Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEGRILA
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
io's®
sunt suparat.... sad.gif

am cam patit-o

mi s-a tras de la cureaua aia cu care am avut probleme acum ~3luni, dina cauza ca am mers cu , cureaua cu dinti lipsa a prinns rola uzura, mi-a barbierit toti dintii de pe cureaua care am pus-o atunci, nu mi-am dat seama si cureaua a tocit toata rola...

Click to view attachment

Click to view attachment

am comandat rola insa vine nealezata in interior sad.gif ceea ce trebuie sa fac eu, adica sa caut un strungar sa o alezeze la cotele rolei vechi , asta nu ar fii o mare problema insa trebuie sa o si echilibrez, asta e MARE problema.... sad.gif

ce ma fac, unde echilibrez eu o rola care are diametru de 45mm in Rromania????? huh.gif
io's®
am gasit sa o fac, astept sa-mi vina sa rup portile la aversa biggrin.gif
butcky
De ce nu e plug and play? De ce trebuie alezata? unsure.gif
Sorin
pentru ca le pun pe mai multe modele

Salutari de la Suceava momentan smile.gif
io's®
CITAT(butcky @ Jun 18 2009, 12:57 PM) *

sorin ti-a raspuns cel mai bine

rollele sunt turnate apoi se alezeaza la interior, ele pot fii montate pe mai multe feluri de arbori

nu am apucat sa o duc azi la alezat pt ca avenit tarziu si la aversa nu se lucreaza decat pana la 1-2 blink.gif

maine dim sunt acolo dar nu o s-o montez ca plec din buc pana luni

continuarea saptamana viitoare smile.gif
bartro
QUOTE (butcky @ Jun 18 2009, 12:57 PM) *

O fi Individual laugh.gif
io's®
in sfarsit abia azi am reusit sa fac pinionul si sa-l montez, am iar supercharger party.gif

povestea e lunga, ceea ce am facut la aversa nu am avut curaj sa-l montez , am asteptat alt pinion brut si m-am dus si l-am alezat la aerotec (turbomecanica), au super aparatura .. doar lucreaza pt elicopterele armatei romane biggrin.gif

edit: mi s-a luat de Ac Schnitzer, nu mi-au raspuns la niciun mail de aproape o luna, si am dat vreo 4, automobile bavaria niciun raspuns de 2 saptamani, singurul raspuns a venit de la dealerul ACS in romania (destul de greu) care mi-a spus ca rola nu se poate comanda separat ci numai impreuna cu superchargerul sad.gif... asta DA firma serioasa, dai un ban si stai in spate sad.gif
mentionez ca rola este detasabila, se scoate in aproximativ 15 min de pe masina
Sorin
imi pare bine ca pana la urma esti pe + in presiune.
daca eram ceva mai activ si citeam mai mult poate te rezolvam mai repede cu freza:(

Mie imi pare rau sa spun dar nemtii nu mai sunt nemti de mult:(
florin83
Am trecut azi pe vis a vis de masina ta. Am vazut perdeluta aia in geamul spate si de la distanta am crezut ca e anunt de vanzare laugh.gif
io's®
da... anunţ blank laugh.gif

le-am pus ca o cam deranjeaza pe junioare soarele si astia de la safety1st vad ca au boala sa le faca albe (ma gandesc ca negru ar atrage soarele)

am mai avut un set pe e36 de la ei si tot albe

Click to view attachment

sa nu-mi spui ca ai si traversat sa vezi cat costa laugh.gif la e36 a coborat un baiat special din troleibuz sa vada ... ce ţeapa si-a luat laugh.gif
florin83
Eram cu bicicleta, mergeam spre iancului si am traversat sa vad daca chiar o vinzi biggrin.gif
io's®
negrila tocmai s-a intors dintr-o plimbare pe soselele europei, ungaria/austria/italia si retur, in total a acumulat ~4900 km, s-a comportata excelent, consumul pe BC s-a stabilizat la 9.9 (am plecat din viena cu 9.7) din cauza drumurilor din romania (? care drumuri ? huh.gif )

ca sa fac o paranteza cand m-am intors in romania, de la Nadlac pana la Bucuresti (~600km) am facut 9.5 ore si de la granita Ungaria/Austria pana la Roma (~1200km) am facut 10.5 ore ohmy.gif

frumoasa romania.. nu? tongue.gif
florin83
Asteptam poze&impresii despre calatorie la topicurile dedicate biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (io's @ Aug 28 2009, 02:07 PM) *
negrila tocmai s-a intors dintr-o plimbare pe soselele europei, ungaria/austria/italia si retur, in total a acumulat ~4900 km, s-a comportata excelent, consumul pe BC s-a stabilizat la 9.9 (am plecat din viena cu 9.7) din cauza drumurilor din romania (? care drumuri ? huh.gif )

ca sa fac o paranteza cand m-am intors in romania, de la Nadlac pana la Bucuresti (~600km) am facut 9.5 ore si de la granita Ungaria/Austria pana la Roma (~1200km) am facut 10.5 ore ohmy.gif

frumoasa romania.. nu? tongue.gif

si eu acum doi ani la dus 11 ore buc - budapesta. si la intors 13 ore.....cu ploaie torentiala si camioane..foare misto romania.plus viteza medie prin romania undeva la 50 kmh.
io's®
CITAT(florin83 @ Aug 28 2009, 02:54 PM) *
Asteptam poze&impresii despre calatorie la topicurile dedicate biggrin.gif

offf.. greu florine la mine cu asternutul de text pe forum.. cine vrea poate trage un ochi p'aici sa vada cateva poze
05aBi
Am vazut azi masina pe undeva pe langa Pasajul Muncii, cei drept, am recunoscut-o dupa jante. biggrin.gif
E de vanzare ?
haristeas51
nu esti primul care crede ca ala e afis de vanzare smile.gif smile.gif
io's®
CITAT(05aBi @ Sep 17 2009, 10:55 PM) *
...
E de vanzare ?

nope, ce ai vazut in geamurile din spate sunt niste perdelute albe, le-am pus sa nu-i mai intre soarele in ochi junioarei biggrin.gif
florin83
whistle3.gif
io's®
ce florineeee... zboara musca? laugh.gif
florin83
induci lumea in eroare cu perdelutele alea biggrin.gif
io's®
acum.. cand oi vrea sa o vand si pun afise nu se mai uita nimeni, o sa creada ca sunt perdelute laugh.gif
05aBi
Dada, ai avut dreptate, am trecut ceva mai lent pe langa masina ta si mi-am dat seama despre ce e vorba. biggrin.gif
Deruti cercetarile cu perdeluta aceea. laugh.gif
io's®
ma bate gandul sa-mi cumpar asa ceva:

(terminatia de la spoilerul din fata)

eu am grilele din spoiler altfel , in aceasta poza nu prea imi place cum da probabil din aceasta cauza

Click to view attachment

ce spuneti? cine ma ajuta cu o editare in photoshop sa-mi dau seama cum ar arata?

ionusunt
QUOTE (io's® @ Oct 9 2009, 12:07 PM) *
ma bate gandul sa-mi cumpar asa ceva:

marfa!!
florin83
O sa fie cam plug.. biggrin.gif
Sorin
mi-e imi place cum ar da cu plugul asta biggrin.gif
Rotti
cred ca poti gasi o buzita mai finuta de-atat.
walde
QUOTE (Rotti @ Oct 9 2009, 06:37 PM) *
cred ca poti gasi o buzita mai finuta de-atat.

+1

buza de alpina cred ca e mai ok ...
Ciupanezu
Nu-mi place...
io's®
CITAT(walde @ Oct 9 2009, 06:54 PM) *
buza de alpina cred ca e mai ok ...

pai... asta e ACS sad.gif, cum sa pun alpina blink.gif

embleme de hamann si salata-i gata ! laugh.gif
alex230ro
initial am vrut sa te bomban,dar am citit atent cred ca la tine ar da ok buza aia,pe masina din poza da prost
florin83
O sa se vada urat din lateral. Nu o sa vina la linie cu pragurile.
io's®
sunt ft nehotarat, mi-e ca o sa fie prea jos si il fac varza sad.gif

si treaba cu aliniatul la praguri e adevarata, nu cred ca se pupa unsure.gif
ionusunt
adevarat.ia tot kitul daca ai cum . sau ,apeleaza la solutia mai ok,las o sleeper ,eventual pune i dungile alea pe lateral cu scrisul acs daca te mananca neaparat,si las-o din arcuri (adica cumpara un kit de arce eibach sau ceva sa o lase un pic mai jos) .
batz
sau i-ai mtech 1 si las-o putin mai jos smile.gif
io's®
da, imi place bara de Mt1, nu stiu exact ce implica la schimbare... poate ma interesez biggrin.gif
cat despre lasat... nu stiu ce sa zic.. nu e asa inalta si totusi vreau sa mai merg cu masina fara sa ma doara capul.... sad.gif

batz
se poate pune mtech 1 p facelift.am vazut unul in brasov,330xi verde cu mtech1 si bbsuri cum are sheva pe pisica.arata bine de tot.si statea la linie . cat despre suspensii...totusi cam asa e, mergi cu ea in rumeinia....veri nais it iz on roudz ies.. cha (40).gif badtaste (9).gif
io's®
am vazut si eu un fl zilele trecute cu Mtech1, ii statea ft bine.
m-am referit ca nu stiu ce implica la schimbare pt ca la Mtech2 trebuie schimbat cam tot prin spatele barii... cam toate plasticele, asa o fii si la Mtech1?
Ionut
eu zic sa o lasi asa simpla si sa nu iti complici existenta aiurea...nu avem noi drumuri pentru spoilere AC SNITZER sau ALPINA....e foarte marfa asa cum e...smile.gif
batz
http://forum.4tuning.ro/482-anunturi-auto-...echnic-e46.html uite baiatu asta vine tot kitu mt1 are si fata dar nu cautat acum.eu la mt2 cand am pus am schimbat doar contraaripile si "semiscutul" de sub bara...la mt1 banuiesc ca la fel.
io's®
pai vad ca e bara din spate in link unsure.gif
io's®
mai in gluma mai in serios mi s-a facut o propunere sa dau negrila pe un 535d/2006 160k km (pe bord) oarecum tavalit (neingrijit) dar destul de dotat , nu ma bate gandul, e60 e ultimul model de BMW pe care m-as gandi sa-l cumpar, mai cu seama motorul de 3.0 dbiturbo, nici nu vreau sa ma gandesc cat costa o turbina.. un injector.. etc..
+ ca am auzit de o gramada de probleme de soft.. etc (electornica in general) ceea ce ma face ca propietar sa fiu legat de bavaria, treaba care nu-mi convine.

eu din prima am zis pas, m-am facut ca nu inteleg insa vreau sa aud si parerile voastre wink.gif

nu contest ca afacerea nu e profitabila (nu vreau sa fac o afacere din asta, imi place negrila si nu-mi face probleme, chiar mai am de gand sa-l tin mult timp), dar nu stiu ce probleme pot aparea, intretinerea unui 535d nu e chiar mica comparativ cu masina mea + ca cinstit vorbind... e dizal.. fuge cum fuge dar nu se compara cu negrila ( dupa ce m-am dat cu ea, l-am luat pe propietar si l-am facut o tura cu negrila, a ramas stupefiat wink.gif )

deci...??? voi ce ati face? (trebuia sa fac un poll) laugh.gif
Sorin
relax, eu nu as fi tentat
mi s-a oferit pe a mea la schimb un s60 d5 dar si un E39 525d,mai slabut dotat doar xenon si M-pack mai demult si sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut-o
Ciupanezu
Nu merită schimbul.

Nu dai o maşină puternică pe benzină pe una diesel. smile.gif

Am condus 535d, X3 3.0sd, X5 şi X6 3.0sd...

Toate sunt destul de rapide, însă lipseşte feeling-ul, senzaţiile sunt sterile.
io's®
azi am trecut la rotile de iarna

Click to view attachment

dunlop wintersport fata si wintersportM3 spate , aproape noi

Click to view attachment

2 din anvelopele vechi le-am aruncat insa 2 mai sunt bune de trecut iarna asta, drept urmare le donez(am sa fac post si la donatii):

Click to view attachmentClick to view attachment
05aBi
Intreb si eu acum ...
Cauciucurile de iarna nu ar trebui sa aibe talonul ceva mai mare ? biggrin.gif
Cel putin atunci cand aud la cineva ca si-a cumparat cauciucuri de iarna automat imi vine in cap talonul 65+. biggrin.gif
Ciupanezu
Nu neapărat.

La el oricum nu ar putea pune jante cu talon atât de mare pentru că nu încap jante mai mici decât 17.
05aBi
Nu aveam trecuta informatia asta in computer. biggrin.gif
Oricum, arata frumos ( nu foarte, dar merge ) si asa, cu jantele de iarna.
alex230ro
daca ai bani sa intretii 535d si faci multi km pe an s-ar merita schimbul,cipuit un 535d se misca bine din ce am auzit
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.