Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intamplari de pe strazi.
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
comisaru
Nu pot sa cred ca racerul din tine a rezistat tentatiei...
da_joint
te rog frumos...Bucii se da numai cu A8-uri:))
florin83
si a8-urile nu se dau cu bucii.. si bucii tot pierde laugh.gif
io's®
QUOTE (butcky @ Aug 28 2007, 07:48 PM) *
E plin Bucurestiul de "raceri" cu masini "tuninguite". Niste tarani!
Aseara, pe Cal. Rahovei stateam la stop si vine langa mine un Ford Focus obosit, cu tabla in valuri, modelul vechi si sigur avea motor mic dupa cum arata. Erau 4 in masina si unul dintre ei imi face semn sa deschid geamul. Am crezut ca nu stie vre-o strada sau am eu ceva la masina. A urmat discutia asta:
El: Ne tragem?
Eu: De ce?
El: Asa.
Eu: Nu vreau.
El: Ti-e frica, nu?
Eu: Nu am de ce.
Apoi s-a dat verde si au plecat ca disperatii scartaind rotile cateva secunde. Ce terminati... vio (33).gif

nici eu nu pot sa cred ca ai refuzat blink.gif
poate ti-a venit mintea la cap?! huh.gif
butcky
smile.gif))))))))))))))))))))))))))))
io's®
niste imputiti de muncitori de la LUXTEN au dat cateva cabluri (niste cabloaie ohmy.gif ) jos de pe stalpi si le-au intins pe unde au crezut ei de cuviinta, peste masini, pe plafoanele lor, pe capote, ii dureau fix in p*^a
marele MEU noroc e ca acolo unde imi parcam eu de obicei masina ( se vede intr-o poza un golf 5 langa un passat alb, in locul la golf) nu am gasit locul liber ca ma pregateam de razboi cu ei si apoi cu casco

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
bartro
Cand am plecat in jur de 18:00 de la munca azi tocmai s-a intamplat un accident pe trecerea de pietoni la intrare de politehnica pe splai / semanatoarea. Victima nu mai era, mai era o balta de sange pe drum, o echipa de politia si o coada de masini. Nu stiu daca persoana respectiva a scapat cu viata. Eram pe bicicleta si m-am simtit rau. Si pentru ca in mod frekvent patesc tot feluri de lucruri pe bicicleta. Am sentiment ca odata se termine norocul. Mai tirziu m-a taia o masina care facea dreapta de pe banda 2 cand eu vroiam sa merg inainte. A dat si claxoane cand a trecut langa mine cu viteze.
butcky
Eram pe la piata Cosbuc, imbracat la costum, cu geamul deschis si stateam intr-un blocaj. Aud un "flosc" pe usa si simt ceva ud pe mana badtaste (9).gif Cand ma uit... un mare gainat care s-a imprastiat peste tot in masina si pe costumul meu ill (9).gif Cred ca era stricata la stomac! Mai rau ca nu aveam cu ce sa ma sterg, dar am gasit un ziar prin masina sad.gif
butcky
Nu-mi vine sa cred ce am patit blink.gif
Ajung acasa pe la 12 in seara asta (eram cu BMW-ul) si am vazut ca e ceva in bena de la papuc care era parcat in spatele blocului. Am crezut ca e o cutie si o fi aruncat-o cineva. Cand ajung mai aproape, surpriza! Un aragaz aruncat in bena!!! Ce om nebun o fi facut asta? Numai cat s-a chinuit sa ridice ala pana in bena laugh.gif
L-am dat jos (era ffff murdar) si l-am abandonat la un gard dry.gif

Scuze de poze, dar e intuneric in spatele blocului.
TiL
De la M5 ai ajuns sa cari aragaz... biggrin.gif
bartro
Azi am gasit masina (yaris) in parcare pe locul 'meu' cu stergator rupt jos unde se prinde de masina. Nu stiu de ce. Nu inteleg de ce.
316i
Welcome to wonderful rromania!
George77
Sa vezi cum este ca sari peste ghidon poate ca 35 sau mai mult la ora.S-a intamplat de mult cand poate aveam 15 nu mai mult,o fata pe care o cunosteam tocmai ce o vad cu bicicleta,bicicleta frumoasa ,ii spun sa mi-o dea si mie o tura,George ce sa faca si el se gandeste sa prinda o mare viteza si sa faca SS uri su roata din spate franata numai ga ginionul meu a facaut ca tatal acelei fete care i-a asamblat bicicleta sa incurce franele ,eu ma infig puternic in frana din deapta si in urmatoarea clipa ma trezesc in aer zburand.Dupa care inchipuitiva cum veneam eu asa pe langa bicicleta sifonat si ma dureau toate alea,si cu pantalonii rupti,am tras o mare cazatura atunci .O intreb ca asa a luat bicicleta sau i-a montat cineva franele la care imi spune ca tatal ei i-a asamblato ca a primit-o de nu stoiu unde ,i-am bagat ceva carne in frigider lu tasu atunci .
bartro
QUOTE (George77 @ Oct 22 2007, 01:36 AM) *
Sa vezi cum este ca sari peste ghidon poate ca 35 sau mai mult la ora.S-a intamplat de mult cand poate aveam 15 nu mai mult,o fata pe care o cunosteam tocmai ce o vad cu bicicleta,bicicleta frumoasa ,ii spun sa mi-o dea si mie o tura,George ce sa faca si el se gandeste sa prinda o mare viteza si sa faca SS uri su roata din spate franata numai ga ginionul meu a facaut ca tatal acelei fete care i-a asamblat bicicleta sa incurce franele ,eu ma infig puternic in frana din deapta si in urmatoarea clipa ma trezesc in aer zburand.Dupa care inchipuitiva cum veneam eu asa pe langa bicicleta sifonat si ma dureau toate alea,si cu pantalonii rupti,am tras o mare cazatura atunci .O intreb ca asa a luat bicicleta sau i-a montat cineva franele la care imi spune ca tatal ei i-a asamblato ca a primit-o de nu stoiu unde ,i-am bagat ceva carne in frigider lu tasu atunci .

Si eu am frana fata pe dreapta la bicla. Nu cred ca exista un standard. Mereu verific cand merg cu alt bicicleta care e fata si care e spate smile.gif
florin83
ba e cam standard stanga-fata si dreapta-spate.. smile.gif - maneta nu e simetrica, daca o pui pe partea cealalta vine cu fatza in jos..
de la o vreme au inceput sa apara frane care merg puse pe orice parte..
brown.shark
QUOTE (florin83 @ Oct 22 2007, 11:36 AM) *
ba e cam standard stanga-fata si dreapta-spate.. smile.gif - maneta nu e simetrica, daca o pui pe partea cealalta vine cu fatza in jos..
de la o vreme au inceput sa apara frane care merg puse pe orice parte..

confirm ca e standard sa fie stinga fata , am vazut insructiuni clare de montaj si in italia si in germania pt asta , era obligatoriu sa fie asa toate bici de la inchirieri...
bartro
QUOTE (brown.shark @ Oct 22 2007, 12:02 PM) *
confirm ca e standard sa fie stinga fata , am vazut insructiuni clare de montaj si in italia si in germania pt asta , era obligatoriu sa fie asa toate bici de la inchirieri...

Si in Olanda am avut biciclete cel mai mult cu frana fata pe dreapta. Poate difere in functia de tara. Cum Englezi merg pe stanga, Olandezi franezi cu dreapta..?
butcky
Numai la noi se poate intampla!
florin83
azi dimineta ma trezesc unii de urlau pe afara pe la 8...
erau niste angajati de la ADP.. venisera cu un tractor cu remorca sa ia niste gunoaie din fata de la mine ca vor sa asfalteze pe trotuar si sa puna stalpi..
tipau aia ca idiotii cand il dirijau pe ala cu tractoru sa il parcheze pe trotuar.. in fine..
stau eu la geam si ma uit la aia.. incarcau frunze si gunoaie intr-un cos si il aruncau in remorca unde era unu de-l golea.. fac ei asta de cateva ori si la un moment dat arunca ala de jos cosul prea tare si cade pe partea cealalta a remorcii (era plina remorca), pe strada la 2m in fata unei masini.. am ras cu lacrimi cand am vazut faza..

apoi faza si mai penala.. fac ei curat.. pleaca si vin alti muncitori care sa asflateze si sa puna stalpi..
pe trotuar era o masina abandonata cu somatie in geam (am avut si eu d-aia).. isi vad ei de treaba.. in ~ 1 ora termina de pus stalpii si asfaltat cand vine o masina de la ACR parca sa ridice masina aia abandonata..
surpriza.. aia pusesera stalpii si asfaltasera (o bucata de ~1m de langa bordura, nu chiar tot trotuaru) si nu mai aveau cum sa scoata masina aia de acolo laugh.gif laugh.gif
s-au certat aia pe acolo si pana la urma au scos un stalp si au impins masina afara..
si sub ea un caine mort..sad.gif nu stiam eu ce pute in halul ala cand stateam pe la masina sad.gif
n-am poze ca n-am avut cu ce sa fac sad.gif
BBo
^^ laugh.gif Numai in Romania !
Parca e o scena din Stan si Bran... laugh.gif
florin83
mie imi zici? laugh.gif
nici n-am mai fost suparat pe ei ca m-au trezit la 8.. am savurat cafeaua la geam si am ras de ei smile.gif
316i
Romania, simply amaizing. laugh.gif
Sorin
Si cand va ganditii ca acestia sunt platiti din banii nostrii??????
ma enerveaza si astia cu rovigneta cica vor sa o mareasca pentru ce ?
avem drumuri , avem servicii????? Am masina de o luna si 3 saptamani si in 4000 de km mi-a aparut un zgomot pe fata, oare cine imi deconteaza bascula asigurarea nu, concesionarii de lucrari ..... niste nesimtiti toti pe furtisaguri ... acu 7 ani s-a asfaltat strada mea + borduri acum cred ca urmeaza sa le scoata , ce bipppp s-au demodat bordurile
florin83
mda.. au facut-o lata astia cu stalpii lor.. dupa ce ca era o strada super aglomerata..
acum cei care parcau masinile pe trotuar le parcheaza pe strada.. ei bine de 15min de cand am ajuns acasa nu se mai circula deloc pt ca nu mai incape decat o masina (sunt masini parcate pe ambele parti) si s-au blocat pe undeva.. dupa ce ca mosilor e cum e de aglomerata, straduta asta la fel.. au gasit ei rezolvarea.. le-au blocat pe amandoua

toate astea de al 4-5 stalpi pusi de niste idioti!!

am facut o schema pt cei care nu stiu zona.. distana dintre stalpi (cu rosu) si blocuri e de 10-15m si incap 4-5 masini una langa alta, perpendiculare pe sosea..
eu de multe ori ma intelegeam cu un vecin care are matiz si o urcam pe trotuar cat mai mult (ramanea in spate ~1m pana in bloc) si el urca matizu complet pe trotuar in fata mea, perpendicular pe drum,.. asta ca sa va faceti idee cat loc era.. deci nu incurca nici un pieton..
ei bine, ei au eliminat astfel 10-12 locuri de parcare (pe ambele parti)...
io's®
da, normal.... vorba aia cu... traim in rro laugh.gif
ontanu asta in loc sa faca ceva util si folositor, face numai tampenii , nu am mai fost la vot demuult, dar am zis ca la viitoarele alegeri ma duc sa votez pe altul numai sa nu mai iasa el
CRM112
si eu am avut ieri parte de o intamplare; pe şosea, spre Urziceni:

In fata mea, A6 nou, numere de Moldova.

Noi...pe banda de langa axul drumului (stanga sau 1 sau cum se mai numeste).

Tot pe banda asta, cineva a uitat un cataroi (ceva mai mare decat un Motorola Microtac - adica MARE)

Audi ia cu roata fata-stanga cataroiul, şuteaza la Loganul care venea din directie opusa, tot pe banda de langa axul drumului, preia cataroiul in bara, chiar pe colţul stang (adica dinspre mine), iar eu īl preiau direct īn ştergătorul din dreapta, care se indoaie, şi loveşte parbrizul, care se crapă pe toată īnălţimea lui.

Īncep să mă īntreb daca nu am spart īn somn vre-o oglinda sau daca face cineva voo-doo.
Tot īn interes de serviciu, cu maşina personală.....bine că la asta am casco.
io's®
QUOTE (CRM112 @ Nov 9 2007, 08:31 AM) *
Noi...pe banda de langa axul drumului (stanga sau 1 sau cum se mai numeste).

sad.gif

banda a2a (in cazul in care sunt 2 benzi pe sens)
banda 1 se afla la marginea drumului (in dreapta)

imi pare rau, bine ca nu a fost mai grav si bine ca ai casco
n3o
QUOTE (florin83 @ Nov 8 2007, 11:40 AM) *
azi dimineta ma trezesc unii de urlau pe afara pe la 8...
erau niste angajati de la ADP.. venisera cu un tractor cu remorca sa ia niste gunoaie din fata de la mine ca vor sa asfalteze pe trotuar si sa puna stalpi..
tipau aia ca idiotii cand il dirijau pe ala cu tractoru sa il parcheze pe trotuar.. in fine..
stau eu la geam si ma uit la aia.. incarcau frunze si gunoaie intr-un cos si il aruncau in remorca unde era unu de-l golea.. fac ei asta de cateva ori si la un moment dat arunca ala de jos cosul prea tare si cade pe partea cealalta a remorcii (era plina remorca), pe strada la 2m in fata unei masini.. am ras cu lacrimi cand am vazut faza..

apoi faza si mai penala.. fac ei curat.. pleaca si vin alti muncitori care sa asflateze si sa puna stalpi..
pe trotuar era o masina abandonata cu somatie in geam (am avut si eu d-aia).. isi vad ei de treaba.. in ~ 1 ora termina de pus stalpii si asfaltat cand vine o masina de la ACR parca sa ridice masina aia abandonata..
surpriza.. aia pusesera stalpii si asfaltasera (o bucata de ~1m de langa bordura, nu chiar tot trotuaru) si nu mai aveau cum sa scoata masina aia de acolo laugh.gif laugh.gif
s-au certat aia pe acolo si pana la urma au scos un stalp si au impins masina afara..
si sub ea un caine mort..sad.gif nu stiam eu ce pute in halul ala cand stateam pe la masina sad.gif
n-am poze ca n-am avut cu ce sa fac sad.gif

deci nu mai pot .... laugh.gif laugh.gif chiar zici ca este o faza dintr-un film de comedie laugh.gif laugh.gif ....
florin83
circu descris in ultimul meu post aici continua!
protagoniste 2 femei, la interval de 5min!!!

prima:

inceaptoare.. in spatele ei nici o masina.. in fata, venind de pe mosilor 7 masini din ce se vede de la mine de la geam..
ea nici in ruptul capului nu a vrut sa dea in spate sa intre aia desi avea unde..
dupa ~2min de claxoane si injuraturi timp in care ea a stat bine mersi se hotaraste sa dea in spate si ii moare motoru , moment in care iese asta din masina tranteste usa si se duce si incepe sa injure si ea pe aia de nu dadeau in spate.. wallbash.gif
Click to view attachment

am crezut ca o linseaza taximetristul ala din fata ei la cate i-a zis, da pana la urma au vazut oamenii ca n-au cu cine
discuta si au dat aia in spate (o adevarata miscare de trupe) sa treaca aia

faza 2:

o femeie, cea din mondeo-ul albastru nu trecea desi unu cu un microbuz s-a tras cat mai pe dreapta sa incapa aia.. omu isi daduse seama ca daca intra el blocheaza toata strada..
ei bine aia statea fara sa se bage.. iarasi claxoane, injuraturi, etc... ies cativa la ea sa ii zica sa se bage..
Click to view attachment

intr-un final se baga aia putin dupa care opreste wacko.gif
ies mai multi la ea, ii fac teorie la geam 2-3min

Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment

dupa putin timp asta opreste motoru si iese din masina si pleaca... blink.gif
Click to view attachment

intr-un final o intorc aia inapoi.. unu mai avea putin si ii cadea in genunchi sa o roage sa se miste cu masina de acolo laugh.gif.. ala de era cu spatele si pleca era soferul dubitei care isi facea cruce laugh.gif
Click to view attachment

le explica oamenilor ca ea nu incape pe acolo, desi era vizbil ca incape si cica sa dea in spate ca ea nu trece unsure.gif
ii fac astia loc, da in spate si trec toti.. chiar si jeepuri au trecut, dar ea nu sad.gif .. a asteptat 5min sa se elibereze strada si apoi a plecat
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

eu daca eram politist i-as fi luat carnetu si i l-as fi anulat pe viata.. sunt prea multi de genu asta care au luat carnetu aiurea si nici nu stiu macar sa manevreze masina..
BBo
Cu cat vinzi biletele la show-uri ? laugh.gif
florin83
aveam E90 pana acum daca ma puneam la vandut bilete laugh.gif
io's®
Doamneeeeee.. si ne mai miram DE CE se circula asa.....
cum pot fi unele persoane asa idioate (indiferent de sex, sunt si barbati care produc ambuteiaje in trafic) ...????? si nici nu-si dau seama ca din cauza lor se intampla ceea ce se intampla pe strazi..... as fi stat in p*^ acasa daca nu ma pricepeam cu volanul.. sau imi angajam sofer.... sau imi luam masina mica (dimensiuni mici biggrin.gif )... sau mai bine ma calmez

PS:
eu in locul celor care se rugau de aia sa vina inapoi la masina, sunam la politie... ce p*^

*=L
^=M
laugh.gif
florin83
era unu isteric acolo si zicea ca suna la politie..si i-a raspuns aia sec "suna" laugh.gif

i-au recomandat unii de acolo sa incerce cu metroul sau cu ratb-ul.. pe un ton nu tocmai prietenesc laugh.gif
io's®
specimenele astea de uameni (ca nu le pot zice conducatori auto), vb ta, chiar merita ANULAREA permisului de conducere PE VIATA fara dreptul de a mai avea vreodata asa ceva
florin83
normal.. genu asta de oameni nu or sa fie niciodata in stare sa manevreze o masina..
io's®
eu unul, as fi pentru modificarea modului de a obtine permisul auto in felul urmator:
-se face scoala de soferi
-se da examenul teoretic (sala)
-ai dreptul (daca se trece examenul teoretic) o perioada sa circuli cu masina (1,2,3 luni sau max 1 an de zile, sau la cerere cand conducatorul auto se simte apt pt a trece examenul practic) si asta numai pe anumite trasee (luand in calcul ca un autoturism este o necesitate) sau peste tot numai cand este insotit de un conducator auto cu experienta (vechime)
-apoi se da examenul practic (traseul)

am impresia(nu stiu sigur) ca modul asta de examinare exista in SUA sau in unele state din SUA, si mi se pare ft ft bun

....si la parnaie cu toti gaborii care i-au spaga/mita pt facilitarea obtinerii examenului/permisului auto
BBo
Ar mai fi o problema: tipa (sau tipele) chiar cred ca au dreptate. Asta e cel mai grav... doh (14).gif
enculescusorin
fara suparare pentru cei care stau in bucuresti...dar majoritatea soferilor sunt fuckin` retarded...eu asa soferi n-am vazut nici unde in RO...sincer...eu am batut pe unu acum cateva zile pe o faza din asta...aproape aceiasi situatie...pe o straduta cu un singur sens...eu eram cu ditamai raba de microbus...si dupa mine o gramada de masini...practic era imposibil sa dam toti in spate...cand un idiot cu un golf cu nr de italia...(ca se cam poarta la noi)...intrase pe straduta si statea si se uita la coloana de masini din fata lui...de fapt statea si imi dadea mie blitzuri sa ma dau in spate.fuyou_2.gif ..injurandu-ma in acelasi timp...si de aici mai departe m-am dat jos din masina.search.gif..si i-am aratat ca-s fuckin` crazy..fight (12).gif. .dupa ce i-am demonstrat ca tabla de pe golf e mai tare decat capul sau. conf (8).gif ..si-a tras frumos masina intr-o parte si am trecut cu totii linistiti...bine ca exact cand am plecat de acolo la 30 de metrii venea si politia comunitara... help.gif
TiL
Am mers si eu in WE cu un astfel de sofer la Paltinis (307 HDI cu nr de Franta...). Imi venea sa-l injur, sa-l bat la unele faze, ma gandeam ca-i fix genul de om care ma scoate din minti in trafic. Nu se multumea numai sa calce in picioare orice regula de circulatie si mai ales de bun-simt, dar mai injura si blestema oamenii vinovati de faptul ca mergeau pe acelasi drum cu el. Uneori imi doream sa facem accident diablo.gif , cu toate ca eram in aceeasi masina... poate intelegea ceva.
316i
Mama, Florine o sa trec mai des pe la tine ca e prea tare ce se intampla acolo. Desi nu pot sa cred ca n-a luat-o nici unul p-aia la palme. CUM SA PLECI SI SA LASI MASINA IN MIJLOCUL DRUMULUI??? Si inafara de asta sa te mai si roage omul sa vii inapoi sa te misti.
As fi pus mana pe ea si-o bagam la loc in masina.
Mai frate...exact cand ar fi fost nevoie de putina badaranie din partea celorlalti atunci nu misca nimeni...si in cele mai stupide situatii sar toti la baiate. Retarzi.
SILE
sa vedeti ce patesc azi. cobor voios din scara cu gandul sa mai dau si eu pe la scoala si cand sa ma urc in masina ce sa vezi ????in spatele masinii mele( a lu tata) era parcat un matiz ( dala de livrat pitzza) iar in fata matizului un clio. asta nar fi fost o problema daca nar fi existat ace hidrant . saracul om venise pt o livrare si a facut o parcare laterala pt ca stradutza e foarte ingusta, si acuma a trebuit sa anuleze alte 4-5 comenzi din cauza dobitocului. si bine inteles ca nici eu nu am mai binevoit sa ma mai duc pe la scoala( stiti cum e . intentia CONTEAZA laugh.gif ) am stat pe geam ca sa vad cine e posesorul renoului. si ce sa vezi era fix vecina mea de deasupra cu nus ce burtos care vb de zor la telefon ( mare panarama vecina mea - am fost si eu de cateva ori pe la ea spiteful.gif

la ce concluzie am ajuns??? e simplu.
scoala nu ma vrea,
pe burtos da-l in p--a mea,
ca doar e vecina mea
si e fata rea. crazy.gif

Click to view attachment
ionusunt
azi de dimineata ,ora 5 30 ,ma pregatesc sa ies din casa sa plec la munca.la 6 trebuia sa ajung.ies eu frumos din casa,cand vad mare surpriza la ursulet -ambele cauciucuri de pe dreapta de janta.ma duc pe stanga sa vad daca e ok ,roata dreapta spate deasemenea muci,doar dr fata ok .zic ok nene ,mi-au taiat caucioacele,imi bag p*!@,trebuie sa ajung la munca ,o sa il rog pe fratimiu sa mi dea range roverul sa ajung in timp la servici.zis si facut.rangeul era parcat spate in spate cu bmw ul .iau cheile,ies afara din nou,cand imi dau seama ca masina de teren este f lasata pe partea stanga (Ca un lowrider) ,ma uit mai atent ,ambele roti de pe stanga pe janta....zic e clar cineva are ceva cu noi(eu si le docteur tongue.gif ) ,am fluierat in biserica,numa dastea aveam in cap,pe langa chestii gen cum ajung la munca,ce fac cum rezolv problema etc. il scol pe fratimiu,sunam la politie (evident degeaba doar asa sa nu zic ca nu am facut nimic ) ,vin si militienii ,care observa ca toate masinile parcate paralel cu blocul aveau cel putin 2 roti sparte.pun mana pe lanterna si ma uit atent la anvelopele mele,ale lui fratimiu ,si alte victime.toate cu ditamai urma de cutit .si treaba proaspata,bmw ul inca mai avea aer in 2 din cele 3 roti,la fel si alte victime.

cred ca ma pun la panda frumos asa.cine stie unde pot gasi o camera video de supraveghere (nu mare lucru) la un pret rezonabil ?tare ma vbate gandul sami iau asa cva. vb de cele care se conecteaza la computer in placa de captura video sau asa cva.cine stie mai multe despre aceste chestii l-as ruga sa-mi dea detalii.

aici o schema cu masinile si cum erau pozitionate
manole74
Aveti suporteri in zona! Aferim ohmy.gif ohmy.gif
ionusunt
suporteri de fotbal sau care ne "sustin" pe noi locatarii ? laugh.gif
manole74
Desi nu cred sa se mai intoarca faptasul/faptasii, doar daca nu cumva sunt deaia '' in serie'', nu e rau sa organizati o panda si sa va randuiti cate un sector temporal. Adica de la ora cutare, la ora cutare, e de panda X-ulescu, iar daca pe trondul lui se mai intampla ceva, el da gumele pentru toti cei pagubiti huh.gif Un soi de ruleta ruseasca! Acum lasand gluma la o parte, e sigur ca aveti un dement prin cartier si e bine sa va feriti de el!
ionusunt
pun pariu ca eu vreun pasionat de spart minim cate 2 roti la masini

clar imi iau camera.fac panda electronica
batz
QUOTE (ionusunt @ Nov 20 2007, 08:25 AM) *
clar imi iau camera.fac panda electronica

bai nush ce sa zic.tasu lu cristian a avut asa ceva acum 1 an si ceva cand a schimbat vro 4-5 perechi de oglinzi( cu totul nu doar geamu) la mertan.si nu l-a ajutat cu absolut nimic nici camera nici militia.
ionusunt
las ma ca ii vad eu.
offtopic:sa ne vedem sa vedem cum facem cu TTurile alea ca sunt fix retardopat am dormit de am rupt weekendu asta acuma iar muncesc.dami un tel la un mom dat ia-ma prin surprimndere
Peter Pan
La mine in fata blocului s-au zgariat masini in masa......vreo 30 de bucati cheie pe toata lungimea masinii + 2 3 suturi in portiere.
Am coborat dimineata si cand sa intru in masina ce vad?o mare indoitura + ditati santul de cheie din fata pana in spate...ma uit in jur inca vreo 3 vecini isi puneau mainile in cap....un vecin a pus camera pe balcon biggrin.gif biggrin.gif
ionusunt
O SA MA DOCUMENTEZ SI EU SA=MI IAU UN PANDACI ELECTRONIC .ACUM MA DAU DE CEASUL MORTII SA REZOLV SA PUN LITERALMENTE MASINA PE ROTI dry.gif mellow.gif mad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.