mai in gluma mai in serios mi s-a facut o propunere sa dau negrila pe un 535d/2006 160k km (pe bord) oarecum tavalit (neingrijit) dar destul de dotat ,
nu ma bate gandul, e60 e ultimul model de BMW pe care m-as gandi sa-l cumpar, mai cu seama motorul de 3.0 dbiturbo, nici nu vreau sa ma gandesc cat costa o turbina.. un injector.. etc..
+ ca am auzit de o gramada de probleme de soft.. etc (electornica in general) ceea ce ma face ca propietar sa fiu legat de bavaria, treaba care nu-mi convine.
eu din prima am zis pas, m-am facut ca nu inteleg insa vreau sa aud si parerile voastre

nu contest ca afacerea nu e profitabila (nu vreau sa fac o afacere din asta, imi place negrila si nu-mi face probleme, chiar mai am de gand sa-l tin mult timp), dar nu stiu ce probleme pot aparea, intretinerea unui 535d nu e chiar mica comparativ cu masina mea + ca cinstit vorbind... e dizal.. fuge cum fuge dar nu se compara cu negrila ( dupa ce m-am dat cu ea, l-am luat pe propietar si l-am facut o tura cu negrila, a ramas stupefiat

)
deci...??? voi ce ati face? (trebuia sa fac un poll)