Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intamplari de pe strazi.
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Tigresse
Traim zile nebune cu criza asta, cu greve si alte nazbatii, sau pur si simplu devenim mai constienti de lucruri frapante:
1. Vinerea trecuta, frig tare afara, trec pe Lizeanu, si vad un grup de copii romi care se harjoneau in fata unei curti. Intre ei, un copilas cam de 4 ani, gol pusca. Toti soferii intorceau capul, unii radeau, altii erau oripilati. In acelasi loc vara se pune o minipiscina pe trotuar si copiii fac baie tot in pielea goala. Probabil asa castiga imunitate. Mi s-au parut foarte liberi, foarte fericiti, adevarati copii...
2. Ce ma bucur ca unii au aglomerat metroul astazi si s-a circulat foarte frumos azi dupa-amiaza. Bine ca n-am pus botul sa-mi las masina acasa.
3. Ma oftic ca ai mei de la servici nu au voie sa faca greva. Nu ca am castiga ceva, nu ma astept sa ne dea 25-40% inapoi. Dar macar nu ar fi pusi sa strige "Ura" cand vine presedintele si tine un discurs, asa cum s-a intamplat de ziua armatei. E grotesc ce li s-a cerut, dupa aplauze oricum impuse.
4. Caut modalitate de pedepsit un vecin care de 4 zile imi tot da peste cap stergatoarele de la o duba parcata momentan la blocul de vis-a-vis. E trotuar public, nu plateste nimeni loc de parcare, dar sunt voci (de mosi securisti) care spun ca eu am asediat strada cu masini. Nu sunt singura care are 2 masini pe aceeasi strada, nu exista lege care sa limiteze numarul lor. Gasesti loc si gata, cu exceptia portilor de acces la curti. In prima zi mi-a rupt oglinda dreapta, imi arunca ciorba pe masini,scuipat, etc. Sunt absolut sigura ca e vreun mos care nici macar nu are masina. Ma gandeam sa pun un fir de la baterie care sa il curenteze cand trage de stergator. Astept sugestii, cat mai rapid.
xox
Cred ca cel mai bine e sa nu-ti bati capul. Daca intr'adevar e vorba de un mosneag comunist, ajuta-l sa treaca strada.

Si cauta alt loc de parcare.

smile.gif
brown.shark
Tigresse - nu poti sa pui o camera sa bata pe duba ?
trebuia sa o parchezi regulamentar fata de marcaje, daca exista, ii faceai 2 poze in diagonala, fata / spate ca sa se vada starea in care ai parcat-o, poze iar cand avea oglinga rupta si murdarie pe ea si reclamatie scrisa la politia de sector.
simplul fapt ca vine politistul si intreaba administratorul sau lumea daca a vazut cine a facut astea , de obice e destul ca sa le opreasca.
din pacate e multa lume bolnava de ciuda in tara asta.
05aBi
Eu am probleme legate cu cainii, dar tot de oameni sunt influentati intr-un fel ca sa faca ceea ce fac.
Am masina parcata in spatele blocului, parcata paralel cu blocul si cu un gard de aprox 1m care desparte proprietatea blocului de strada ( masina o trag aproape lipita de acel gard ). Totul bun pana aici, dar ce se intampla, nesimtitii de vecini arunca cu ciolane si diferite bucati de carne chiar in gradina, iar cainii vrand si ei sa manance, sar frumusel pe masina mea, si sar acel gard dupa aceea sa ajunga in gradina. Iar cand ies din gradina tot la fel procedeaza. Si culmea, doar pe e21-urile mele vad ca se urca ( probabil din cauza ca stau cel mai mult in parcare fata de restul masinilor ), pe bav il tin de obicei fara prelata si deja au zgariat capota aia intr-un mare fel ( nu ma vait pentru ca oricum trebuie vopsit ), iar la abi n-au apucat sa faca nimic pentru ca prelata e destul de grosuta.
Tigresse
La noi nu exista nicun fel de marcaje, e o strada obisnuita, se parcheaza paralel cu trotuarul sau cu 2 roti pe trotuar. M-am gandit sa chem politia, dar m-am gandit ca si asa ma considera reclamagioaica (de fapt imi urmaresc drepturile, ca locatar si nou proprietar acolo). Inteleg ca ii intriga prezenta mea, asa misterioasa, cu mai multe masini, pe care le schimb (a se intelege ca nu tin toate rablele mele din semnatura acasa). Aseara mi-am comandat o minicamera de masina, sa vedem ce poate filma. Poate montez si o camera pe stalp, dar pana la mine in casa trebuie un cablu de alimentare de vreo 20-30m. Si nu inteleg daca imi trebuie si monitor, sau doar conectez la laptop.
brown.shark
daca ai conectat laptop-ul, ai si functie de stocare, si monitor cind vrei, nu vad de ce sa mai pui un monitor suplimentar.
m-am referit sa o parchezi regulamentar fata de ce conditii reale aveti voi acolo, ca sa nu poata comenta politistul fata de modul de parcare.
nu stiu daca poti sa pui camera pe un stalp....cine e proprietarul stalpului ? asa cum te urci tu sa pui camera, asa se poate urca oricine te vede ca o montezi sa ti-o fure.

cel mai corect e camera in masina, dar depinde de cat este ce vitrata si ce sistem de camere ai gasit sa poti acoperi cit mai mult din 360.

politia nu are ce sa comenteze daca faci 10 reclamatii pt aceeasi pb. daca o solutionau pe prima nu mai existau celelalte 9.
xox
QUOTE (brown.shark @ Oct 28 2010, 10:07 AM) *
politia nu are ce sa comenteze daca faci 10 reclamatii pt aceeasi pb. daca o solutionau pe prima nu mai existau celelalte 9.

Plus de asta, e posibil sa nu fii prima persoana cu problema asta, iar politia deja sa stie despre cine e vorba.
brown.shark
QUOTE (xox @ Oct 28 2010, 02:11 PM) *
Plus de asta, e posibil sa nu fii prima persoana cu problema asta, iar politia deja sa stie despre cine e vorba.

ai si tu dreptate, daca e vreun "gica contra" pe la blocul ala il mai stie lumea.
Tigresse
De 2 zile, dupa ce am vorbit tare cu un vecin, pe care il consider raspandac de vorbe, ca imi voi monta camere pe toate masinile si bunurile, vad ca nu mi se mai ridica stergatoarele. Ori faptasul s-a plictisit sau resemnat, vazand ca nu mut masina de acolo, ori a fost informat asupra intentiilor mele.
Mi-a mai venit o idee nastrusnica de razbunare, si anume sa ung stergatoarele cu lipici pentru soareci biggrin.gif . E clar, batranelul sau cine o fi, s-a pus cu cine nu trebuia.
Tigresse
QUOTE (brown.shark @ Oct 28 2010, 02:36 PM) *
ai si tu dreptate, daca e vreun "gica contra" pe la blocul ala il mai stie lumea.

Sunt aproape sigura ca nu a mai facut nimeni reclamatie, desi vecinul mi-a spus ca si lui i-au aruncat o tava cu mancare pe masina. Insa ei nu depun nimic scris ori pentru ca se stiu cu musca pe caciula, ori pentru ca nu sunt obisnuiti sa foloseasca acest serviciu public adica politia, ori pentru ca sunt lasi si nu vor sa se certe pe fata, ci doar sa barfeasca pe la colturi. Eu sunt singura mai bataioasa.
xox
Era bine sa fi avut vedere asupra locului de parcare, sa pui o camera video din casa. Macar sa fi vazut de unde se arunca gunoaie pe geam.

Am patit-o si eu cu niste vecini in anii 90, de la blocul de langa mine care-si aruncau pungile de gunoi pe geam. Dupa ce l-am capacit pe unul care facea treaba asta, s-au potolit. Din pacate doar pe el il vazusem, cand mi-a plantat un ceas desteptator pe dacie. Restul au scapat sad.gif

Acum arunca in continuare gunoaie, mai rar ce-i drept dar macar le arunca mai aproape de blocul lor sau pe calea de acces catre parcarea mea. sad.gif Ce-i si mai trist e ca nu stau intr-o zona "rea". Si se intampla din astea prin tot orasul.

Iar apropo de camere, alt bmw-ist din iasi a filmat pe camera cum i se furau bandourile de la masina si politia a dat din umeri si-au zis ca n-au ce face. Altul i-a vazut pe camera cand le furau, si cand s-a dus jos la ei si-a furat-o si el bine de tot.

In conditiile astea, cum sa nu vrei sa pleci din tara? Eu m-am ratacit in viena la 1 noaptea, de m-a oprit politia dintr-o masina de civil sa ma intrebe de sanatate, ca nu eram "in ton" cu restul cartierului. Aici se aduna baieti seara intr-o parcare, in masina, la intuneric, beau si nu-i intreaba nimeni nimic de sanatate.
Tigresse
Tocmai am vazut in seara asta la stiri ca un autor necunoscut a incendiat 6 masini intr-o parcare din Galati parca, se pare tot pentru un loc de parcare. Se vede pe camera ca o silueta se indeparteaza de masini inaintea exploziei. Dupa faza asta, s-ar putea sa am mai mult succes cu camere chiar vizibile, sau chiar false (si asa ceva are efect, deoarece arata exact ca o camera adevarata).
E mai bine in alte tari, unde se filmeaza tot, fiecare straduta. La romani nu merge altfel, cu bun simt. Pai atunci, hai sa fim golani.
Ciupanezu
Nu se filmează tot peste tot, doar īn anumite zone, mai ales īn centru, de exemplu īn centrul Londrei.
io's®
@Tigresse: vezi ca e ebay-ul plin de camere wireless si nici nu costa ft ft mult
app unde lucrezi? ft urat ce se impune la tine la servici. credeam ca sunt 20+ de ani de cand am scapat de comunism. (multumim inca odata celor care l-au votat pe pirat in decembrie '09)

@05aBi: eu in locul tau dezmembram/taiam gardul sau macar dadeam 2-3 gauri in el sa nu mai sara caini peste masini wink.gif
Tigresse
QUOTE (io's® @ Oct 29 2010, 08:06 AM) *
@Tigresse: vezi ca e ebay-ul plin de camere wireless si nici nu costa ft ft mult
app unde lucrezi? ft urat ce se impune la tine la servici. credeam ca sunt 20+ de ani de cand am scapat de comunism. (multumim inca odata celor care l-au votat pe pirat in decembrie '09)

Lucrez in armata, ca personal didactic civil. Noi ca civili am putea sa facem greve, dar n-avem curaj, iar colegii majoritari militari nu au voie, prin contract, sa faca nimic in acest sens. E o situatie apasatoare si fara iesire.

Saptamana viitoare ma duc intr-o delegatie la Sovata, cu masina cu numere de Arad. Nu stiu nimic despre zona. Stie cineva 1. Care drum e mai bun; 2. O sa am probleme cu limba (maghiara); 3. O sa am probleme cu numarul de la masina? Merci.
tomado e28 owner
Despre drumul la Sovata afli detalii la Intalnirea Semestriala tongue.gif Cu limba nu sunt dificultati, majoritatea lucrurilor sunt traduse in romana laugh.gif Noi, in vara, n-am avut niciun fel de probleme. Cu numarul de la masina e in regula, sunt acolo turisti din toate partile. Drum bun! smile.gif
xox
E ok, eu sunt din Iasi si n-am avut niciodata probleme pe acolo. Drumul doar daca vii de la Bicaz e anevoios, pentru ca-i spart destul de tare pana la Gheorghieni. Din ce stiu, de la Bucuresti e ok.

Iar cu limba iarasi e ok, eu cel putin n-am avut probleme. Cred ca-s si multe legende urbane care umbla legate de zona aia.
TiL
Nu e chiar atat de grav incat sa nu te descurci, dar impactul e major cand tu, roman, te duci acolo si vezi ca toti vorbesc alta limba. Pe mine m-a frapat gheorgheni-ul acum 11 ani si Tg Secuiesc acum ceva vreme. Dar de descurcat m-am descurcat. La gheorgheni stiau si a doua limba - romana, iar langa targu secuiesc ne-au ignorat asa, ca am trecut pe langa ei, salut, am luat apa de izvor si-am plecat.
05aBi
CITAT(io's® @ Oct 29 2010, 10:06 AM) *
@05aBi: eu in locul tau dezmembram/taiam gardul sau macar dadeam 2-3 gauri in el sa nu mai sara caini peste masini wink.gif

Masinile le tin acum in fata blocului, la strada. Le spal un pic mai des dar barem sunt in siguranta.
La chestia cu taiatul gardului nu m-am gandit, dar daca era sa fi facut asta cine stie spre ce incepeau arunce cu ciolanele ... biggrin.gif
Tigresse
Imi faceam probleme cu numerele de Arad pentru ca exista rivalitati si rautati de exemplu daca treceam prin Botosani cu numere de Suceava si invers. "Ceilalti" sunt considerati soferi prosti. Cum in Bucuresti sunt claxonati, daca fac greseli, soferii din DB. Cand aveam cobra cu numere de Galati ma tot faceau moldoveanca (sunt doar pe jumatate cool.gif ). N-am stiut ce sa raspund cand eram cu Explorerul de Dolj si au comentat ca oltenii sunt rai. Plus ca un cursant din Arad mi-a spus ca masina mea a apartinut unor tigani traficanti de masini smile.gif. Poate ma fugareste cineva pe acolo.
brown.shark
eu consider ca nu ar trebui sa fie loc de comentariu, gen franta, suntem in romania, se vorbeste romaneste, ca daca vreti voi intre voi, cei care va stiti, sa vorbiti o limba a unei nationalitati, e ok, dar nu sa fii arogant si sfidator de vezi ca unul e roman din alta zona. ar fi foarte normal si corect ca ORICE cetatean din afara zonei etnice susmentionate, cand intampina probleme de comunicare in limba nationala, sa faca un apel pe loc la 112, ca vine cineva sau nu e irelevant, ramane e inregistrat, cand ajungi acasa , plangere penala la parchetul general pt restrictionarea drepturilor constitutionale. daca s-ar strange macar 1000 de plangeri pe an, cred ca ar conta. plus ca daca parchetul general nu-ti raspunde in 30 d zile, lucru sigur de altfel, exista cedo....romanii nu-si prea stiu drepturile, cred ca au doar dreptul sa plateasca taxe....
bartro
O bucata de autostrada A2 in olanda:

http://www.youtube.com/watch?v=AD6Et3ZZ90s

Deschis in 1954, 2 benzi per sens. Partial largit la 3 benzi per sens (6 total) in 1976. partial largit la 5 benzi de circulatie per directie (10 total) in 2010. Limita de viteza curenta: 100km/ora!
io's®
ft tare!!! m-am uitat la aproape tot clipul, interesant ca nu am vazut masina pe banda 5, ft ft rar pe 4, la min 3:23 e si un logan break laugh.gif
cred ca daca era la noi toti mergeau cu 90-100 pe 4/5 biggrin.gif

azi am scapat de un radar, 100 in movilita smile.gif spunea politistul ca daca aveam 1km peste ma lasa si fara permis pana in martie sad.gif
urma sa-mi faca PV cu 540 ron amenda si 6 puncte penalizare la permis. norocul insa a fost de partea mea din cauza ghinionului altor participanti a trafic care au avut accident 5 km mai spre bucuresti, aproape de sinesti iar la auzul accidentului in statie politistul mi-a inmanat actele si mi-a spus ca azi am fost norocos.

http://www.adevarul.ro/locale/slobozia/Slo..._390561473.html

dupa o coada de ~30 min am trecut pe langa accident, imaginea de groaza, RIP decedatului
bartro
Iar la Sinesti? Eu am fost acolo in weekend 2 acuma saptamani, cand m-am intors spre Bucuresti era pe partea dreapta in camp un TIR cu semiremorca, venit din sens opus. In TIR era infipt un Opel. Masina s-a lovit cumva de TIR, a maras cu bot prins in TIR sub cabina, la grila, si a ramas infipt acolo, nu avea nici un contact cu pamant.
io's®
cea mai mare prostie ridicatul masinilor cu benzile alea, va dati seama ce s-ar intampla cu pragurile unui e46 care sunt din.. plastic?

brown.shark
cea mai mare prostie ridicatul, in general....ar trb urmariti toti astia care lucreaza la ridicari si, ajunsi acasa, pus un bilet in geamul masinii personale...."eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa imi ridici masina..."
florin83
Nu sunt de acord cu tine. Intradevar sun zone unde masinile ridicate chiar nu incurca deloc traficul, dar sunt si mai multe zone unde chiar merita ridicate.
alex230ro
o gramada chiar care parcheaza aiurea smile.gif
una peste alta pe Ion Mihalache de ex se parcheaza mai legal de cand se plimba baietii astia cu ridicarile,si dupa ce ti-o iei odata a doua oara casti bine ochii smile.gif,bine pe Ion Mihalache se vede si mania romanilor de a parca cat mai aproape de locul unde au treaba,de ex lasa masina pe avarii pe banda 1 si ei se duc in supermarket
Ciupanezu
Chestia asta e şi pentru că nu sunt locuri de parcare şi mulţi stau cu frică dacă să parcheze maşina un pic mai departe sau nu, se gāndesc că o găsesc vandalizată.
alex230ro
in general las cartea de vizita pe bord daca parchez pe locul cuiva..cu atat mai mult daca merg la supermarket de ex
Ciupanezu
Păi da, aşa e civilizat, īnsă dacă parchezi pe un loc care nu aparţine nimănui, iar apoi te trezeşti cu maşina zgāriată pentru că un cretin crede că locul respectiv īi aparţine pentru simplu fapt că parchează de multă vreme acolo, chiar e enervant şi nici n-ai de unde să ştii că e locul cuiva sau nu.
Te trezeşti cu vreun pensionar care-ţi spune că ăla e locul lui de 30 de ani şi să-ţi iei repede maşina.
TiL
Intamplare azi la drumul mare: venind spre Tulcea, am trait o faza ca-n filmele alea in care mor oameni asa, din scurt.

coborasem printr-o padure si mai erau cateva curbe. In fata mai aveam o duba. Vad venind anapoda din fata un tir. Rotile semiremorcii derapau pe marginea soselei aproape de sant, cabina inca pe banda ei, apoi brusc cabina se indreapta spre banda noastra, cu fum din cauciucuri, aproape sa-i sara cauciucul de pe janta din dreapta fata. Se ducea direct spre duba. Fac socoteli instant, daca merge tot asa trag stanga si las tirul sa se duca dreacu prin dreapta. Dar brusc redreseaza cabina si mi-am dat seama ce urmeaza: o sa "dea din coada". Adica remorca o sa sara din sant pe banda mea. Asa a fost, duba a trecut pe langa tir in momentul in care tir-ul s-a aliniat pe banda lui, iar apoi in fata mea s-au ivit rotile remorcii. Noroc ca socotisem din timp si-am tras dreapta, am mers pe marginea santului. Tirul a trecut pe langa mine maturand o parte din banda mea cu semiremorca, in toyota a inceput sa miroasa a iarba verde retezata cand am iesit afara. Din ce am vazut in oglinda tirul s-a redresat, cred ca a luat piciorul de pe frana, altfel se punea de-a latul pe sosea. Daca venea cu totul pe banda mea, ma aruncam in camp. N-am apucat sa ma uit, aveam sanse sa ma infig in plopi. Tirul era incarcat, ca s-a imprastiat ceva material alb pe sosea.

Sunt curios ce s-a intamplat cu ala, dar n-am mai stat i-am dat bice si-am tremurat tot restul de 100km pana acasa.

Ce cred eu ca m-a scapat din situatia asta: faptul ca am prevazut intrarea remorcii pe banda mea. Altfel, e ultimul lucru la care te astepti intr-o curba la stanga: sa intre peste tine rotile din spate ale vre-unei masini din sens opus. Si-am fost in stare s-o prevad multumita experientei cu tractiunea spate. Cel din dreapta mea a ramas uimit, nu-i venea sa creada cum de a reusit sa intre bena peste noi.
Multumesc BMW
Mihai_AMD
huuuhh...slava Domnului ca ej teafar!
ala trebuia urmarit,dat jos si batut cu capul de asfalt pana spunea tot
bartro
Nu fi agresiv - nu sa stie de ce remoca a intrat in sant in primul rand. Poate viteza, poate drum prost, poate a evitat si el ceva..? Bine ca nu s-a intamplat nimic si TiL a dovedit ca stie sa conduce si ligheane.
Leaderul spiritual la forum de vechini a patit si el de curand un accident cu un camion care a iesit in fata lui, dar s-a rasturnat remorca in cazul lui. Inainte de curba era ditamai crater in asfalt.

Grija.
Ciupanezu
Violenţa fizică īn astfel de cazuri e o dovadă de prostie pentru că oricine poate greşi.

Bine că nu s-a īntāmplat nimic rău, asta contează de fapt.
lucian
tiristii sunt periculosi, in general. merg cu masini supraincarcate si nu respecta programul de odihna.
tomado e28 owner
Asta nu e neaparat din vina lor. Dar nu se cer nici studii superioare nici teste de inteligenta ca sa fii sofer de TIR. Camioanele s-au inmultit din nou foarte mult pe drumurile noastre supra-aglomerate... In general trebuie sa fii atent la orice cand conduci: gropi, animale (cu 2 sau mai multe picioare), TIR-uri, utilaje, carute sau diversi bizoni care pot sa intre in depasire fara sa se asigure, din fata sau din spate. A devenit cam obositoare activitatea asta, mai nou prefer transportul in comun. Am vazut vineri un Touareg cu numere rosii care pur si simplu depasea tot, indiferent daca era banda continua, panta, curba fara vizibilitate... Si a scapat, n-a omorat pe nimeni, majoritatea franau ca sa se incadreze. Dar daca te nimeresti din sens opus, mergi linistit si nu esti foarte atent la ce fac ceilalti din trafic, mori degeaba...
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ May 15 2011, 12:14 PM) *
Violenţa fizică īn astfel de cazuri e o dovadă de prostie pentru că oricine poate greşi.

...greseala care pe tine sau pe mine ne poate costa viata...si el ar fi scapat usor,chiar daca era eroare de pilotaj ca era neodihnit si poate atipise la volan si iesirea de pe asfalt l-a trezit,.ca de obicei in Rromania,mortu e de vina,tu ca sofer ai incercat sa il eviti insa ti-a aparut brusc in fata,cam asta e scuza generala la noi...
oricum tiristii/absculangii/camionagii si ce mai sunt ei,sunt mult mai necivilizati in trafic,poate si pt ca stiu ca ei mor greu de acolo de sus,sau cel putin cam greu poa sa se raneasca la o coliziune cu un turism
bartro
Nu este clar daca TIR-ist a gresit, sari la concluzii.

Despre depasire de sarcina maxima si timp de mers, asta sa intample peste tot. De obicei acolo vina e la managementul firmei, nu la sofer. Stiam pe vremuri unii care bageau 30 de tone in camion de 20. Sau o tona in o masina cu sarcina utila de 500kg, era cu burta pe asfalt aproape.
TiL
N-am avut o reactie violenta, am fost destul de stapan si nu mi s-a parut ca "vad moartea cu ochii", desi se putea termina f urat. A fost ca o provocare "instant". Avem optiunea sa ma arunc in camp/copac, dar in tir nu as fi intrat. Am fost bucuros de reactia mea si ca am scapat. Mai devreme, in padure mersesem cam tare, dar aici cu tir-ul chiar n-as fi avut vre-o vina.

Soferul tir-ului, da, era vinovat. De neatentie, de lipsa experienta, de incarcatura mare ... gasim motive.
M-am uitat aseara la locul faptei. Remorca a scapat cumva pe acostament, o fi vrut sa faca loc dubei, o fi valsat la o denivelare sau la podetul pe care trecuse... nu stiu.
Cert e ca remorca a intrat pe acostamentul moale, s-a cam infundat acolo si nu mai vroia sa revina pe sosea. Era pe linie dreapta, inainte de curba. A dat din coada de doua ori. O data in dreptul meu, apoi a revenit putin pe acostament, iar a iesit pe banda mea si s-a redresat apoi. Din valsul asta a imprastiat nisip , deci era cam plin. 30-40t incarcatura, ca asa se poarta la noi la cariere.

Urma mea prin iarba e exact in dreptul locului in care remorca a intrat pe banda mea. Noroc ca a intrat putin. Urma de cauciuc maxim jumatate de metru, plus ceva cm de la deformarea balonului, plus coada remorcii din urma rotilor, sa fi fost 1 - 1,5m. Cumulat cu elementul surpriza putea sa iasa urat.

BTW, aseara am luat o bufnita in parbriz ph34r.gif , mi-a strambat stergatorul
tomado e28 owner
Saraca sad.gif
Ciupanezu
QUOTE (db85amd @ May 15 2011, 11:27 PM) *
...greseala care pe tine sau pe mine ne poate costa viata...si el ar fi scapat usor,chiar daca era eroare de pilotaj ca era neodihnit si poate atipise la volan si iesirea de pe asfalt l-a trezit,.ca de obicei in Rromania,mortu e de vina,tu ca sofer ai incercat sa il eviti insa ti-a aparut brusc in fata,cam asta e scuza generala la noi...
oricum tiristii/absculangii/camionagii si ce mai sunt ei,sunt mult mai necivilizati in trafic,poate si pt ca stiu ca ei mor greu de acolo de sus,sau cel putin cam greu poa sa se raneasca la o coliziune cu un turism

La fel cum şi o greşeală de-a mea sau de-a ta poate costa viaţa cuiva.

A greşi este uman.

Dacă tot vorbeşti de civilizaţie, atāta timp cāt cineva nu-ţi face rău cu intenţie ci doar greşeşte, nu e cazul de violenţă fizică.
Faptul că la noi se ajunge la bătăi după accident denotă lipsa enormă de civilizaţie, nimic nu este īntāmplător.
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ May 16 2011, 01:09 PM) *
CITAT(db85amd @ May 15 2011, 11:27 PM) *

La fel cum şi o greşeală de-a mea sau de-a ta poate costa viaţa cuiva.

A greşi este uman.

Dacă tot vorbeşti de civilizaţie, atāta timp cāt cineva nu-ţi face rău cu intenţie ci doar greşeşte, nu e cazul de violenţă fizică.
Faptul că la noi se ajunge la bătăi după accident denotă lipsa enormă de civilizaţie, nimic nu este īntāmplător.

prefer sa fiu/par necivilizat si sa imi vars nervii ep cel care era sa imi curme viata
in fine,poate am aruncat vb aiurea cu "trebuia batut ala"nu sunt violent de fel,ca nu am fost crescut la tara sa ma bat cu uluca,insa uneori parca as bate o gramada de fraieri care au volanu in mana in ziua de azi
TiL
ho hooo, cati as omori si eu. Dar aia sunt eminente tembele evidente. Cu asta nu-sh de ce , n-am avut nimic. Nu mi-as dori sa fiu nici in locul lui, cand pierde 40-50 t de pe traiectorie.
Ciupanezu
QUOTE (db85amd @ May 16 2011, 04:58 PM) *
prefer sa fiu/par necivilizat si sa imi vars nervii ep cel care era sa imi curme viata
in fine,poate am aruncat vb aiurea cu "trebuia batut ala"nu sunt violent de fel,ca nu am fost crescut la tara sa ma bat cu uluca,insa uneori parca as bate o gramada de fraieri care au volanu in mana in ziua de azi

Sportul ăsta poate avea urmări dintre cele mai diverse.
Vărsarea asta de nervi poate să ducă la spitalizări de-o parte şi de alta, la dosare penale pentru vătămare corporală, la răzbunări apoi, viaţa e foarte complexă, plus că nu ştii peste ce nebun dai.
Poţi să te duci peste el cu intenţia de a-l lovi şi să bage cuţitul īn tine...

Porniri violente oricine are, īnsă e bine să ne stăpānim.
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ May 16 2011, 06:21 PM) *
CITAT(db85amd @ May 16 2011, 04:58 PM) *

Sportul ăsta poate avea urmări dintre cele mai diverse.
Vărsarea asta de nervi poate să ducă la spitalizări de-o parte şi de alta, la dosare penale pentru vătămare corporală, la răzbunări apoi, viaţa e foarte complexă, plus că nu ştii peste ce nebun dai.
Poţi să te duci peste el cu intenţia de a-l lovi şi să bage cuţitul īn tine...

Porniri violente oricine are, īnsă e bine să ne stăpānim.

da,ai dreptate,acum in fata calculatorului si eu sunt calm,poate zambesc cand ma gandesc ca m-as putea pune cu bataie pe vreunu,sau nu neaparat sa ma apuc de el,e de ajuns sa ma impiedic sa cad pe el la 110kg nu ar fi ok pt el smile.gif)) dar vezi,in anumite situatii nu te stapanesti...au fost cazuri in care X toata viata nu a taiat o gaina sau nu a omorat un gandac,si la 50 de ani l-a scos unu din pepeni si i-a dat o palma si a cazut ala cu capu de o piatra si a murit.....exemple sunt multe...nush,totusi e bine sa nu avem parte de ele dry.gif
bartro
E criza!
Asa ca primarie da cu antiderapanti pe strada chiar daca nu e caz.
In seara asta, cand am urcat pe podul grant, era soseaua stropit cu ceva (cred) antiderapant. Din pacate, din lipsa de temperaturi sub 0, zapada si polei, amestec ala s-a dovedit alunecos din propriu initiativ. Nici nu puteam sa accelerez normal, sa invartea in gol rotile. Of, ce sa fac, cu atati de cai puteri pe drumurile patriei?
TiL
eu m-am distrat nitel pe "poleiul" ala biggrin.gif ca la miezul noptii E28 a intrat la iernat.
bartro
Daca ai mers prin mizeria aia, sper ca ai spalat masina bine dedesubt inainte s-o pui in pivnita, altfel gasesti doar volanul si alte chestii de plastic la primavara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.