QUOTE (Roby_325 @ Aug 4 2009, 01:03 AM)

nici o poza nimic

?
nu pana nu e bibilit tot ce trebuie. mai am de asteptat capacele de la jante,maine ii montez bara mtech 2 pe spate, trebuie sa astept emblema de la volanul m tech (m tech 1 cel mic de 37 cm nu 38.5 cum sunt cele mari ) , muulte cleme noi prin interior, rezistor la aeroterma nou .......zilele astea m-am tot dat cu capul de pereti ca nu mai deschidea termostatul (care era luat de nou acum un an .... )azi am luat altul si bineinteles ca a mers....acum chestia e urmatoarea.el e de 80 de grade,la fel si sonda de la electroventilator (am renuntat la vasc) . electrovenitlatorul e pus de curand, si pana nu am schimbat termostatul nu a mers.azi am schimbat ala, bineinteles ca a mers,dar intra la peste jumate si aduce apa inapoi la jumate.sa caut sonda de 70 si ceva ? 316i de ex are termostat de 88 si sonda de 80 ...si la el merge normal.el are mot in 4 cyl de 1.8 ...is ...turbat...ma rog,banuiesc ca apa se incinge la fel ca atunci cand era aspirat. mai am de luat tips uri originale la tobe, o curatenie calumea + un polish la toata masina+un detailing de facut inauntru, de pus bbs urile(6.5 j din pacate, dar tipla si et13 ) , de schimbat uleiul +filtre +lichid de frana (am luat azi ATE ) ,de pus placa de sub volan la loc cand or veni clemele cele noi ,de schimbat scrumiera cu una in stare buna (a mea e rupta) , de umblat la mufele dintre caroserie si usi.
PS : are cineva 2 embleme de bmw originale si in stare buna de vanzare ????
a ,si alta boala la cap,chedere noi(la geamuri) .astea le comand sapt viitoare.