Help - Search - Members - Calendar
Full Version: back to the base line
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
bartro
Eu vad altfel problema, daca merge usor surub, am mai umblat odata si nu am fost eficient / am lucrat degeaba
A aparut rugina si pe E12, pe o parte au trecut 10 ani cred de cand a fost facut, pe de alte parte, cand ma uit la poze din timpul operatiunii se pare ca au dublat tabla in unele zone, ce e cam nasol, e foarte predispusa la rugina asa.
alex230ro
Maine mai bag o fisa , bate tot pe acolo ma rog batea si inainte, am mai luat un set de garnituri capac tacheti pare ca baga ulei peste bujia 1 . In rest cu 4,10 ele de fabrica e mai "vie" . Dubios parca sincroanele de la a 2-a nu mai fac asa rau biggrin.gif testez maine ceva liqui molly in cutie desi nu am sperante ar trebui alta cutie .
TiL
QUOTE (bartro @ Apr 2 2024, 10:49 AM) *
Eu vad altfel problema, daca merge usor surub, am mai umblat odata si nu am fost eficient / am lucrat degeaba
laugh.gif Pai eu, zgarcit, nu repar tot ce-mi pica-n cale atunci cand desfac. Repar o chestie, raman altele de facut, revin, daca nu e nimic de reparat stric, apoi repar samd. fnd (7).gif
alex230ro
updates:
-cele 2 planetare noi SKF au joc la fel ca cele vechi , nu e clar de ce poate din cauza fuzetelor nu știu, partea electrică sau mecanica a contactului a cedat din nou, am o pierdere de lichid servo destul de serioasă. Săptămānă viitoare teoretic e programată sa fie rezolvate toate problemele "mecanice" . Am mai schimbat īntre timp "preventiv" fise bujii, pompa benzina , motoras relanti.Am revenit la bobinele originale una din bobinele noi "Hitachi" arzandu-se după mai nici 2 ani.
TiL
Chiar ma gandeam azi cat de fezabil e sa tin atatea masini in stare de functiune, chiar si daca as reusi sa le fac un adapost.

Uralul pare sa inghita lichidul de frana, si banuiesc ca s-a intamplat in iarna, cand s-or fi intarit garniturile. Dupa ce l-a refulat pe tot din servopompele de frana, merge de zici ca-i nou.
alex230ro
Nu a ajuns inca la rand dar va ajunge , oricum nu e graba so avem:
-fuzete spate + rulmenti + planetare noi
-furtunuri noi servo , originale
-caseta servo aici o sa iau nou sa vedem pisica / urs
In rest vedem ce se mai gaseste pe acolo ar trebui contactul de schimbat tot si partea mecanica si partea electrica undeva la 1500 lei toata piesa

PS : daca mai sunt nebuni ca mine care iau piese noi aici se mai pot gasi unele piese la preturi relativ ok https://www.classicbmwparts.gr/ livrarea e un pic scumpa dar piesele ajung in 1-2 zile in general
Pentru cei cu M20 baietii astia au ceva treburi https://www.classicdaily.net/collections/custom-parts
TiL
Notat.

Ai mai bagat ceva bani in Piesa.
alex230ro
Bate recodul de stationare... poate e gata saptamana asta ca as vrea sa il mai plimb smile.gif
TiL
Si? L-ai plimbat?
alex230ro
nu, poate saptamana viitoare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.