Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Furia se intoarce
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
alex230ro
smile.gif
abuseif
am instalat si eu admisia performance iar asa ca prime impresii pot spune ca arata bine instalata,parca motorul ar respira mai bine cu ea, o usoara schimbare a sunetului de pe la 2000 de rotatii in sus.
alex230ro
da,cam asta a fost si impresia mea,o sa iau un filtru original pana la urma cred.in alta ordine de idei azi am fost la:

http://forum.4tuning.ro/707-evenimente-leg...15-06-13-a.html

am scos un loc 7 sau 8 si am realizat ca mai am de umblat un pic si la skill si la cazan. smile.gif
anyway posibil sa mai merg la evenimente de genul asta.
in caza ca va intrebati in fata mea au fost:Peugeot 106 BMW e90 325d Smart coupe Brabus cred?Audi 1,8T breack Opel Astra 1,6i,BMW E46 318i
BBo
Cum adica Astra 1.6 si 318i ? mellow.gif
alex230ro
simplu era chiar E46 316i smile.gif singurul tunning era bara stabilizatoare pe spate si roti de seria 5 iesite in afara smile.gif.ma rog teoretic in antrenament am scos timp ceva mai bun ca ei cu jumate de sec dar in concurs am scos sub ei in cel mai bun timp din cele 3 manse.(bine in concurs am scos timpi mai slabi decat in antrenamente cu pasager in masina) dar asta nu scuza nimic,masina a subvirat ingrozitor si nu am reusit sa fac nimic care sa corecteze asta.E vina mea ca nu m-am relaxat si nu m-am gandit sa iau un manometru si compresorul de acasa sa fac presiunea.oricum in cazul ideal mai "bateam" Astra si 316-ele restul cu setupul asta never.ma rog scuze se gasesc ideea e ca si eu mai am de invatat,am avut pe nasul meu pe post de copilot si observator si am mai remediat una alta pe parcurs.

sa nu uit in fata mea a mai fost si un Fiat Punto smile.gif))) locul 3 chiar:D
alex230ro
hai ca sa mai indulcesc un pic zic si masinile din spate:))
Toyota Supra 3.0 turbo Honda NSX Skoda Octavia RS,Renaul Megane PH1,Opel Astra Turbo .anyway cum am zis nu am reusit sa corectez deloc subvirarea o sa inerc sa ajung sa verific geometria practic pe punea fata nu am avut deloc aderenta se pare ca betonul si Vredestein nu fac casa buna,si am avut probleme extrem de marti la virajele gen ac de par,practic acolo am pierdut, la slalom propriu zis eram una din cele mai rapide masini smile.gif
E posibil catre sfarsitul lunii sa mai particip la un eveniment de genul asta si mai vad atunci ce si cum.Inca ,cum ziceam mai am multe de invatat.
alex230ro
filmarea

http://www.youtube.com/watch?v=id9T0KwFqCM

de la min 14

next episod:

http://autoslalom.ro/index.php
alex230ro
Bucuresti - Vama Veche si retur.consum 11,8% viteza medie undeva la 115km/h la acelasi stil de mers 320d-ul cu care am mers in tandem a luat cu vreo 3-4 litri mai putin.trecut de 94.000 km smile.gif
io'sŪ
E bine ca "ai" respectat viteza legala laugh.gif
alex230ro
da,da chiar ma gandeam ca mai aveam un "pic" pana la 130 biggrin.gif
io'sŪ
sunt curios cu ce viteze ai mers de ai scos media 115? ph34r.gif
alex230ro
ehh destul de repede sa zicem ca nu am scazut sub 150 tongue.gif totusi consumul a fost 11,8
io'sŪ
ohmy.gif nu prea ti la permis
alex230ro
smile.gif am zis si eu ca americanii give a run for it's money.. anyway a trecut de 94.000 km si cam se apropie revizia(a trecut anul de ceva timp) consumul intre timp a ajuns la 12% mers destul de tare urban trafic lejer .
alex230ro
de azi trece la munca de "jos" facut plinu resetat plimbat acum 20km in oras mers economic,consum 10% pe BC biggrin.gif.
De luni intra in paine ,urban 100%
abuseif
ce greutate are strut bar fata?
alex230ro
hmm e de fier deci vreo 3 kg smile.gif
abuseif
ce fel de filtru ti-ai cumparat pt admisia prf?eu mi-am luat de pe ebay un wix 46301.cei de la bmw au oprit vanzarea celui original.
alex230ro
sunt cu admisia stock pt moment,wix sau napa vreau sa iau.
alex230ro
luna asta bag usa aia ruginita la reparat+vopsit la serviceul unde este Interceptor,probabil si revizia o sa o fac.
alex230ro
usa sofer - reparata urmeaza revizia
abuseif
ieri in timp ce ploua s_a aprins martor dsc,frana,abs,vitezometrul plus indicator consum instant nu mai indica nimic.am fost la tester reprezentanta unde am aflat ca senzorul abs spate sofer nu functioneaza.cost 200lei tester.aseara am curatat senzorul de murdarie si au disparut martorii.trebuie sa ma duc din nou sa imi stearga eroarea chiar daca nu imi mai indica nimica in bord?
alex230ro
nu trebuie neaparat.
alex230ro
96.000 km,sapt viitoare schimb ulei filtru ulei si filtru benzina.filtrul de aer si polen le-am schimbat eu deja smile.gif
alex230ro
revizion facuta bagat pe sub ea si vazut damage:
-tampon toba spate rupt-ma rog dezlipit de pe suportul de fier
-scut toba spate rupt si prinderile de pe caroserie ruginite -aici nu am ce sa ai fac
-ceva lovituri si un lonjeron zgariat bine-inceput de rugina
-punte spate cu rugina peste tot
am schimbat si senzorul de ulei pt a 3a oara,degeaba becul se aprinde in continuare.
abuseif
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Genuine-Wish...=item1c2b53e74e

contine brate pt suspensie sport si bucse brate plus suruburi.
alex230ro
nu am bani de dat pt moment,oricum am ceva joc in caseta se pare,bratele inca sunt ok.
abuseif
eu le-as schimba la primavara bratele.oricum am sa le verific mai intai.exista altceva mai ieftin dar la fel de bun ca astea originale?oricum nu stiu cat voi mai tine E46,imi place modelul acesta si nu prea l-as vinde.am vazut noile modele insa nu ma dau in vant dupa ele.ma intereseaza f80 m3.
alex230ro
Lemforder cred ca sunt echivalentul OEM.
abuseif
bujii originale euro 52,50

http://www.ebay.de/itm/121237794155

abuseif
e din nou disponibil filtrul original pt admisia performance

http://www.ecstuning.com/BMW-E46-330ci-M54...431649/ES35342/
alex230ro
mda oricum la mine admisia e data jos.
abuseif
incearca sa o vinzi pe ebay.uite aici cat vrea asta :

http://www.ebay.de/itm/Original-BMW-Perfor...=item19e69c2706
alex230ro
o las acolo nu ma mai complic cu ea.poate la anu sa mai iau 2-3 filtre sa am acolo de rezerva si o pun iar.A fost de vanzare si nu am dat-o nici cu 400 lei la noi smile.gif
abuseif
pe ebay sunt sigur ca se va vinde.la rezerva m-am gandit si eu,oricum am expediat cateva emailuri catre bmw ag si bmw usa in care eram nemultumit ca nu se mai gaseste filtrul original.eu foloesc un wix insa e mai scurt cam cu 1-2 cm pe laturi.oricum mie mi se pare cea mai buna solutie pt intake aftermarket ca sa zic asa.
alex230ro
zi proasta ieri.Mai intai am descoperit ca nara stanga e praf,am deschis capota sa pun lichid de parbriz si se misca ca naiba,am trantit capota si aproape ca a cazut.In final am tiganit-o cu ceva dublu adeziv.Apoi am uitat capacul de la bidonul cu zeama de stropitori,capacul a cazut in scutul motor si de acolo pe evacuare,a trebuit sa ajung sa ridic masina pe elevator sa il iau de acolo dar tot a mai ramas un pic,asa ca vreo 3-4 zile o sa mai miroasa.Tot aseara cei de la service au zis ca am ceva antigel in scut,initial am crezut ca e ceva apa de la stropitori,dimineata m-am uitat si apa e in continuare pe acolo,o sa mai verific nivelul de la antigel sa vad exact ce si cum.De acolo nu prea are ce sa curga(e pe partea pasagerului apa) am bagat mana pe furtunul de pe partea aia si e curat,in cel mai rau caz e radiatorul fisurat acolo.
alex230ro
update,pare antigel ,nivelul din vas e aproape de minim.Iar il stresez pe Catalin azi smile.gif
alex230ro
revenind,radiator fisurat pe partea pasager,nu pierde mult cam 200g la 1000km am calculat eu biggrin.gif
alex230ro
sa nu uit,am pus si niste nari noi,ceva made in Taiwan smile.gif
alex230ro
sa nu uit,am pus si niste nari noi,ceva made in Taiwan smile.gif
BBo
QUOTE (alex230ro @ Jan 13 2014, 04:17 PM) *
revenind,radiator fisurat pe partea pasager,nu pierde mult cam 200g la 1000km am calculat eu biggrin.gif

A facut cumva si burta ?
alex230ro
burta o are de cativa ani buni smile.gif la momentul ala am schimbat busonul de la vasul de expansiune si am scapat.Mai schimb daca tot sunt acolo si pompa de apa si poate termostatul(il am deja cumparat) sunt inca in dilema in ceea ce priveste vasul de expansiune.
BBo
Pe sistemul: dai un ban, da' stai linistit. smile.gif
alex230ro
tot pe sistemul asta ,ce naiba vas sa iau aftermarker
alex230ro
so:
-radiator nou
-pompa de apa noua
-vas expansiune nou
-termostat nou
xox
Pana la urma care-i fenomenul pentru care face burta? Pompa de apa subreda?

(stiu ca-i intrebare de n00b, dar nu m-am intalnit pana acum cu fenomenul, doar am auzit de el)
alex230ro
presiune in sistem,si buson care nu deschide.
alex230ro
prima victima in lupta cu zapada- motorasul stergator spate - se pare ca designul nu este unul fericit conducta de lichid parbriz trecand prin el,daca duza de la stergator se infunda(si in general asta se intampla deoareca sutn duze fine) motorasul se inunda cu apa care refuleaza,daca mai e si stergatorul inghetat e reteta perfecta pt dezastru smile.gif
alex230ro
neatentie + mazga = buba.cazute la datorie far+semnal stanga.ranite :capota si spoiler.
xox
Nu-i bai, se repara/schimba. Aveai bara M sau normala?

(si ca sa te necajesc: dsc off? tongue.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.