Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEGRILA
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
io'sŪ
nu m-am putut stapani si azi mi-am luat pleoapele astea

maine sunt gata vopsite de pus pe masina
urmeaza grila shadow wink.gif
ionusunt
ASTEA fara valuri da frate! bravo!! tongue.gif niste jante snitzel si te-ai scos.
io'sŪ
am comandat grila
, vanzatorul zice ca undeva intre 3 si 5 zile o am prin EMS (35$ ohmy.gif ), eu totusi sper ca spre sf saptamanii viitoare o sa vina

QUOTE (ionusunt @ Jul 23 2007, 10:58 PM) *
tongue.gif niste jante snitzel si te-ai scos.
urmeaza... stai sa le gasesc biggrin.gif
iorgos
Sa stiti ca este ciudat, pana acum ceva timp cand treceam pe langa o masina la care ravneste orice pasionat de BMW-uri. Iar azi trecand pe acolo sa vezi un treiar E46 aproape normal la exterior, fara suparare io`s. Este ciudat rau pentru mine personal.
ionusunt
o fi el normal la exterior ,dar.... cool.gif nu e deloc tongue.gif . si 7ele era destul de normal (chestia care atragea la masina aia era faptul ca arata impecabil ,ceea ce rar vezi la noi) -exceptie facea kitul bbs care nush unde l-a gasit io 's(tin minte ca de la dezmembrari-mega bulan!!! tongue.gif ) si evident jantele biggrin.gif dar din cate stim si negrila va arata bad boy in curand...nu ca nu ar fi cu ai sai peste 350 de caluti tongue.gif
316i
Eu prefer un sleeper la exterior. biggrin.gif
butcky
QUOTE (iorgos @ Jul 24 2007, 05:58 PM) *
Sa stiti ca este ciudat, pana acum ceva timp cand treceam pe langa o masina la care ravneste orice pasionat de BMW-uri. Iar azi trecand pe acolo sa vezi un treiar E46 aproape normal la exterior, fara suparare io`s. Este ciudat rau pentru mine personal.

Eu nu am inteles ce-ai vrut sa spui blink.gif blink.gif blink.gif
iorgos
Sa sti ca e normal la exterior, chiar azi am trecut pe langa EL, si e un BMW foarte normal, numai ca stim noi ce zace sub capota. Referitor la 745i un cunoscator al BMW-urilor stie ce inseamna asta si este de ajuns.
io'sŪ
QUOTE (iorgos @ Jul 24 2007, 05:58 PM) *

daca iti placea asa mult BABA, cred ca ai vazut ca de ft mult timp aveam in semnatura link cu vanzarea... de ce nu te-ai strofocat de bani s-o iei tu... biggrin.gif wink.gif de fapt tie iti pare rau ca am vandut BABA? tongue.gif

QUOTE (316i @ Jul 24 2007, 09:37 PM) *
Eu prefer un sleeper la exterior. biggrin.gif
bai... e chiar prea sleeper... da-l dreaq.. nici chiar asa.... oricum altceva in afara de pleoape, nari shadow si jante AcS nu ii fac... aaaa.. poate o bara OEM MTech1, ca nu sufar bara asta de facelift tongue.gif
Click to view attachment
dar ma mai gandesc cu bara wink.gif
florin83
aia e mtech 2
nmg
QUOTE (iorgos @ Jul 24 2007, 11:19 PM) *
Sa sti ca e normal la exterior, chiar azi am trecut pe langa EL ...

Este la fel ca in cazul cartilor, nu le judeci numai dupa coperta.
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jul 25 2007, 03:38 AM) *
aia e mtech 2

da, probabil, nu te contrazic.... nu stiam exact
am prins o discutie pe "celalalt" forum si cunoscatorii de acolo asa ziceau tongue.gif, m-am luat si eu dupa ei wink.gif oricum, imi place modelul
ionusunt
mai frumoasa asta decat cealalta..nu stiuc are e care
iorgos
Nu am de ce sa ma oftic ca ai vandut "BABA" a fost optiunea ta sa iti vinzi masina. Eu spuneam ca exista o diferenta intre un septar 745i e23 si un treiar e46 care nu inscriptionat ce motorizare poseda. Este altceva ca stim noi ce motor are sub capota si ce supliment are in plus. Daca te-ai suparat imi cer scuze.
florin83
QUOTE (io`s @ Jul 25 2007, 11:40 AM) *
da, probabil, nu te contrazic.... nu stiam exact
am prins o discutie pe "celalalt" forum si cunoscatorii de acolo asa ziceau tongue.gif , m-am luat si eu dupa ei wink.gif oricum, imi place modelul

pai mtech 1 e la modelele fara facelift si 2 la cele cu facelift tongue.gif
la fel ca si la E30
georgem
QUOTE (iorgos @ Jul 25 2007, 04:58 PM) *
Eu spuneam ca exista o diferenta intre un septar 745i e23 si un treiar e46 care nu inscriptionat ce motorizare poseda. Este altceva ca stim noi ce motor are sub capota si ce supliment are in plus.

Mie imi place ideea de masina puternica neinscriptionata cu motorizarea. Ii face foarte curiosi pe cei care se vad depasiti si nu-si dau seama de ce.

La fel am fost eu foarte curios acum o saptamana si jumatate cand ma intorceam de la mare, majoritatea masinilor pe care le depaseam nu se puteau tine dupa mine. Insa pe la 175-180 km/h m-a flash-uit un Mercedes C-Classe din jur de anul 2000, si dupa ce m-a depasit n-am reusit sa ma tin dupa el. Eram foarte curios sa vad ce motor are (si eu si prietenul din dreapta mea), sa-mi dau seama daca a schimbat in a 4-a de nu m-am putut tine dupa el (eu am ramas in a 5-a), sau avea motor mai mare. L-am prins din urma in Bucuresti, si era C320 (deci de-aia nu m-am putut tine dupa el), si in el erau 2 tipe...
io'sŪ
CITAT(florin83 @ Jul 25 2007, 05:38 PM) *
pai mtech 1 e la modelele fara facelift si 2 la cele cu facelift tongue.gif
la fel ca si la E30

pai.. am vazut montata si pe antefacelift modelul asta
am sa caut si am sa pun poze

uite:

Click to view attachment
florin83
pai ala e mtech1 tongue.gif

mtech1
Click to view attachment

mtech2
Click to view attachment

intradevar vad ca sunt mtech 2 f.multe si pe masinile fara facelift.. dry.gif posibil sa ma fi inselat.. blink.gif
ionusunt
PAI cred ca merg ca am vazut si pe facelift montata bara mtech 1
oricum marfa rau bara asta imi place mult.
florin83
pe facelift n-am vazut mtech1, in schimb mtech2 pe non-facelift sunt o gramda..
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jul 25 2007, 06:41 PM) *
pe facelift n-am vazut mtech1, in schimb mtech2 pe non-facelift sunt o gramda..

tocmai de aia vreau MTech 1.. ca sunt mai rare
LE azi am luat pleoapele de la vopsit, mai tarziu pe racoare le motez, revin cu poze tongue.gif
ionusunt
eu sunt pt asta m-tech 532236574643563 laugh.gif
alexb32
QUOTE (ionusunt @ Jul 25 2007, 06:48 PM) *
eu sunt pt asta m-tech 532236574643563 laugh.gif

lgh (9).gif
Roby_325
o sa arate bine cu pleoapele astea wink.gif

M-tech2
cool.gif
Click to view attachment
florin83
ce belea e lip-ul ala.. wub.gif
io'sŪ
ce belea e toata masina!!!! ohmy.gif
io'sŪ
in sfarsit am ajuns sa montez pleoapele rolleyes.gif

Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment
n3o
arata superb !! drinks.gif
florin83
astea da wink.gif
haristeas51
grila cand iti vine ?
io'sŪ
QUOTE (haristeas51 @ Jul 28 2007, 12:18 PM) *
grila cand iti vine ?

saptamana asta.. cred
EvLSant0s
Citind topicul de la cap la coada, si mici parti din forum ,inclusiv cel cu baba, am inteles povestea smile.gif

cand am intrat aici .. vazand semnatura ta.. cu ceva negru , sageata etc.. si am vazut un e46 .... aparent cuminte, la exterior.. smile.gif
am zis doamne nu se poate sa fii dat raritatea si frumusetea aia de masina pe un e46 biggrin.gif
dar citind .. am inteles cum sta treaba..
felicitari ptr mutare smile.gif o mutare desteapta si buna , cred ca te-a durut mult .. sa renunti la baba ..
si in acelasi timp 3.0i komp iti mai lua din durere smile.gif
frumoase pleoape si de abia asteptam sa vedem cum da cu grilele negre tongue.gif negrila smile.gif saliu`
io'sŪ
azi au venit narile.. dar nu le-am luat pt ca la destinatar nu era numele meu.. sad.gif mad.gif americani prosti.. am intrat in audienta la diriginta de la oficiul postal si mi-a zis sa i-au legatura cu vanzatorul si sa-i spun sa trimita un fax in care sa specifice ca a gresit numele si sa treaca numele meu..... niste idioti, e prima oara cand patesc asa ceva dupa ~2 ani de cumparaturi pe ebay sad.gif.. i-am scris prostului (ca altfel nu-i pot spune la cati nervi am) sa vedem ce zice acum....
si cacanarii astia de la noi de la posta.. daca adresa e aceeiasi, eu m-am prezentat cu buletinul (C.I. ma rog...) de ce dreaq nu mi-au dat coletul?????? niste idioti, si unii si altii sad.gif
CRM112
sad.gif se poate si mai rau. Sper sa se rezolve rapid si cu bine.
ionusunt
QUOTE (CRM112 @ Aug 2 2007, 05:33 PM) *
sad.gif se poate si mai rau. Sper sa se rezolve rapid si cu bine.

@io's- tie inseamna ca nu ti-am povestit ce am patit cu apartamentu din mosilor.
OFFTOPIC:
era ipotecat de fostu propietar in 92.ai mei l-au luat in 96.normal ca nu aveau cum sa faca acte daca ipoteca nu era platita si radiata...si acum la vanzare..surpriza.ai mei erau trecuti cu ipoteca pe casa din 92 ..in cartea funciara,cu toate ca erau propietari din 97 ,act semnat intre ei si fostu propietar ,nicidecum intre ei si banca care ipotecase. dar erau cu ipoteca pe numele lor din 92.greseala la grefier care a uitat sa specifice ca s=a radiat si ipoteca la vanzare.o idiotenie care a costat timp si bani de spagi la judecatorie sa caute REPEDE in arhiva . NISTE IMBECILI
io'sŪ
traim in RROMANIA.. si asta ne ocupa tot timpul !!!
ionusunt
absolut tot timpul....RRomania asta... mad.gif
alexb32
offtopic.gif E bine ca nu ne plictisim laugh.gif
xox
Ceva poza mai recenta cu masina? Ai reusit sa-i mai faci modificari?

PS: Chiar sunt curios, te provoaca lumea la semafor? Daca da, cum decurg ostilitatile?
io'sŪ
poze recente nu am
modificari nu prea am ce sa-i mai fac, la exterior nu am de gand sa fac nimic, tot sunt in cautare de AC schnitzer-uri (jante)
provocari la semafor... hmmmmm.. tu poate nu stii cum se circula in bucuresti sad.gif wink.gif
eu nu am luat masina asta sa fac "liniutze"
Sorin
te provoc sa prinzi urmatorul verde .... cam astfel de provocari exista pe aici din pacate
georgem
M-am mirat de fiecare data cand ai pus poze cu bordul de ce are vitezometrul doar pana la 250 km/h...
BBo
295 cai la 6700 RPM ? Te lasa sa urci pana acolo ? Stiam ca pe la 6000-6200 se taie benzina...
georgem
QUOTE (BBo @ Oct 4 2007, 10:03 AM) *
295 cai la 6700 RPM ? Te lasa sa urci pana acolo ?

Pai iti dai seama ca odata cu cumpresorul masina a primit si un soft nou, care nu mai taie benzina asa devreme...
Mihai_AMD
uite ce am gasit p net,sora lui negrila laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (db85amd @ Oct 4 2007, 09:47 PM) *
uite ce am gasit p net,sora lui negrila laugh.gif

laugh.gif
e chiar negrila.. cand avea numere de lizing

QUOTE (BBo @ Oct 4 2007, 10:03 AM) *
295 cai la 6700 RPM ? Te lasa sa urci pana acolo ? Stiam ca pe la 6000-6200 se taie benzina...

ma crezi ca nu m-am uitat niciodata la ce turatie limiteaza? intradevar masina are si soft schimbat + TOT traseul de evacuare wink.gif am uitat sa fac poze sad.gif

QUOTE (georgem @ Oct 4 2007, 07:29 AM) *
M-am mirat de fiecare data cand ai pus poze cu bordul de ce are vitezometrul doar pana la 250 km/h...

pt ca doar atat merge* tongue.gif

*stock, limitata de fabrica
Sorin
m-am uitat la imaginile cu masinuta ta si vreau sa te intreb daca ai cumva alte arcuri pe ea ca imi place cum sta
Cand am pus pe a mea cele de 16 s-a terminat , ma simteam ca raschetez asfaltul.
Te intreb ca ma bate gandul sa le schimb cu unele de 17 .
io'sŪ
QUOTE (Sorin @ Oct 26 2007, 02:55 PM) *
m-am uitat la imaginile cu masinuta ta si vreau sa te intreb daca ai cumva alte arcuri pe ea ca imi place cum sta

masina are articulatie sport de fabrica (arcuri si amortizoare ) si marimea anvelopelor tot cele recomandate de BMW pt 330i adica 225/45/17
sooper articulatie dupa parerea mea
mai multe detalii nu stiu sa-ti dau, cert e ca ce e46 am mai vazut cu articulatie sport de fabrica stau la fel ca a mea

QUOTE (Sorin @ Oct 26 2007, 02:55 PM) *
Te intreb ca ma bate gandul sa le schimb cu unele de 17 .

e posibil sa bag jantele la vanzare, asta daca ma combin la TYPE III -urile alea wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.