Sa va povestesc ce-am patit asta seara

M-a rugat o fata s-o plimb cu motorul. Nu o cunosteam! Am vb cu ea pe mess si vazusem cateva poze. Mi-a spus ca fata de poze, acum are breton. Mi-a spus ca e din BV... Azi ma suna ca sa ne vedem. Imi explica pe unde sta si stabilim sa ne auzim la un tel cand ajung (cam 30 min). Mi-a spus ca are ea manusi si sa nu-i iau decat casca. Si ca isi ia si geanta ca nu poate sa plece fara ea. Ajung in fata blocului, ma dau jos de pe motor si... SURPRIZA! Apare o super gagica! WOW am zis in gand! Ma gandeam ce diferenta mare e intre poze si realitate!

) Incepusem sa-i multumesc lui D-zeu!

A venit la mine si a urmat discutia asta:
EA: Buna! Hai sa mergem!
EU: Buna! Esti pregatita? Ai mai mers?
EA: Da! Cum sa nu!
EU: Pai hai sa-ti pui casca...
[...] a urmat o discutie de vre-o 5 minute. Vorbeam de una de alta...
Cand sa se urce pe motor, vad ce are in picioare. Pantofi cu toc de 10 cm. Mai avea in mana o geanta mica si o cutie cu bomboane.
EU: Hai ma! Asa mergi tu pe motor? In pantofi cu toc? Si vad ca ti-ai luat si geanta.
EA: Ce are? Nu-ti plac? Pot sa ma schimb!
EU: Bine! Mergi si schimba-te! Vad ca ai si spatele gol! Pune ceva mai lung pe tine!
EA: Pai nu am geci mai lungi! Mai dar sigur nu faci misto?
EU: Nu! De ce?
EA: Alex mi-a spus ca nu stie cu ce vii... masina sau motor.
EU: Alex? Cine e Alex?
EA: Hai ma! Termina cu glumele!
EU: Pe cuvantul meu ca nu glumesc!
EA: Poate nu sunt fata cu care trebuie sa te intalnesti. Cum o cheama?
EU: Aaaaaaaa... Pai nu mai stiu. (chiar nu-mi venea numele in cap)
Si atunci mi-am adus aminte ca mi-a aratat niste poze cu ea in desert prin Africa.
EU: Ai fost vreodata in desert?

))))))))))))))))
EA (uitandu-se ciudat): Nu! Ieri am venit de la Paris!

)))))))))))))))
EU: De unde esti?
EA: Valcea!
EU: Ahh! Fata cu care trebuia sa ma vad e din Brasov!

))))))))
EA: (zambind): Pai pe mine ma cheama Olivia! Si intinde mana...
EU: intind mana... Stefan!
Apoi ii suna telefonul, vorbeste si imi zice: Gata! A venit! E mai incolo! Scuze!
Si a plecat... Frumoasa fata!
Ce ziceti de intamplarea mea?

)))))))))))))))) Era cat pe ce sa plec cu ea! Era misto dupa o ora de plimbari sa-mi dau seama ca nu e ea! Sau sa ma sune ea sa-mi spune Ce faci? Nu mai ajungi?

)