Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
MARI_NSL
poze poze ceva nou pe masina....
ionusunt
rabdaaaree ...nu pun nimic pana nu iese ce am eu in cap ..o luna jumate asa...in curand o bag la vopsit ....tot astept ... rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (MARI_NSL @ May 10 2008, 09:50 PM) *
poze poze ceva nou pe masina....

biggrin.gif cool.gif smile.gif rolleyes.gif
maine pun stopurile
florin83
misto!

dar unde ti-e buza aia din fata? blink.gif

ii mai trebuie mtech 2 si niste jante mai misto si aia e tongue.gif
haristeas51
frumos domne !! nu te-am uitat cu emblema ai de grila tongue.gif
ionusunt
nu mi-a trimis si grila sad.gif
@florin83- asta e si planul tongue.gif copacel copacel biggrin.gif
LE -@har -am auzit eu prost sau ai "inscris " si cabrioul ? laugh.gif
INTERCEPTOR
ce urata e fara bara spate
batz
ma scuza ionusunt de offtopic dar :
@interceptor : ai gasit semnalele alea albe de e46? to_become_senile.gif drinks.gif
haristeas51
Ai auzit bine tongue.gif l-am imatriculat partial ( asa de weekend ) . chiar nu am rezistat tentatiei de a mai iesi cu el. in aproximativ o saptamana jumate ii voi lua nr. rosi.
P.S. Am mai cunoscut un tanar posesor de e30 cabrio. BMW e30 Cabrio.gif deja l-am invitat in to the Zone. asteapta email de confirmare. poate o sa ne si prezinte bijuteria
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jun 11 2008, 05:35 PM) *
ce urata e fara bara spate

mellow.gif
MARI_NSL
masina este tziplet dar ii trebuie si ei o supensie ... daca scoti pragurile alea trece trenu pe sub ea laugh.gif fara suparare

bafta
ledocteur
......
INTERCEPTOR
gasite .daca la el trece trenu pe sub ea pe sub a mea trece un vapor..........urata rau fara bara spate ....ca sa te mai enervez
ionusunt
QUOTE (MARI_NSL @ Jun 11 2008, 08:57 PM) *
masina este tziplet dar ii trebuie si ei o supensie ... daca scoti pragurile alea trece trenu pe sub ea laugh.gif fara suparare

bafta

eu cred ca nu . te invit sa o vezi cu pragurile scoase . are arcuri m tech ,nu prea joase ,iar pe sub pragurile alea sunt pragurile de tabla de cabrio ,dublu ca grosime fata de cele de urs normal . si da e urata rau fara bara . not for long ....
LE -sa nu uitam cauciucul de 65 de jeep care e acum pe masina ....

stopurile le-am amanat un pic ,trebuie sa cumpar garnituri noi pt cele mov ,la astea care sunt acum pe masina s-au cam dus dracu ,avem pesti tongue.gif urmeaza in curand bbs rm si o bara spate .. si poate si una fata .. tongue.gif

uite o poza dinainte sa fie vopsita.avea aceiasi suspensie ,nu erau pragurile alea....
Mouse
nu prea raspunzi la telefon...
ionusunt
QUOTE (Mouse @ Jun 12 2008, 02:00 AM) *
nu prea raspunzi la telefon...

mellow.gif cand m-ai sunat si nu ti-am raspuns ? posibil sa fi fost 3 la munca si sa fi dormit ziua .......
evildeath
aseara m-am vazut cu domnu ionusunt...m-a orbit cu noile lui faruri smile.gif sa le stapanesti sanatos
inconfundabil zgomotu ala de scart de la masina ta:))
ionusunt
slick urile sunt de vina laugh.gif
io'sŪ
te-am vazut in seara asta pe la 7-8 (parca)...
smile.gif

mamaaaa ce cox ii ardeai, scartz.. scartzzzzz...
pe la muncii pe mihai bravu, te duceai spre vatra biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Jun 21 2008, 01:01 AM) *
te-am vazut in seara asta pe la 7-8 (parca)...
smile.gif

mamaaaa ce cox ii ardeai, scartz.. scartzzzzz...
pe la muncii pe mihai bravu, te duceai spre vatra biggrin.gif

pai dupa ce merg ziua incet in nenorocirea care este tongue.gif .....da-ti seama ce pofta am cand vad ca e liber.... laugh.gif plus a aveam ceva carburant tongue.gif

cat despre cabrioleta....trebuie sa refac dosaru la service deoarece s-au pierdut niste acte importante din el (cum ar fi polita rca ..... )
am alergat ieri la militie sa iau copie dupa p.v. de la data accidentului minor, dupa care a trebuit sa ajung la unita sa il caut pe dl taxi driver ,insa nu am avut timp ....dureaza din ce in ce mai mult si ce ma enerveaza e ca nu prinde si ea vara cu fundul acoperit dry.gif

316i
QUOTE (ionusunt @ Jun 21 2008, 02:56 AM) *
....dureaza din ce in ce mai mult si ce ma enerveaza e ca nu prinde si ea vara cu fundul acoperit dry.gif

Ce tarfa. laugh.gif
ionusunt
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
da dar stie sa fuga de cine nu trebuie biggrin.gif
ionusunt
am pus si stopurile .arata foarte bine in combinatie cu culoarea masinii .acum astept sa vad cum o scot la capat cu service ul la care a durat un miliard de ani totul ,de la constatare comandat piese pana la gasit dosarul de service cu copia rcaului vinovatului si restul de acte (momentan mi-au spus ca e pierdut si ca mai bine sa ma duc la politie pt autorizatie si la unita sa scotocesc dupa rcaul aluia.......)
evildeath
tocmai m-am vazut cu domnul ionusunt la o tigara...stopurile sunt foarte tari...sa le stapanesti sanatos...tongue.gif
io'sŪ
niste pozeeee.....
ionusunt
adaugam AZEV A 7.5 +9 x16 . si una bucata radiator made in cehia spart sad.gif(((((((((((((((
haristeas51
radiatoru de la aeroterma, nu ?
felicitari pentru achizitie smile.gif
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Aug 1 2008, 05:50 PM) *
radiatoru de la aeroterma, nu ?
felicitari pentru achizitie smile.gif

NU. sad.gif((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( CEL DE APA...A BUBUIT UNA DIN TEVILE DE PLASTIC.IN TIMP CE AM STAT IN TRAFIC....MI-A CEDAT VASCU BANUIESC DUPA CARE ASTA A URMAT .....A FIERT AM TRAS PE DREAPTA ,DUPA CARE A BUBUIT RADIATORU .
batz
mare aventura ce a mai fost azi smile.gif oricum la sfarsitu zilei makr dau belea azevurile alea p masina laugh.gif
ionusunt
da! si cu ocazia asta ii multumesc lui batz. ai fost un cap tractor minunat tongue.gif fnd (7).gif
haristeas51
si le vedem si noi maine ? intalnire ?
ledocteur
daca vine cineva sa il tracteze, cred ca ajunge si la intalnire laugh.gif
haristeas51
daca ai nevoie de ajutor, da un telefon smile.gif
Roby_325
niste poze? unsure.gif
ionusunt
numai cand e gata! acum degeaba pun ...
Peter Pan
De ieri cabrioleta este vedeta de televiziune:

check this http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3640/1/
xox
QUOTE (Peter Pan @ Sep 26 2008, 12:39 PM) *

[offtopic]Si cand ma gandesc ca altii nu scoteau suspensia sport pe piatra cubica tongue.gif [/offtopic]

On: foarte fain si intreg cab-ul. Ceva poze de la filmare?
316i
Frumos! smile.gif
ionusunt
QUOTE (xox @ Sep 26 2008, 06:53 PM) *
[offtopic]Si cand ma gandesc ca altii nu scoteau suspensia sport pe piatra cubica tongue.gif [/offtopic]

On: foarte fain si intreg cab-ul. Ceva poze de la filmare?

pare intreg ca nu avea bara pe spate tongue.gif sa traiasca montajul tongue.gif
poze o sa fac rost de la baiatul care a filmat....mai precis cadre statice din brut tongue.gif
una peste alta despre cabrioul meu .....o sa urmeze o perioada de renastere totala aceasta toamna . pacat ca prinde anotimpu asta nasol cand va fi gata.
eu sunt pieton momentan deoarece politia a binevoit sa ma batjocoreasca......si cred ca juma de zi stau in metrou....
Mouse
serif...ai fugit din tzara???
io'sŪ
andrei.. pune mana si schimba caloriferul ala acum cat sta masina (stii tu de ce biggrin.gif ) ca vine iarna si o sa mergi cu fularul la gura si cu racleta in mana sa dai jos gheaţa de pe parbriz (din interior laugh.gif )
ionusunt
long time no posts tongue.gif

adaugam in curand urmatoarele : m technik 2 ,arcuri sport , azev 7.5 si 9 R16 (trebuiesc montate ) , +muuulte alte piese mecanice noi
pun poze diseara cu kitul si jantele

LE : o intrebare am si eu .rotile de 9j au ET 15 . imi vor atinge ?
ionusunt
azi am dus o la tinichigerie si vopsitorie
am patimit de nam avut aer (adica gica sad.gif((( ) cu munca multa zadarnica la aeroterma ....... urmeaza sa schimb tot ce tine de mecanica (bucsi bielete rulmenti etc furtune servo ) asta pana o pregatesc aia de vopsit si pana indreapta fusta spate . sper macar iarna asta sa vada lumina zilei
PS : acum sta pe bbs oem 195 55 14 fata si 225 55 15 spatele biggrin.gif ii sta foarte bine cu ele ,zici ca e dragster biggrin.gif (multumesc demolatorului turbo laugh.gif )
jakal
eu i-am pus pe azev pe spate 215/40 si nu imi ating...........
ionusunt
QUOTE (jakal @ Nov 1 2008, 05:51 PM) *
eu i-am pus pe azev pe spate 215/40 si nu imi ating...........

9j uri ?ca la mine ies in afara... cu 205..da nu ating
franko
am si eu Borbet A 16" 9J fata si spate cu 215/40/16 , cu distantiere de 6mm pe fata ca altfel atinge janta in amortizor si tot nu ating ...
ionusunt
ce et au borbet ?ca azev urile de 9j au et15 .
franko
et 13 sau 15 ...
ionusunt
et 15 au. ciudat eu inainte am avut 7 x15 et 13 toate 4 si chestia e ca ieseau mult ...ca deh..et 13
ciudat ca iti ating pe fata ..bine e de 9 ...da cu et 10 cat ai acum mai poti braca rotile ? blink.gif
franko
nu am absolut nici o problema , pot sa brachez , pot sa trec peste denivelari ca nu imi ating deloc etc . Imi atingea janta fara distantier pe fata nu cauciucul .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.