Help - Search - Members - Calendar
Full Version: back to the base line
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
alex230ro
Pai nu am ajuns la motor smile.gif
bartro
Vrei sa ma depasesti si acolo? tongue.gif
alex230ro
hmm,s-ar putea sa ajung aproape.teoretic nu trebuie sa schimb prea multe,practica mi-a demonstrat ca orice e posibil biggrin.gif
alex230ro
so oglinzile merg inchiderea centralizata merge geamurile merg stergatoarele se misca. dar am "reusit: sa stric niste pini de pe instalatia electrica care vine din usa pe caroserie.so daca are cineva o instalatie de usa sofer cu oglinzi electrice,geamuri electrice si inchidere centralizata sa imi zica si mie.sau unde naiba gasesc conectorii(pinii)

http://electric-online.es/en/especiales/1486-110797032.html

sunt specifici BMW/VW/Ford din ce am gasit
KONEKTOR K797 FORD-BMW
KONEKTOR 11.07970
alex230ro
dap 6 ,pretul e absolut obscen la BMW - 18 ron bucata biggrin.gif
bartro
Distractie costa. Eu acuma am nevoie de 5 cleme mici de 20ron bucata ca sa prind grila pe capota. Erau, dar s-au pierdut. Cu grila cu tot.
alex230ro
Am gasit alternativa

http://www.wuerth.ro/eshop/pdf/EN-10112.pdf

sa vedem cat costa 100 buc biggrin.gif

PS:18 lei bucata inmultit cu vro 5-6 buc nu iesea bine.nu mai zic de minim 10 zile pana se aduceau.altfel always e mai simplu sa iau din dezmembrari sau sa se faca inginerii romanesti smile.gif
bartro
Mai exista si strada Maica Domnului cred.
Sau dai un telefon lui Interceptor, sigur mai are niste instalatii pe acolo aruncate. Eu ma uit diseara intr-o punga cu niste fire BMW. Dar daca le am, sunt folosite.
alex230ro
la maica domnului doar am cautat pe net,nu si "fizic" in magazine biggrin.gif
cred ca mai am si eu o instalatie pe acasa,dar nu e cu ce am acum pe masina,inchidere centralizata si geamuri adica.
bartro
Daca mai ai mufa, iti trebuie doar ceva pin-uri de inlocuire, nu?

Asta am eu:
alex230ro
o sa iau o instalatie de usa cred,pini nu am gasit.intre timp,teste
Halogen
QUOTE (alex230ro @ Feb 22 2015, 03:51 PM) *
o sa iau o instalatie de usa cred,pini nu am gasit.intre timp,teste

incepe sa prinda forma si arata bine biggrin.gif frumos.
alex230ro
Se vinde. 2500 eur info 0723.318.581
bartro
Ce răsturnare de situație!
TiL
Iti iei tractor?
Vrei unul bun?
io'sŪ
nu cred ohmy.gif
alex230ro
nu se mai vinde smile.gif
alex230ro
bonus
bartro
QUOTE (bartro @ Mar 26 2015, 02:01 PM) *
Ce răsturnare de situație!

2
xox
ohmy.gif ce bine arata cazanu!!

Da' cu ascutitoarea aia ce faci? tongue.gif (intrebare de la proprietar de polizor laugh.gif )
bartro
E bun motorul ala.
alex230ro
QUOTE (xox @ Mar 30 2015, 02:10 AM) *
ohmy.gif ce bine arata cazanu!!

Da' cu ascutitoarea aia ce faci? tongue.gif (intrebare de la proprietar de polizor laugh.gif )

se face bucati smile.gif se schimba garnituri si probabil patine lant,se pune inapoi pe cazan. apoi vedem
io'sŪ
apoi faassssss... biggrin.gif
xox
Parca mai exista un precedent cu bov pe aici tongue.gif

PS: si eu tre sa schimb patinaaaaaaaaaaa annoyed_h4h.gif grrr e mai mult de una?
alex230ro
poze:
-aeroterma pe masina
-bordul pe masina
-mocheta pe masina
zilele trecute a stat in ploaie pe dreapta pe undeva curge apa,suspectez ca s-a infilitrat pe langa tevile de AC acolo garnitura nu e pusa cum trebuie si e loc garla sa treaca pe langa,sau pe la gaura unde vin firele de la instalatia motorului.
bartro
Eu ma mir ca nu ploua si in E12.
Ma bucur ca progresezi bine smile.gif
Halogen
Mai regleaza un pic portbagaju happy.gif si cei de capu la audi 80iu ala ? biggrin.gif
alex230ro
nu prea mai pot sa reglez multe pe acolo,nici capota nu vine perfect,bara fata pica si ea prost,mai e nevoie de inca o tura pe la tinichigiu.audi 80 coupe e masina.din aia cu spoiler mare smile.gif
alex230ro
ca tot ziceam in ce hal sta bara
io'sŪ
treburile astea cu aranjatul barilor/capotelor trebuiau facute inainte de vopsitorie.. asta ca sa iasa treaba buna wink.gif
alex230ro
tinichigiul nu a avut barile,iar cei de la vopsitorie nu s-au mai obosit sa le regleze inainte sau dupa vopsit.
bartro
Si eu m-am luptat cu bariile. Din 2 cauze - nu sunt bune, si au disparut niste gauri de prindere de pe masina odata cu inlocuirea metalului.
Daca ai timp sa le faci pe toate cum trebuie, e fantastic.
io'sŪ
ca sa iasa BINE trebuie sa-ti faci TIMP sa le faci pe toate cum TREBUIE wink.gif din pacate insa e ft greu.. eu nu as mai avea rabdare.. nici timp sad.gif
alex230ro
mult timp,aseara am stat cateva ore si tot nu a iesit perfect.mai vedem,cred ca undeva la 2 zile ar lua toata distractia .
bartro
Am 2 copii mici si stau la bloc. Va imaginati cat timp, rabdare si intelegerea din familia am ca sa ma duc la interceptor sa mai strang cat un surub la masina. E de mirat ca am ajuns unde am ajuns. Fiindca nici nu e singur mijloc de transport care cere bani, atentie.
alex230ro
gata si bara spate la fel nu se aliniaza cum trebuie la aripa pe dreapta smile.gif pe fata a venit tinichigiul si e reglata mai ok la 90% sa zicem,pe spate sa vad cum facem sa o aliniem .
alex230ro
mda,saptamana viitoare cuzinetii ajung,apoi mai vedem
alex230ro
M42 pe cazan,mai sunt diverse lucruri ,cam tot ce a putut merge prost a mers,cardanul e missing in action la fel si vreo 2 suruburi inclusiv cel de la intinzator,mai sunt de conectat conductele benzina si instalatia electrica,masina sta cam sus pe fata probabil ca arcurile sunt doar de 6 cil + M3 nu universale cum am crezut eu initial,am un tampon motor M42 si unul de M20 cu distantier,si lista poate continua smile.gif
Halogen
QUOTE (alex230ro @ Jun 19 2015, 09:20 AM) *
M42 pe cazan,mai sunt diverse lucruri ,cam tot ce a putut merge prost a mers,cardanul e missing in action la fel si vreo 2 suruburi inclusiv cel de la intinzator,mai sunt de conectat conductele benzina si instalatia electrica,masina sta cam sus pe fata probabil ca arcurile sunt doar de 6 cil + M3 nu universale cum am crezut eu initial,am un tampon motor M42 si unul de M20 cu distantier,si lista poate continua smile.gif

La e30 arcurile de 4 sau 6 cil sunt diferite pe fata pe spate cred ca nu conteaza....
bartro
Si la mine s-au pierdut lucruri, dar cardan...? wow tongue.gif

Arcuri o fi de 6 - M3 nu stiu daca e mult mai grea, era un fel de M10 parca pe steroizi.
alex230ro
da difera arcurile de 4 vs 6,am gasit cardanul,dar nu am protectia termica smile.gif
alex230ro
avem frane si intre timp e dresat - a facut primul burn out smile.gif)
alex230ro
am pus si interiorul,luni e acasa.Ar mai fi:
-bandouri exterioare de pus
-torpedou si consola de AC care nu o am
-ceva furtune de benzina de verificat
-furtun scurgere trapa de prelungit
-alte gume
-itp si asigurare

bartro
Mai ai un pic smile.gif
alex230ro
home
Halogen
QUOTE (alex230ro @ Sep 23 2015, 09:21 AM) *
home

Misto dovleacul din cuptor sau gratar cum vrei sa`i spui.
alex230ro
pumpkin tongue.gif

a trecut bine de ploaia de ieri doar foarte putina apa in dreapta fata s-a infiltrat pe langa cheder cred.maine daca e frumos incep sa bag material.
alex230ro
pus bandouri si shadowline .diverse nimicuri de facut sper sa le rezolv saptamana asta sau saptamana viitoare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.