Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEGRILA
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
xox
Ultima poza-i din ciclul "toate acele sus"! laugh.gif
xander
mai degraba din ciclul toate acele date peste cap
io'sŪ
CITAT(io'sŪ @ May 19 2010, 05:22 PM) *
de 2 zile negrila are o surioara mai mica biggrin.gif

si a venit (ano)timpul sa aibe si un fratior mai mare laugh.gif

Click to view attachment

PS: caut garaj pt negrila biggrin.gif
alex230ro
ah,credeam ca e fratior rosu tongue.gif
garaj?in ce zona?smile.gif
langa tine ar fi la parcare la Obor ,dar e scump acolo din ce stiu..
haristeas51
mai ai nevoie de garaj ?
io'sŪ
in principiu da, daca ai vreo oferta da-mi in privat.
alex230ro
hmm ca mi-am amintit

http://forum.e46fanatics.com/showpost.php?...mp;postcount=14

in caz ca mai ai check engine aprins in bord de la supercharger smile.gif
io'sŪ
da, mersi. nu de la supercharger ci de la lipsa cat wink.gif
io'sŪ
ieri seara( azi noapte) mi-am comandat di US praguri Ac Schnitzer originale, noi, le-am gasit la un dealer in sale si nu mi-a venit sa le las biggrin.gif
sa vad acum cum fac cu transportul pana in ro si in cat timp imi ajung smile.gif

revin mai tz cu poze

alex230ro
marpha tongue.gif
io'sŪ
CITAT(io'sŪ @ Dec 27 2012, 09:52 PM) *

da azi "camionul" e oficial in familie smile.gif
alex230ro
bravo,noi avem un Golv 5 2.0tdi 4 Motion in familie de ieri smile.gif
io'sŪ
am comis-o iar biggrin.gif

mi-am luat si fusta din spate, mai am oglinzile si un eleron finut la spate si am si kit ext ACS spiteful.gif

Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment

eleronul precum si fusta de spate se vad in poza asta:

Click to view attachment
alex230ro
baga baga tongue.gif
da la ce e buna fusta asta? laugh.gif
io'sŪ
dizain ! tongue.gif tongue.gif
io'sŪ
tadaaaa... biggrin.gif

Click to view attachment
Click to view attachment
BBo
N-a durat decat fix o luna sa le vopsesti biggrin.gif ... asteptam poze pe 29.05 cu ele montate tongue.gif
Glumesc, arata bine si cred ca arata si mai bine pe masina.
io'sŪ
BBo, nu ai inteles. le-am cumparat din US la inceputul lui februarie, mi-au ajuns acum, erau gata vopsite , am avut si cu astea noroc ca au fost negre tongue.gif

acum o luna am cumparat fusta spate care trebuie sa o vopsesc cand am s-o primesc ( la sf lui iulie)

vin asa tarziu pt ca transportul se face printr-o fundatie, in regim maritim, dureaza ~2luni , avantajul este costul transportului redus (~2$/kg) si NEPLATA taxelor vamale wink.gif

cat despre montaj, probabil ai dreptate, mi-e o lenneeeee laugh.gif
io'sŪ
am ratat putin momentul schimbarii prefixului dry.gif

Click to view attachment
manole74
La multi Km!!!!!!
alex230ro
QUOTE (io'sŪ @ May 17 2013, 12:24 AM) *
am ratat putin momentul schimbarii prefixului dry.gif

Click to view attachment

hai ca te prind am ajuns si eu la 92400 laugh.gif
io'sŪ
CITAT(BBo @ May 2 2013, 09:10 AM) *
N-a durat decat fix o luna sa le vopsesti biggrin.gif ... asteptam poze pe 29.05 cu ele montate tongue.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

mare dreptate ai avut, ba chiar am depasit cu 1zi termenul dat de tine LOL

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

wub.gif

in afara de montajul pragurilor am trebaluit putin pe la masina

am schimbat bujiile (deh.. are ~100mii km)
am intins cureaua la compresor (piuuuuuu biggrin.gif )
am schimbat filtru de aer (l-am stricat anul trecut cand l-am curatat - l-am spalat cu wap-ul sad.gif si am cumparat altul cand am fost la ACS in Aachen )
am schimbat flansele la amortizoarele din spate ( aveam impresia ca se rupe ceva de la zgomot) - vai ce liniste e acum exceptand evacuarea
si inca cateva mici chestii aproape neinteresante dar am avut timp de ele + un control tehnic => totul OK

e pregatita de nürburgring spiteful.gif
xox
Care-i problema cu seria 3, flansele amortizoare spate si strazile din rRommanica? Eu le-am schimbat la toate masinile- e30, e36, e46. Ce nu pricep e ca pica dupa ce tin cativa ani buni. Nu fac zgomot 3 ani sa zic + 2 ani la una stata pe dreapta si apoi se decid sa cedeze dintr-o data.

Ciudat.
io'sŪ
problema e ca sunt aceleasi flanse pe spate de acum +20 ani, adica sunt la fel ca la e30/e36 si sa nu comparam fortele si greutatile unsure.gif

eu le-am dat decisiva in 2 drumuri de ~10km de piatra tasata (inainte de covorul asfaltic), daca mai adaug varsta (11ani) si 100mii km smile.gif zic ca e suficient

am folosit marca boge (stanta BMW stearsa)
alex230ro
e bine 100.000 ale mele erau duse cand am luat masina.bine atunci am schimbat mai multe partea stanga la mine a avut de suferit practic acolo erau duse:flansa amortizor spate ,amortizor fata,rulment spate.cu basculele cum stai tot alea originale?cat de duce drumul la Nurburgring? biggrin.gif parca as merge si eu in sept
io'sŪ
habar n-am cat duce drumul acolo

basculele le-am schimbat anul trecut, parca 92mii aveam
alex230ro
umm si eu cica as avea un pic de joc intr-un pivot sau ma rog ceva de genu asta s-a dus cauciucul ala sau asa.
io'sŪ
de azi oficial negrila poate intra intr-o parcare subterana ferit de soare, intemperii si.. prosti biggrin.gif
io'sŪ
parking la racoare cool.gif

Click to view attachment
BBo
Ceva detalii despre husa ?
io'sŪ
LIDL varianta medium (erau 3 variante), mergea large, vreo 60 de lei parca am dat (asta toamna/iarna). daca nu aveam lipul ala pe fata mergea mai bine
io'sŪ
pe 14 seara l-am scos pe negrila de la garaj. am apucat sa fac o intersectie si m-a pocnit un nene in cur, usor. statea la semafor in spatele meu si a luat piciorul de pe frana, masina fiind automata a plecat si s-a oprit in mine. pagube minore la prima vedere, bara spate + bandou central. acum sa vad ce comentarii primesc la asigurari, vinovatul are asigurare la groupama. m-am uitat de curiozitate doar bara costa pe realoem.ro +2000 lei ohmy.gif
PS: nevasta-mea era un fata mea cu nissanul, din soc m-am oprit la 20cm de bara spate a nissan-ului

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

PS2: bine ca nu am apucat sa pun extensia la bara din spate smile.gif
Halogen
QUOTE (io'sŪ @ Jun 20 2013, 03:45 PM) *
parking la racoare cool.gif

Click to view attachment

Hmm cat platesti pe luna pentru garaj ?smile.gif caut si eu un loc pentru bagat e28u la iarna ...
io'sŪ
380lei/luna, am folosit doar pt perioada cat am fost in concediu, mi se pare destul de scump
BBo
Legat de accident, mai pune pe lista si amortizoarele de soc, sigur trebuie schimbate. Nasol ca s-a si flambat bara in partea superioara... sad.gif
Halogen
QUOTE (io'sŪ @ Aug 18 2013, 11:15 PM) *
380lei/luna, am folosit doar pt perioada cat am fost in concediu, mi se pare destul de scump

Intradevar este foarte scump si nu se merita smile.gif mai ales pe o perioada asa de lunga smile.gif
io'sŪ
azi am fost la constatare, foarte amabil domnul constatator, am primit la inlocuit bara si bandoul si a spus ca daca intervine ceva la demontat se face reconstatare, cica ar trebui sa stie cei de la service procedura. deci BBo acum tre' sa-mi fac timp sa o duc la service. mai zicea ca sigur e afectata si ramforsarea dar nu o poate trece fara sa o vada. s-a uitat prin portbagaj pe lg roata de rezerva sa vada aventuale cute dar nu se vedea nimic. nu cred sa fie grav sub bara.
Halogen
QUOTE (io'sŪ @ Aug 21 2013, 11:44 PM) *
azi am fost la constatare, foarte amabil domnul constatator, am primit la inlocuit bara si bandoul si a spus ca daca intervine ceva la demontat se face reconstatare, cica ar trebui sa stie cei de la service procedura. deci BBo acum tre' sa-mi fac timp sa o duc la service. mai zicea ca sigur e afectata si ramforsarea dar nu o poate trece fara sa o vada. s-a uitat prin portbagaj pe lg roata de rezerva sa vada aventuale cute dar nu se vedea nimic. nu cred sa fie grav sub bara.

Sa dea naiba de la un impact atat de mic dai de 10 mi de lucruri sparte si indoite la masinile astea noi smile.gif fara suparare dar prea`s facute din plastic smile.gif si e cam enervant pe mine unu mar apuca spumele , si nici nu vreau sa ma gandesc ce sar fi intamplat la 50 60 80 chiar. Stiu sunt plastice gandite cu un scop si facute cu cap pt a prelua din socuri dar prea de tot exemplu yarisu lui bart o bara un far o capota + alte maruntaie = dauna
io'sŪ
azi am dus masina la service. pe interior pagube nu sunt in afara de ramforsarea barii care e putin sparta. am mai descoperit si piesa pe care culiseaza bara in partea dreapta sparta, am sa o schimb si pe aia.

in rest.. creste spiteful.gif

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
xox
QUOTE (io'sŪ @ May 7 2013, 09:54 PM) *
acum o luna am cumparat fusta spate care trebuie sa o vopsesc cand am s-o primesc ( la sf lui iulie)

cat despre montaj, probabil ai dreptate, mi-e o lenneeeee laugh.gif

Vrand, ne-vrand, ai ajuns s-o faci si pe asta laugh.gif
BBo
Ce ne facem ca nu se prea pupa fusta cu tips-urile ? smile.gif
io'sŪ
CITAT(xox @ Sep 3 2013, 10:10 AM) *
Vrand, ne-vrand, ai ajuns s-o faci si pe asta laugh.gif

niciodata nu e prea tarziu laugh.gif

CITAT(BBo @ Sep 3 2013, 03:09 PM) *
Ce ne facem ca nu se prea pupa fusta cu tips-urile ? smile.gif

pey ce pot sa fac daca tipsurile ACS nu-mi plac si n-as renunta la remus?? decupez fusta! smile.gif am decupat-o, putin, in jurul tipsurilor. nu se vede rau da' nici bine. sper ca vopsita sa nu ma deranjeze. nu am avut alternativa sad.gif
xox
N-arata rau shnitzelu' thumbup.gif E maricel spatiu ala taiat pe tobe dar per total, asamblat, e super ok.

Nu te-ai gandit si la ceva pentru portbagaj gen:

?
io'sŪ
exact la coada aia ma gandeam, am si gasit-o la 199€ , e urmatoarea pe lista. si mai la urma imi trebuiesc si oglinzile alea si inseamna kit complet biggrin.gif
xox
Pai mai au doar "aripa" aia dubioasa de 'reisar'. Asta e misto, completeaza linia masinii foarte bine. Oglinzile... si alea merita, chiar am uitat sa te intreb, ce buza are pe fata acuma?

Ah, si era sa uit, ca de vreo 2 ani vroiam sa te intreb asta: pe cand se lasa cado' un LSD? (ori are deja si-am pierdut eu firul pe undeva?)
io'sŪ
dubiosenia aia de "reisar" chiar ca nu-mi place sad.gif
ehh.. LSDul e un vis care il implinesc daca ma hotarasc sa tin masina pana o dau la remat laugh.gif , am pe undeva prin pc oferta de la quaife dar nu ma tin finantele, peste 1000₤ ohmy.gif sincer sa fiu nu simt nevoia (sau asa cred)
pe fata am tot buza din kit-ul ACS, prin paginile anterioare sunt ceva poze daca ai sa cauti.

io'sŪ
Ma bate un gand sa vand masina. Habar n-am cat sa cer pe ea. Astept sfat de la voi cu un pret.

Anul asta mai mult am platit impozit decat am bagat benzina sad.gif

ceva asemanator in .de
Sunt constient ca nu se compara piata de acolo cea de aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.