totul merge legat.

iar config macbook ului meu e sub ceea ce ai tu. intel core duo la 2.2ghz si 2g de ram.

am utiat sa ti zic,ca are si parti nasoale ,gen nu prea ai jocuri ce sa joci,in rest e super treaba cu mac ul .pe bune!
Duxter
Slabut tongue.gif
florin83
Nu e nimic in neregula acolo.

Uite la mine, tot core 2 duo P7350 (putin mai slabut) si 4gb ram.

Memorie halesc la fel amandoua, procesorul depinde ce faceai atunci..
poiuyt
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 03:17 PM) *
uite ba

Mi-am luat mereu masina pur si simplu pentru a-mi satisface nevoia de a ajunge de la A la B

da bah....unde vezi tu pasiunea aici ?! unsure.gif
Duxter
Cum era reclama aia ? "Ia da.te ba!"
florin83
Mai citeste o data postul lui biggrin.gif
B72EGR
ionusunt, ai PM! smile.gif
ionusunt
QUOTE (poiuyt @ Aug 28 2009, 03:24 PM) *
da bah....unde vezi tu pasiunea aici ?! unsure.gif

banuiesc ca la smudo te referai ,pt ca eu am citat din ce a zis el,oricum discutia e deschisa asa ca sariti cu pareri smile.gif chiar un topic gen de ce avem masina pe care o conducem ar fi foarte interesant. smile.gif . daca mai primesc pm a la bmw club eu nu mai intru pe forumu asta. ce facem nene aici ne transformam in bmwclub? bai florine ce e asta bre ? laugh.gif
poiuyt
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 03:32 PM) *
daca mai primesc pm a la bmw club eu nu mai intru pe forumu asta

ce sa zic , fiecare cat poate... laugh.gif ( ma jur ca eu nu dau pm-uri)
ionusunt
BA NENE IA MAI TERMINATI VOI SA INSULTATI LUMEA AIUREA. MA STIE VREUNU DIN VOI PERSONAL SA SI DEA CU PAREREA DE PERSOANA MEA ? EU DOAR AM FACUT PUTINA CATERINCA STIIND CE ERA PE BMW CLUB ACOLO. AICI E LINISTE SI PACE SI SE DISCUTA AMIABIL.SUNT DESCHIS LA DISCUTII NU LA INJURII .AM ZIS EU AICI CA ALA E BOU SAU CA "Y" E NU STIU CUM ? NU.CE REFERIRI AM FACUT AM FACUT LA MASINI,SAU AM INTREBAT. VOI VA SIMTITI AIUREA CU MUSCA PE CACIULA SI FACETI SCANDAL.MAI INVATATI SA SI REACTIONATI.
Andrei92
Ai uitat Capsu' on tongue.gif
poiuyt
cred ca nu e voie cu CAPS LOCK... unsure.gif

QUOTE (Andrei92 @ Aug 28 2009, 03:41 PM) *

de la adrenalina , BA NENE laugh.gif
ionusunt
QUOTE (Andrei92 @ Aug 28 2009, 03:41 PM) *

nu am uitat .asa urlu online wink.gif biggrin.gif
poiuyt

jah soldier. cool.gif
poleposition
Asa, si o mai tineti mult asa ? ca e penibil, la fel de penibil ca si discutia paralela de pe BMWClub...

poiuyt
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 03:58 PM) *
la fel de penibil ca si discutia paralela de pe BMWClub...

suntem in plin OFF-topic... biggrin.gif
poiuyt
let's kiss & make up...

poleposition
Bha, p-aia sa o pupi tu bhaaaa ! tongue.gif
tomado e28 owner
Eu n-am mai putut accesa bmwzone cateva ore sad.gif E ceva necurat la mijloc...
Daca sunt aceleasi personaje, vor fi aceleasi discutii laugh.gif
florin83
poate el e in poza huh.gif

PS: stai ca acum s-a apucat sa posteze in sub-forumul E46.. laugh.gif
poiuyt
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 04:17 PM) *

biggrin.gif maestru nu alta...

p.s. merge si forumul asta...ca moara pe apa...sau cu carbuni laugh.gif
florin83
cred ca e de la tine, mie imi merge perfect!
poiuyt
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 04:15 PM) *
Bha, p-aia sa o pupi tu bhaaaa ! tongue.gif

e clar , tu nu vrei impacare... evil (20).gif fight (12).gif

si eu care vreau sa fim "frends" lnr (1).gif
ionusunt
QUOTE (poiuyt @ Aug 28 2009, 03:44 PM) *
jah soldier. cool.gif

blink.gif asa ,si ?
http://www.youtube.com/watch?v=0Rg3fq7vuwo...feature=related

mai calmati va . lasati frustrarile si stress ul degeaba deoparte ca nu face bine la psihic. va zic din propria experienta wink.gif
Cristi B.
Cam dezlanata caterinca mai baieti....
Mai domol olecutza, ca nu suntem inca bine infipti aici....

QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 04:29 PM) *
mai calmati va . lasati frustrarile si stress ul degeaba deoparte ca nu face bine la psihic. va zic din propria experienta wink.gif

Idem la tine, nu cred ca e bine sa starnesti haita de pe bmwclub....
poiuyt
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 04:29 PM) *
va zic din propria experienta wink.gif

te cred. laugh.gif
florin83
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 04:17 PM) *

A inceput si cu topicuri mai vechi laugh.gif

poiuyt
merge asa de bine ca iti da si tie cu dublu post... laugh.gif

normal ca scriu la alea vechi , poate mai au si alti useri aceleasi problme si pot vorbi direct pe topic...eu asa stiu ca topicurile cu probleme sunt valabile permanent....acu , e drept , daca si forumul ar avea mai multi useri activi , atunci ar fi mai multe postari si as avea unde sa scriu , dar na...nu prea sunt... rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (Cristi B. @ Aug 28 2009, 04:31 PM) *
Cam dezlanata caterinca mai baieti....
Mai domol olecutza, ca nu suntem inca bine infipti aici....

vad ca deja v-ati atacat. oameni stresati. nu va inteleg...anyway

QUOTE (poiuyt @ Aug 28 2009, 04:32 PM) *
te cred. laugh.gif

ar fi trebuit sa o iauu ca pe o ofensa ? de ce ? laugh.gif chiar am avut de suferit din cauza asta,si nu doresc nimanui sa aibe.e cell mai nasol lucru,mai nasol decat sa fii bolnav fizic. smile.gif
poiuyt
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 05:03 PM) *
e cell mai nasol lucru,mai nasol decat sa fii bolnav fizic. smile.gif

si aici te cred, chiar iti dau dreptate ... ohmy.gif
batz
hahaha ce ma amuz... to_become_senile.gif mamba.gif mamba.gif beach.gif horse.gif ang (1).gif vio (8).gif vio (33).gif vio (25).gif fuyou_2.gif evil (20).gif disdain (2).gif BMW e30 Cabrio.gif celb (4).gif celb (15).gif
blue6
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 04:24 AM) *
hai ca am citit tot pe aici.si un singur lucru am de comentat la adresa baietilor de pe club . 1 de ce aveti toti motoare mici la masina ???? blink.gif numa pole ce mai ridica stacheta tongue.gif in rest toti m43
2 de ce nu stie nimeni cum se numeste motorul propriei masini si de la ce vin indicativele alea cu M xx B xx sau D xx ??? m(si mai nou N ,dar numi place deloc cum suna laugh.gif ) e versiunea motorului (generatia) si b/d combustibilul ,urmat de 2 cifre care indica cilindreea. e muult mai simplu ca la opel ,unde nu are nici o legatura laugh.gif

1. am motor mic la masina, pt ca ma intereseaza consumul. smile.gif chiar mi se rupe de cerculete, putere, cox, si alte rahaturi. smile.gif merg cu 90-100 afara din oras, pe tempomat. smile.gif pt siguranta mea in primul rand. si totusi, diesel nu-mi place, ca troncane. de aia am ales benzinar mic, pt confortul meu.
2. nu stiu, ca nici nu ma intereseaza. smile.gif nu-mi repar eu masina, nu-mi caut eu componente, chiar ma doare-n c** de aspectele astea. daca am posibilitatea sa fraieresc pe cineva, nici macar roata nu mi-o schimb eu, in caz de pana. tongue.gif la baterie, dac-as fi daltonist, n-as deosebi plusul de minus. singurul lucru ce-l stiu, e sa completez cu lichid pt parbriz. esti lamurit acum?

si mai ceva, nici macar nu-s vreun pasionat, ca sa stiu treaba asta. mi-am luat masina, pt ca era cea mai ieftina masina care o puteam alege dupa criteriile mele personale. si mai arata si cool. tongue.gif maine as schimba-o pt ceva mai ieftin, si mai bun, bineinteles. nu conteaza asa mult marca. smile.gif
batz
QUOTE (blue6 @ Aug 28 2009, 06:12 PM) *
...

si atunci ce cauti pe un forum adresat pasionatilor/utilizatorilor putin mai "preocupati/interesati" de vehicul?

blue6
flame
tomado e28 owner
QUOTE (Cristi B. @ Aug 28 2009, 04:31 PM) *

Asta-i buna... Ce haita? Ce bmwclub? Aici sunteti pe zone... Ce e cu atitudinea asta? Pentru ce ati venit sa postati aici defapt?
Cristi B.
Da' mai calmati-va ca nu-i pe bani...
aeerdna
QUOTE (Cristi B. @ Aug 28 2009, 07:42 PM) *
Da' mai calmati-va ca nu-i pe bani...

da. zi-le, cristi, zi-le !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.