Io nu vazusem chestia asta, dar si dupa ce o vazui acum, la fel nu se schimba nimic la mine. Adica nu ma simt vizat de remarca sau de postul lui ionusunt. De aia nici nu am nici un motiv sa-i raspund in vreun fel lui ionusunt, chiar daca sint unul din cei care fac chestia asta:
sa iei masina ca pe o masina ,nu o hartie igienica ,care cand s-a consumat o arunci la gunoi
Sint destul de matur incit sa nu ma simt vizat sau sa ma oparesc de o chestie din asta, pentru ca atita timp cit imi cumpar ce masina vreau sau ce masina imi satisface mie cel mai bine nevoile din BANII MEI, nu stie nimeni mai bine decit mine de ce am eu nevoie de la masina sau cit si cum o folosesc. Iar de aia e forum, ca fiecare sa aiba o parere a lui.
El poate e pasionat de BMW, eu sint pasionat (ca sa folosesc acelasi termen) de masini nemtesti inafara de Ford, puteam foarte bine sa am un Vectra B, Passat Variant sau A4 Avant, dar BMW-ul s-a intimplat sa fie cel mai dotat la aceiasi bani ca si concurenta, si din cauza asta am ales BMW. Era una din celelalte enumerate la fel de dotate, aveau aceiasi CP si erau mai ieftine, faceam alta alegere. Si la fel nu ma buricam cind cineva facea o referire la general si spunea ca nu sint pasionat de BMW, in opinia lui. Cum la fel pot sa spun ca nu sint neaparat pasionat de fenomenul BMW. Imi place ca masina, dar mai mult nimic.
P.S: domnu' Rhaziel, scuze ca nu am cerut voie inainte sa postez, sper sa nu te oparesti iar si din cauza ca posteaza useri pe care nu ii vezi never ever forever si ce-o mai fi acolo.