Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEGRILA
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
coman cosmin
lasa ca stiu eu cui o sa o vinzi laugh.gif .daca nu isi gaseste altceva pana atunci.
io's®
cum draq stii tu si nu stiu eu? huh.gif
coman cosmin
da normal.sunt mama omida laugh.gif
io's®
chiar nu stiu despre cine vorbesti sad.gif
coman cosmin
glumeam si eu.nu o vrea george?ca stiu ca ii placea jucaria.la el ma refeream.
alex230ro
alooo,se face licitatie fara mine?tongue.gif
domnu Ema,dati cu parerea despre ce am pus pe cazan?
Gimi
Licitatie cu strigare sau cu plic inchis, concurs de alergare sau de sforaituri, orice se organizeaza la vanzare ma bag cool.gif
io's®
CITAT(coman cosmin @ Mar 5 2012, 07:27 PM) *
glumeam si eu.nu o vrea george?ca stiu ca ii placea jucaria.la el ma refeream.

nooo.. ala nu-si ia sedan niciodata, are familie numeroasa si vrea s-o inmulteasca, bate campii de ceva 3/5 touring(e91/e61) sau X5 ceva dar pt viitor nu asa apropiat.
de placut... ce sa nu-i placa la ea cool.gif doar ca merge cu benzina dar nici aia
coman cosmin
stiu si eu ca bate campii.dar ma gandeam ca o vrea.el ar vrea si un M.stiu ca isi cauta anul trecut.
oricum in ultima vreme s-a cam cumintit.nu prea mai are masini "potente".ii place mult cotetul si nu vrea sa renunte la el. laugh.gif
io's®
cotetul ii place MAXIM si mai merge din cand in cand cu dricul ala albastru laugh.gif
alex230ro
Bai chiar de la Delta Aia nu tin mint sa fi avut cazan potent George
coman cosmin
e familist acum.nu mai are nevoie de fiare puternice.dar nu e timpul pierdut.am incredere in el lgh (24).gif
cred ca acum nu poate dormi.la cat l-am pomenit. tongue.gif
io's®
CITAT(alex230ro @ Mar 5 2012, 10:45 PM) *
Bai chiar de la Delta Aia nu tin mint sa fi avut cazan potent George

aatââât! laugh.gif
alex230ro
nu el avea o Delta Integrale alba? sau il confund cu altcineva,Beck parca mai avea una
coman cosmin
el a avut.
io's®
de azi are brate pe fata noi + bucsele aferente, lemforder... o poala de bani sad.gif
georgem
Da, e scump, dar o sa simti diferenta pe drum, daca cele schimbate aveau probleme.
alex230ro
QUOTE (io's® @ Apr 6 2012, 07:13 PM) *
de azi are brate pe fata noi + bucsele aferente, lemforder... o poala de bani sad.gif

hmmm ma paste si pe mine la anu probabil schimbarea asta mai ales daca trec pe 17,cat a costat?
bartro
QUOTE (alex230ro @ Apr 6 2012, 08:19 PM) *
cat a costat?

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...st&p=140892
Un fleac, cam cat am dat eu pe 2 cauciucuri de motocicleta.
io's®
da, cu o mare reducere + ca am avut bulan sa gasesc bucse fara urechile de prinderi si de acolo am redus mai mult de 50% din costul lor, pregateste-te de 2000 lei cu manopera si reglaj directie, asta daca nu intervin si alte piese pe acolo sad.gif
elvislorin
se poate si mult mai ieftin de 2000 lei tongue.gif
alex230ro
depinde,bascule de e46 sub 500 lei mai greu bucsele sunt si alea cateva sute lei apoi geometria cam 100 lei manopera si te apropii de 2000 tongue.gif
elvislorin
brate meyle (singurele brate cu pivoti care se pot schimba) la 450 lei, bucse brat meyle cca 200 lei...fa si tu calculele mai departe tongue.gif
georgem
Eu mi-am pus acum aproape 2 ani (cred) brate superioare Meyle, si contrar unor pareri ca in 6 luni o sa aiba jocuri, sunt in stare foarte buna (cred ca sunt ca noi, nu simt absolut niciun joc si nu aud vreun zgomot).
io's®
CITAT(elvislorin @ Apr 8 2012, 01:32 PM) *
brate meyle (singurele brate cu pivoti care se pot schimba) la 450 lei, bucse brat meyle cca 200 lei...fa si tu calculele mai departe tongue.gif

basculele le-am vrut lemforder, bucsele poate 200/buc daca sunt cu urechi de prindere, cand le-am schimbat eu nu existau pe stoc la niciun importator meyleHD cele simple fara urechi
crede-ma, numai daca ai magazin de piese auto e posibil sa iesi mai subtire, si asta nu ma refer la piese de fabricatie indoielnica.
elvislorin
am magazin de piese auto tongue.gif...dar crede-ma ca astea sunt preturi la care le vand
io's®
vrei sa ma faci sa ma mut la severin? laugh.gif
elvislorin
nop...doar sa fii atent si sa cauti la mai multe magazine
io's®
garantez ca in bucuresti mai putin decat am dat eu nu se putea (piesele pe care le-am luat eu)
elvislorin
avand in vedere salariile din bucuresti nu ma mira ce preturi se practica.
io's®
de curiozitate spune-mi un pret la brate si bucse(fara urechi) lemforder biggrin.gif
elvislorin
QUOTE (io's® @ May 1 2012, 12:18 PM) *
de curiozitate spune-mi un pret la brate si bucse(fara urechi) lemforder biggrin.gif

o sa ma uit mai incolo...si iti spun maine...sa nu iti stric ziua libera laugh.gif
io's®
maine... care? biggrin.gif
elvislorin
maine maine
io's®
ok, astept maine atunci laugh.gif
io's®
CITAT(elvislorin @ May 6 2012, 11:22 PM) *
maine maine

sa nu uiti maine sa-mi spui si mie preturile alea laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
elvislorin
pfuai...am uitat...hai ca te rezolv pana diseara...mii de scuze
elvislorin
daca ai suspensie normala atunci bratele pe lemforder te costa 600 lei bucata...daca e sport atunci ai 750 lei bucata...iar daca vorbim de bucse atunci se pot aduce la 100 lei bucata (fara suport) sau la 200 lei bucata cu suport
io's®
ok, mersi! wink.gif
elvislorin
npc...te muti la severin?tongue.gif
io's®
nicidecum. daca faci socoteala o sa vezi ca le-am luat mai ieftine wink.gif
io's®
azi am dat compresorul jos, l-am curatat, am schimbat rola (sper sa nu mai am treaba de data asta, am pus rola tratata), cureaua, am curatat filtrul de aer si schimbat lichidul de frana.. ce mai.. am pregatit-o pt concediu biggrin.gif

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

maine imi ajunge si ACS front spoiler lip, abia astept sa-l vad smile.gif pun poze!
io's®
creste! spiteful.gif

Click to view attachment
Click to view attachment

maine e gata, am sa pun poze, acum e bandajat/lipit smile.gif
io's®
gata! smile.gif

Click to view attachment
Click to view attachment
xox
Looks like a beast! thumbup1.gif

(ce s-a intamplat cu "fagurele" de sub numar?)
io's®
smile.gif am spart-o cand am tras sa intre la loc ( a fost iesita) si chiar vroiam sa o schimb insa m-am uitat pe realoem.ro si nu costa decat 406 lei deci o sa mai stea asa . am bucata si poate reusesc sa o lipesc cu ceva..

edit: am 10cm garda la sol, e cam ca draq.. trebuie sa am FOOAARTE multa grija
alex230ro
QUOTE (io's® @ Aug 3 2012, 02:21 PM) *

super sport cool.gif
BBo
QUOTE (io's® @ Aug 3 2012, 04:34 PM) *
edit: am 10cm garda la sol, e cam ca draq.. trebuie sa am FOOAARTE multa grija

Pa-pa la parcatul pe bordura smile.gif. De asemenea, mare atentie la coborarea/urcatul in/din parcari subterane.
La Baneasa de ex, eu tre' sa intru in parcarea subterana prin spate, intrarea "normala" e prea abrupta. ph34r.gif
io's®
negrila a ajuns in vizita la "mama" lui in Aachen/Germany rolleyes.gif

alex230ro
cool.gif cool.gif cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.