Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chat Room versiunea BmwZone
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
blue6
QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 06:57 PM) *
Ola Blue ! cum atarna ? smile.gif

in sus... tongue.gif
poleposition
asta vroiam sa aud.... make me proud son biggrin.gif
bartro
QUOTE (baubau @ Aug 27 2009, 06:51 PM) *
ce tare e chestia asta

.. si foarte adevarat de fapt.
blue6
ce motor am eu? mi-am trecut aiurea, m20, cum era in exemplu.... tongue.gif acuma vad de abia ca e afisat, si vede toata lumea... laugh.gif
poleposition
Cred ca ai M43 mellow.gif
blue6
bun, e bun si ala....
paul
Imi cer scuze celor ce administreaza acest forum ca voi posta ceva ce poate are mai putina legatura cu acest forum, dar o fac doar ca sa raspund unor acuzatii gratuite. Acesta este si va ramane singurul meu post pe aceasta tema, nu am de gand sa mut disputele dintr-o parte in alta si sa ma cert doar pentru ca se poate.

QUOTE (baubau @ Aug 27 2009, 05:50 PM) *
ba cine plm e paul asta ca imi si bag picioarele
pai ma face el nebun da ce dracu am p[ascut oile pe aceeasi tarla

Asa e, daca tu pasti oi e treaba ta, pe mine chiar nu ma intereseaza cu cine pasti tu oile.
Daca ai ceva sa-mi zici zi-mi direct, nu te mai victimiza atat si nu plange ca o muiere pe unde apuci.
Oricat de descatusat te simti tu aici, banuiesc ca injuraturile, atacurile la persoana si magariile nu sunt permise nici pe acest forum, si ca moderatorii nu vor permite asemenea atacuri pe viitor. Cu atat mai mult cu cat treburile invocate nu au absolut nicio legatura cu acest forum.

Nu inteleg insa de unde atata suparare pe capul tau. Desi ai incercat sa ma acuzi ca te-am facut in fel si chip pe PM, se vede cat se poate de clar si din raspunsul meu pe care l-ai postat tu mai sus, ca ti-am raspuns extrem de politicos, poate un pic iritat ca era a 3-a oara in care imi cereai socoteala total aiurea.

Anyway, odata cu noul val, va trebui umblat un pic si la regulament :

Obligatiile utilizatorilor:
10. Sa nu foloseasca forum-ul pe post pe mirc/yahoo messenger/alte chat-uri.

Eu am mai postat si pe acest forum, in limita timpului disponibil. Nu am postat insa doar de dragul de a face scandal, de a jigni sau de a face flame.
Ar fi bine ca o data cu noul val sa nu ajunga aici si toate refularile si toate obsesiile din alte parti.

Repet, acesta este si va ramane singurul meu post pe aceasta tema, nu am de gand sa mut disputele dintr-o parte in alta.
poleposition
Noul val ? dar, ce suntem ciumati, avem bube-ntre picioare ? ohmy.gif ...de ne trebuie regulament special pt frustrati si obsedati... urat.

Pot intelege ca nu ti-a convenit postul lui baubau, dar sa ne incluzi pe toti in "cuvintele" alea mi se pare absurd.

Eu personal, am mai postat aici si nu cred ca am starnit dezgustul administratorilor sau nevoia de regulamente speciale.

In sfarsit.
baubau
am gasit niste avatare faine poate vreti si voi
florin83
QUOTE (paul @ Aug 27 2009, 07:12 PM) *
Imi cer scuze celor ce administreaza acest forum ca voi posta ceva ce poate are mai putina legatura cu acest forum, dar o fac doar ca sa raspund unor acuzatii gratuite. Acesta este si va ramane singurul meu post pe aceasta tema, nu am de gand sa mut disputele dintr-o parte in alta si sa ma cert doar pentru ca se poate.

Oricat de descatusat te simti tu aici, banuiesc ca injuraturile, atacurile la persoana si magariile nu sunt permise nici pe acest forum, si ca moderatorii nu vor permite asemenea atacuri pe viitor. Cu atat mai mult cu cat treburile invocate nu au absolut nicio legatura cu acest forum.

Nu o sa se ajunga la asa ceva, defapt l-am rugat de la inceput sa nu inceapa cu atacuri la persoana sau jigniri.
baubau
imi cer eu scuze
ca din cauza mea sa ajuns aici si pe acest forum si va asigur ca nu am jignit si nici nu voi jigni pe nimeni
tomado e28 owner
Corect, nu continuati aici ce ati inceput dincolo tongue.gif Si... se pare ca acum chiar merge clab-ul. Sa ne mai vizitati din cand in cand... lnr (1).gif
poleposition
Bai, cica ar mai fi un extraterestru d-ala...viu, tot la aia... se banuieste ca vor face adunare sa se razbune pt moartea aluia mellow.gif
Cristi B.
Mda, s-a facut liniste. Au navalit copiIi 'napoi in ograda bunicii....
Nu stiu cat o sa ne mai tina bunica....
Oricum, eu unul sunt impresionat placut de cum ne-ati primit pe forumul asta...
MULTUMIM!!!!
baubau
ia e cu ips error celb (15).gif
poleposition
Mda, ti se pare ca merge forumul ala ?

baubau
ma ce emoticon-uri faine aveti voi BMW e30 Cabrio.gif fnd (22).gif fight (12).gif fnd (22).gif snf (30).gif Whip.gif
poiuyt
ips eror. sad.gif

drinks.gif bea baiatu o bere si se baga la un fifa
Cristi B.
IPS error...
Io zic ca ceva nu e in regula...
poiuyt
asta seara o sa avem 2 luni... flm (7).gif o sa mai avem acest eveniment peste 270 de ani...

ora 00:30 am to_pick_ones_nose2.gif
baubau
QUOTE (poiuyt @ Aug 27 2009, 08:13 PM) *
asta seara o sa avem 2 luni... flm (7).gif o sa mai avem acest eveniment peste 270 de ani...

si se si vad calumea ca as vrea sa bag niste poze sa arat copiilor mei
poleposition
cum asa, doua luni ? huh.gif
tomado e28 owner
Pun pariu ca va fi innorat tongue.gif
LE: Eu ma uit data viitoare smile.gif
baubau
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 27 2009, 08:16 PM) *
Pun pariu ca va fi innorat tongue.gif
LE: Eu ma uit data viitoare smile.gif

vin si eu cu tine data viitoare stam pe capotele masinilor
tu pe o luna eu pe alta si na dam flashuri laugh.gif
tomado e28 owner
QUOTE (baubau @ Aug 27 2009, 08:19 PM) *
vin si eu cu tine data viitoare stam pe capotele masinilor
tu pe o luna eu pe alta si na dam flashuri laugh.gif

Pana atunci poate pun xenon cool.gif Poate ies si eu pana afara sa vad ce si cum. Cel mai influentat de fenomen pare a fi serverul bmwclub tongue.gif MOON Error laugh.gif
poleposition
da, care-i faza, ca nu inteleg nimic.... blink.gif
alex230ro
2 luni d-alea de pe cer bre smile.gif
nu merge la mine bmwclub asa ca habar nu am cum ramane cu jantele alea,oricum omul era din CT laugh.gif
edit:na ca merge,oha mesaj nu e de mirare o fi vrut omul sa dea mesaj dar daca nu a putu intra tongue.gif
poleposition
de unde dreq 2 luni ?
baubau
au mai facut chinezii una replica
tomado e28 owner
Ar trebui sa se vada si Marte... Dar eu nu am vazut nimic deosebit. Poate trebuia sa beau ceva laugh.gif Baubau, esti cel mai aproape, cand o vezi pe a doua ca apare, zi-mi si mie sa ies sa o caut tongue.gif
Raziel
guess who!!
salut Zone!
salut baietii!!!

... cu nick coreeect!
poleposition
aaa, Pffff... no chance in putoarea asta de capitala... numai cat au agitat aia ieri prafu' la concertul Madonna...

In orasu asta, abia daca se vad felinarele pe strazi.

QUOTE (Raziel @ Aug 27 2009, 07:40 PM) *
guess who!!
salut Zone!
salut baietii!!!

... cu nick coreeect!

Saru' mana parinte lnr (1).gif
tomado e28 owner
Ohoo, wellcome domnu' "Rhaziel". Ce vant va aduce pe aici? smile.gif
Cristi B.
QUOTE (poiuyt @ Aug 27 2009, 08:13 PM) *

Eu aveam reminder pe telefon pt chestia cu 2 luni....
Asa ca aseara am iesit pe strada sa ma uit...si m-am tot uitat...si nimic...nici macar o luna....
Sigur la 00.30?

PS
Raziel, bine ai venit!!
Iti place satra asta noua?
Lemn de brad, gratar, chestii, nu plastice si cauciuce ca dincolo....
poiuyt
QUOTE (Cristi B. @ Aug 27 2009, 09:11 PM) *
Eu aveam reminder pe telefon pt chestia cu 2 luni....
Asa ca aseara am iesit pe strada sa ma uit...si m-am tot uitat...si nimic...nici macar o luna....
Sigur la 00.30?

azi mah...nu ieri...azi.. sa iesi la 12:30 noaptea ,logic, si marte se va vedea mai bine decat luna cool.gif
aeerdna
dar au mai fost 2 luni pe cer..
poleposition
ce-a facaut Prea Fericitul ? a venit, ne-a agitat si a plecat ? dance2.gif
Cristi B.
Poate face dush.... to_pick_ones_nose2.gif
baubau
QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 09:15 PM) *
ce-a facaut Prea Fericitul ? a venit, ne-a agitat si a plecat ? dance2.gif

sa tirat acasa ca intra de la munca
tomado e28 owner
00:30 S-a notat.
@baubau: aici iti canta maimuta, ii place tongue.gif
poiuyt
mah...am vazut ca ciupanezu este inregistrat pe acest forum...numai eu nu stiam de el... huh.gif
nu de alta da trebuie sa ii dau ignore si aici .... help.gif vio (8).gif

QUOTE (Cristi B. @ Aug 27 2009, 09:18 PM) *
Poate face dush.... to_pick_ones_nose2.gif

BMW e30 Cabrio.gif se plimba cu titiul...
Cristi B.
Tu si cu Ciupi nu va agreati sau doar nu va placeti unul pe altul?
Sau doar va urati? Sau doar.....
Ciupanezu
S-a supărat pentru că l-am mai ironizat din cauza preferinţelor lui muzicale, e mare fan MaNeLe. laugh.gif

QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 27 2009, 04:39 PM) *
Cel mai tare va suferi Ciupanezu, ca a pierdut cele 20000 de posturi si trebuie s-o ia de la capat sad.gif
Glumesc, sper sa nu se supere tongue.gif

Nu m-am supărat. smile.gif

QUOTE (bartro @ Aug 27 2009, 05:07 PM) *
Lasa ca recupereaza repede, reply-uri dat de el de obicei au decat cativa cuvinte wink.gif

Obişnuieşti să citeşti reply-urile mele?
Cred că ţi-ar fi luat prea mult timp. laugh.gif
poiuyt
QUOTE (Cristi B. @ Aug 27 2009, 09:35 PM) *
Tu si cu Ciupi nu va agreati sau doar nu va placeti unul pe altul?
Sau doar va urati? Sau doar.....

n-am nimic cu el , doar prefer sa nu ii vad posturile...sunt prea "pline de adevar" si e un atotstiutor, crede ca prin a fi ignorat pare mai interesant, plus ca nu stie sa faca glume....

d-aia prefer sa nu ii vad posturile laugh.gif
baubau
vezi ce fain canta mamuta laugh.gif
robert_tau
salutare si bine ne-am regasit biggrin.gif
edutxu
QUOTE (poiuyt @ Aug 27 2009, 09:42 PM) *
n-am nimic cu el , doar prefer sa nu ii vad posturile...sunt prea "pline de adevar" si e un atotstiutor, crede ca prin a fi ignorat pare mai interesant, plus ca nu stie sa faca glume....

pfffffffff parca gandim la fel unsure.gif
florin83
QUOTE (robert_tau @ Aug 27 2009, 09:46 PM) *

Bine ai venit!

PS: vezi ca ti-am dat un pm pe forumul celalalt tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (poiuyt @ Aug 27 2009, 09:42 PM) *

Da, mă puişor, cu talent!
http://www.youtube.com/watch?v=l_fnOBL6DsQ
poiuyt
QUOTE (robert_tau @ Aug 27 2009, 09:46 PM) *

tu esti 69 - tau !? laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.