Imi cer scuze celor ce administreaza acest forum ca voi posta ceva ce poate are mai putina legatura cu acest forum, dar o fac doar ca sa raspund unor acuzatii gratuite. Acesta este si va ramane singurul meu post pe aceasta tema, nu am de gand sa mut disputele dintr-o parte in alta si sa ma cert doar pentru ca se poate.
QUOTE (baubau @ Aug 27 2009, 05:50 PM)

ba cine plm e paul asta ca imi si bag picioarele
pai ma face el nebun da ce dracu am p[ascut oile pe aceeasi tarla
Asa e, daca tu pasti oi e treaba ta, pe mine chiar nu ma intereseaza cu cine pasti tu oile.
Daca ai ceva sa-mi zici zi-mi direct, nu te mai victimiza atat si nu plange ca o muiere pe unde apuci.
Oricat de descatusat te simti tu aici, banuiesc ca injuraturile, atacurile la persoana si magariile nu sunt permise nici pe acest forum, si ca moderatorii nu vor permite asemenea atacuri pe viitor. Cu atat mai mult cu cat treburile invocate nu au absolut nicio legatura cu acest forum.
Nu inteleg insa de unde atata suparare pe capul tau. Desi ai incercat sa ma acuzi ca te-am facut in fel si chip pe PM, se vede cat se poate de clar si din raspunsul meu pe care l-ai postat tu mai sus, ca ti-am raspuns extrem de politicos, poate un pic iritat ca era a 3-a oara in care imi cereai socoteala total aiurea.
Anyway, odata cu noul val, va trebui umblat un pic si la
regulament :
Obligatiile utilizatorilor:
10. Sa nu foloseasca forum-ul pe post pe mirc/yahoo messenger/alte chat-uri.
Eu am mai postat si pe acest forum, in limita timpului disponibil. Nu am postat insa doar de dragul de a face scandal, de a jigni sau de a face flame.
Ar fi bine ca o data cu noul val sa nu ajunga aici si toate refularile si toate obsesiile din alte parti.
Repet, acesta este si va ramane singurul meu post pe aceasta tema, nu am de gand sa mut disputele dintr-o parte in alta.