Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chat Room versiunea BmwZone
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
florin83
QUOTE (Smudo @ Aug 28 2009, 11:14 PM) *
altfel nu as fi cautat 3 luni pina am gasit un 320i (neaparat) touring cu paket M din fabrica si care sa mai merite cit de cit si banii.

Mai rar asa ceva.. nu faci un topic de prezentare la "masina mea" ? biggrin.gif
Smudo
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 10:17 PM) *
Mai rar asa ceva..

Sper ca nu e la misto chestia asta, dar intr-adevar mi se cam acrise cit am cautat/asteptat dupa el. O sa fac un topic la Masina mea, dar mai intai trebuie sa o spal si sa o curat bine pe dinauntru, ca e nespalata acum de vreo 2-3 luni pe dinafara, iar pe dinauntru la fel nu are fatsa de tras in poze. Dar o sa-mi fac timp sa o curat si o pozez.
florin83
Te-ai obisnuit cu mistoul vad laugh.gif

Am vorbit serios!
Chiar ieri discutam cu roco despre e36 touring cu pachet M.. nu vazusem niciunul.
tomado e28 owner
Gata cu mistoul, ca acusi e sarbatoare smile.gif Noapte buna! Peace! laugh.gif
Smudo
Ok, totul e clar acum smile.gif. Ca tot sintem la E36 Touring cu M-paket, mai e la fel E36 Touring Sport Edition. Din cite am inteles alea ar avea la fel M-paket, dar alte jante decit cele de pe touring cu M, alte diferente nu am vazut. Am vrut sa-mi iau atunci un touring Sport Edition, dar pe de o parte era 318i, iar pe de alta parte vinzatorul nu a vrut sa-l lase mai jos de 3500 € smile.gif. L-a vindut repede, cind aproape ma hotarisem sa-i dau pretul lui si sa merg sa vad masina, mi-a zis ca o daduse.
poiuyt
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 11:09 PM) *
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MORTII MATII MIAI FACUT
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA
cristi_ro: ba dobitocule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru tot

aahahahahhahahahahahhaha............ laugh.gif loooool....ma mir totusi ca nu au sarit sigurantele de la casa...ar fi trebuit ...salvau si leptopu...

ps. sa ii zici ca daca vrea sa testeze becurile de la masina sa le incerce in priza , lumineaza mai puternic.. looool
Andrei92
Cat am putut sa rad la dialogull ala laugh.gif :lol2:
poleposition
cat de dobitoc trebuie sa fii, ca sa faci asa ceva ? blink.gif

bine, si eu aveam un tampit pe care il prosteam mai demult ca la 30 de ani ii vine ciclul (il prosteam ca la barbati vine ciclul, dar nu asa intens ca la femei si numai de 3 ori pe an si dureaza maxim 48 de ore) si ca deflorare inseamna sa tai toate florile de pe un camp, ca in Bucuresti (asta era din Onesti) cand se saluta 2 barbati isi pun reciproc mana pe sulile fiecaruia... ce dreq ii mai bagam in cap... in sfarsit multe de genul asta... era incredibil de prost laugh.gif

aaa si ii ziceam Gollum, ca nu stia ce inseamna, nu vazuse never si nici nu auzise de LOTR... bine, nu se uita la tv, nu stia muzica nu stia nimic, parca crescuse in padure.

Poate asta din mess era Gollum al meu unsure.gif

edit: mi-am mai amintit: il prosteam sa isi bage bete de urechi pe sula ca cica e senzatia suprema cand te masturbezi laugh.gif

si multe altele
Ciupanezu
Unde l-ai găsit? laugh.gif
poleposition
Poveste lunga, pe scurt: acum vreo 3-4 ani, l-am angajat pe post de "sageata" la firma unde lucram... am vrut sa il dau afara dupa aprox 3 zile cand ne-am dat seama ca e retard, dar am hotarat sa il pastram pentru amuzamentul personal... in final si-a dat demisia, ca dupa 3 luni si-a dat seama ca facem toti misto de el laugh.gif

Culmea, ca la interviu s-a comporat exemplar, nici nu banuiai ca-i tembel.
io's®
laugh.gif

bă nu esti sanatos !

biggrin.gif
Ciupanezu
Serios vorbind, e îngrijorător cât de mulţi nebuni sunt.

Parcă o ia toată lumea razna...
poleposition
QUOTE (io's @ Aug 28 2009, 11:49 PM) *
laugh.gif

bă nu esti sanatos !

biggrin.gif

Pai bai frate, fii atent aici:

Ii zic lui Gollum sa sune la Jerry's Pizza sa-mi comande o pizza.

Trec 20 de minute si asta nu mai apare... ma duc la el in birou si il gasesc transpirat tot bocanind in tastatura.

EU: Ce faci Gollum ? ai comandat ?
Gollum: Nu, caut acum...
EU: Ce plm cauti ?
Gollum: Nr de telefon pe gugal...
EU: pai si in 20 de minute nu l-ai gasit ?
Gollum: pai nu l-am gasit...

Ma duc sa vad ce cauta tembelu' pe gugal:

Geriz frate... cretinul cauta fonetic: "GERIZ PITA" Bhaaaaaa !!!! ohmy.gif

Am zis ca il omor atunci pe loc

PS: Ma jur ca nu mint, cu toate ca pare greu de crezut !
poiuyt
la ora asta te lupti cu pitzarii?! laugh.gif
ionusunt
QUOTE (poleposition @ Aug 28 2009, 10:56 PM) *
Cine pana mea e tata urs si ce inseamna tata urs ? blink.gif

tata urs era un dj de hip hop mai demult. ....dj sleek ...

http://www.youtube.com/watch?v=cZ0ISF90wQE

on topic : )(*@#$%_@$@$*#$*#%±±±±§§§§@()*3#@#$)_@#84-0239123123)(!@#()_!@#*-)!
Viper05
QUOTE (ionusunt @ Aug 29 2009, 01:59 AM) *
tata urs era un dj de hip hop mai demult. ....dj sleek ...

http://www.youtube.com/watch?v=cZ0ISF90wQE

on topic : )(*@#$%_@$@$*#$*#%±±±±§§§§@()*3#@#$)_@#84-0239123123)(!@#()_!@#*-)!

e bogdyy sau cum il chema.cu povestile lui nemuritoare cu balerine cu cai verzi din pitesti.sigur sti topicul

daca tot nu-ti aduci aminte caut si-ti dau un link

LE : imi pare rau am citit doar ultima pagina vad ca s-a raspuns mai devreme biggrin.gif
Raziel
ca sa clarificam treaba, ca vad ca deviati.... ASTA M-A DERANJAT, NU FAZA CU MOTOARELE M43:

QUOTE (ionusunt @ Aug 27 2009, 11:44 PM) *
o mare parte din oamenii de aici sunt muult departe fata de adunatura de snobi de acolo.
wink.gif no offense.
LE: iar pasiunile lor sunt diferite. wink.gif daca ma intelegi. oamenii de aici sunt pasionati de MASINI .nu de cat de scumpa e masina. ieftina sau scumpa ,e o masina ,si cei de pe aici o apreciaza ca atare.nu dupa cate hartii stantate de banca s-au dat pe ea. d-aia aici nu o sa vezi pe nimeni zicand aaa ai o masina scumpa deci nu stiu ce sau vice versa.acolo in schimb se practica chestia gen ce bai ce stii tu cu cazanu tau,....vezi ca ala cu cazanu stie mai multe despre masini decat ala cu masina noua. si aici nu zic ca e misto sa ai masina noua sau masina veche ,ci e misto sa fii pasionat de un lucru. nu de un trend . sa iei masina ca pe o masina ,nu o hartie igienica ,care cand s-a consumat o arunci la gunoi.etc.
cam asta e diferenta dupa parerea mea.
plus nu stiu de ce nu apreciezi macar faptul ca vii aici si zici ca lumea se ascunde si etc si totusi nu ti da nimeni ban...ar trebui sa apreciezi macar ca aici lumea stie sa discute nu sa dea cu toporul.obicei tipic de COCALAR FARA CREIER ! wink.gif

...sau numai mie imi apare?
Smudo
Io nu vazusem chestia asta, dar si dupa ce o vazui acum, la fel nu se schimba nimic la mine. Adica nu ma simt vizat de remarca sau de postul lui ionusunt. De aia nici nu am nici un motiv sa-i raspund in vreun fel lui ionusunt, chiar daca sint unul din cei care fac chestia asta:
sa iei masina ca pe o masina ,nu o hartie igienica ,care cand s-a consumat o arunci la gunoi

Sint destul de matur incit sa nu ma simt vizat sau sa ma oparesc de o chestie din asta, pentru ca atita timp cit imi cumpar ce masina vreau sau ce masina imi satisface mie cel mai bine nevoile din BANII MEI, nu stie nimeni mai bine decit mine de ce am eu nevoie de la masina sau cit si cum o folosesc. Iar de aia e forum, ca fiecare sa aiba o parere a lui.
El poate e pasionat de BMW, eu sint pasionat (ca sa folosesc acelasi termen) de masini nemtesti inafara de Ford, puteam foarte bine sa am un Vectra B, Passat Variant sau A4 Avant, dar BMW-ul s-a intimplat sa fie cel mai dotat la aceiasi bani ca si concurenta, si din cauza asta am ales BMW. Era una din celelalte enumerate la fel de dotate, aveau aceiasi CP si erau mai ieftine, faceam alta alegere. Si la fel nu ma buricam cind cineva facea o referire la general si spunea ca nu sint pasionat de BMW, in opinia lui. Cum la fel pot sa spun ca nu sint neaparat pasionat de fenomenul BMW. Imi place ca masina, dar mai mult nimic.

P.S: domnu' Rhaziel, scuze ca nu am cerut voie inainte sa postez, sper sa nu te oparesti iar si din cauza ca posteaza useri pe care nu ii vezi never ever forever si ce-o mai fi acolo.
florin83
Smudo, inca asteptam topicul smile.gif

PS: nu e nici un misto tongue.gif

Raziel, hai sa incetam te rog..

Ti-am explicat si dincolo.. au fost atatea ironii si jigniri la adresa forumul asta si a oamenilor de aici.. le-am ignorat. Daca era sa sarim asa la fiecare replica unde ajungeam?

Raziel
nu ma oparesc stai linistit... oricum, din experienta asta am avut de invatat niste chestii!

@florin83: te rog sa-mi stergi userul de-aici!

Salut!
Smudo
Florin gata m-am turnat ca nu-i misto, dar cum am zis si ieri, trebuie mai intai sa curat bine masina (cind ma apuc de ea dureaza la vreo 3-4 ore doar interiorul, nu imi ajunge o zi sa-i dau polish+ceara+interior asa cum vreau smile.gif), sa-i fac poze si abia dupa aia o urc aici pe site. Altfel nu, ca iese urit in poze smile.gif.
florin83
QUOTE (Raziel @ Aug 29 2009, 11:05 AM) *
nu ma oparesc stai linistit... oricum, din experienta asta am avut de invatat niste chestii!

@florin83: te rog sa-mi stergi userul de-aici!

Salut!

Pana la urma care e nemultumirea? Ca ionusunt i-a facut cocalari si snobi pe cei de pe bmwclub cu E46 cu motare mici? Inteleg ca ai E46, dar te simti cocalar? Sunt convins ca nu esti, atunci de ce sari asa..??!?!

Pe bmwclub de E36 nu se zice decat ca sunt toate niste cazane obosite cu numere de bulgaria pe care le conduc tiganii. Eu avand E36 ce ar trebui sa fac? Sa imi bag p... in toti care zic asta? Nu.. PT CA NU MA SIMT!!
Cocalarii, tiganii, snobii, etc... conduc orice fel de model de bmw.. nu neapart E36 cu nr de bulgaria sau E46 cu motor mic.

PS: daca nu vrei sa mai intri pe aici treaba ta, nu se sterge nici un user..
Raziel
ok, lasa-ma atunci sa fiu la numar! fnd (7).gif
poleposition

Tot despre asta se discuta ? blink.gif

Anyway, neata "pipal" !

E sambata, e frumos afara si..... ce daca sad.gif
florin83
neata!

mda.. eu cred ca mai incolo putin ies din orasul asta infect.. biggrin.gif

M-as fi dus la un concurs de bicle langa Sibiu, dar am genunchiul belit..
Am crezut ca trece cat de cat pana in weekend si daca nu mergeam la concurs mergeam aici:
http://mladite.com/index.php?level=14&lang=ro

Dar se pare ca inca nu s-a vindecat si nu fortez sad.gif

Cauza durerii:
http://florin83.blogspot.com/ sad.gif
poleposition
Si eu cand spun ca miscarea dauneaza nu ma credeti tongue.gif
florin83
Te cred, dar nu ma pot abtine laugh.gif

Am iesit cu bicicleta prin oras saptamana trecuta si mai rau m-a luat durerea de genunchi. Mai m-au speriat unii ca e de la menisc, ca ajung la operatie si m-am calmat.. pana nu trece de tot durerea nu mai fortez unsure.gif
poleposition
mie la 1 2 3 si imi sare umarul din articulatie... sunt deja la a 3-a abatere si este posibil sa il operez si eu.

deci sunt foarte limitat in posibile sportiri sau miscari sad.gif ultima data in apa mi-a sarit, puteam sa ma inec daca ma panicam, dar fiind obisnuit, m-am "focusat" si am iesit la mal cu o mana si 2 picioare doar... destul de socanta imaginea cand am iesit din apa pt spectatori laugh.gif ... se vede freaky rau umarul ala lipsa ...

si cel mai frumos este cand iti pune medicul umarul la loc pe viu ... e senzatie rolleyes.gif in curand invat sa il pun singur
florin83
ouch.. nasol sad.gif
io's®
florin, cand te duci pe munte si iti pui cortul asa pe unde apuci, nu ti-e frica de moş martin (urşi) ?
Sorin
sa mor io de am inteles ceva ?
mellow.gif
ursi (aka mos martin ) m43uri si geri pita
io's®
nici nu trebuie... dooar e chat room laugh.gif laugh.gif
ionusunt
http://www.youtube.com/watch?v=f2kSsyfHvz8

pt fetele de pe club laugh.gif altfel neata ema neata florin! pole,si cine mai e paici ca sunt chiaun tongue.gif
florin83
QUOTE (io's @ Aug 29 2009, 12:17 PM) *
florin, cand te duci pe munte si iti pui cortul asa pe unde apuci, nu ti-e frica de moş martin (urşi) ?

1. pe unde pun eu cortul nu sunt ursi ca e altitudine mare. Nu sunt paduri, nu are ce cauta ursul acolo.]
2. ursul ca de altfel nici un animal salbatic de la noi din tara nu ataca omul. Ce vedeti la tv sunt cazuri de prin bucegi, unde ursul s-a "domesticit" cat sa stea in prezenta omului. Atacul in 90% din cazuri se datoreaza omului care ii provoaca facand poze, sau agresandu-i verbal sau fizic. Tocmai de asta eu nu prea merg pe munte in bucegi decat cu bicicleta.

Am intalnit ursi prin paduri, in fagaras de cele mai multe ori.. mereu cand ne-au vazut/auzit au fugit. Asa se comporta un urs normal. smile.gif
cortul se pune in functie de alte chestii.. sa fie intr-un loc ferit de vant, sa ai acces de la un izvor.. biggrin.gif

Ontopic:
Eu am plecat din oras. Abia acum am trecut de centura ploiestiului unde am stat 30min cred sad.gif
Andrei92
QUOTE (florin83 @ Aug 29 2009, 02:48 PM) *
sau agresandu-i verbal (pe ursi)

Nu te supara, da' suna al dracu de amuzant laugh.gif laugh.gif tongue.gif
tomado e28 owner
Trebuie sa ai grija in munti, sa nu spui ca ursul e demodat sau cazan, ca ti-o iei laugh.gif
ionusunt
ursul(animalul +masina) sunt niste fiinte foarte misto biggrin.gif

din cate stiu eu,ei vin dupa mancare de obicei. si da,orice animal salbatic fuge cand vede prezenta umana

Ontopic:
Eu am plecat din oras. Abia acum am trecut de centura ploiestiului unde am stat 30min cred sad.gif

tot se lucreaza frate ?mai sunt alien ii aia cu beculete pe ei de vin sa ti vanda beculetele ? laugh.gif
florin83
andrei, ma refeream ca tipa la ei. Da, suna misto tongue.gif.
In comarnic ploua.sad.gif
Am vazut un e46 negru cu xenon in proiectoare legate pe direct cred ca pozitiile sau faza scurta nu erau aprinse. Mai avea si girofaruri in ambele nari:(
xox
Nu conduci tu? Ori chiar asa rau se circula? mellow.gif
Cristi B.
Nu am fost de mult pe munte....din 2000...
De atunci, de cand s-a spart gasca nu am mai mers nicaieri....
Fusesem cu trupa in Parang, apoi Retezat si urma Fagarasul, dar am plecat toti pe capete din tara.....si gata.
Asa mi-e de ciuda....
Dar o sa razbun astea intr-o zi.....
batz
@florin : m-ai nenorocit cu pozele de p blog!super tare!!
Ciupanezu
Atacul in 90% din cazuri se datoreaza omului care ii provoaca facand poze, sau agresandu-i verbal sau fizic. Tocmai de asta eu nu prea merg pe munte in bucegi decat cu bicicleta.

Am intalnit ursi prin paduri, in fagaras de cele mai multe ori.. mereu cand ne-au vazut/auzit au fugit. Asa se comporta un urs normal. smile.gif

Mai sunt şi idioţii ăia care-i hrănesc şi după se miră de ce tot vin urşii.

QUOTE (ionusunt @ Aug 29 2009, 02:59 PM) *
si da,orice animal salbatic fuge cand vede prezenta umana

În afară de femelele cu pui.
poleposition
bine, si omul in general fuge cand vede un animal salbatic...so...
Cristi B.
Asta inseamna ca aia care au fugit saptama asta la alternativa au facut-o dn cauza salbaticilor animali?
Vaaaaaai.....
ionusunt
si a revenit clubul? ca nu mai vad nici un post de cand am plecat ultima data din casa laugh.gif
florin83
QUOTE (xox @ Aug 29 2009, 03:23 PM) *
Nu conduci tu? Ori chiar asa rau se circula? mellow.gif

Nu eu..
Sunt la o prietena la tzara printre Brasov si Fagaras.. e f.liniste si aer curat.. smile.gif

QUOTE (batz @ Aug 29 2009, 04:39 PM) *
@florin : m-ai nenorocit cu pozele de p blog!super tare!!

biggrin.gif
ms
io's®
CITAT(florin83 @ Aug 30 2009, 09:57 AM) *
Sunt la o prietena la tzara printre Brasov si Fagaras.. e f.liniste si aer curat.. smile.gif

ţară, ţară... da' au si 'net acolo ! biggrin.gif
tomado e28 owner
QUOTE (ionusunt @ Aug 30 2009, 06:18 AM) *
si a revenit clubul? ca nu mai vad nici un post de cand am plecat ultima data din casa laugh.gif

Poate mai au si alta treaba tongue.gif Si-a revenit, ca n-a mai prea postat lumea nici acolo laugh.gif
Andrei92
Wazappppp ???

@florin83, vad ca esti admin. Sa te intreb ceva : tu mi-ai dat suspend + warn pt poza mea de la avatar ?
Andrei92
Sau pot raspunde si moderatorii.
Multumesc.

QUOTE (florin83 @ Aug 30 2009, 09:57 AM) *
Nu eu..

Unde intre Brasov si Fagaras mai exact ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.