Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
haristeas51
e misto ca poti sa il bagi in portbagaj la urs smile.gif)
franko
pai ala e mercedes ? nici macar tentativa nu l-as numi .
ionusunt i-a zis bine ... trotineta laugh.gif
ionusunt
maine vine acasa mama iubitoare de pui din alta specie tongue.gif vine sa il creasca pe asta mic sa il invete si pe el ce stie ea (cu ajutorul meu bineinteles biggrin.gif)
butcky
QUOTE (franko @ Feb 1 2009, 04:38 PM) *
pai ala e mercedes ? nici macar tentativa nu l-as numi .
ionusunt i-a zis bine ... trotineta laugh.gif

50% e Mercedes si 50% Swatch lgh (24).gif Sau ati uitat cine a facut Smartul...

Ma, belea trotineta! Vreau sa-mi iau si eu una dar pe la vara ca acum am bagat banii in casa! wink.gif
Abia astept sa ma dai o tura ca nu m-a plimbat nimeni cu Smart si nici nu am condus sad.gif
uwe
CITAT(butcky @ Feb 2 2009, 08:55 PM) *
50% e Mercedes si 50% Swatch lgh (24).gif Sau ati uitat cine a facut Smartul...

Ma, belea trotineta! Vreau sa-mi iau si eu una dar pe la vara ca acum am bagat banii in casa! wink.gif
Abia astept sa ma dai o tura ca nu m-a plimbat nimeni cu Smart si nici nu am condus sad.gif

am condus eu ..e super spatios
ionusunt
azi am luato ...doamne cum e si uitasem..motorul e atat de silentios pt un m20 ....se cruceau si aia de la service.........intr-a1a de la 3 mii in sus curu e in stanga si in dreapta, doar din calcatul brusc al gazului rolleyes.gif ........ urla toarce zice "da-te baaaaaaaaaaaa! " ....ce sa mai ....un neanderthal care mananca carne cruda . biggrin.gif biggrin.gif
alex230ro
cazane..
la mine clipeste pe vremea asta de rahat inclusiv in a 3-a DSC daca o calc la 3000 tongue.gif
de dublu vanos celb (15).gif
ai gasit garaj?cand ne-o arati si noua?
ledocteur
ba andrei ai internat-o la psihiatrie ca face prea urat a? laugh.gif
316i
QUOTE (alex230ro @ Feb 4 2009, 10:07 PM) *
la mine clipeste pe vremea asta de rahat inclusiv in a 3-a DSC daca o calc la 3000 tongue.gif

Ma a dreacu cate sute de mii de cai ai si tu? smile.gif
alex230ro
ce ai ma huh.gif ,am zis pe vremea asta,nu cred ca vrei sa vezi cum e pe jos dimineata in Pipera laugh.gif
+ de asta saracia asta are o cutie destul de scurta 130 in a 5-a la 3500 ture smile.gif 120 la 3000 .
316i
A da, aia cu "pe vremea asta" n-am citit-o. My bad. smile.gif
Peter Pan
QUOTE (alex230ro @ Feb 4 2009, 10:07 PM) *
cazane..
de dublu vanos celb (15).gif
ai gasit garaj?cand ne-o arati si noua?

danseaza lambada....
Mouse
QUOTE (Peter Pan @ Feb 6 2009, 10:56 AM) *
danseaza lambada....

pe ritmuri de salsa...
franko
QUOTE (Mouse @ Feb 6 2009, 05:49 PM) *
pe ritmuri de salsa...

in tinuta populara
batz
i like dancing in cazu asta mamba.gif celb (15).gif
Peter Pan
domnule ionusunt nu ne arati si noua mainutza dupa recontitionare?biggrin.gif
ionusunt
nu laugh.gif
evildeath
ESP cand iti pui mah pe ea? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
io'sŪ
CITAT(evildeath @ Feb 21 2009, 07:39 PM) *
ESP cand iti pui mah pe ea? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

cand si-o luat VW/OOOO laugh.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Feb 27 2009, 02:52 AM) *
cand si-o luat VW/OOOO laugh.gif

nu miam luat nici un vw ..mananca maron dl pesamoska laugh.gif

rabdare ! doar nu vreti sa o veddeti cu roti de 6.5 si et 33 ,jegoasa inauntru ,cu semnale portocalii,etc./
316i
Mama da-l dreacu de zmart, vrem sa vedem cabrioleta din nou pe strazi! Si poate candva, pana imbatranesc, o sa iasa si a mea din nou sa te mai dau o tura in noua formula sa vad daca are acelasi efect ca data trecuta. biggrin.gif
ionusunt
bai nene ! laugh.gif masina e vopsita tinichigiuita dreapta lucioasa cu o groaza de pese noi(mecanice). am montat ce a fost necesar pe ea sa o aduc acasa (interior lumini semnale etc) .acum am cu ce merge si astept sa fie ceva mai cald sa pun kitu pe ea sa mochetez la loc portbagajul si muuulte alte maruntaie de genul asta pe care nu le pot face afara in cancer tongue.gif.
fac poze dar fac degeaba. o sa fac ca vad ca lumea e curioasa biggrin.gif
haristeas51
cand da caldura facem o intalnire intr-o duminica la tine la masina si ''sarim'' toti pe ea sa o asamblam smile.gif
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Feb 28 2009, 11:04 AM) *
cand da caldura facem o intalnire intr-o duminica la tine la masina si ''sarim'' toti pe ea sa o asamblam smile.gif

hai ca nu zici rau . biggrin.gif
batz
intra! cabrioleta extreme makeover session =)) =))
Peter Pan
da clar, lego style
ionusunt
.........BBS
ionusunt
nasoale...nu ?
trebuia sa mi iau borbet A
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Vlad_RLG
QUOTE (ionusunt @ Jul 24 2009, 03:13 AM) *
nasoale...nu ?

Ce au Borbet A? mad.gif laugh.gif
alex230ro
QUOTE (ionusunt @ Jul 24 2009, 03:13 AM) *
nasoale...nu ?

Bai da cand mai plimbi si tu cazanu asta ca te vede lumea doar in Smart laugh.gif
Ionut
belea jantele.... cool.gif
316i
QUOTE (Vlad_RLG @ Jul 24 2009, 05:04 AM) *
Ce au Borbet A? mad.gif laugh.gif

Are toata lumea. smile.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Jul 23 2009, 10:50 PM) *
.........BBS

Mişto rău. smile.gif

Ai şi capacele?
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Jul 24 2009, 11:41 AM) *
Mişto rău. smile.gif

Ai şi capacele?

comand de pe ebay capacele shaved din aluminiul.o sa le am si p-alea.altfel reconditionarea este made in romania.pe o pagina anterioara e o poza cu ele in ziua in care le-am achizitionat. si dl alex daca doriti sunteti primul pe lista la dat cu cabrio ul zillili astea. biggrin.gif

PS borbet A si stopuri fk

rimeaza laugh.gif

LE un mic before&after
alex230ro
te astept nu m-ai mai dat de muult cu el tongue.gif
CRM112
vreau si eu plimbare cu ursuuuuu smile.gif
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ Jul 24 2009, 04:39 PM) *
te astept nu m-ai mai dat de muult cu el tongue.gif

de atunci de la intalnire tongue.gif
ionusunt
e acasa iubita biggrin.gif :X
Roby_325
nici o poza nimic mad.gif ?
ionusunt
QUOTE (Roby_325 @ Aug 4 2009, 01:03 AM) *
nici o poza nimic mad.gif ?

nu pana nu e bibilit tot ce trebuie. mai am de asteptat capacele de la jante,maine ii montez bara mtech 2 pe spate, trebuie sa astept emblema de la volanul m tech (m tech 1 cel mic de 37 cm nu 38.5 cum sunt cele mari ) , muulte cleme noi prin interior, rezistor la aeroterma nou .......zilele astea m-am tot dat cu capul de pereti ca nu mai deschidea termostatul (care era luat de nou acum un an .... )azi am luat altul si bineinteles ca a mers....acum chestia e urmatoarea.el e de 80 de grade,la fel si sonda de la electroventilator (am renuntat la vasc) . electrovenitlatorul e pus de curand, si pana nu am schimbat termostatul nu a mers.azi am schimbat ala, bineinteles ca a mers,dar intra la peste jumate si aduce apa inapoi la jumate.sa caut sonda de 70 si ceva ? 316i de ex are termostat de 88 si sonda de 80 ...si la el merge normal.el are mot in 4 cyl de 1.8 ...is ...turbat...ma rog,banuiesc ca apa se incinge la fel ca atunci cand era aspirat. mai am de luat tips uri originale la tobe, o curatenie calumea + un polish la toata masina+un detailing de facut inauntru, de pus bbs urile(6.5 j din pacate, dar tipla si et13 ) , de schimbat uleiul +filtre +lichid de frana (am luat azi ATE ) ,de pus placa de sub volan la loc cand or veni clemele cele noi ,de schimbat scrumiera cu una in stare buna (a mea e rupta) , de umblat la mufele dintre caroserie si usi.

PS : are cineva 2 embleme de bmw originale si in stare buna de vanzare ????
a ,si alta boala la cap,chedere noi(la geamuri) .astea le comand sapt viitoare.
Vlad_RLG
Avem volan M Technik I mic?biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 4 2009, 04:23 AM) *
Avem volan M Technik I mic?biggrin.gif

da ,cu pielea originala pe el,in stare buna,la 50 ron
aviz vanzatorilor wink.gif
Vlad_RLG
QUOTE (ionusunt @ Aug 4 2009, 11:56 AM) *
da ,cu pielea originala pe el,in stare buna,la 50 ron
aviz vanzatorilor wink.gif

pai de ce nu il tii pt cabrio?
ionusunt
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 4 2009, 05:00 PM) *
pai de ce nu il tii pt cabrio?

aviz vanzatorilor nu cumparatorilor.nu l dau nici mort.e deja pe masina biggrin.gif
ionusunt
astazi am montat bara fata bara spate si fusta fata mtech 2 .dau alta forma masinii ma jur....plus ca m-am dat cu ea de nu mi mai venea sa ma dau jos din ea. imi venea sa trec pe la carol sa mai vb cu rlg ul ,sa ma plimb prin oras....dar am fost rezervat,si o voi scoate in societate cu toate acaretele la locul lor biggrin.gif
batz
inca un pic...rabdare:D
Vlad_RLG
trebuia sa vii pe la carol ca aseara i-am schimbat placutele ursului...
ionusunt
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 5 2009, 04:53 PM) *
trebuia sa vii pe la carol ca aseara i-am schimbat placutele ursului...

sa ma ia politia ca am masina in 3 culori ? laugh.gif
Vlad_RLG
pai inseamna ca mie ar trebui sa-mi confiste masina smile.gif) stickere, tobe, roti si alte nebunii:))
apropo... iar m-au alergat in seara asta
batz
ce va mai place...smile.gif))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.