Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEGRILA
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
io'sŪ
CITAT
Ma bate un gand sa vand masina

7500 € din care las 500 € pt taxa de timbru, pretul NU mai este discutabil
in momentul asta taxa e ~4400 lei, din ianuarie (implineste masina 12 ani) taxa devine ~3300 lei. sunt valabil la perfectat acte pana pe 15 ian. momentan masina nu are RCA. functioneaza impecabil.
ITP -> iul 2014
~102k km
al 2lea propietar , cumparata noua din Ro
nici macar revizie nu trebuie facuta pana la vara cand se fac 2 ani de la revizia trecuta dar nu sunt mai mult de 7k km
tot istoricul se afla in acest topic de cand am cumparat masina, mai mult de atat nu se poate.

NU opresc nimic de la masina, se vinde cu toate accesoriile , HU aftermarket (DVDplayer 4inch/1DIN + bluetooth+preg Ipod cu posibilitate TV+GPS+camera mers inapoi +etc), 4 roti otel cu anvelope iarna (nu le-am mai montat pt ca am hotarat sa nu mai merg iarna cu ea), discuri frana sport nemontate si ce mai gasesc.

alte detalii pt cei interesati.
alex230ro
ai inebunit?! da-mi mie compresorul macar smile.gif sa inteleg ca pleci din tara?!
io'sŪ
da, plec dar nu de tot.
io'sŪ
masina azi pleaca de la mine. ce ma bucur cel mai tare e ca a ajuns la un prieten smile.gif

pt o perioada am sa stau fara aceasta marca insa in viitor sigur voi reveni.. asa cum v-am invatat.. cu un BMW mai special biggrin.gif
bartro
Cineva isi a facut un cado frums de craciun smile.gif
alex230ro
QUOTE (io'sŪ @ Dec 30 2013, 10:43 AM) *
masina azi pleaca de la mine. ce ma bucur cel mai tare e ca a ajuns la un prieten smile.gif

pt o perioada am sa stau fara aceasta marca insa in viitor sigur voi reveni.. asa cum v-am invatat.. cu un BMW mai special biggrin.gif

Ce sa zic felicitari.Il cunosc pe norocos? biggrin.gif
io'sŪ
nu stiu Alex daca va cunoasteti, tot Alex il cheama dar noi ii spunem "micu" pt ca e mezinul găștii
io'sŪ
si nissanul intra la vanzare

Click to view attachment
alex230ro
la ce bani?
alex230ro
mersi,parca vroia nasul meu ceva de genul asta, o sa ai arat sa vad daca se incadreaza in banii lui.
BBo
Negrila se plimba lejer asta seara pe Colentina, in compania noului propitar, presupun smile.gif
io'sŪ
Da, tot ce e posibil.
A inceput modificarile, a schimbat jantele de otel de iarna biggrin.gif

Click to view attachment
BBo
Incerc marea cu degetul: io's, daca mai esti prin zona sau daca mai tii legatura cu noul proprietar, il poti intreba daca nu vrea sa vanda jantele (snitzelele) ? Mersi.
io'sŪ
Stiu ca-i plac , nu cred sa le dea. A sa-l intreb totusi. Ceea ce ai vazut ca a pus pe masina sunt rotile de iarna a inlocuit jantele din otel cu astea din aliaj, le avea prin casa de la fostul coupe (e46)
io'sŪ
Am intrebat, momentan nu schimba jantele
BBo
OK, mersi pentru efort. Daca se razgandeste, sa ma anunte primul biggrin.gif
io'sŪ
pe cine am vazut eu zilele trecute ? 👀 😎

Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment

😍😍😍
io'sŪ
din ce am inteles masina intra iar la vanzare. daca sunt interesati sa dea un semn sa-i pun in legatura cu propietarul (prieten). nimic modificat la masina in afara de + vreo 20K km, ft bine intretinuta
BBo
Haha, poti sa-mi dai un PM, te rog ? Eventual lasa-mi si un pret aproximativ cerut sa-mi fac niste calcule.
Mersi.
alex230ro
interesant mod de a cumpara jantele laugh.gif
io'sŪ
CITAT(BBo @ Mar 28 2016, 03:08 PM) *

ai PM
io'sŪ
ce am gasit eu pe olx.. wub.gif

ACS C30
elvislorin
Tres mijtoo
TiL
km reali?
alex230ro
Da, s a dat..
TiL
Vazut, nu ma interesa, m-am mirat pentru ca are putini km.
Iulika0069
A revenit la vanzare - 7500E - https://www.olx.ro/oferta/bmw-330i-acs-c30-...er-IDcCXOS.html
BBo
Nu pare a fi aceeasi masina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.