Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intamplari de pe strazi.
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
alexandru_83
Daca mai stai si langa ele si te uiti se pierd de tot laugh.gif laugh.gif
cc_seat
Pai se spune ca femeile lovesc masinile la parcarea cu spatele, din cauza barbatilor biggrin.gif
mertan
hai ca la parcari mai merge. dar uite cat loc avea frate. cum potzi sa faci asha ceva. eu am urmarito 1 km cu masina de scoala. eram in spatele ei. norul era ca ea mergea unde mergeam si eu.
alexandru_83
Astea parca erau pe alt topic :-k
Parca s-a spus ca topicurile si posturile sunt proprietate personala :unibrow:
mertan
si inca ceva. o iesit din masina si o plecat si o lasat farurile aprinse.
florin83
QUOTE (alexandru_83)
Astea parca erau pe alt topic :-k  
Parca s-a spus ca topicurile si posturile sunt proprietate personala :unibrow:

eu am unit topicurile.. erau pe aceiasi tema.. :unibrow:
aR99bMw
QUOTE (mertan)
daca va arat ce am vazut eu azi cu ochii mei nu va vine sa credeti.  

ma deplasam in spatele unei solentze. deodata masina vrea sa parcheze( dupa cum se vede in poze, avea loc berechet). am zis ca nu vad bine. ca is chior. nu stiu cum pana mea deodata masina e pe gard suspendata, cu rotile in aer. la volan o femeie de vreo 50 de ani. am zis ca nu vad eu bine. dar era si instructorul langa mine si mai era si un martor in spate. am scos repede camera(cam tarziu ca poza e facuta dupa 30 de secunde). va imaginatzi ce show de show era acolo. am ras de mi-au dat lacrimile. mi-am facut cruce. nu nio venit sa cred. aaa si inca ceva. masina mai are si portiera oleaca indoita. asta explica tot. repet. inainte de a face poza masina era mult mai sus, pe gardu ala. instructoru imi zicea sa plec deacolo ca poate se urca si pe mine. mai oameni buni. dar daca era pe dn2 sau in alta parte. aici era lejer. sau undeva unde era aglomerat. in piata undeva. astia trebuie impuscati.

naveta spatiala din spate ce e? biggrin.gif
mertan
aia o sa fie cea mai mare catedrala din moldova :drool:
Sorin
QUOTE (florin83)
poza 1: parcare pe B-dul Expozitiei..
poza 2: recunoasteti masina? Poza e facuta in curte la Romano-Americana biggrin.gif

baaa pai BEA poate ti-e profa biggrin.gif
Sorin
QUOTE (mertan)
aia o sa fie cea mai mare catedrala din moldova :drool:

de fapt cel mai mare buncar
florin83
QUOTE (Sorin)
baaa pai BEA poate ti-e profa biggrin.gif

cul.. profa cu e34 cu motor de 2.7.. ia sa trec si eu mai des pe la scoala.. :unibrow:

ps: de ce materie e?
Sorin
aaaaa... nu stiu info sau ceva asa
florin83
de ce nu merg eu cu masina ziua in oras .. :eek: :eek:
Darren
Intrebare pt. examenul de obtinere al permisiului de conducator auto (stationar):
In ce ordine vor trece autovehicolele din imagine prin intersectie si cui trebuie sa dea prioritate de trecere conducatorul troleibusului?
SUPERBEC
hai gabitza ce faci?

ca tu esti singuru fara carnet ... a si poleposition biggrin.gif
316i
Al lui poleposition e pe vine. biggrin.gif
Gabi_323i
Doamne ajuta sa nu fiu nevoit sa conduc ziua :paranoid:
Kane
Pfft.... soferi de duminica biggrin.gif Ziua e cel mai amuzant :unibrow:
speed
Si totusi viitorii soferi raspundeti zilele astea??
alex230ro
Eu zic ca primu trece ala care claxonezxa mai tare biggrin.gif .De fapt se aplica prioritatea de smecher cea de tramvai si cea de camion,ah fraerii cu Dacia si femeile trec ultimii biggrin.gif tongue.gif :finger: .Si nu uitati linia de tramvai este banda,iar in caz de urgenta puteti merge si pe contrasens dar nu uitati sa claxonati sa dati flashuri si :finger: alora care vin din fata si va incurca biggrin.gif .Asa on topic acum:aseara un imbecil de taximetrist cu un Logan :finger: mergea cu proiectoarele aprinse in spatele meu drept pt care l-am lasat sa treaca si l-am servit cu o faza lunga biggrin.gif sa fi vazut ce amabil s-a facut dupa treaba asta biggrin.gif .
525da
Din aceasta intersectie se iese cand trece ploaia biggrin.gif
florin83
Incredibil!!!

i-a furat unui vecin masina, o dacie berlina din aia mai rotunjita (ultimu tip) pe injectie..
ieri a lucrat ceva la ea, s-a dus sus sa se spele si sa se imbrace ca trebuia sa plece cu ea. a durat totul maxim juma de ora. cand a coborat nu mai era masina :eek: :eek:
era ora 12-1 ziua si cred ca stiti cu totii ce aglomerat e pe mosilor la ora aia..
a sunat la politie..
azi, pe seara l-au sunat de la politie sa-i spuna ca au gasit-o pe o straduta pe aici prin zona. DEZMEMBRATA!!!
decat caroseria cica mai era!
bine ca avea casco..
incredibil si aici nici macar o oglinda n-am auzit sa se fi furat..
cristic
mi-am facut masina si eu azi (era un pic indoita la aripa dreapta si trebuia vopsita partial aripa stg) ies din parcare si ma duc pana la o firma de asigurari sa iau pe cineva si mi-a zgariat un idiot aripa dreapta sad.gif( abia o reparasem sad.gif(
florin83
vis a vis de spitalul floreasca.. oare cu ce o fi gresit? :eek:

geamu ala spart, usa dreapta spate deschisa..
n3o
nu a parcat corect in spic laugh.gif
dust
am fost azi sa-mi montez alarma undeva in Baciu la iesirea din Cluj, cand sa opresc la firma cu alarme un cretin cu o astra incepe sa dea claxoane in spatele meu, trag pe dreapta ca ajunsesem la destinatie asta in continuare cu claxonu apasat, ies pe geam, ii arat degetu mijlociu si se opreste ciobanu in fata mea. Frateeee s-a dat jos din masina un bivol de om cred ca avea pe la 1.90 si vreo tona jumate, vine la masina si incepe sa urle ca de ce am eu stopurile vopsite ca el nu vede cand franez ca era sa intre in mine de 2 ori... apoi ma intreaba daca am talon... zic ca am si ce daca am ce e treaba lui? ca sa-l vada... l-am trimis la plimbare la care tembelu` zice: no stai ca acuma ma duc sa-mi iau legitimatia si vi dupa mine ... ma uit la el ca prostu si-l intreb daca-i tot la cap, asta mai nervos zice: da? no acuma-ti arat legitimatia si te iau cu mine! eh... n-am mai stat sa vad ce avea in cap (ca era imbracat in civil) ... ma urc in masina, trec de el si o iau in fata ca trebuia sa intorc (cum firma era pe cealalta parte a drumului) si o tin inainte cautand undeva linie intrerupta... bivolu... in spatele meu... s-a tinut dupa mine cam 300-400 metri pana am gasit unde sa intorc si pe cand am intors asta o ia in dreapta pe ceva straduta pietruita si pleaca...
deci totusi... ala ce vroia?????? ce legitimatie???? cine era??????
acu` cu alarma, a fost 2.5 mil cu montat, 2 telecomande, blocare motor la armare, senzori de soc, modul panica, modul cautare masina in parcare, comanda anti-jefuire si inca ceva maruntzisuri care oricum nu-mi folosesc... eu zic ca pretul e bun nu?
84 HOT
sa-mi spui si mie la care fima ai fost, ca si eu caut alarma, dar vreau si motorase de inchidere pe usi ca nu mai functioneaza bine de cand cu reparatia capitala...
butcky
Azi pe la 18:00 mergeam din spre Unirii spre Rahova. De obicei merg tare si ma bag printre masini schimband benzile si rar se mai gaseste unu care sa mearga asa nebuneste. tongue.gif Unu cu un e34 mergea in spatele meu la nici 1 metru si cand a vazut ca nu il las sa treaca a inceput sa imi dea flash-uri cu faza lunga, apoi a aprins 2 stroboscoape albastre din bara si a dat drumul la sirena. blink.gif Am vrut sa pun frana brusc si sa-l iau cu spaclu de pe bara, dar nu aveam chef de stat pe la politie. annoyed_h4h.gif Aproape de Chirigiu a reusit sa ma depaseasca (eu eram cu papucul) si cei din fata mea i-au facut loc cand l-au vazut cu flash-uri si sirena. Ce tara de tot rahatul plina de terminati! vio (33).gif wallbash.gif
georgem
QUOTE (butcky @ Feb 2 2007, 06:43 PM) *
Am vrut sa pun frana brusc si sa-l iau cu spaclu de pe bara, dar nu aveam chef de stat pe la politie. annoyed_h4h.gif

Tu mai erai cu cineva? In caz ca trebuia sa te culeaga si pe tine cu spaclul de pe vreo bata de baseball...
butcky
As putea sa scriu o carte cu toate intamplarile mele cu masina tongue.gif
Ultimul incident: i-am taiat fata (intra unu in mine daca nu-i taiam fata) unei Alfa 156 cu nr de Italia si a venit dupa mine. La stop la 11 Iunie s-au dat jos 2 malaci (la politie am aflat ca fac parte din "clanul" Gruia si au fost expulzati din Spania pt afaceri necurate) mi-au deschis usile la masina pe mama a luat-o de haina sa o scoata din masina si mie mi-a dat un pumn in fata si m-au scuipat. Ca sa scap am dat cu spatele si m-am urcat cu bara pe capota lor (masina lor era chiar in spatele meu), apoi am plecat si la urmatorul stop (Cosbuc) mi-a sarit cablu la acceleratie. M-am inchis in masina si am sunat la politie. Aia au dat cateva telefoane si in 2 min. au venit vre-o 4-5 masini pline de burtosi bronzati. Politia a venit in 30 min - o masina cu un singur politist. sad.gif
Intamplari ca asta am un milion. Acum cativa ani m-au luat mascatii si au sters praful de pe masina cu mine cand mi-au gasit o maceta, 2 cutite si o bata in masina. Am stat toata noaptea la sectie pt ca mi-au mai gasit o punga cu un praf alb (lapte praf - ma ocup cu automate de cafea tongue.gif ).
Chiar si azi era sa ma iau la bataie cu unu pe la Romana, dar am ramas la injuraturi de mama...
florin83
parcare! blink.gif
evident ca tramvaiul nu putea sa treaca.. vatmanul citea ziarul..
noroc ca era sambata (azi) la ~8:30 dimineata.. unsure.gif
georgem
QUOTE (florin83 @ Feb 3 2007, 01:38 PM) *
parcare! blink.gif

Cred ca putea si merita sa treaca tramvaiul... Poate data viitoare soferul se uita mai bine inainte sa "parcheze" acolo.
Am vazut acum vreo 2 luni ceva de genul asta la stiri... Unul isi lasase loganul parcat pe soseaua de centura chiar langa calea ferata, cu nevasta pe locul din dreapta. Trenul a trecut si i-a sifonat bine masina. Nevasta a scapat doar cu sperietura.
iulian325
de astazi...de pe o strada centrala din iasi
florin83
asta ma gandeam si eu.. daca eram vatmanu (care defapt era vatmanitza tongue.gif) treceam..
cred ca s-a gandit sa nu-l impinga de pe bordura in stanga spre masinile parcate..
525da
QUOTE (florin83 @ Feb 3 2007, 02:04 PM) *
asta ma gandeam si eu.. daca eram vatmanu (care defapt era vatmanitza tongue.gif) treceam..
cred ca s-a gandit sa nu-l impinga de pe bordura in stanga spre masinile parcate..

Daca era vatman trecea...norocul aluia ca era vatmanita. smile.gif
butcky
QUOTE (florin83 @ Feb 3 2007, 01:38 PM) *
parcare! blink.gif

Da! In fata la Romano-Americana. Mi-a spus un prieten ca a venit si politia tongue.gif Pana la urma cum a trecut?
florin83
da? huh.gif
habar n-am ce s-a mai intamplat.. am facut poza cand am iesit de la examen. n-am mai stat ca eram rupt de somn biggrin.gif
florin83
deci nu-mi vine sa cred cat de idioti sau inconstienti pot fii unii!!!! mad.gif
masina incadrata de sageata (scuzati calitatea pozei) e parcata pe un drum de acces care duce in spatele blocurilor, si care mai este singura iesire a masinilor care parcheaza pe trotuar!!
este evident ca este iesire acolo ca nu e bordura si este marcat + ca se vede ditami gangul in fata....
omul a parcat de vreo 3 ore.. timp in care numai cat m-am uitat eu au vrut sa iasa 5-6 masini.. toti dupa o sesiune de pumni si picioare in masina aia au gaasit alte iesiri printre masinile parcate..
deci astia merita sa li se faca masina praf.. altfel nu cred ca s-ar invata minte..
stau si ma uit pe geam si imi fac draci de parca m-ar fi blocat pe mine.. imi vine sa ma duc sa-i tai toate rotile.. mad.gif mad.gif
florin83
mda.. acum a venit proprietaru... era o femeie!! wallbash.gif wallbash.gif
si-a pus stergatoarele la loc (i le ridicase cineva) si a plecat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.. nici macar nu s-a uitat pe cine a incurcat.. conf (9).gif
georgem
Logic wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
Am vazut frecvent astfel de cazuri. Cred ca multe dintre ele pur si simplu nu isi dau seama ce fac.

Acum cateva zile m-am mai intalnic cu un caz tipic din asta... cand soferita trebuia sa-mi dea prioritate si nu numai ca nu mi-a dat prioritate, dar mai facea si scandal. Eram si cu sotia in dreapta mea si a realizat si ea ca soferita habar n-avea ca trebuia sa-mi dea prioritate.
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 16 2007, 07:50 PM) *
deci nu-mi vine sa cred cat de idioti sau inconstienti pot fii unii!.....
eu daca pateam asa ceva puneam e36ele cu spatele si il impingeam pana in mijlocul strazii, asa merita...*rostii dreaq !!! mad.gif
Tytus
Mor de ras.Vin acum din oras,3.5 grade, cam racoare laugh.gif laugh.gif La Strada Roma filtru de politie.Se gandesc ei sa ma opreasca pe mine.Aveam centura stingator trusa bla bla tot, nu aveau ce sa imi faca.Vine la mine, se prezinta, agent Cioara laugh.gif laugh.gif cica sa ma dau jos din masina (mare greseala) eu cu caciula pe cap cu polartec si pantaloni de trening si papuci fara ciorapi laugh.gif laugh.gif am avut treaba fara sa ma dau jos din masina, am plecat din garaj.....Ala se uita la mine vede caciula si se blocheaza cand se uita in jos laugh.gif blink.gif statea si se uita la mine asa nu mai zicea nimic acte etc...eu vad ca e statuie logic...dau sa plec laugh.gif laugh.gif , agentul
Cioara iti revine cu greu si cica ati baut de umblati asa? eu cu chef de caterinca ca nu facusem nimic si nu aveam ce sa imi faca zic:1:sunt papuci cu talpa aderenta,2: eu sunt mai excentric asa biggrin.gif .Ala: clar ati baut de mergeti asa blink.gif Imi pune aparatul imi da sa suflu si eu zic :nu stiu daca am forta in picioarele goale laugh.gif EL:Va arde de mistouri aveti trusa, stingator bla bla (aveam tot nici nu a mai vrut sa le vada) , am suflat 0,0 rolleyes.gif si m-a lasat sa plec fara sa mai imi ceara nici actele biggrin.gif blink.gif Cica mergeti spre casa sa nu raciti laugh.gif (aveam clima la 27 de grade laugh.gif ).Rad si acum biggrin.gif Dl agent Cioara avea 1.60 asa cred sa incapa pe craca....
florin83
cum sa te cheme angent cioara??? lgh (24).gif lgh (24).gif .. si sa fii curcan lgh (9).gif
Tytus
Era Bi-Pasare laugh.gif
da_joint
Bi-pasare....muhahahhah
f. tare ...merita incercat....incalzita masina bine si te bagi la pantaloni scurti si maieu...
iulian325
lgh (24).gif
belea
am citit de citeva ori...belea!
lgh (24).gif

ma
da am o vecina super buna cu sani 'gospodaresti' care toata iarna conduce o alfa 156 in maieu...iar cind coboara din masina sfircurile se intaresc...normal
oare cum ar fi reactionat d-l cioara?
Ionut
Si cum s-a prezentat agentul Cioara? craaa--craaa--craaaa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ionusunt
agent cioara laugh.gif
dust
lgh (24).gif celb (4).gif celb (15).gif mult prea tare !!! spank.gif spank.gif lgh (9).gif lgh (9).gif lgh (9).gif lgh (9).gif Whip.gif Whip.gif vio (33).gif vio (33).gif vio (33).gif wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
io'sŪ
azi era s-o comit...bine de tot:
mergeam pe pantelimon, spre casa, acum juma de ora, pe banda 2a, in spatele unui ford tranzit de persoane, tot imi punea frana... frana... frana... 30-40 km/h max, ma dau mai in stanga sa vad de ce si tot incercau unii sa intoarca (trafic destul de aglomerat, nu ca in timpul saptamanii dar nici ca duminica dimineata), prind banda 1a libera si ma duc prin dreapta lui, eram pe viteza 2a ii dau mai tare.... intra tubina si ....vrrruuuummmm..fuge curu mult in dreapta... ohmy.gif ohmy.gif ...i-au gazu' se redreseaza masina si rasuflu usurat.. nevasta-mea in dreapta vio (8).gif norocul meu ca in zona aia erau masinile parcate paralel cu bordura si am avut ceva distanta pana la ele
rece afara + cauciucuri reci.... aderenta 0

conf (9).gif conf (9).gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.