Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEGRILA
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
bartro
QUOTE (io`s @ Feb 7 2008, 05:29 PM) *
nu au de bmw, dar nici nu inteleg germana... deloc !

Ce conteaza? Diametru, ET, distanta prezoane si gaura centrala sa fie cea ce trebuie..

Ma gandeam ca poate firma respectiva are deja transporturi aranjate de la fabrica, si din Germania pana aici nu e asa mult.
ionusunt
http://www.comp.co.uk/wheels/motorsport.asp

ia vezi si la astia .au modele foarte misto tongue.gif dar sunt foarte scumpi ~=1500 euro setul de jante de 15 "

LE : http://www.comp.co.uk/wheels/wheels.asp?si...torsport+Wheels ,modelul mo1782
florin83
BBS RC nu-ti plac?

ionusunt
marfa!
mai sunt si alte modele marfa la bbs. jos palaria !

http://www.cartuning.ro/jante_bbs.htm#1
manole74
Primele imi plac si sunt destul de cunoscute, iar celelalte au fost jantele anului 2007!!! blink.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 7 2008, 07:46 PM) *
BBS RC nu-ti plac?

ba cum sa nu, dar cred ca sunt ~1k E/buc ohmy.gif asa am gasit la 2400$ acs -uri noi type III

QUOTE (manole74 @ Feb 7 2008, 08:44 PM) *
Primele imi plac si sunt destul de cunoscute, iar celelalte au fost jantele anului 2007!!! blink.gif

prea futuriste pt e46

QUOTE (bartro @ Feb 7 2008, 05:42 PM) *
Ce conteaza? Diametru, ET, distanta prezoane si gaura centrala sa fie cea ce trebuie..

pai m-am uitat si nu am vazut 5X120 asa cum are BMW sad.gif

QUOTE (ionusunt @ Feb 7 2008, 07:44 PM) *

exact la modelul ala ma oprisem si eu ! tongue.gif
dar nu vad preturile... sunt secrete ? !

PS: stiiuuuu... sunt ciufut raauuuu !!!! laugh.gif
florin83
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/18-BBS-RC-V...bayphotohosting

stiu ca nu sunt de bmw, dar totusi de la 1300$ toate la ~1000E/bucata e cale lunga tongue.gif
316i
Voila.http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=66212
ionusunt
QUOTE (io`s @ Feb 8 2008, 12:47 AM) *
dar nu vad preturile... sunt secrete ? !
PS: stiiuuuu... sunt ciufut raauuuu !!!! laugh.gif

pt preturi da un email sau uita-te pe ebay. eu pe ebay am vazut. au si un model replica de bbs rs.eventual uita-te si la cele din 3 bucati,desi pt e46 nu cred sa gasesti ceva potrivit pe acolo
http://www.comp.co.uk/wheels/modular.asp
bartro
QUOTE (io`s @ Feb 8 2008, 12:47 AM) *
pai m-am uitat si nu am vazut 5X120 asa cum are BMW sad.gif

Idea era sa dai un mail ceva acolo ca poate aduc. Am impresia ca se fac in Japonia, asa e?
io'sŪ
QUOTE (bartro @ Feb 8 2008, 09:47 AM) *
Idea era sa dai un mail ceva acolo ca poate aduc. Am impresia ca se fac in Japonia, asa e?

am sa le dau un mail wink.gif si da, cred ca in japan sunt facute

QUOTE (316i @ Feb 8 2008, 02:47 AM) *

sun si sun si nu raspunde, am sa revin sad.gif
florin83
keskin kt4?
CRM112
sau ASA (wheels). eu cochetez acum cu ceva de la ei, dar cred ca voi renunta cand voi afla si pretul smile.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 8 2008, 05:29 PM) *
keskin kt4?

asa ceva.. cine importa in rro?
manole74
Stiu ca nu sunt de seria 3, insa le poti pune pe masina... link
florin83
QUOTE (io`s @ Feb 8 2008, 08:49 PM) *
asa ceva.. cine importa in rro?

se pare ca racingnick

desi pe site-ul lor nu zice nimic de asta

dar vezi aici:

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=23425

da si tu un mail
CRM112
www.pneus-expert.ro
io'sŪ
tongue.gif
astept raspuns de la ei, vreau neaparat mai late pe spate ! (8j fata / 9j spate)

wink.gif laugh.gif nu ma mai inteleg cu aderenta asta ! ! laugh.gif
io'sŪ
merci florin , astept raspuns si de la ei wink.gif
alexb32
http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...ndy-123510.html si astea sunt frumoase, parca pe e46 din poza nu da bine pentru ca nu are suspensie sport.
florin83
QUOTE (io`s @ Feb 9 2008, 01:26 PM) *
merci florin , astept raspuns si de la ei wink.gif

site-ul e al userului ar99bmw tongue.gif
Roby_325
cool.gif
Click to view attachmentClick to view attachment
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 9 2008, 05:08 PM) *
site-ul e al userului ar99bmw tongue.gif

stiu, am vb dar iar m-am sucit sad.gif ... offf balanta din mine

QUOTE (alexb32 @ Feb 9 2008, 02:49 PM) *
http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...ndy-123510.html si astea sunt frumoase, parca pe e46 din poza nu da bine pentru ca nu are suspensie sport.

mmmm.. nu vreau 18"
ionusunt
www.felgen-man.de
o sa innebunesti ce jante au acolo.oz bbs hartge ,modele vechi si noi .... eu am dat mail la ei pt niste bbs rs ...iar transportul pana in romania era undeva pe la 60 euro .

LE :la ei sigur vei gasi acs urile mult dorite ,intr-o mare varietate de diametre si e.t. uri (Cred ca au toate modelele posibile )

BAFTA maxima ! sa te vad cu roti ! si eu tot la asta lucrez tongue.gif
florin83
QUOTE (io`s @ Feb 10 2008, 02:39 AM) *
stiu, am vb dar iar m-am sucit sad.gif ... offf balanta din mine

sad.gif de ce? nu-ti plac?
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Feb 10 2008, 04:25 AM) *
felgen-garage.de
o sa innebunesti ce jante au acolo.oz bbs hartge ,modele vechi si noi .... eu am dat mail la ei pt niste bbs rs ...iar transportul pana in romania era undeva pe la 60 euro .
LE :la ei sigur vei gasi acs urile mult dorite ,intr-o mare varietate de diametre si e.t. uri (Cred ca au toate modelele posibile )
BAFTA maxima ! sa te vad cu roti ! si eu tot la asta lucrez tongue.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

am deschis, m-am uitat .. laser frate laugh.gif

am gasit ceva dar type I, preferam type III sad.gif am dat mail sa imi spuna pretul + transport sa vad ce o iesi

QUOTE (florin83 @ Feb 10 2008, 09:08 AM) *
sad.gif de ce? nu-ti plac?

da, nu mai vreau decat ACSuri, pana nu gasesc raman cu ce am + cauciucuri noi sad.gif
manole74
Si OZ-urile Futura mi-au placut lnr (13).gif lnr (13).gif
io'sŪ
apropos de TIRERACK.com , jantele SSR negre care sunt postate pe pagina anterioara
am primit un mail in engleza (ca raspuns la mailul meu ) semnat "adrian lautaru " ohmy.gif , normal ca am raspuns in romana "dupa nume sunteti originar din romania" si raspusul a fost ca DA
prin urmare am aflat ca transportul catre romania a coletului cu 4 jante ar fi undeva intre 350-400$, maine se afla raspunsul exact de la FED EX ..... mai exact 2 X 401 $ + 2 X 411 $ = 1624 $ + ~400 $ transportul totalul ar veni undeva la 2024 $ adica ~1500 E ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif oare se merita??????

nu stiu ce sa fac, jantele imi plac la maxim insa parca e prea mult, si asta fara TVA + taxe vamale pe care le pot plati la posta cand ridic coletul cha (2).gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Feb 13 2008, 12:57 AM) *
apropos de TIRERACK.com , jantele SSR negre care sunt postate pe pagina anterioara
am primit un mail in engleza (ca raspuns la mailul meu ) semnat "adrian lautaru " ohmy.gif , normal ca am raspuns in romana "dupa nume sunteti originar din romania" si raspusul a fost ca DA
prin urmare am aflat ca transportul catre romania a coletului cu 4 jante ar fi undeva intre 350-400$, maine se afla raspunsul exact de la FED EX ..... mai exact 2 X 401 $ + 2 X 411 $ = 1624 $ + ~400 $ transportul totalul ar veni undeva la 2024 $ adica ~1500 E ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif oare se merita??????

nu stiu ce sa fac, jantele imi plac la maxim insa parca e prea mult, si asta fara TVA + taxe vamale pe care le pot plati la posta cand ridic coletul cha (2).gif

depinde...probabil cam tot la 1500 vei ajunge si cu acs uri,poate cu tot cu taxe si alte nebunii (nu stiu daca mai platesti la ceva din u.e. -eu la soft top nu am platit) .acuma depinde de ce fel de look vrei sa ii dai masinii ...original (adica acs urile ) sau de cunoscator (caz in care iti iei compomotive sau ssr sau tot felul de nemaivazute ) mie imi place in ambele feluri sincer sa fiu tongue.gif dar parca tot acs urile alea sunt de la mama lor ... eu votez ACS in 3 bucati cu buza polisata !!!!! biggrin.gif

PS : tare faza cu adrian lautaru laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Feb 13 2008, 01:51 AM) *
depinde...probabil cam tot la 1500 vei ajunge si cu acs uri,poate cu tot cu taxe si alte nebunii (nu stiu daca mai platesti la ceva din u.e. -eu la soft top nu am platit) .acuma depinde de ce fel de look vrei sa ii dai masinii ...original (adica acs urile ) sau de cunoscator (caz in care iti iei compomotive sau ssr sau tot felul de nemaivazute ) mie imi place in ambele feluri sincer sa fiu tongue.gif dar parca tot acs urile alea sunt de la mama lor ... eu votez ACS in 3 bucati cu buza polisata !!!!! biggrin.gif

PS : tare faza cu adrian lautaru laugh.gif

eheee.. ACSuri caut de mai bine de 6 luni si este pe locul 1 in preferintele mele, nu e sa fie, nu s-a pupat deloc sa gasesc sau cand gaseam ba nu vb vanzatorul engleza ba nu trimitea in rromania ba erau pe 18" si nu vreau 18" ba era pretul EXAGERAT de MARE sad.gif
macar astea sunt noi si nu prea vad des pe la noi biggrin.gif
sa vedem ce raspuns primesc, poate comand si gume tot de la ei (au preturi ft ft bune, ar costa setul 640$ fata de 900$ pe cauciucuridirect ohmy.gif care se stie ca are preturile printre cele mai bune de la noi wink.gif )si poate beneficiez si de un discount wink.gif daca cumpar tot setul de la ei (jante + cauciucuri)

edit: despre ce spui tu acolo de ACSuri in 3 piese cu buza polishata...... aproape nici nu te poti atinge de ele la bani (vb de ACSuri originale) ohmy.gif

edit: am primt raspuns pt transport ohmy.gif
DHL EXPRESS (2-3 DAYS) - $ 452.86 SHIPPING METHOD DHE
FED EXPRESS (1-3 DAYS) - $ 589.94 SHIPPING METHOD FIP
FED ECONOMY (3-5 DAYS) - $ 387.93 SHIPPING METHOD FIE (varianta pe care o aleg daca ma hotarasc)

se pare ca reducere nu pot primi chiar daca cumpar set jante/cauciucuri sad.gif
inca astept raspuns pt pretul total jante/cauciucuri/transport
maine sun la FED EX sa vad daca le aduce direct acasa si daca mai platesc taxe vamale + TVA sad.gif

va tin la curent
florin83
jantele sunt superbe, dar nu stiu cat de bine ar da pe masina ta.. eu le-as pune pe una deschisa la culoare huh.gif
vezi ca o sa te rupa vama + tva-u.. peste 30% or sa fie sad.gif
io'sŪ
am vb la FedEx, se percep taxe vamale 4.5% (special pt roti/accesorii auto) din valoarea facturii + 19% TVA din suma rezultata sad.gif
diseara am sa am probabil raspunsul cu suma exacta , voi face socoteala si am sa vad daca renteaza .... sincer cred ca nu sad.gif

un calcul estimativ ar fi asa:
~1624$ jantele+
~ 640$ gumele
~2264 $
+taxe vamale (4.5%) si tva (19%) rezulta suma ~2815 $ la care se adauga transportul (~388$ numai jantele)
chiar daca ar fi sa iau numai jantele ma duce ~2400$ (~1750E) cu tot.. tot nu renteaza
ohmy.gif mult, ft mult... cred ca ma las pagubas
florin83
vezi ca tva-ul si vama se calculeaza si pt shipping sad.gif, cel putin asa mi-au zis mie la posta

deci ar veni 2264$ + 388$ = 2652 $ si 23.5% din asta vine 3275$ sad.gif

ps: e putin 4.5%, la alectronice eu stiam ca e 13% biggrin.gif
316i
Un set de 4 jante Compomotive CX 4x100, 8Jx17, ET25 din 3 bucati, noi cu tot cu transport pana la mine este ~1700 de euro...Si vorbim de jante rally, nu care in prima groapa comunitara se indoaie sau in primul canal se sparg. smile.gif Bolt pattern-ul ma indoiesc ca influenteaza pretul. Ca idee. wink.gif
http://www.comp.co.uk/wheels/wheels.asp?si...+Modular+Wheels
ionusunt
mda bun pretul pt niste jante noi noute,foarte frumoase ,si Race Spec
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 13 2008, 01:42 PM) *
vezi ca tva-ul si vama se calculeaza si pt shipping sad.gif, cel putin asa mi-au zis mie la posta

deci ar veni 2264$ + 388$ = 2652 $ si 23.5% din asta vine 3275$ sad.gif

ps: e putin 4.5%, la alectronice eu stiam ca e 13% biggrin.gif

asta mi se pare o mare MARE MARE MARE aberatie...
la fel am patit cand am comandat supapa automata de retur benzina, mai aveam putin si-l trageam pe vames peste birou, m-am abtinut pt ca aveam tot interesul, pana la urma am scapat fara sa platesc nimic, dar e aberant sa ceri vama + tva la suma pe care am platit-o la tansport, la fel i-am explicat si vamesului... dadea din umeri ca prostu, sincer cred ca asta e scoasa de ei pt ca destinatarul sa intinda spaga .. mi-e sila de K*k@t9l asta de tara .. bleaaahh

inca nu am nici un raspuns insa sunt din ce in ce mai sigur ca nu le voi lua, prea multi bani dati degeaba statului roman sad.gif
florin83
QUOTE (io`s @ Feb 14 2008, 02:00 AM) *
asta mi se pare o mare MARE MARE MARE aberatie...

stiu.. am intrebat de 2 ori ca am zis ca nu am inteles bine.. dar asa e sad.gif
io'sŪ
in seara asta am comis-o biggrin.gif am castigat o licitatie pe ebay.de la un set de jante ACStype III 8.5 X 17 ET 43 rolleyes.gif
de caaannd le caauuutttt... ! ! !
pretul este ft bun (200 E + 50 shippingul), chiar ft bun insa jantele trebuiesc cosmetizate , adica trebuiesc vopsite si daca tot trebuiesc vopsite am sa le verific si daca sunt strambe sa nu ma trezesc dupa ca sa stric vopseaua

Click to view attachment

acum stau si ma gandesc daca sa le fac aceiasi culoare (acel gri special pt jante) sau sa le fac o idee mai inchisa (doar o idee)

adica aproximativ asa:

Click to view attachment

voi ce parere aveti ( nu ca m-ar influenta cu ceva dar intreb si eu tongue.gif )?
ionusunt
inchisee !! clar ! poate nimeresti nuanta de pe rotile de m5e39 . mai tii minte ce bine venea culoarea aia de jante pe masina neagra ( la Baba )?
Sorin
felicitari .... ai avut noroc ca nu am cautat si eu pe ebay:D
Azeea
bun pret! arata mai bine inchise la culoare.
io'sŪ
CITAT(Azeea @ Mar 10 2008, 10:38 AM) *
bun pret! arata mai bine inchise la culoare.

da, insa parca nu asa inchise cum ai tu type I -urile alea
alexandru_83
QUOTE (io`s @ Mar 9 2008, 10:50 PM) *
acum stau si ma gandesc daca sa le fac aceiasi culoare (acel gri special pt jante) sau sa le fac o idee mai inchisa (doar o idee)

Eu zic sa mergi pe aceeasi culoare smile.gif
florin83
eu as zice sa le faci cenusii, in genul celor de pe m5 e39
io'sŪ
CITAT(florin83 @ Mar 10 2008, 11:30 AM) *
eu as zice sa le faci cenusii, in genul celor de pe m5 e39

da, imi place insa stiu ca e problema cu acea nuanta de culoare.. am sa ma interesez
io'sŪ
sa ma combin la asa ceva? huh.gif

Click to view attachment

TiL
Frumos si bun pentru viteza, dar ce te faci cu bordurile din oras? Ce inaltime iti ramane in fata?
butcky
QUOTE (io`s @ Mar 12 2008, 05:40 PM) *

O sa arate urat prea incarcata! E frumoasa asa cum e... dry.gif
florin83
QUOTE (io`s @ Mar 12 2008, 05:40 PM) *

mai bine nu huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.