Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ionusunt
dezechiparea tongue.gif biggrin.gif done it myself cool.gif m-a enervat ft tare clanta de la portbagaj ca nu am putut sa o dau jos ...unu din suruburi da in gol sad.gif
Silviu
Succes !
ionusunt
mersi ! va fi nevoie.sper sa se termine cu bine ...asa cum am eu in cap masina asta biggrin.gif e prima masina care va iesi f aproape de ceea ce vreau eu (jante caroserie suspensii etc .tongue.gif )
Silviu
De ce "f. aproape" si nu "exact" ? Ce ai mai fi vrut sa ii faci ?
ionusunt
bbs rs ...........asta e le gasesc eu cand le-oi gasi ....sau cand oi avea de dat 1500 2000 euro pe un set de pe www.felgen-man.de ....am azev a ,cu buza,dau belea,dar nu sunt alea wub.gif
batz
hahaha,dragsterul! tare bafta cu iesitu trebii cum trebe BMW e30 Cabrio.gif laugh.gif
evildeath
spor la treaba.... abea astept sa o vad pe bestie din nou pe strazi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ionusunt
un video ...sper sa il ia ...m am hotarat sa o fac pe toata ...la vopsit ma refer. nu inteleg totusi cum de am eu atata rabdare...ca practic din septembrie masina nu a mai mers pe sosea (problema de la TOT sistemul de racire care acum e nou )
ionusunt
si un preview APROXIMATIV (in sensu ca e coupe si ca oz futura au tot 5 spite tongue.gif ) la cum va arata la final
LE: nu voi pune eleronul de m technic 2 ,deoarece mi se pare ca e cam troleibuz . in schimb pastrez cel de is care l-am avut si pana acum ,insa il voi pune pe cel care l-am cumparat acum 2 anni de la florin83 (ms florin tongue.gif ) care este drept ,fata de cel de pe masina care era plin de denivelari sad.gif
ledocteur
bafta ba cu masina! sa-ti iasa mai repede laugh.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Nov 17 2008, 07:03 PM) *
si un preview APROXIMATIV

lnr (13).gif lnr (13).gif lnr (13).gif

bestia va fii si mai bestie biggrin.gif

evil (19).gif
ionusunt
pac .nu era destula lumina sa fac poza la masina ...o sa fac maine wink.gif
franko
bafta cu masinuta tongue.gif
316i
Ce bandou misto. Restul masinii unde e? Sau punem volan la bandou. lgh (12).gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Nov 20 2008, 09:15 PM) *
Ce bandou misto. Restul masinii unde e? Sau punem volan la bandou. lgh (12).gif

da...o sa se numeasca masina marca m technic 2....si atat...propulsie ca in flinstone s ...cu picioarele...a si un scaun bineinteles
biggrin.gif
ledocteur
QUOTE (ionusunt @ Nov 21 2008, 12:33 AM) *
da...o sa se numeasca masina marca m technic 2....si atat...propulsie ca in flinstone s ...cu picioarele...a si un scaun bineinteles
biggrin.gif

donez eu un scaun laugh.gif ca tot e mtechnic biggrin.gif
ionusunt
cool.gif
Ionut
hai, ca incet incet renaste:)
ionusunt
da ! rolleyes.gif cand am pus coaja bordului exact acelasi lucru am zis si eu biggrin.gif
ionusunt
azi am terminat interiorul 90% ,mai am ceasurile de pus si calutul dintre scaune, insa de bucuros ce eram am blocat torpedoul increcand sa il deschid...nu mai actioneaza clanta..sa vad maine ce pot sa ii fac ca acum nici sa gandesc nu mai pot de inghetat ce sunt laugh.gif
ionusunt
inca niste poze de o minima calitate tongue.gif
316i
Hai nene vrei sa vin eu sa-ti pun clemele la bandouri? biggrin.gif Hai mai cu viata, eu am terminat-o si nu-mi mai gasesc numerele. Luni ma duc sa-mi scot altele. biggrin.gif
haifisch
way to go man biggrin.gif
alexb32
Andrei fai niste poze calumea , ca nu inteleg nimic din alea smile.gif
p.s kitu' nu o sa poti sa il ti tot timpu cu mana si cu picioru tongue.gif
ionusunt
QUOTE (alexb32 @ Dec 17 2008, 10:40 AM) *
Andrei fai niste poze calumea , ca nu inteleg nimic din alea smile.gif
p.s kitu' nu o sa poti sa il ti tot timpu cu mana si cu picioru tongue.gif

stiu .tu ai idee daca sablonul pt dat gauri pt prag de coupe e la fel cu cel de sedan ?
problema e ca pe realoem nu exista cod pt nici unul din sabloae.cel de la fata si spate merg si la coupe insa nu sunt sigur ca merge si cel de la prag ca lungime si /sau ditanta intre gauri.
alexb32
pe fans info arata ca merge la 2,4 usi si la turing.
ionusunt
QUOTE (alexb32 @ Dec 17 2008, 05:03 PM) *
pe fans info arata ca merge la 2,4 usi si la turing.

da asta am vazut si eu .... deasemenea ei dau kitu de 4 usi si pt 2 ... f ciudat. o sa fac o proba cu sablon de 4 usi .vineri cred . te anunt si pe tine daca vrei .
ionusunt
1 ora pana la BBS RM 6.5X15 .asta da mos craciun !
franko
ce dragut e Mos Craciun ... trage-l de barba , poate face si el niste 7.5X15 biggrin.gif
ionusunt
o sa il trag bine de tot ca poate se fac 9 pe spate pana in primavara si 7 pe fata
franko
QUOTE (ionusunt @ Dec 24 2008, 07:27 PM) *
o sa il trag bine de tot ca poate se fac 9 pe spate pana in primavara si 7 pe fata

daca tot il tragi tare tare ... poate scoti 9j si fata si spate biggrin.gif ... merita sa sti :>
ionusunt
QUOTE (franko @ Dec 24 2008, 07:28 PM) *
daca tot il tragi tare tare ... poate scoti 9j si fata si spate biggrin.gif ... merita sa sti :>

merita da merg pana la capat cu ce am in cap.mic fata mare spate. biggrin.gif
leam luat.suunt super tari ! biggrin.gif
batz
hai cu bbs-urile! nu ma trage de barba mmai degraba da o "bere" BMW e30 Cabrio.gif drinks.gif
io'sŪ
vrem pozeeeee

dar puse calumea, sa ne putem uita fara sa ne rupem gaturile ...
ionusunt
sunt inca la munca nici nu am apucat sa trec pe acasa.batz tu meriti o sticla de uischi marca george pentru jantele astea smile.gif au costat 600 ron si sunt intr-o stare f buna,au si capacele,2 din ele incomplete sad.gif dar asta e .sunt mai mult decat multumit

I LOVE BATZ laugh.gif (pt jante,nu sunt gay laugh.gif )

LE leam luat dintr-o vulcanizare batz mia zis de ele . am intrebat de nr propioetarului vulcanizarii ca era inchisa,asta ieri ,l-am sunat p om si azi m=am vazut cu el.una din cele mai misto lucruri care mi s-au intamplat in ultima vreme biggrin.gif
ionusunt
BBS.................. rolleyes.gif
franko
superbe biggrin.gif
Ciupanezu
Mişto rău jantele!
Silviu
O sa arate bestial CABrioleta !
CRM112
sa le stapanesti sanatos biggrin.gif
felicitari pentru manevra reusita!
316i
In sfarsit! Bravo! Acuma astept sa le vad si invartindu-se. Poate facem group buy la buze. biggrin.gif
MARI_NSL
cam asa ceva trebuie sa iasa http://forum.4tuning.ro/showpost.php?p=197...mp;postcount=67
ionusunt
pai da .7 cu 9 aurii in mijloc embleme negre cu scris auriu hexagoane polished . sa termin dracului cu asigurarile +actele pt reparat ix ul . si demaram cu cabrio ul .
franko
asteptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!!
Mouse
numai inchide ma telefonul in nas ca nu e frumos...poate raspunzi si tu la tel sa te achiti de datorii..........
ledocteur
cabrioleta a adoptat un pui de mercedes lgh (24).gif
franko
domnul ionusunt ... pe mine ma instigai sa imi iau mercedes si tu mi-ai luat-o inainte ? laugh.gif
alex230ro
tradareeeeeee bann.gif

si-a luat smart ma??
316i
Da si nu se mai da jos din el. laugh.gif
ionusunt
da. de mers prin oras.e trotineta perfecta. si nu am crezut ca o sa zic asta vreodata,e caterinca de condus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.