patania mea pe ziua de azi..
mergeam cu bicicleta pe lacul tei spre intersectia cu barbu vacarescu.. cautam o straduta pe care e un magazin cu scule draper..
eu eram pe carosabil, pe langa masinile parcate (cum merg mereu) cand vine un matiz din spate, pe banda 1, si face brusc dreapta prin fata mea la 3-4metrii.. eu aveam cam ~20km/h.. pun grav frana spate.. nici o sansa ma duceam saniuta.. o pun si pe aia fata convins fiind ca ma arunca peste ghidon..
preferam sa ma arunce decat sa intru in masina..
mi se blocheaza roata fata la 20-30cm (fara sa exagerez) de matiz si pe mine ma arunca prin spatele matizului peste cap.. daca era o masina cu portbagaj ma arunca in ea..
am avut noroc ca am reactionat repede si am bagat capu la cutie si am cazut pe spate (am fost si neinspirat ca am luat tricou alb

) ).. m-am dat de 2 ori peste cap si faza cea mai tare e ca din spate venea un taxiu care vroia sa faca si el dreapta pe strada aia.. a pus ala frana destul de brusc sa nu dea peste mine

ma uit in spate, bicicleta era la 5metrii de mine.. fug la ea.. taximetristu vine la mine, ma intreaba daca am ceva.. ii zic ca nu si fug la bicicleta cu gandu sa fug dupa matiz.
imi zice sa stau ca merge el dupa ea..
ajung la bicla.. era lantu sarit,ghidonu stramb cam la 45grade, bidonu de apa sarise pe langa bordura..
pun lantu, iau bidonu si fug dupa matiz..
intre timp iesisera 2-3 oameni de la o terasa de acolo care vazusera, m-au intrebat daca am patit ceva.. bla bla.. le zic ca nu si fug
cu ghidonu stramb am prins 50km/h

(recordu initial era 48km/h pe drum drept) ...dar asa e la disperare.. dai tot din tine:D
eram cam cu 100m in spatele taxiului care era dupa aia..
fiind stradute mici, nu putea sa se bage in fata matizului.. claxona, dar degeaba..
ies pana la urma in barbu vacarescu si opreste taximetrisu matizu in intersectia aia de aproap de billa...ajung si eu printre masini. arunc bicla in fata masinii si cand vad..
o femeie pe la ~30 ani care vorbea la telefon, cu handsfree, ce-i drept.
ii zice taximetristu ca m-a daramat si nu-i venea sa creada.. se facuse galbena..
ii zic vreo doua dupa care am tras pe dreapta dupa semafor, taximetristu s-a dus si am ramas cu asta..
se da jos din masina, m-a intrebat de 100 de ori daca am patit ceva, etc..
incepuse cu faze d-alea de femei.. ca nu m-a vazut, ca nu stia ce vrea taximetristu, ca e primu ei accident in 5 ani de cand are carnetu, ca daca am ceva, sa mergem la spital, daca are ceva bicla sa mi-o plateasca.. bla bla..
pana la urma ma invita in masina la ea ca nu i se inmuiasera picioarele (si se vedea ca nu era in apele ei, nu era teatru

)
ma gandeam sa merg la politie cu ea sau sa-i cer ceva bani pt bicicleta (cu toate ca nu avea nimic), dar mi s-a facut mila de ea si i-am zis ca-i ok, ca se mai intampla..
dar culmea ca ea nu vroia sa-mi dea drumu.. cica sa mai stau in masina sa nu mi se faca rau

..
mi-a luat nr de tel, mi l-a dat pe al ei si am plecat, asta dupa ~20min in care am stat cu ea..
dupa 10min dupa ce ne despartim ma suna sa ma intrebe iar daca am ceva, daca merge bicla..era saraca socata rau..
i-am zis ca-i ok si a zis ca poate ne vedem diseara sa discutam mai pe larg..
ce ma mira e ca nu simt decat o durere mica la un deget, dar in rest nimic.. si totusi am dat si cu capu de jos ca e sapca murdara si tricoul pe spate la fel..