Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ionusunt
iata si cabrioleta,pe care unii dintre voi o stiti,unii o stiu si cum arata inainte.o descriere completa o sa pun putin mai tarziu,momentan sunt chiaun de somn dbg_lazy2.gif momentan va spun ca masina este 99% stock(1% rieger biggrin.gif ),are m20ul ei de cand s-a nascut de 2.5,care merge foarte frumos,insa a suferit o zugraveala in culoarea originala si o retapitare a scaunelor,masina nefiind in aceasta forma cand am luat-o . BMW e30 Cabrio.gif
n3o
Cel mai frumos urs cabrio stock cu cel mai tare interior !!
jorj3l
lnr (13).gif

faina tare, s`o stapanesti sanatos !
CAT
bravo smile.gif
io'sŪ
ce marfa arata acum si ce urata era cand a cumparat-o gica ..ill (9).gif
oricum, mai ai ceva de bagat in ea....wink.gif
ionusunt
un mtech2 pe spate i-ar veni bine intr-adevar,ca numi place cum se continua linia pragurilor cu fusta aia spate(zender sau hartge nush ce e exact:P ) si niste BBSuri fir-ar mama lor sa fie biggrin.gif .si poate niste ornamente cromate peste tzevile de esapament(nu le schimb pt nimic!! ).oricum momentan sunt multumit asa cum e mai ales de modul in care functioneaza intregul ansamblu,mai urgente sunt niste pneuri ca ale mele sunt aproape slickuri mellow.gif
CAT
nici sa nu te gandesti sa schimbi tobele smile.gif
is faine astea oblice...
ionusunt
si mie imi plac mult...maxim cva cromat sa vina peste tevi(nu mai stiu unde am vazut asa cva..dar am vazut,parca la discovery au facut aia un urs break..)
n3o
da... la Wheeler Dealers
ionusunt
da da da la aia biggrin.gif
84 HOT
ce e chestia aia in spate pe lateral de parca ar fii sa deschizi usa din spate care defapt nu exista?

Si cine ti-a facut interiorul? e piele? cat a costat? super masina.... sa o stapanesti sanatos.
io'sŪ
QUOTE (84 HOT @ Feb 27 2007, 01:18 AM) *
ce e chestia aia in spate pe lateral de parca ar fii sa deschizi usa din spate care defapt nu exista?

de acolo se desface capacul ala unde se ascunde softtopul cand decapotezi masina

QUOTE (84 HOT @ Feb 27 2007, 01:18 AM) *
Si cine ti-a facut interiorul? e piele? cat a costat? super masina.... sa o stapanesti sanatos.

un tapiter experimentat, piele de piele, pret o sa-ti dea andrei(ionusunt) ca am lipsit la facturare biggrin.gif
ionusunt
niste poze cu ea inaintea reparatiilor unsure.gif
Roby_325
o iesit frumos pana la urma smile.gif , mai niste borbeturi 9j wink.gif
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Apr 23 2007, 11:53 AM) *
niste poze cu ea inaintea reparatiilor unsure.gif

vai ce cazan...!!! sad.gif
ionusunt
giga-cazan ,da mergea la fel de bine ca acum biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (Roby_325 @ Apr 23 2007, 06:09 PM) *
o iesit frumos pana la urma smile.gif , mai niste borbeturi 9j wink.gif

am gasit eu niste bbs la tm da nu prea am cum sa ajung acolo,iar sa dau niste bani pe niste roti patrate nu vreau sa dau....
io'sŪ
pai cum, nu-ti plac nu le platesti, asta trebuie sa-i spui vanzatorului, banuiesc ca plata se face la curier cand le primesti
ionusunt
altceva....eu am auzit ca bbs astea in trei bucati daca sunt indoite nu prea se pot indrepta.e adevarat? si ca nu se pot demonta decat cu o presa speciala.de aia sunt eu f sceptic cu ele...nu arata rau...dar au buza ca a lui roby 325(adica terfelita un pic) si nici miezu nui prea grozav
eu leas reconditiona daca leas lua...si nus nici scumpe nici ieftine( bbs-rs 4x100 de 15' cu 7j )
alexb32
www.felgen-garage.de
eu zic ca se merita reconditionate..
si din cate am vazut pe site jantele se pot face mai late ( pastrezi doar miezi/spitele si schimbi ''bordura'' )
TiL
E un urs cu numere de germania care sta de cateva luni pe Dionisie Lupu. Are BBS-urile alea clasice pe 15". Poate dam de proprietar si-l intrebam daca le vinde. Le ochisem demult, dar mi-era lene sa zic de el. Masina arata superbine cand a adus-o, a lovit-o de vreo doua ori, a reparat-o dar acum i-or fi expirat numerele...
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 24 2007, 01:26 PM) *
E un urs cu numere de germania care sta de cateva luni pe Dionisie Lupu. Are BBS-urile alea clasice pe 15". Poate dam de proprietar si-l intrebam daca le vinde. Le ochisem demult, dar mi-era lene sa zic de el. Masina arata superbine cand a adus-o, a lovit-o de vreo doua ori, a reparat-o dar acum i-or fi expirat numerele...

pe unde vinde dionisie lupu?
BBo
Cred ca ai vrut sa spui "vine"... laugh.gif
http://www.bucuresti.com.ro/www/index.html...p;streetID=2500
TiL
E un parculet la "intersectia" Dionisie Lupu cu Pitar Mos. Masina-i langa parc. Pot sa pun o hartie pe el daca vrei, ca stau langa el.
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 24 2007, 05:39 PM) *
E un parculet la "intersectia" Dionisie Lupu cu Pitar Mos. Masina-i langa parc. Pot sa pun o hartie pe el daca vrei, ca stau langa el.

da ma il stiu ala negru nu?il; vad mereu cand merg la facultate(adica il vad mai rar biggrin.giftongue.gif )ai putea face faza cu biletu biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (alexb32 @ Apr 24 2007, 12:45 PM) *
si din cate am vazut pe site jantele se pot face mai late ( pastrezi doar miezi/spitele si schimbi ''bordura'' )

poate nu sti cat costa sa schimbi "bordura" blink.gif
si se modifica si et-ul jentii

@ionusunt: poti face o intrebare la cineva (profesionist) care se ocupa de indreptat jenti daca se pot indrepta jantele in 3 piese (eu nu vad de ce sa nu se poata)... parerea mea e: treci pe 16, masina ta merita
batz
sedinta foto cu cabrioleta BMW e30 Cabrio.gif
batz
maine o scot si eu pe a mea si ii trag o sedintza foto:))
io'sŪ
andrei, ai schimbat coviltiru'?
daca ar avea si roti masina asta...!!!!! rolleyes.gif
florin83
QUOTE (io`s @ Apr 25 2007, 03:48 AM) *
daca ar avea si roti masina asta...!!!!! rolleyes.gif

subscriu biggrin.gif
ionusunt
nu l-am schimbat...dar vad ca vremea e destul de buna,si il voi schimba zilele astea.momentan ,da masina se da pe role,dar vom avea roti biggrin.gif
ionusunt
poze de revista biggrin.gif
multumiri lui petre stilou (peter-pan) pt timpul ,talentul ,bateriile consumate pt poze rolleyes.gif

nu stiu ce are nu prea merge sa uploadez:(
@florin83-fami si mie ordine aici ca calculatoru meu e ditai haosul,nu merge cum tre buie exploreru.

florin83: done!
batz
meaaaama.. ati facut poze session cu miu? tare mie nu miar poza masina...sau merge doar pt ursi?tongue.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Apr 25 2007, 09:14 PM) *
meaaaama.. ati facut poze session cu miu? tare mie nu miar poza masina...sau merge doar pt ursi?tongue.gif

plesneste obectivu la e46 laugh.gif
batz
hatere laugh.gif las cami fac eu cu fish eye cool.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Apr 25 2007, 10:48 PM) *
hatere laugh.gif las cami fac eu cu fish eye cool.gif

ha laugh.gif
batz
poate ne anturam maine sa facem nejte poze:) crazy.gif thumbup1.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Apr 26 2007, 03:38 AM) *
poate ne anturam maine sa facem nejte poze:) crazy.gif thumbup1.gif

daca nu-s prea blink.gif dupa noaptea asta,facem .timp sa fie!(liber tongue.gif )
Peter Pan
facem facem....in seara cand am facut pozele de mai sus a fost mai mult asea in joaca....facem una serioasa zilele astea...
reactor_share
Crede-ti-ma ca m-am uitat la poze, si la inceputul acestui topic, si am zis ca e un urs decapotabil frumos.
Acum cand m-am uitat la pozele de mai sus, am zis ca e unul din cei mai frumosi ursi, pe care i-am vazut 100& genuine.

Bravo pentru masina! Absolut incantatoare!
ionusunt
mersi frumos pt urari ! BMW e30 Cabrio.gif
io'sŪ
QUOTE (reactor_share @ Apr 26 2007, 11:11 PM) *
Crede-ti-ma ca m-am uitat la poze, si la inceputul acestui topic, si am zis ca e un urs decapotabil frumos.
Acum cand m-am uitat la pozele de mai sus, am zis ca e unul din cei mai frumosi ursi, pe care i-am vazut 100& genuine.

Bravo pentru masina! Absolut incantatoare!

ft tare e30-u' asta cabrio, poate cel mai tare din tara (stock)

PS: m-as baga si io la o sedinta foto ca nu am poze marfa cu baba rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Apr 27 2007, 09:15 AM) *
ft tare e30-u' asta cabrio, poate cel mai tare din tara (stock)

PS: m-as baga si io la o sedinta foto ca nu am poze marfa cu baba rolleyes.gif

pai hai maine sau ceva cand e timp sa ne vedem cu peter pan si mana lui de maestru fotograf tongue.gif si sa tragem niste pozne ( a la top gear asa biggrin.gif )
Peter Pan
pai da ca eu din pacate nu mai plec la mare.....ma consolez pozand niste bavarezeeee
ionusunt
QUOTE (Peter Pan @ Apr 27 2007, 03:00 PM) *
pai da ca eu din pacate nu mai plec la mare.....ma consolez pozand niste bavarezeeee

parca acu juma de ora mergeai laugh.gif
io'sŪ
nu maine ca am masina jegoasa , nu am spalat-o ca au anuntat astia ploi si am bafta d'asta ! sad.gif
ionusunt
cabrioleta in curs de finisare : -soft top nou ,negru, IMPERMEABIL biggrin.gif
-parasolare intregi
-anvelope noi ,mai joase
revin mai pe seara cu poze
ionusunt
cateva poze :
Peter Pan
superba
ionusunt
mersi ba!sa pui neaparat poze cu interiorul curatat,eventual un nr de contact la nenea ala.
e ieftin si super bun ! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.