QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 04:24 AM)

hai ca am citit tot pe aici.si un singur lucru am de comentat la adresa baietilor de pe club . 1 de ce aveti toti motoare mici la masina ????

numa pole ce mai ridica stacheta

in rest toti m43
2 de ce nu stie nimeni cum se numeste motorul propriei masini si de la ce vin indicativele alea cu M xx B xx sau D xx ??? m(si mai nou N ,dar numi place deloc cum suna

) e versiunea motorului (generatia) si b/d combustibilul ,urmat de 2 cifre care indica cilindreea. e muult mai simplu ca la opel ,unde nu are nici o legatura

1. am motor mic la masina, pt ca ma intereseaza consumul.

chiar mi se rupe de cerculete, putere, cox, si alte rahaturi.

merg cu 90-100 afara din oras, pe tempomat.

pt siguranta mea in primul rand. si totusi, diesel nu-mi place, ca troncane. de aia am ales benzinar mic, pt confortul meu.
2. nu stiu, ca nici nu ma intereseaza.

nu-mi repar eu masina, nu-mi caut eu componente, chiar ma doare-n c** de aspectele astea. daca am posibilitatea sa fraieresc pe cineva, nici macar roata nu mi-o schimb eu, in caz de pana.

la baterie, dac-as fi daltonist, n-as deosebi plusul de minus. singurul lucru ce-l stiu, e sa completez cu lichid pt parbriz. esti lamurit acum?
si mai ceva, nici macar nu-s vreun pasionat, ca sa stiu treaba asta. mi-am luat masina, pt ca era cea mai ieftina masina care o puteam alege dupa criteriile mele personale. si mai arata si cool.

maine as schimba-o pt ceva mai ieftin, si mai bun, bineinteles. nu conteaza asa mult marca.