Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
alex230ro
daca da cu fum e cam tragic
M50 e super motor dar daca nu ai chef de race si alte nebunii si vrei sa ai ursul cat mai original nu se merita
PS:era un caz pe 4tuning in care omul a pus pe 320is motor 2,5 M50 cica ar fi costat prea mult sa repare motorul de pe is sad.gif
ionusunt
80% inclin spre a repara m20 ul ei . am asa o stare de cacat. imi vine sa plang sad.gif ...

QUOTE (alex230ro @ Aug 31 2009, 03:15 PM) *
daca da cu fum e cam tragic
M50 e super motor dar daca nu ai chef de race si alte nebunii si vrei sa ai ursul cat mai original nu se merita
PS:era un caz pe 4tuning in care omul a pus pe 320is motor 2,5 M50 cica ar fi costat prea mult sa repare motorul de pe is sad.gif

da cu fum oriunde oricand oricum....de unde nu dadea deloc. offf...
alex230ro
Acum am citit si ce ai zis de bujie,ai verificat nivelul apei din vasul de expansiune?smile.gif
PS:pregateste-te ca o sa te cam usuce daca vrei sa faci reparatie ca la carte
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ Aug 31 2009, 03:30 PM) *
Acum am citit si ce ai zis de bujie,ai verificat nivelul apei din vasul de expansiune?smile.gif
PS:pregateste-te ca o sa te cam usuce daca vrei sa faci reparatie ca la carte

apa e la nivel.mam gandit si eu la o garnitura de chiuloasa....
alex230ro
Mda trebuie desfacut si vazut,eu am avut 2-3 nopti albe de la o garnitura de chiulasa Ajusa ( a facut figuri noua fiind)
Ionut
masina a stat destul de mult...si a mea a facea la fel cand statea cate o luna si juma', chiarr 2....mergeam 100km cu ea si isi revenea...s-ar putea sa ai semeringurile de la supape duse...depinde cand da cu fum...in forja sau pe revenire??? ca bataie s-ar putea sa iti bata linia...ce ulei ai in ea...etc.. smile.gif
ionusunt
e segment dus la cil 1
d-aia si merge in 5 . acum desfac capacul.sa vedem ce e si acolo .supapele oricum le schimb. o sa fac motorul.ma duce acceptabil ca bani.
Silviu
300 RON segmentii de la Goetze.

Alte preturi mai ai ? tongue.gif
ionusunt
mai avem 1 culbutor de la supapa de admisie rupt .cilindrul nr 5. eu am gasit geotze la 4 mil.segmenti. maine schimb culbutorul,si vedem ce si cum cu fumul.daca mai da,iau segmenti.
bartro
Ai facut un test de compresie la care a iesit sa cilindru 1 ar avea probleme?
Culbutorul rupt s-ar putea sa fie de la cox-urile voastre smile.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ Aug 31 2009, 10:18 PM) *
Ai facut un test de compresie la care a iesit sa cilindru 1 ar avea probleme?
Culbutorul rupt s-ar putea sa fie de la cox-urile voastre smile.gif

laugh.gif

testul de compresie o sa il fac dupa ce va merge in 6.daca nu iese bine segmentam. cilindrul 1 cred ca i s-a parut lui matei ca nu merge,deoarece el merge....
tomado e28 owner
Testul de compresie e cel mai elocvent. Cand schimbi motorul apar tot felul de probleme si mai costa omologarea o gramada de bani... Daca ai fost multumit de ea cum mergea inainte, il repari pe al ei si stii o treaba.
05aBi
Pai nu cred ca o sa se complice cu omologarea, pentru ca intr-adevar, costa ceva pentru ca intra la artizanale ...
Omologarea aceluiasi tip de motor costa 10 lei ( 9.89 mai precis biggrin.gif )
ionusunt
nu schimb.am mai zis,repar acest motor.sa vedem ce zice c u alt culbutor,facem o compresie cand va merge in 6 ,si de acolo tragem restul concluziilor.
tomado e28 owner
QUOTE (05aBi @ Aug 31 2009, 11:33 PM) *
Pai nu cred ca o sa se complice cu omologarea, pentru ca intr-adevar, costa ceva pentru ca intra la artizanale ...
Omologarea aceluiasi tip de motor costa 10 lei ( 9.89 mai precis biggrin.gif )

563Ron smile.gif Atat mi-au luat mie in iunie la RAR, desi pusesem exact acelasi tip de motor. Nici nu am avut atatia bani la mine. L-au incadrat la artizanale. Motivatia: "Da, e acelasi tip de motor, dar a fost montat pe alta caroserie (e34) wink.gif " Daca stiam, macar puneam un TDS tongue.gif Pentru acelasi tip stiam ca e in jur de 100 ron taxa.

ON topic: iti doresc sa ai parte de o surpriza placuta la testul de compresie. Cand am verificat eu compresia la vechiul motor, un singur cilindru avea compresie satisfacatoare laugh.gif Am avut si cilindru fara compresie smile.gif Si acum mai am diagrama. Bafta!
ionusunt
QUOTE (tomado e28 owner @ Sep 1 2009, 12:45 AM) *
563Ron smile.gif Atat mi-au luat mie in iunie la RAR, desi pusesem exact acelasi tip de motor. Nici nu am avut atatia bani la mine. L-au incadrat la artizanale. Motivatia: "Da, e acelasi tip de motor, dar a fost montat pe alta caroserie (e34) wink.gif " Daca stiam, macar puneam un TDS tongue.gif Pentru acelasi tip stiam ca e in jur de 100 ron taxa.

ON topic: iti doresc sa ai parte de o surpriza placuta la testul de compresie. Cand am verificat eu compresia la vechiul motor, un singur cilindru avea compresie satisfacatoare laugh.gif Am avut si cilindru fara compresie smile.gif Si acum mai am diagrama. Bafta!

sper sa am parte de asa ceva .spun asta si sunt increzator,deoarece,pana sa pateasca BRUSC ce a patit,ruperea culbutorului , masina mergea perfect.motorul nu batea nu nimic nu fum .. iar fumul pe care il scotea,mirosea a benzina nu a ulei (vezi culbutor de la admisie rupt-vezi nu baga aer in cil 5 - vezi nu avea ardere pe acel cil ). sper sa fie asa cum sper biggrin.gif ca tare eram mandru ca are motorul ei si ca mai si este in mintile lui biggrin.gif
David
Repara, daca poti, ce ai acolo sub capota! E motorul ei si macar stii cum se prezinta acum; stii pe ce sa te bazezi. Sper sa treci repede peste problema asta... E destul de neplacut, dar repet, de acum incolo stii pe ce te bazezi!
ionusunt
pot,asta si fac. e 100 ron un culbutor,febi . ma duc sa iau 2 bucati,5 si 6 ,admisie. va zic cand ii pun ce se mai petrece cu motorisca
Silviu
De unde te aprovizionezi tu cu piese e ceva mai scump decat in Buzau.

Aici e 75 RON cel mai scump .
ionusunt
QUOTE (Silviu @ Sep 1 2009, 04:58 PM) *
De unde te aprovizionezi tu cu piese e ceva mai scump decat in Buzau.

Aici e 75 RON cel mai scump .

depinde unde e si depozitul in tara ma gandesc. tongue.gif poate o fi p-acolo.
bune preturi la buzau.ma jur. daca sunt si gagici in regula,jur ca vin sa stau pe acolo tongue.gif piese ieftine ,gagici in regula,ursuleti ,mancare buna. ce mai vrei tongue.gif
si asa eu nu mai inghit bucurestiul....deci...
Silviu
Fisele pentru M20 sunt 800 RON de la Bosch, respectiv 700 de la Beru.
Bujiile NGK (nu stiu ce model) sunt 12 RON bucata.

Un brat este 400 RON de la Lemforder si 350 RON de la Delphi. O bucsa de la brat este 50 RON (Lemforder).
Bieletele de directie si capetele de bara au acelasi pret, adica 100 RON fiecare (Lemforder).
ionusunt
QUOTE (Silviu @ Sep 1 2009, 06:22 PM) *
Fisele pentru M20 sunt 800 RON de la Bosch, respectiv 700 de la Beru.
Bujiile NGK (nu stiu ce model) sunt 12 RON bucata.

Un brat este 400 RON de la Lemforder si 350 RON de la Delphi. O bucsa de la brat este 50 RON (Lemforder).
Bieletele de directie si capetele de bara au acelasi pret, adica 100 RON fiecare (Lemforder).

si eu am dat 100 ron pe bucsile de la brate.lemforder.120 ron pe capetele de bara. bieletele 100.
depinde cine unde are depozitul.dar vezi ca o sa te vizitez la buzau cand e gata ursul,pentru restul de mentiuni si sa te mai vad si asa mai departe...pt drum etc:P sper sa fii pacolo biggrin.gif
little six bmw
care mai e treaba cu motoru' ?
ionusunt
pana azi nu a avut cine sa ma tracteze la taicamiu in curte sa ne apucam de treaba sad.gif diseara o duc. sper maine culbutorii sa fie in chiuloasa ,sa dam o cheie sa vedem ce si cum cu fumul.daca nu e fum,e distractie biggrin.gif tongue.gif
haifisch
daca nu e fum ... esti prezent sambata la circ cu EA nu cu brelocu'
ionusunt
http://onelovefestival.wordpress.com/ din cauza asta s-ar putea sa nu fiu prezent de nici un fel.
05aBi
Dar ar putea sa cante haifisch la intalnire, ca sa compensezi intr-un fel pierderea. laugh.gif
io'sŪ
CITAT(ionusunt @ Sep 3 2009, 08:15 PM) *
http://onelovefestival.wordpress.com/ din cauza asta s-ar putea sa nu fiu prezent de nici un fel.

pai ce faci mă... ai unde sa dormi la comana? tongue.gif laugh.gif
316i
Gata, cabrioleta a ajuns la destinatie.
ionusunt
QUOTE (io's @ Sep 4 2009, 01:51 AM) *
pai ce faci mă... ai unde sa dormi la comana? tongue.gif laugh.gif

ma gandeam la un sant laugh.gif cred ca e destul de confortabil laugh.gif
io'sŪ
daca vrei, vb eu cu cineva care are o casa acolo... sa te gazduiasca o noapte-doua whistle3.gif biggrin.gif

laugh.gif
florin83
hehe.. si eu ma gandeam sa dau o tura cu bicicleta pana la Comana duminica.
http://www.comanaparc.ro/ biggrin.gif
David
Gata cabrioleta, cum se prezinta ?
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Sep 4 2009, 10:50 AM) *
hehe.. si eu ma gandeam sa dau o tura cu bicicleta pana la Comana duminica.
http://www.comanaparc.ro/ biggrin.gif

daca vii ,te pot gazdui la mine in sant laugh.gif
PS am casa acolo. daca vrei ,suna ma,iti lasi masina linistit,mancam o bere,bem un gratar..tongue.gif
coman cosmin
gata cu tachetii?da cu fum sau nu?hai ca sunt curios biggrin.gif
ionusunt
sper sa aibe timp gica azi. o sa ma duc acum pe la el. aseara abia am tractat o la el. iti dai seama ca si mie imi tataie curu.
io'sŪ
las' ca ti-o rezolva maine ca se duce la o nunta laugh.gif
ionusunt
luni ne apucam. e de inteles oricum la ce santier e la el sad.gif
nu i problema mare ca oricum am cu ce sa merg. smile.gif smart powah laugh.gif
Roby_325
trece vara si nu te dai cu cabrio tongue.gif
David
E mai frumos toamna... Sa vezi cum se ridica frunzele ingalbenite, cazute pe sosea, in urma ta... Nici soarele nu mai arde asa de tare... happy (24).gif
ionusunt
QUOTE (Roby_325 @ Sep 4 2009, 07:48 PM) *
trece vara si nu te dai cu cabrio tongue.gif

m-am mai dat ,deci nu stau in asa ceva. plus ii dau dreptate maixma lui david la ceea ce a zis.mult mai marfa primavara si toamna. o sa vezi wink.gif
316i
E deprimant toamna.
ionusunt
QUOTE (316i @ Sep 6 2009, 10:00 PM) *
E deprimant toamna.

dpdv artistic, nu e. chiar imi plac culorile.mai nasol cu ploaia.dar are si aia rolul ei.ca doar fara apa murim,nu ? tongue.gif
io'sŪ
am vz masina aseara, am trecut pe la jorj, de ce esti asa extaziat de jantele alea (BBS) ca nici mie, nici lui jorj si nici lui piticu nu ni-i s-au parut cine stie ce ! ! ! poate daca erau mai late saaibe ceva buza.. macar 4-5cm acolo, asa parac zici ca-s de golf 1 sad.gif, si nu pe 15"... macar un 16" acolo
parerea noastra a fost ca jantele cu care ai luat masina ii veneau muult mai bine, dar sunt gusturile tale si nu putem face ceva in ele tongue.gif laugh.gif

macar un 205 sa pui, ca asa chiar zici ca sunt de bicla
tomado e28 owner
Rai sunteti... laugh.gif
ionusunt
QUOTE (io's @ Sep 7 2009, 10:57 AM) *
am vz masina aseara, am trecut pe la jorj, de ce esti asa extaziat de jantele alea (BBS) ca nici mie, nici lui jorj si nici lui piticu nu ni-i s-au parut cine stie ce ! ! ! poate daca erau mai late saaibe ceva buza.. macar 4-5cm acolo, asa parac zici ca-s de golf 1 sad.gif, si nu pe 15"... macar un 16" acolo
parerea noastra a fost ca jantele cu care ai luat masina ii veneau muult mai bine, dar sunt gusturile tale si nu putem face ceva in ele tongue.gif laugh.gif

o sa ii pun arcuri mai joase. si buze cand voi avea bani(400 euro setul.) . sunt extaziat de ele ca arata de 10 ori mai bine ca atunci cand le am cumparat si pt ca eu le am facut sa arate asa.eu le am vopsit si polishat. daca dadeai si tu o carpa pe buza aia care e plina de praf ,poate ziceai altceva. cat despre cauciucuri, m-am saturat de 205 cu 55 sau dimensiuni dinastea,am vrut balon mai mic.sunt sigur ca cu arcuri sport va fi altceva.
plus sunt jantele pe care le am in cap de ani de zile pt urs. uita te la ale lui vladut cu arcuri sport (tot de 15 sunt) si o sa ti faci o idee .
jantele cu care am luat masina aveau aceiasi latime si et ca si astea (7j et 13) . mie nu mi placea design ul la ele,plus nu mi place orice janta care are buza si atat.
uite de ce sunt extaziat .voi fi si mai extaziat cand o sa pun arcuri. flansele de la amortizoare le am luat deja noi ca atunci cand vin alea (susp sport) sa le pun si pe alea biggrin.gif

LE : auzi ema ? trebuia sa ii pun borbet A , nu ? laugh.gif laugh.gif

LE2: pe spate sunt 195 50
asa am gasit setul 185 55 si 195 50
ele sunt la fel toate 4 ca model.
ionusunt
fresh news. cainele lui taicamiu a ros mufele de la semnal laugh.gif

asa ca CUMPAR MUFE DE SEMNAL FATA URS FACELIFT tongue.gif
coman cosmin
QUOTE (io's @ Sep 7 2009, 10:57 AM) *
am vz masina aseara, am trecut pe la jorj, de ce esti asa extaziat de jantele alea (BBS) ca nici mie, nici lui jorj si nici lui piticu nu ni-i s-au parut cine stie ce ! ! ! poate daca erau mai late saaibe ceva buza.. macar 4-5cm acolo, asa parac zici ca-s de golf 1 sad.gif , si nu pe 15"... macar un 16" acolo

laugh.gif ati facut adunare ca sa criticati masina baiatului????? ce rai sunteti.cred ca gica e cam invidios.
cum a reusi cainele sa roada mufele alea nu inteleg.atarnau cumva?
io'sŪ
da, erau lesinate pe acolo... aseara erau la locul lor tongue.gif probabil azi noapte si-a facut de cap laugh.gif

andrei, nici de borbet A nu sunt asa entuziasmat.... de asta nu am avut niciodata wink.gif
Peter Pan
mie imi plac, asa de bicicleta cum sunt, cat mai clasic posibil.Mie nu-mi placeau nici jantele vechi si nici volanul.Acum e alta treaba tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.