Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ionusunt
QUOTE (io's @ Sep 7 2009, 03:33 PM) *
da, erau lesinate pe acolo... aseara erau la locul lor tongue.gif probabil azi noapte si-a facut de cap laugh.gif

andrei, nici de borbet A nu sunt asa entuziasmat.... de asta nu am avut niciodata wink.gif

mi ar fi placut mie niste rs de 16 cu 9 spatele....dar alea sunt o gramada de bani.
cu o suspensie ,si niste buze la primavara,cred ca o sa va placa si voua tuningheads ilor tongue.gif
coman cosmin
ma duc si eu acum la gica sa o vad.iti zic maine daca imi place biggrin.gif
bartro
Stati un pic - masina are motorul stricat si toate lumea discuta de roti? Ce ordine prioritati aveti conf (8).gif

316i
Aaaaahahahahaha, Priceless! Bravo Bart! drinks.gif
io's®
pai bart.. motorul chiar acum ar trebui sa-l repare (daca nu cumva a si facut-o)... rotile vor ramane pe masina tongue.gif dar e treaba lui, eu mi-am spus doar parerea
ionusunt
mie imi zicea ca maine sau poimaine tongue.gif
da ema stai linistit. doar ca abia sculat din somn dupa w.e. ul mai zbuciumat,reactia a fost altfe. . tongue.gif
dupa cum ti am spus, niste rs de 16 mi ar fi placut mult, la fel si niste buze.insa au fost f multe de cumparat la ea. ma vei intreba probabil ce.multe rau laugh.gif multe noi. nu stiu daca te ai uitat in interior biggrin.gif
franko
trebuia sa iti iei si tu niste borbet a...
ionusunt
da.de 20" eventual.si 10j laugh.gif
mi am luat ce mi placea pt ea. va place sau nu .treaba voastra tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (franko @ Sep 8 2009, 05:21 PM) *
trebuia sa iti iei si tu niste borbet a...

+1

Singurele jante care arată bine pe E30, parcă sunt turnate special.

laugh.gif laugh.gif
franko
QUOTE (ionusunt @ Sep 8 2009, 05:36 PM) *
da.de 20" eventual.si 10j laugh.gif
mi am luat ce mi placea pt ea. va place sau nu .treaba voastra tongue.gif

pai si eu mi-am luat ce imi placea . Dar tot mai frumos arata cu borbet a. Ti-ai luat si tu BBS RS cum au toti baietii
ionusunt
QUOTE (franko @ Sep 8 2009, 07:06 PM) *
pai si eu mi-am luat ce imi placea . Dar tot mai frumos arata cu borbet a. Ti-ai luat si tu BBS RS cum au toti baietii

pardon RM
si care sunt toti baietii care au aici ? ca mai toti au borbet a..? poate toti din germania.aia apreciaza altfel calitatea.
franko
corect, noi nu o apreciem . Ma gandeam sa imi iau niste capace sa le vopsesc cameleon. cred ca as fi unicat. l.e : 6j pe 13"
io's®
hai c-o dati in lamalouri sad.gif
ionusunt
nici eu nu vreau .dar vad ca conul franko insista laugh.gif eu zic pace ! da le dreacu de roti. tongue.gif ne certam in ele ca prostii. eu vreau sa vad masina cu totul gata.

LE : acum m-am prins . BAI FRANKO NENE EU NU DE TINE FAC MISTO CAND ZIC DE BORBET A!!! NU TE MAI SIMTI LEZAT ATATA . FAC MISTO CA ARE TOT BUCURESTIU.D-AIA ZIC DE ELE !!! HO GATA ! DA LE DREACU DE JANTE .TOT LE INDOIM IN BUCURESTI PANA LA URMA.....
316i
QUOTE (franko @ Sep 8 2009, 07:23 PM) *
corect, noi nu o apreciem . Ma gandeam sa imi iau niste capace sa le vopsesc cameleon. cred ca as fi unicat. l.e : 6j pe 13"

Nu cred ca esti chiar in postura in care sa-l iei tu la misto pe andrei.
You need more experience under your belt, son. Mai vorbim.
bartro
Mai scoate fum?
franko
QUOTE (316i @ Sep 9 2009, 02:46 AM) *
Nu cred ca esti chiar in postura in care sa-l iei tu la misto pe andrei.
You need more experience under your belt, son. Mai vorbim.

trebuie sa stau sa ma luati voi la misto cu borbet a ? no way dude laugh.gif

@ionusunt: gata frate , pace smile.gif
ionusunt
se avanseaza cca 5mm pe ora cu fluierul care tine culbutorii,iar lui gica i-ar trebui brevet de inventator pt ce presa a inventat azi laugh.gif revin vineri cu detalii
ionusunt
merge ursul. nu da fum. merge PERFECT motorul biggrin.gif:D:D tongue.gif
Ciupanezu
Ce ai schimbat până la urmă? smile.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 10 2009, 09:30 PM) *
Ce ai schimbat până la urmă? smile.gif

cubutorul de la cilindrul 5 partea de la admisie (cel care era rupt) si de la cilindrul nr6 (pt ca l-am scos pe cel vechi si am zis sa pun tot unul nou) .
fumul era de la benzina nearsa in cil nr 5. sunt foarte fericit biggrin.gif maine ii sschimb uleiu smile.gif
Ciupanezu
Era mişto dacă schimbai şi nişte garnituri dacă tot ai deschis motorul.

Oricum, bine că eşti mulţumit de cum merge. smile.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 10 2009, 09:42 PM) *
Era mişto dacă schimbai şi nişte garnituri dacă tot ai deschis motorul.

Oricum, bine că eşti mulţumit de cum merge. smile.gif

pai ce garnituri sa schimb ?aia de la capacul de la tacheti ?
ca doar ala l-am dat jos. nu am deschis "motorul" ,decat chiuloasa. capacul ei .chiuloasa nici macar nu a fost data jos,iar garnitura capacului are 2 ani. daca scapa o schimb ca nu costa mult,dar sper sa nu fie cazul.daca da,aia nui mare branza
316i
Deci acum ca merge masina poti sa-ti pui borrbet ha ca sa satisfaci pe toata lumea. laugh.gif
franko
lasa ca e mai bine cu bbs . E unicat laugh.gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Sep 10 2009, 10:01 PM) *
Deci acum ca merge masina poti sa-ti pui borrbet ha ca sa satisfaci pe toata lumea. laugh.gif

o sa mi iau un set. si le tin in masina.cum comenteaza unu cum arunc cu A urile dupa el laugh.gif
franko
da sa nu iti iei d-alea la cateva sute de euro ca sunt indoite si se intorc ca un bumerang laugh.gif
l.e : si cum sa pui tu asemenea kitchuri pe bancheta de la urs ??? laugh.gif
Ciupanezu
Cum să spui aşa ceva?

Pe piaţă sunt multe lucruri ieftine şi bune. laugh.gif

Eşti chiar prost dacă dai mulţi bani pe ceva, te dai pe gheaţa singur.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 10 2009, 10:45 PM) *
Cum să spui aşa ceva?

Pe piaţă sunt multe lucruri ieftine şi bune. laugh.gif

Eşti chiar prost dacă dai mulţi bani pe ceva, te dai pe gheaţa singur.

esti prost daca dai cat nu face. iar cat face iti poti calcula in functie de cu cat se vinde acel lucru pe piata sh de exemplu.de la noi ,sau daca nu exista piata la noi pt acel ceva,din alta tara.
nu esti prost daca dai multi bani pe ceva care chiar merita.ori e nou ,ori e rar,greu de gasit,etc.
asta parca era topic despre caruta mea...ce faceti acum ? laugh.gif ?
316i
QUOTE (ionusunt @ Sep 10 2009, 10:39 PM) *
o sa mi iau un set. si le tin in masina.cum comenteaza unu cum arunc cu A urile dupa el laugh.gif

Fataaaaaa, punem amandoi bani si ne luam un set. Si ne dam cu randul. Da' sa fie neaparat de 9J toata 4. biggrin.gif laugh.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Sep 11 2009, 01:38 AM) *
esti prost daca dai cat nu face. iar cat face iti poti calcula in functie de cu cat se vinde acel lucru pe piata sh de exemplu.de la noi ,sau daca nu exista piata la noi pt acel ceva,din alta tara.
nu esti prost daca dai multi bani pe ceva care chiar merita.ori e nou ,ori e rar,greu de gasit,etc.
asta parca era topic despre caruta mea...ce faceti acum ? laugh.gif ?

Cât face se calculează în funcţie de venitul propriu nu în funcţie de piaţa sh.
Un om care-şi permite nişte jante de 2000 € îşi va cumpăra acele jante indiferent dacă altul va considera că a dat mult.

Păi mai bagă poze. tongue.gif

franko
hai ma ... chiar trebuie sa puneti amandoi bani sa luati niste saracii de jante de 100 de euro ? sad.gif
io's®
CITAT(franko @ Sep 11 2009, 01:42 AM) *
hai ma ... chiar trebuie sa puneti amandoi bani sa luati niste saracii de jante de 100 de euro ? sad.gif

offtopic.gif

franko.. lasa vrajeala si fa repede un topic la masina mea, descrieti iubita de metal si mai ales pune POZEEEEEEEEE cu ceea ce am vazut eu ca scrie la tine in semnatura ohmy.gif

cha (2).gif

Click to view attachment

asa da! biggrin.gif
franko
io's, daca doresti o sa iti dau un pm sa ne intalnim odata sa ne admiram masinile unul celuilalt. Eu nu am o masina refacuta de la 0 care sa merita un topic aici unde sunt prea multi pasionati de bmw. Consider ca nu este demna de asa ceva smile.gif
io's®
extraordinar... hai lasa vrajeala si apucate de scris tongue.gif

auzi la el...... nu are masina facuta de la 0(zero), eu am vazut maisna la o intalnire si arata chiar bine, mai ales cu hardtopul ala ok.gif

hai.. pune mana si scrie ca mai e hartie biggrin.gif biggrin.gif

andrei, scuze de off tease.gif

PS: hai ca ma bag la nani, maine cand ma trezesc vreau sa vad un nou topic despre alt urs cabrio... dar cu hardtop si intradevar cu RSuri tongue.gif
franko
imi pare rau , dar chiar nu voi face topic la masina aici . prea multe comentarii rautacioase si nefondate. Chiar nu ma complic .
O seara buna !
ionusunt
esti nebun
nici eu nu o am de la zero refacuta. refacuta de la 3 asa ...poate un 4 laugh.gif
vb lui io s .lasa vrajeala si baga fieru pe net ca te am spart.mai ales rs urile alea sa le vada si ochii nostrii care e peste 50 laugh.gif

LE @ franko si ciupanezu : bai nene ,mai lasati dracu frecatul tastelor pe net zi si noapte.voi alte chestii nu faceti ? gen altceva ?decat net ? da l dracu de net iesiti nene la bere daca va plictisiti,la un parc ceva. mergeti cu bicla bateti la tobe cantati la chitara faceti ceva sa va relaxati! tongue.gif chiar e bine! nu stiu,o macheta,colectionati ceva gen timbre. sau daca nu ,dezasamblati va masinile tongue.gif

QUOTE (Ciupanezu @ Sep 11 2009, 01:42 AM) *
Un om care-şi permite nişte jante de 2000 € îşi va cumpăra acele jante indiferent dacă altul va considera că a dat mult.

vezi ca eu nu sunt chiar atat de cool. eu am RM biggrin.gif tongue.gif laugh.gif hahaha

QUOTE (io's @ Sep 11 2009, 02:00 AM) *
extraordinar... hai lasa vrajeala si apucate de scris tongue.gif

auzi la el...... nu are masina facuta de la 0(zero), eu am vazut maisna la o intalnire si arata chiar bine, mai ales cu hardtopul ala ok.gif

hai.. pune mana si scrie ca mai e hartie biggrin.gif biggrin.gif

andrei, scuze de off tease.gif

PS: hai ca ma bag la nani, maine cand ma trezesc vreau sa vad un nou topic despre alt urs cabrio... dar cu hardtop si intradevar cu RSuri tongue.gif

poate vrei sa te alerg laugh.gif
vezi ca ursul ala "intr-adevar cu rs uri" are si "intr-adevar un motor" laugh.gif asa ca lasa si tu gargara dance2.gif Whip.gif
io's®
CITAT(franko @ Sep 11 2009, 02:06 AM) *
..... prea multe comentarii rautacioase si nefondate.

ăăăăăă... păăăi.... tu sigur nu confunzi forumul asta cu ălălalt in privinţa comentariilor rautacioase? adicăă... aici e bmwzone wink.gif
aici sunt prezentate si masini mai vechi cat si masini mai noi si nu cred ca cineva a comentat de rau vreo masina sad.gif

CITAT(ionusunt @ Sep 11 2009, 02:23 AM) *
poate vrei sa te alerg laugh.gif

ehhh... poate mi-oi lua si eu vreodata o masina cu motor puternic sa nu ma mai ameninte nimeni ca ma alearga
ionusunt
QUOTE (io's @ Sep 11 2009, 02:25 AM) *
ăăăăăă... păăăi.... tu sigur nu confunzi forumul asta cu ălălalt in privinţa comentariilor rautacioase? adicăă... aici e bmwzone wink.gif
aici sunt prezentate si masini mai vechi cat si masini mai noi si nu cred ca cineva a comentat de rau vreo masina sad.gif

ehhh... poate mi-oi lua si eu vreodata o masina cu motor puternic sa nu ma mai ameninte nimeni ca ma alearga

eu ziceam ca te alerg cu picioarele laugh.gif nu ma refeream la niici un motor . ca stiu ca ai avut si stiu ca ai laugh.gif

QUOTE (io's @ Sep 11 2009, 02:25 AM) *

aici mai glumim si noi NENE ! laugh.gif buba.gif
little six bmw
ma bucur ca ursul a inviat biggrin.gif
zi-mi si mie cum fac sa dau de vlad 316i ca sa ma dea o tura cu ursu' lui, ca nu raspunde deloc la telefon. as bate 400 km doar pt. a auzi BOV-ul ala. mersi.
ionusunt
QUOTE (little six bmw @ Sep 11 2009, 03:04 AM) *
ma bucur ca ursul a inviat biggrin.gif
zi-mi si mie cum fac sa dau de vlad 316i ca sa ma dea o tura cu ursu' lui, ca nu raspunde deloc la telefon. as bate 400 km doar pt. a auzi BOV-ul ala. mersi.

cum faci ?iti zic eu cum faci. sa nu vii special sa te dea cu ursul lui tongue.gif laugh.gif vino si tu cu un alt motiv , si intalneste te "accidental" cu el. nui genul sa dea pe toata lumea cu masina sau sa fie bagat in seama de lume doar ca are o anumita masina.e un om perfect normal smile.gif eu ii inteleg filmele smile.gif

nu ai idee cat ma bucur eu si cat m-am bucurat azi cand vajaia motorul biggrin.gif:D mai ales ca masina asta m-a ajutat foarte mult psihic. deja e un fel de parte din mine , nu e doar e30 ul meu ,nu stiu cum sa descriu. mi a facut de lucru exact cand imi era mai rau cu psihicul.eram la pamant.si m-a ajutat sa trec peste ceva care m-a afectat destul de rau,si acum mai resimt efecte ,dar slab. cred ca nu voi vinde niciodata masina asta. o cam iubesc .
si sa va zic si de ce m-a ajutat . pt ca este un cazan care pica, dar care are un farmec aparte.imi place foarte mult , si te face in stare sa faci orice pt ea,sa mearga bine si sa iti ofere ce stie ea mai bine...mai mult acum cand e un fel de soul mate pt mine. mi a dat de gandit o gramada ,m-a distras de la idioteniile care erau in capul meu,m-a tinut ocupat la maxim ,astfel incat am trecut peste un hau destul de aiurea.
little six bmw
setimente de genul asta cred ca le traiesc numai ADEVARATII PASIONATI de bmw.

in legatura cu 316i, nu cred ca am cum sa ma intalnesc accidental cu el in bucuresti. pur si simplu e prea aglomerat orasul. inafara de asta, eu nu vreau sa il bag in seama pentru masina pe care o are. doar vreau sa simt si eu cum e cu turbo ala ca sa stiu daca sa ma bag la ursul meu cu un astfel de "upgrade".
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 11 2009, 01:42 AM) *

Bine ca ai reparat motorul smile.gif
coman cosmin
bravo domnu ma bucur ca merge bine si ca ai scapat fara sa desfaci motorul.gica merita un brevet si cateva beri tongue.gif
florin83
@ionusunt, franko, 316i si ciupanezu: da mai terminati nene cu mistourile astea legate de jantele voastre. De ceva timp nu este topic in care sa nu vad intepaturile astea intre voi mad.gif

La prima abatere pauza cateva zile.. snf (14).gif
franko
QUOTE (ionusunt @ Sep 11 2009, 02:23 AM) *
vezi ca ursul ala "intr-adevar cu rs uri" are si "intr-adevar un motor" laugh.gif asa ca lasa si tu gargara dance2.gif Whip.gif

vezi ca ursul ala are "intr-adevar un motor" un motor in mintile lui . Si in plus de asta nu toti trebuie sa mearga de-a latul . Daca vrei sa insinuezi ceva de genul ca nu am bani de benzina sa stii ca masina mea de zi cu zi are un motor de 2.8 . Numai bine !
La mine masina in care sa ma simt bine nu inseamna acelasi lucru cu masina cu motor mare . Nu ma cred Schumacher sa ma apuc sa fac tampenii pe strada .
ionusunt
QUOTE (coman cosmin @ Sep 11 2009, 09:48 AM) *
bravo domnu ma bucur ca merge bine si ca ai scapat fara sa desfaci motorul.gica merita un brevet si cateva beri tongue.gif

i-am luat de ieri berile tongue.gif cu brevetul insa nu stiu cum sa procedez laugh.gif trec acum sa ti las pe ulei si filtru
@florin.eu tot vreau sa incetez . dar intepaturile uita te mai sus de unde vin prima data. tongue.gif
ma duc sa ma dau cu domnisoara biggrin.gif
io's®
CITAT(ionusunt @ Sep 11 2009, 01:32 PM) *
@florin.eu tot vreau sa incetez . dar intepaturile uita te mai sus de unde vin prima data. tongue.gif

bati vreo aluzie la cineva (io)??? whistle3.gif
David
Bravo ionusunt, bine ca ai rezolvat-o! celb (4).gif De acum incolo BMW e30 Cabrio.gif
ionusunt
QUOTE (io's @ Sep 11 2009, 01:47 PM) *
bati vreo aluzie la cineva (io)??? whistle3.gif

ce-ai ba ?!?!?! te au innebunit si pe tine aia de pe bmw club ??tongue.gif laugh.gif nu nene,bat aluzii la franko si ciupanezu,care tot nu vor sa inceteze . uita te mai sus laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.