QUOTE (ionusunt @ Feb 13 2008, 01:51 AM)

depinde...probabil cam tot la 1500 vei ajunge si cu acs uri,poate cu tot cu taxe si alte nebunii (nu stiu daca mai platesti la ceva din u.e. -eu la soft top nu am platit) .acuma depinde de ce fel de look vrei sa ii dai masinii ...original (adica acs urile ) sau de cunoscator (caz in care iti iei compomotive sau ssr sau tot felul de nemaivazute ) mie imi place in ambele feluri sincer sa fiu

dar parca tot acs urile alea sunt de la mama lor ... eu votez ACS in 3 bucati cu buza polisata !!!!!
PS : tare faza cu adrian lautaru

eheee.. ACSuri caut de mai bine de 6 luni si este pe locul 1 in preferintele mele, nu e sa fie, nu s-a pupat deloc sa gasesc sau cand gaseam ba nu vb vanzatorul engleza ba nu trimitea in rromania ba erau pe 18" si nu vreau 18" ba era pretul EXAGERAT de MARE

macar astea sunt noi si nu prea vad des pe la noi

sa vedem ce raspuns primesc, poate comand si gume tot de la ei (au preturi ft ft bune, ar costa
setul 640$ fata de 900$ pe cauciucuridirect

care se stie ca are preturile printre cele mai bune de la noi

)si poate beneficiez si de un discount

daca cumpar tot setul de la ei (jante + cauciucuri)
edit: despre ce spui tu acolo de ACSuri in 3 piese cu buza polishata...... aproape nici nu te poti atinge de ele la bani (vb de ACSuri originale)

edit: am primt raspuns pt transport

DHL EXPRESS (2-3 DAYS) - $ 452.86 SHIPPING METHOD DHE
FED EXPRESS (1-3 DAYS) - $ 589.94 SHIPPING METHOD FIP
FED ECONOMY (3-5 DAYS) - $ 387.93 SHIPPING METHOD FIE (varianta pe care o aleg daca ma hotarasc)
se pare ca reducere nu pot primi chiar daca cumpar set jante/cauciucuri

inca astept raspuns pt pretul total jante/cauciucuri/transport
maine sun la FED EX sa vad daca le aduce direct acasa si daca mai platesc taxe vamale + TVA
va tin la curent