QUOTE (io's @ Sep 7 2009, 10:57 AM)

am vz masina aseara, am trecut pe la jorj, de ce esti asa extaziat de jantele alea (BBS) ca nici mie, nici lui jorj si nici lui piticu nu ni-i s-au parut cine stie ce ! ! ! poate daca erau mai late saaibe ceva buza.. macar 4-5cm acolo, asa parac zici ca-s de golf 1

, si nu pe 15"... macar un 16" acolo
parerea noastra a fost ca jantele cu care ai luat masina ii veneau muult mai bine, dar sunt gusturile tale si nu putem face ceva in ele

macar un 205 sa pui, ca asa chiar zici ca sunt de bicla
o sa ii pun arcuri mai joase. si buze cand voi avea bani(400 euro setul.) . sunt extaziat de ele ca arata de 10 ori mai bine ca atunci cand le am cumparat si pt ca eu le am facut sa arate asa.eu le am vopsit si polishat. daca dadeai si tu o carpa pe buza aia care e plina de praf ,poate ziceai altceva. cat despre cauciucuri, m-am saturat de 205 cu 55 sau dimensiuni dinastea,am vrut balon mai mic.sunt sigur ca cu arcuri sport va fi altceva.
plus sunt jantele pe care le am in cap de ani de zile pt urs. uita te la ale lui vladut cu arcuri sport (tot de 15 sunt) si o sa ti faci o idee .
jantele cu care am luat masina aveau aceiasi latime si et ca si astea (7j et 13) . mie nu mi placea design ul la ele,plus nu mi place orice janta care are buza si atat.
uite de ce sunt extaziat .voi fi si mai extaziat cand o sa pun arcuri. flansele de la amortizoare le am luat deja noi ca atunci cand vin alea (susp sport) sa le pun si pe alea

LE : auzi ema ? trebuia sa ii pun borbet A , nu ?

LE2: pe spate sunt 195 50
asa am gasit setul 185 55 si 195 50
ele sunt la fel toate 4 ca model.