Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intamplari de pe strazi.
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
butcky
Acum 20 minute, pe Sos. Giurgiului au trecut vre-o 6 tancuri!!! Mergeau spre Giurgiu cu viteza foarte mare (pentru un tanc tongue.gif ). In fata era o Dacie cu girofar si in spate un aro vopsit camuflaj. Vibra pamantul sub picioare. Am crezut ca e cutremur! Nu erau taburi cu roti. Erau tancuri cu senile! Cand le-am vazut am ramas cu gura cascata. Ce cautau alea pe strada? blink.gif

Daca mai trec o sa incers sa le fac o poza.
Sportivu
fii sigur ca aveau "talpici" la senile, de cauciuc, altfel distrug asfaltul. Am vazut si eu in plin stefan cel mare, dar noaptea, 10 taburi, 5 camioane pline de soldati si 4 tancuri , M1 Bizon (avem si noi M1, ceva bucati)

E impresionant sa vezi asa ceva...

LE: faceau manevre, faza e ca le e mai ieftin sa le scoata pe strada decat pe trailere...
butcky
Acum au mai trecut cel putin 20!!!!!!!!!!!!!! Nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!!!!! Am sarit cu camera sa filmez si..... "Insert card" smile.gif) Uitasem sa bag cardul de memorie. Sigur se intampla ceva de au scos astia tancurile... tongue.gif
INTERCEPTOR
stiau ca nu ai bagat cardul
acuma ca ai camera pregatita nu o sa mai treaca

vor sa l omoare pe basse
bartro
Poza din.. Olanda. Deci nu numai Romania are probleme cu zapada smile.gif

tomado e28 owner
"Iarna nu-i ca vara"... Si a ajuns presedinte... de 2 ori laugh.gif
io's®
CITAT(bartro @ Dec 20 2009, 09:04 PM) *

A12!!! ohmy.gif rolleyes.gif
bartro
QUOTE (io's® @ Dec 28 2009, 02:59 AM) *
A12!!! ohmy.gif rolleyes.gif

Exista si A348.. numai ca cele sub 100 parca sunt 'nationale'.
Surpriza la semaparc:
Ciupanezu
E de mult timp acolo.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 28 2009, 12:08 PM) *
E de mult timp acolo.

Poza e de acuma 2 saptamani cred.
Ciupanezu
Credeam că abia ai făcut-o.

Am mai văzut-o acum cāteva săptămāni. smile.gif
Zom
QUOTE (bartro @ Dec 20 2009, 09:04 PM) *

da, bart, diferenta este ca in olanda a fost asa in prima zi. a nins peste noapte tare, iar dimineata au plecat toti la lucru ca si cum ar fi plouat. a doua zi se mergea normal. pe sosele curate. si, din cate am inteles, nu a mai nins in halul asta de 10 ani in olanda.

oricum, a plouat un pic ieri si alaltaieri si s-au dus cei 30 cm de zapada. puf! au disparut! tongue.gif
bartro
QUOTE (Zom @ Dec 28 2009, 12:29 PM) *
da, bart, diferenta este ca in olanda a fost asa in prima zi. a nins peste noapte tare, iar dimineata au plecat toti la lucru ca si cum ar fi plouat. a doua zi se mergea normal. pe sosele curate. si, din cate am inteles, nu a mai nins in halul asta de 10 ani in olanda.

oricum, a plouat un pic ieri si alaltaieri si s-au dus cei 30 cm de zapada. puf! au disparut! tongue.gif

Si la cale ferate cum era? laugh.gif
Zom
QUOTE (bartro @ Dec 28 2009, 01:53 PM) *
Si la cale ferate cum era? laugh.gif

nu stiu, noi mergem cu masina tongue.gif
trenul o sa-l folosesc in week-nduri incepand cu ianuarie, cand oricum vine primavara smile.gif)
TiL
Nu poti sa compari o ninsoare din Olanda cu ninsorile de aici. Daca ninge linistit, orice zapada, cat de mare, se poate indeparta. Dar daca-i viscol si se inghesuie necontenit in anumite locuri, degeaba o dai la o parte ca se pune imediat la loc.

Uite, am fost in we pe E85 si in locurile in care drumul a fost blocat inca mai sunt mici munti de zapada pe margine. Si au trecut deja doua saptamani, a si plouat putin intre timp. Dar n-a fost suficient sa dispara toata zapada.
INTERCEPTOR
o vecina a primit un mare pumn in fata
a cazut jos si aia au jefuit o niste nenorociti
i au luat geanta telefon lantisor si au lasat o acolo

bine ca nu i au furat masina
asta se intampla acum cateva zile in fata casei
Zom
QUOTE (TiL @ Jan 14 2010, 11:34 PM) *
Nu poti sa compari o ninsoare din Olanda cu ninsorile de aici. Daca ninge linistit, orice zapada, cat de mare, se poate indeparta. Dar daca-i viscol si se inghesuie necontenit in anumite locuri, degeaba o dai la o parte ca se pune imediat la loc.

Uite, am fost in we pe E85 si in locurile in care drumul a fost blocat inca mai sunt mici munti de zapada pe margine. Si au trecut deja doua saptamani, a si plouat putin intre timp. Dar n-a fost suficient sa dispara toata zapada.

eu imi amintesc , cand eram copil, pe campuri la marginea soselelor existau niste garduturi de lemn care se puneau la inceputul iernii si se strangeau in primavara. aveau rolul de a opri zapada viscolita sa ajunga pe sosea. dar "cineva" trebuie sa puna alea acolo. si in romania nimeni nu mai este "cineva"...
TiL
biggrin.gif intr-adevar acolo parca nu am vazut parazapezi. Nu cred ca s-ar fi gandit ca se puteau face troiene acolo. In general se pun langa micile varfuri de panta, sau unde soseaua e sapata sub nivelul terenului etc etc, depinde mult de configuratia terenului si de experientele din trecut, de directia din care bate vantul in general cand e viscol (tot din experientele anilor trecuti se deduce). Dar acolo era camp deschis, sosea putin ridicata fata de nivelul campului... nu stiu daca se putea ghici ca acolo o sa fie troian.

Dar sa stii ca in alte parti din tara exista "cineva", le monteaza devreme, prin noiembrie (poate chiar octombrie) pe campuri. Asta in Dobrogea, de exemplu. Cu toate astea, atunci cand e viscol sa zic mediu, circulatia se inchide in anumite puncte problematice, pana se linisteste vantul. Nu te pui cu natura.

So, cel putin legat de drumurile din Dobrogea sunt multumit. Pe 17 si 18 a fost viscol serios ninsori abundente, traficul intre localitati se inchidea dupa 6 seara. Cu toate astea, pe 19 am ajuns acasa. N-am mai facut 300km in 3-4 ore, i-am facut in 5 dar am ajuns acasa. Au fost zgarciti cu antiderapantul pe DN, era pus doar in pante dar cu masina pregatita de iarna te descurcai. Au umplut soseaua cu nisip si sare dupa cateva zile, cand au fost siguri ca pot sa curete toata zapada fara sa se puna la loc.
bartro
Ma uit pe net cum sa mai circula prin bucuresti in moment asta de zapada, si ce imagina am prins.. numerati numar de utilaje de dezapezire:
bartro
poze cu accidente vechi din Olanda, printre care un accident feroviar din 1909 ; http://www.nuentoen.nl/fotos/118253/auto-t...-amsterdam.html
dati click pe poza cu masina in canal si se deshide mare, cu jos in ecran o bara cu mai multe poze. nu stiu cum sa le salvez din pacate sad.gif
Ciupanezu
Apasă pe acel simbol de cameră foto ca să vezi pozele la dimensiuni mari şi copiază fiecare poză cu printscreen. Apoi paste īn Paint, elimini ceea ce nu te interesează şi salvezi.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Feb 17 2010, 12:16 PM) *
Apasă pe acel simbol de cameră foto ca să vezi pozele la dimensiuni mari şi copiază fiecare poză cu printscreen. Apoi paste īn Paint, elimini ceea ce nu te interesează şi salvezi.

Stiu methoda, aveam speranta de ceva mai simplu.
bartro
http://www.gandul.info/news/premiera-in-ju...-strada-5732652

Dece se poate.
bartro
Mersul cu masina prin Olanda, beat si inarmat http://www.dumpert.nl/mediabase/887001/1f1...uur_teevee.html
TiL
Parcare... profi

Edit: vad ca a intrat doar o poza, mai era una cu partea stanga infipta intr-un golf
wrctheo
Foarte tare! Super bine dezvoltat spiritul civic. Misto tara, imposibila limba. Noroc cu ei ca stiu engleza ca erau mancati, nu mai era o tara turistica.. Am fost acum 2 ani ca si turist. Am ramas profund impresionat de infrastructura. Nasol cu ridicarea nivelului marii, vor fi fripti. sad.gif
bartro
QUOTE (wrctheo @ May 19 2010, 10:17 PM) *
Nasol cu ridicarea nivelului marii, vor fi fripti. sad.gif

Stai linistit, gasesc ei ceva. Si limba nu e asa nasoala.
Zom
bart, limba e nasoala rauuuuu. mai bine faceau engleza limba oficiala, ca tot o vorbesc toti smile.gif dar deja am inceput sa inteleg ce vorbesc unii. si citesc si din ziar un pic. mai am mult, dar merge.

iar ca sa fiu on-topic: infrastructura exista. si nu doar in olanda. prima eruptie a vulcanului din islanda m-a prins la cannes, la un curs. solutia: bec s-a urcat in masina in nordul olandei si a venit dintr-o bucata pana in sudul frantei. "doar" 14 ore. a doua zi am plecat inapoi. ne-am intors prin alpi in prima zi, a doua zi am luat-o pe autostrazi ca sa nu pierd zile de vacanta aiurea. in romania nu am mai fost la mare de 3 ani si la munte cam tot de atatia. si numai de groaza drumului.

in olanda, in fiecare week-end conduc 500 km (dus-intors, vineri si duminica). si nu mi-e groaza vinerea cand plec de la serviciu. e adevarat ca fac o ora mai mult, pentru ca se formeaza dopuri la iesirile/intrarile de pe autostrazi in prima suta de km. dar se merge. vrei sa schimbi banda in cea mai mare aglomeratie, nu exista sa nu ai loc dupa ce pui semnal. toti trag un pic de volan ca sa aiba motociclistii loc de trecere cand se sta in coloana. de fapt, de stat nu se sta, se merge cu 15km/ora, si tot nu stai pe loc.

oricat as incerca sa gasesc nod in papura, iaca nu e.

a, si inca ceva: daca iti iei o masina mai veche de 25 de ani, cu oricat de mare motor, nu platesti impozit, iar asigurarea este simbolica smile.gif
TiL
deci nu mai inmatriculam pe bulgaria, inmatriculam pe Olanda. Cam cate masini ai voie sa posezi? biggrin.gif Ca-ti facem rost de niste BMWuri hulpave.
Zom
QUOTE (TiL @ May 20 2010, 11:04 PM) *
deci nu mai inmatriculam pe bulgaria, inmatriculam pe Olanda. Cam cate masini ai voie sa posezi? biggrin.gif Ca-ti facem rost de niste BMWuri hulpave.

nu e chiar asa smile.gif trebuie sa fie masini deja existente aici. daca e import costa... dar astia au un fix cu americanele. de la camioane la ce vrei tu - cu motoare mamut. noi am luat acum un slc350. e in curs de restaurare acum. bec mi-a promis ca la anul imi ia un e34, ca sa nu mai oftez cand vad unul pe drum. trebuie sa asteptam sa aiba 25 de ani... smile.gif)
alex230ro
:)bai nene azi am avut o zi proasta rau(cu Matizul) a inceput cand 41 nu a respectat culoarea semaforului la capat la Bd Expozitiei unde intoarce,20 de metri mai incolo un 445 schimba banda fara semnal gata sa ma striveasca de bordura.Buun trec de rondul de la Piata Presei Libere si merg spre Miorita,un incepator vrea sa schimbe banda cand sunt paralel cu el(el pe banda de langa bordura eu pe banda de mijloc),disperat zic ba merg pe dreapta ca nu e zi buna azi,degeaba in dreptul Fantanei Miorita un Cielo care era pe banda din mijloc ajunge pe banda mea taindu-mi fata.De aici m-am sucarit si am schimbat foaia am reusit sa ating cam 100 sa si ai iau fata boului cu Cielo apoi am ras pana in Pipera tot.Am lasat Matizul in parcare si am luat microbuzul pana la munca,binenteles ca am prin bariera de pe Petricani si au trecut 2 trenuri laugh.gif

PS:de aia e bun 2,5ul in oras ca ai plecat si esti in fata la 80-90% din trafic nu te intalnesti cu toate fenomenele laugh.gif
bartro
QUOTE (Zom @ May 21 2010, 08:08 AM) *
nu e chiar asa smile.gif trebuie sa fie masini deja existente aici. daca e import costa... dar astia au un fix cu americanele. de la camioane la ce vrei tu - cu motoare mamut. noi am luat acum un slc350. e in curs de restaurare acum. bec mi-a promis ca la anul imi ia un e34, ca sa nu mai oftez cand vad unul pe drum. trebuie sa asteptam sa aiba 25 de ani... smile.gif)

Import nu costa mare lucru. Cu APK(ITP) e mai greu de rezolvat. iar RCA e ieftin doar daca e a 2-a masina (sau cel putin la multi asiguratori). la unii mai era si fara carte verde si restrictii la KM facuti pe an.

QUOTE (alex230ro @ May 21 2010, 08:24 AM) *
PS:de aia e bun 2,5ul in oras ca ai plecat si esti in fata la 80-90% din trafic nu te intalnesti cu toate fenomenele laugh.gif

Sa crezi tu, acuma 2 saptamani era sa se urca o tanti cu un VW pe 730i, efectua schimbare de banda fara sa se uite in oglinzi. Daca nici e32 nu vezi..
Ciupanezu
Am observat că mulţi şoferi sau vatmani RATB nu respectă culoarea roşie a semaforului.

Nişte jegoşi...
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ May 21 2010, 12:34 PM) *
Am observat că mulţi şoferi sau vatmani RATB nu respectă culoarea roşie a semaforului.

Nişte jegoşi...

La vatmani cand fac dreapta inainte de verde, am impresia ca fac intentionat ca sa benifice de 'tramvai in mers are prioritate'
xox
Vatmanii n-au semafoare separate?
alex230ro
asta avea semafor separat dar nu a contat deloc laugh.gif ,445-ul ala a schimbat banda fara semnal,practic din astia toti doar cel cu Vectra parca avea semnal(dupa ce am trecut de el avea semnalul pus)
haifisch
unii au unii n-au dar vorba lui bart astia parca prea intentionat o fac .... pleaca sau se baga exact cand nu trebuie
Shark
Exact la fel este peste tot, nu numai in Buc.
Cateodata mi-as dori sa exista cate-un echipaj de politie in masina nemarcata care sa se plimbe prin oras si pur si simplu sa sanctioneze toate magariile astea. In scurta vreme sunt convins ca soferii s-ar mai civiliza.
Cred ca ar da aia la amenzi intr-o zi cat un echipaj de radar intr-o saptamana!
Ciupanezu
QUOTE (bartro @ May 21 2010, 02:48 PM) *
La vatmani cand fac dreapta inainte de verde, am impresia ca fac intentionat ca sa benifice de 'tramvai in mers are prioritate'

De cele mai multe ori se bagă cu japca.

Eu n-am nimic cu ei īn general, īnsă sunt destul de mulţi jegoşi, cam ca taximetriştii.

Şi printre ăia sunt multe infecţii umane.
bartro
Primit de la o colega de munca; http://dmax.ro/index.php/2010/06/traficul-...varf-in-olanda/
coman cosmin
interesant dar unde sunt masinile?in afara de biciclete,tramvaie,troleibuze si o masina de gunoi nu se mai vede mare lucru.
acum stiu de ce ai venit in romanica.sa scapi de biciclete si sa te bucuri ca stai la semafor cate 10 minute in masina asteptand sa treci o intersectie biggrin.gif
tomado e28 owner
Presupun ca e o zona unde accesul autoturismelor e restrictionat.
bartro
QUOTE (coman cosmin @ Jun 23 2010, 02:35 PM) *
acum stiu de ce ai venit in romanica.sa scapi de biciclete si sa te bucuri ca stai la semafor cate 10 minute in masina asteptand sa treci o intersectie biggrin.gif

De aia nu mai merg cu masina de obicei smile.gif
bartro
forest fire in Russia:
http://www.youtube.com/watch?v=kB0T2M8jDBw
David
Neplacuta situatie!... sad.gif
georgem
Aseara veneam de la Billa catre casa, cu portbagajul plin de cumparaturi (multe baxuri de apa plata printre altele) si pe Calea Floreasca, la o trecere de pietoni, intra brusc o ... persoana de sex feminin (ca sa nu-i spun vaca) pe trecerea de pietoni si parcurge toata banda 1. Eu eram pe banda 2, si am franat de mi-a intrat ABS-ul, cu gandul la ce se intampla in portbagaj cu cumparaturile mele, si am reusit sa opresc dupa ce am intrat cam 1 metru pe trecerea de pietoni. Ii fac semn sa traverseze, dar se uita mirata la mine si se duce inapoi pe trotuar huh.gif . Ea de fapt intrase pe sosea (pe trecerea de pietoni) ca sa se uite de autobuz...

Plec nervos si dupa cateva sute de metri ma apropiam de semaforul de dupa pod, care era rosu, si pe banda 2 era o masina oprita la semafor. Eu eram pe banda 1, mergeam cu 50 km/h, la relanti. Mai aveam vreo suta de metri si se face verde, aveam cam 45 km/h, bag a treia si ma pregatesc sa incep sa accelerez, dupa ce cel care tocmai pleca de la semafor prindea suficienta viteza (sa raman in spatele lui). Cum trece asta insa de semafor pleaca o dacie papuc din sensul celelalt in viteza si imi taie calea sa faca la stanga spre Barbu Vacarescu. Simultan am franat, am claxonat si am virat stanga sa-l evit prin spatele lui, trecand pe banda a doua. Am reusit sa-l evit cu cateva zeci de centimetri doar, daca nu franam si nu viram stanga asa de brusc nu reuseam sa-l evit, desi viteza mea era mica (probabil 40 km/h cand am inceput sa franez). Am avut noroc ca nu era nimeni pe banda a doua (stiam ca nu e nimeni), altfel...
bartro
Si eu ieri am patit ceva stupid. Eram prima masina la stop rosie, banda 2. Se face verde, accelerez, moment in care de pe banda 1 vine o masinuta care s-a bagat efectiv in fata mea si a oprit. A facut asa pentru ca dupa stop erau masini parcate pe banda 1, a depasit asa coloana la semafor, a oprit in fata mea ca sa pleaca primul. Doar ca nu a vazut ca s-a facut verde intre timp. Eram sa intru in plina acceleratie in lateral stanga a lui.
CRM112
eu am luat ieri 2 amenzi, una dimineata iar alta seara fnd (7).gif
dimineata i s-a parut unui curcubitaceu de organ ca faceam "drafting serpuit" pe intrarea de pe A1 in Bucuresti iar seara voiam sa ajung si eu acasa la femeie si rulam cu fenomenala viteza ilegala de 65 km/h pe podul Grant la 1:00 am, cand e traficul cel mai aglomerat si traverseaza toata lumea pe unde apuca.........nici nu aveam actele la mine, doar un xerox al rca-ului.
bartro
Ce ghinion, nu cred ca am avut odata sub 60/ora pe pod ala (asta cand nu e coada).. Mai era cat un radar la coborarea spre Turda, dar nu mai am vazut de mult timp nici pe asta..
alexutzu
in ultima vreme au inceput iar sa puna radar acolo dupa pod, nu este omniprezent dar il mai vad
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.