Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEGRILA
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
316i
E60 e si mai de plastic decat E46.
Tine E46 cu incredere.
E bine ca la taxe si impozite, asigurari nu se gandeste nimeni cand zice 535.
Ciupanezu
Are 3 litri, deci impozitul este de 900 Ron.
io's®
hai ca nu mai raspund ca a raspuns @ciupa la toata lumea laugh.gif

mersi! wink.gif

@alex, nu merg mult, am masina de ~2,5 ani si am facut ~26k km, si numai in vara am facut 5k in concediu, deci cam 10k/an sad.gif

PS: nu masina are 26k km, avea 42k cand am cumparat-o si acum are ~68k tongue.gif
ionusunt
nu lua e60.
e made in china tongue.gif

laugh.gif
Ionut
deocamdata pastreaza-l pe negrila, nu se merita schimbul, mai ales ca masina aia e c-am praf din ce ai zis... smile.gif
Ciupanezu
Nu e deloc praf, însă nu se compară cu maşina lui actuală. smile.gif
io's®
nu, nu este praf, este putin neingrijita (poate ceva mai mult), nu am certitudinea ca km sunt reali, chiar daca ar fi nu mi se par putini, intretinerea e mult mai mare, imi ofera doar confort in + si probabil as fi mai castigat la o eventuala revanzare, atat. masinile nu sunt comparabile.
cu siguranta n-am sa renunt la negrila asa usor biggrin.gif, tocmai si de asta am luat-o in gluma cand am auzit prima data propunerea si m-am facut ca inteleg despre cealalta masina a lui, un 120d coupe de 1,5 ani luat de nou wink.gif laugh.gif
316i
QUOTE (Ciupanezu @ Nov 26 2009, 10:36 PM) *
Are 3 litri, deci impozitul este de 900 Ron.

535d e 3.0?
Shark
QUOTE (io's® @ Nov 27 2009, 02:15 PM) *
nu, nu este praf, este putin neingrijita (poate ceva mai mult), nu am certitudinea ca km sunt reali, chiar daca ar fi nu mi se par putini, intretinerea e mult mai mare, imi ofera doar confort in + si probabil as fi mai castigat la o eventuala revanzare, atat. masinile nu sunt comparabile.
cu siguranta n-am sa renunt la negrila asa usor biggrin.gif, tocmai si de asta am luat-o in gluma cand am auzit prima data propunerea si m-am facut ca inteleg despre cealalta masina a lui, un 120d coupe de 1,5 ani luat de nou wink.gif laugh.gif

De ce este intretinerea mult mai mare la un E60 diesel turbocharged decat la un E46 bnezina supercharged?
Ciupanezu
QUOTE (316i @ Nov 27 2009, 05:50 PM) *
535d e 3.0?

Da.
La fel ca 335i, X5 3.0sd, X3 3.0sd, 335d etc.
xox
QUOTE (Shark @ Nov 27 2009, 06:22 PM) *
De ce este intretinerea mult mai mare la un E60 diesel turbocharged decat la un E46 bnezina supercharged?

Pai nu te costa mai mult sa schimbi bucsele la E38 decat la E30? tongue.gif Banuiesc ca din punctul asta de vedere s-a referit. La E46 mai scapi cum mai scapi, la un 5ar/7ar care sunt mai complexe dpdv mecanic banui ca sunt mai scumpe si piesele si manopera.

Cred. unsure.gif
georgem
QUOTE (316i @ Nov 27 2009, 06:50 PM) *
535d e 3.0?

Daca 535d te induce in eroare la litrajul motorului, uita-te la motorizarile de pe noua seria 5...

( poza luata de pe promotor.ro din articolul scris de colegul meu Oraan Marculescu http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...seria-5-5126179 )
ionusunt
urat ca nu mai tin cont aproape deloc de 23 25 s.a.m.d. . acuma e doar un nume.523i (si are 3 litrii) .ce mizerie
Shark
Ratiuni economnice, criza, etc. Vezi ca practic mai au doar un motor sau doua si variantele provin doar din turbine/soft.
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Dec 1 2009, 12:55 AM) *
urat ca nu mai tin cont aproape deloc de 23 25 s.a.m.d. . acuma e doar un nume.523i (si are 3 litrii) .ce mizerie

Exagerezi, ca de obicei.

E23 745i are 4.5 litri?
E36 323i şi E39 523i au 2.3 litri sau 2.5 litri?

Întrebările sunt retorice.
ionusunt
eu cred ca tu exagerezi cu contrazicerile fara sa ai vreo baza. la 7arul ala hidos 745 ul era singurul care nu tinea cont de asta.la e36 323i ul era la fel singurul.iar la noul seria 5 numai 1 tine cont de initialele alea,ala fiind 520d. unde exagerez zi mi tu.
te platesc aia de la bmw sa le iei apararea nu ? laugh.gif
316i
Bine si mai e la urs 325e care defapt e de 2700cm3. smile.gif
bartro
QUOTE (316i @ Dec 1 2009, 05:50 PM) *
Bine si mai e la urs 325e care defapt e de 2700cm3. smile.gif

Si e28 525e, si e21 315, si e10 1502.
Dar la cele noi chiar ca nu mai sti pe ce te bazezi.
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Dec 1 2009, 04:49 PM) *
eu cred ca tu exagerezi cu contrazicerile fara sa ai vreo baza. la 7arul ala hidos 745 ul era singurul care nu tinea cont de asta.la e36 323i ul era la fel singurul.iar la noul seria 5 numai 1 tine cont de initialele alea,ala fiind 520d. unde exagerez zi mi tu.
te platesc aia de la bmw sa le iei apararea nu ? laugh.gif

E36 323i are 2500 cmc.

E23 nu mi s-a părut niciodată hidos.

Există şi E39 540i şi E38 740i cu motor M62, ambele au 4400 cmc.

Există şi E46 316 care vine şi în varianta de 1.9 litri, la fel ca E46 318i.

Atâta timp cât motoarele trag foarte bine, care-i problema?
io's®
schimbati topicul daca o dati in cearta, am impresia ca e chat room pe forum biggrin.gif

on:
CITAT(Shark @ Nov 27 2009, 06:22 PM) *

pai, pana in momentul de fata nu am simtit intretinere mai mare la masina mea decat la un 330i normal (e46), o curea compressor costa cateva zeci ron in plus, in rest sunt aceleasi elemente, frane, directie, articulatie.... nu cred ca sunt comparabie cu a unui 535d e60
little six bmw
e46 fcl 318i are 1995 cmc / 320i are 2143 cmc
Ciupanezu
Ştiu şi eu unde o ţine, însă cred că e mai bine să nu apară poze cu locaţia unde stă parcată maşina pe forum.
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ Mar 26 2010, 10:41 PM) *
Ştiu şi eu unde o ţine, însă cred că e mai bine să nu apară poze cu locaţia unde stă parcată maşina pe forum.

mm..uite la asta nu m-am gandit...oricum e moderator,eventual pozate sa stearga pozele de mai sus...
io's®
CITAT(Ciupanezu @ Mar 26 2010, 10:41 PM) *

da, e ft bine ce spune ciupa wink.gif

si ca sa nu te superi, pun un quote cu textul tau biggrin.gif (ca postul e invi)
CITAT(db85amd @ Mar 26 2010, 10:39 PM) *
Eram azi in apropiere de --------------,sa ma intalnesc cu b86dtm sa-i dau RC-urile la reconditionat,cand vad ca statea cuminte pe trotuar,B 71 EAA rolleyes.gif ...am studiat putin masina,si bineinteles si niste poze-spion biggrin.gif:D
foarte frumoasa masina !
ps:Ema sper ca nu te superi ca am pus pozele cu masina prafuita tongue.gifP

multumesc pt poze, chiar nu aveam recente.... biggrin.gif ai vazut ce mi-au facut cacanarii aia de uda gradinile, azi dimineata pe la 6 cred (la 7 era ft ud) au udat gradina si mi-au stropit si masina , au facut-o de porc sad.gif
zilele astea o spal si ii trag o sedinta foto... asa pe 2010 smile.gif
io's®
azi am reusit sa fac ceea ce mi-am propus sa fac acum ft mult timp

sa dau polish la masina smile.gif
nu a iesit asa cum mi-as fi dorit insa sunt multumit ca in proportie de 60% au iesit zgarieturile care ma deranjau si care le-am capatat in frumoasa noastra tarisoara populata de maimute si de oameni care nu au respect fata de propietatea altuia

Click to view attachmentClick to view attachment

data viitoare ma gandesc serios sa apelez la o firma de detailing sad.gif sunt varza, 2 zile nu ma misc
io's®
incepand din momentul asta masina are short shift montat, senzatia am mai intalnit-o intr-un impreza STI, merita toti banii

asta:

http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...st&p=115733

io's®
de 2 zile negrila are o surioara mai mica biggrin.gif

Ciupanezu
Frumoasă! smile.gif

S-o stăpâneşti sănătos!
io's®
ms ciupanezule!
xander
asta e visinica daca e 46 le e negrila tongue.gif
io's®
ce visinica??? e rosioara!! laugh.gif
ionusunt
misto! am avut si eu ocazia sa ma dau cu un cooper de 1.6 ,si mi a placut mult. vezi ca modelele pana n facelift au cutie de productie britanica care e cu mari probleme.alta buba la ele ar fi pompa de servo ,care costa ~ 800 euro la bavaria ,insa se poate achizitiona de la un importator ZF din lacul tei noua si la pret mult mai mic (1900 ron)

sper sa nu ai tu de-a face cu asa ceva oricum ! sa o stapanesti sanatos!
PS: 1.6 e nu ?
io's®
stiu de toate problemele , m-am documentat bine inainte sa caut sa cumpar. intradevar se stica ceea ce ai spus tu insa nu degeaba sau aiurea. pompa se strica daca se imbacseste coolerul pe care-l are astfel nu se mai poate face racirea/daca verifici periodic si-l cureti viata pompei se lungeste considerabil. iar cutia de viteze se strica daca mergi in regim racer ceea ce e exclus pt ca am cu ce sa merg asa tongue.gif iar performantele acestei masini ma lasa rece. bineinteles ca , conteaza si cum au mers propietarii anteriori, primul fiind o tipa care nu cred ca a fost la curse si care a tinut-o pana la 36k km iar al doilea propietarul de la amiauto (care iar nu cred ca a fost pe circuit tongue.gif , sau poate a fost dar cu porsche-ul cabrio turbo '86 de care am inebunit cand l-am vazut in garaj ohmy.gif sau cu maserati biturbo din '7x pe care-l mai are si care statea linistit lg porsche) si care am mers cu ea pana la 53mii km cand a ajuns la mine tongue.gif

merci oricum de sfaturi

da, 1,6 e, 85kw (115hp)
CRM112
pai atunci... sa aibe parte de ea soferii! smile.gif e o masina "caracteroasa" smile.gif imi plac mult jantele albe/caroserie rosie
io's®
azi am facut cosmetizare a filtrului de aer

Click to view attachment

si am mai schimbat uleiul la motor si filtrul de polen.. un fel de revizie asa.. de 72280km biggrin.gif

PS: glume laugh.gif

io's®
n-am mai scris de mult p'aici.. s-au petrecut cateva evenimente neplacute cu negrila.

1. in ianuarie de Sf Ion m-am trezit intr-o dimineata cu geamul de la sofer indoit si cu CD playerul lipsa, aveam o gaura in bord de mai mare frumusetea, ce m-a linistit in toata treaba asta e ca nu a smuls bordul, baietii (baiatul) a avut instructiuni de demontare, a plecat si cu suruburile si cu trimul de deasupra CD-ului sad.gif

2. apoi la cateva zile a intrat un nene in mine avariindu-mi frumusete de capota si narile sad.gif
masina a fost reparata si chiar acum e la vopsit, maine sper sa fie gata

io's®
ma bate un gand sa vand masina, daca sunt doritori sunt deschis la discutii (nu am nici cea mai vaga idee cat sa cer pe ea). in momentul de fata are ~90k km, peste ~1500km are nevoie de revizie (filtre/ulei etc) si are nevoie de acumulator si cam atat.

NU sunt hotarat. vreau sa achizitionez un SUV/PICK-UP, nici nu stiu.. as da si mini-ul.. tare nehotarat sunt.. unsure.gif
alex230ro
eu zic sa o mai tii,halul in care au cazul preturile la E46 ma face si pe mine sa nu mai scot masina la vanzare.
io's®
am zis ca "ma bate un gand" nu ca sunt hotarat.
si las' ca stiu eu ce fel de e46 au preturi scazute... smile.gif
florin83
Am trecut acum vreo 2h pe langa ea. tongue.gif Nu ai dat si tu zapada la o parte.. sleep.gif
BBo
io's, da-mi un PM cu pretul, te rog.
io's®
@florin: ba am dat-o in seara asta, cred ca dupa ce ai trecut tongue.gif

@BBo: nu am ce PM sa-ti dau pt ca asa cum am scris mai sus NU m-am gandit la niciun pret, doar m-am gandit ca l-as vinde sa trec pe SUV, m-a disperat zapada asta si nu numai.. sad.gif

EDIT: nu maine, dar poimaine ii fac cadou baterie smile.gif
io's®
CITAT(io's® @ Feb 20 2012, 11:51 PM) *
EDIT: nu maine, dar poimaine ii fac cadou baterie smile.gif

done, de azi negrila are accu nou, varta blue 74ah/640A rolleyes.gif
bartro
Sa o incarca sanatoasa smile.gif

Daca mai vrei sa vanzi masina peste cam 5 ani, poate mai vorbim atunci smile.gif
TiL
Acum e prea noua... biggrin.gif
bartro
Din punct de vedere a bugetului, da.
alexandruozn
wow.. thumbup.gif

bravo....sa o stapanesti sanatos biggrin.gif
io's®
a mai imbatranit cu.. 500km zilele astea tongue.gif are aproape 91k
Gimi
Daca gandul despartirii devine serios ma inscriu pe lista de adoptii wink.gif
io's®
hai ca o sa fac licitatie tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.