Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
batz
stai cumva in berceni?si ai un vecin riccardo?zi si tu ca joi e fotbal cu ai lu briceag!:))
ionusunt
QUOTE (batz @ Aug 25 2009, 03:34 AM) *
stai cumva in berceni?si ai un vecin riccardo?zi si tu ca joi e fotbal cu ai lu briceag!:))

bine .tu ce mai faci ? laugh.gif auzi fata, ne vedem maine sa mergem la manichiura ,da ? o sa i zic si lui ricardo sa vina. gianfranco belmondo laugh.gif
David
Eee, parca arata altfel acum! Bravo, buna treaba! ok.gif
316i
QUOTE (ionusunt @ Aug 25 2009, 02:59 AM) *
deci iar pun poze cu masina si lumea ma intreaba de sanatate a ? laugh.gif tare de tot biggrin.gif

Ce sa-ti fac ma nene daca nu esti cursier si-ti rupi masina in doo pentru deliciul fanilor si fanelor strambe. Si mai ales ca nu esti driftangiu cu j de mii de stickere pe masina si nu mergi cu table de 12 pe spate. Si daca nici nu-ti pui volan mumu si schimbator mamo ca sa pui poze cu fiecare surub si piulita care le-ai desfacut...
ionusunt
QUOTE (316i @ Aug 25 2009, 02:14 PM) *
Ce sa-ti fac ma nene daca nu esti cursier si-ti rupi masina in doo pentru deliciul fanilor si fanelor strambe. Si mai ales ca nu esti driftangiu cu j de mii de stickere pe masina si nu mergi cu table de 12 pe spate. Si daca nici nu-ti pui volan mumu si schimbator mamo ca sa pui poze cu fiecare surub si piulita care le-ai desfacut...

pai cum nene....pe smart am stickere...drifturi fac cu el....curse la fel...ce nseamna asta ? laugh.gif
PS si am si table pe spate...cu buza chiar biggrin.gif
Peter Pan
stiu io cauciuguri de cerce de vanzare frate, are un tovars dalun tovaras... xgt-ul...il stii?are o calibra preparata cu fibra cu dastea...
ionusunt
auzi ma ,da jlapi de liniute nu stii ?sa ma dau si eu cu baietii aici la berceni zoo pe 400m tongue.gif
batz
fratello stiu eu jlapi de buo$$ cu care dai startu la curse de o sa iti faca astia sticăr!
alex230ro
baaaa ce dubluwanosu masii se intampla aici??poze cu eroina principala mai clare nu estem?!!?
si jur ca era sa mor de inima cand am vazut bara aia mov m-am gandit ca poate ai trecut pe Florin Salam Nuam

PS:am io o cutie de nos ramasa si niscai lipici daca ai probleme cu aderenta biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ Aug 25 2009, 02:35 PM) *
baaaa ce dubluwanosu masii se intampla aici??poze cu eroina principala mai clare nu estem?!!?
si jur ca era sa mor de inima cand am vazut bara aia mov m-am gandit ca poate ai trecut pe Florin Salam Nuam

PS:am io o cutie de nos ramasa si niscai lipici daca ai probleme cu aderenta biggrin.gif

ce e bai nene nu ai mai vazut piese SH ? le am pus si eu sa vad cum pica, unde dam gauri, am montat cleme . mai mult pt asta le am pus

URMEAZA SA LE VOPSESC ASA CA SA NU VA MAI IA CAPU !! biggrin.gif laugh.gif
@buo$$ vb pe feisbuc da ? haifaiv laugh.gif

@alex: pozele e clare domne nu vezi boss? pune ochelari de epatrusase laugh.gif alea din comp date jos din aparat sunt in ditai rezolutia nu le haleste forumu si cu mec ul nu stiu sa fac resize iar fotoshop nu am.
alex230ro
bo$$ sa mor daca inteleg acu trece vara si nu ai iesit cu decaputabila pe Maghieru la agatat gagici mijto lasa ochelarii de e quatroseis ca am faruri cu angel ais si csenon
PS:nu ai zis ca bagi o tura si pe mandea cand iese fata de la coafor
Ionut
si degeaba o sa te prezinti la linii si pe bulevard daca nu iti cumperi un tricou D&G - AURIU, care sa straluceasca prin parbriz... biggrin.gif
316i
Adevarat. laugh.gif
little six bmw
on: dau bine rau jantele alea. ma gindesc sa accesez si eu ceva de genu' si sa bag brock-urile la hibernare (ca prea ma intarit si anvelopele nou-noute nu cred ca vor rezista mult...)

off: ci limbaj shucar aveti. ai laic it biggrin.gif
ionusunt
@alecs- inca nu a iesit de la cuafor.mai am de taiat varfurile tongue.gif
@ionut- tricou de aur imi fac laugh.gif pardon ,de haur tongue.gif
ionusunt
atentiune!!!

capacele metalice (cele de rm sunt plastic,nu ca la rs uri) +embleme brand new. cool.gif
batz
it iz ouvăr!veri nais uat iu hiev BMW e30 Cabrio.gif
ionusunt
azi am curatat o parte a protbagajului de rugina.e ,multa rau sad.gif multumesc lui adi dima si matei pt ajutor.continuam filmul duminica . sa iasa totul aproape ca la carte
PS eu nu ma mai urc in smart laugh.gif
ionusunt
nici in seara asta nu ma pot abtine si ies cu ursul biggrin.gif
David
Parca-l conduci cu mai multa satisfactie, acum dupa ce ai muncit atat la el!? Nu-i asa ? BMW e30 Cabrio.gif smile.gif
ionusunt
QUOTE (David @ Aug 28 2009, 08:51 PM) *
Parca-l conduci cu mai multa satisfactie, acum dupa ce ai muncit atat la el!? Nu-i asa ? BMW e30 Cabrio.gif smile.gif

traiesc condusul...nu stiu cum sa ma exprim laugh.gif
tomado e28 owner
Have fun tongue.gif Vezi sa nu te ia valul smile.gif Defapt ai zis ca tii mult la el...
ionusunt
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 10:19 PM) *
Have fun tongue.gif Vezi sa nu te ia valul smile.gif Defapt ai zis ca tii mult la el...

singurul val care ma ia este cel al apasatului acceleratiei pana la 6500....efectiv la cum pleaca de sub tine nu te poti abtine....zgomotul , modul in care pune puterea pe drum,sunt de nedescris. altfel grija maxima am la gropi,iar traseele sunt bine stabilite in functie de cat de bun e drumul biggrin.gif tongue.gif altfel mai mare placerea e sa mergi cu ea.imi venea sa nu ma mai opresc,dar am spart cam mult astea 2 zile pe benzina biggrin.gif evident ,ca nu m-am putut abtine,am dat o de c** unde am avut ocazia.....si bine ca mai stiu cate ceva in sensul asta...ca e naravasa rau de tot biggrin.gif pierde aderenta imediat si la plecarea de pe loc,de la vreo 2000 rpm in sus auzi cum nu mai ai contact cu solul cu rotile din spate biggrin.gif foarte misto masina asta,si uitasem cum e ...de vis. terapie cu e30 ul...foarte eficace laugh.gif
tomado e28 owner
Abia acum vad ce motorizare ai laugh.gif Aveam impresia ca e in 4 cil si nu se potrivea descrierea din ultimul post tongue.gif
ionusunt
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 29 2009, 12:23 PM) *
Abia acum vad ce motorizare ai laugh.gif Aveam impresia ca e in 4 cil si nu se potrivea descrierea din ultimul post tongue.gif

de ce ? laugh.gif ca asa sunt toate cabrio urile ? tongue.gif nu nu .daca avea 4 cil , ii puneam eu in 6. nu se compara stilul de mers al unui 6 cil cu cel al unui 4 cil,sa nu mai vb de sunet &so on.
little six bmw
bravo tie ca ursu' te face fericit ! sper sa nu cad eu in locul tau, ca acum ma dau si eu cu smart (jante, automatic, geamuri negre biggrin.gif ) si ursul e zabovitor ... abandonat smile.gif
ionusunt
QUOTE (BOGDAN WST @ Aug 29 2009, 01:43 PM) *
bravo tie ca ursu' te face fericit ! sper sa nu cad eu in locul tau, ca acum ma dau si eu cu smart (jante, automatic, geamuri negre biggrin.gif ) si ursul e zabovitor ... abandonat smile.gif

ce jante ai la smart ? laugh.gif e buna pt oras,insa nu petrece preea mult timp prin ia pt ca te va trage rau curentul daca mergi cu geamul deschis,si pozitia la volan e ft nasoala pt spate datorita scaunelor. mie mi a rupt spatele rau de tot biggrin.gif
altfel e bine sa mai zaboveasca si ursul .sa iesi cu el seara si cand e gol orasul.parca e altfel biggrin.gif
little six bmw
nu stiu ce jante are ca acu a sosit din uk. nu deschid geamurile ... de aia sunt full black biggrin.gif . folosesc a/c
ionusunt
QUOTE (BOGDAN WST @ Aug 29 2009, 01:54 PM) *
nu stiu ce jante are ca acu a sosit din uk. nu deschid geamurile ... de aia sunt full black biggrin.gif . folosesc a/c

tongue.gif e cu volan pe dreapta ? vezi ca asta poti sa il conduci de oriunde ,oriunde ar fi volanul. eu am mers cu al meu din dreapta,el fiind cu volan pe stanga laugh.gif
little six bmw
e cu volan pe stanga, dar farurile sunt de uk (fac V-ul invers) biggrin.gif
tomado e28 owner
Nu e periculos smartu' cat timp e in oras. M-a distrat cand am vazut unul mergand in afara localitatilor, intre Timisoara si Arad. Tinea pe dreapta, ca si cei cu scutere si incapea lumea pe langa, fara sa iasa mult pe banda cealalta laugh.gif De curiozitate, cat consuma un smart diesel? Cred ca e consumul minim posibil...
ionusunt
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 29 2009, 02:24 PM) *
Nu e periculos smartu' cat timp e in oras. M-a distrat cand am vazut unul mergand in afara localitatilor, intre Timisoara si Arad. Tinea pe dreapta, ca si cei cu scutere si incapea lumea pe langa, fara sa iasa mult pe banda cealalta laugh.gif De curiozitate, cat consuma un smart diesel? Cred ca e consumul minim posibil...

vreo 4.5 in oras. iar la drum (cu mine la volan) vreo 6.5 , in blanuri continue ca altfel nu face fata.
tomado e28 owner
Corsa B 1.5d '96 consuma 4-4.5 in oras (Oradea) si 3-4 in afara (3% pe Oradea-Cluj). Ma asteptam sa consume mai putin smartu', de asta am intrebat smile.gif Sau ai tu talpa grea tongue.gif
ionusunt
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 29 2009, 02:49 PM) *
Corsa B 1.5d '96 consuma 4-4.5 in oras (Oradea) si 3-4 in afara (3% pe Oradea-Cluj). Ma asteptam sa consume mai putin smartu', de asta am intrebat smile.gif Sau ai tu talpa grea tongue.gif

pai in oras 80 90 kmh ....la drum peste 100 (v max 140 ) . deci cred ca am talpa grea.plus ca are cutia cu rapoarte scurte,si stilul de mers e unul de turatie inalta.sau sunt eu nebun sa ii dau. asa daca mergi normal cu ea e lenesa rau.daca te dai la ea, nu e rea,accelereaza repejor.
ionusunt
CUMPAR ESAPAMENT!! URGENT !! PARTEA FINALA DIN ESAPAMENT !! MA INTERESEAZA TOAR TOBE STOCK , CU IESIREA CURBATA SPRE STANGA !! URGENT , SI NU LA PRET DE DRIFTANGII CURSIERI VEDETE DE ROMEXPO & SHIT!!
316i
Cand iti gasisem finala aia vara trecuta ai zis c-o iei si luata a fost. Acuma nici nu stiu daca mai e omul in tara si nici nu stiu daca o mai are.
ionusunt
QUOTE (316i @ Aug 30 2009, 10:28 AM) *
Cand iti gasisem finala aia vara trecuta ai zis c-o iei si luata a fost. Acuma nici nu stiu daca mai e omul in tara si nici nu stiu daca o mai are.

nu i panica mare.am aflat ca e in jur de 300 de ron noua. cand imi gasisei vara aia imi trebuia pt ix,care nu era al meu deci ... daca nu e cat am auzit ca e noua in magazin,o comand de pe ibei .
316i
Pentru ce o fi fost, dar nu avea greseala toba. Era de pe 2.5-ul automat. In fine. Vezi luni concret cat e noua. Ca in "in jur" e destul de variabil. smile.gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Aug 30 2009, 04:09 PM) *
Pentru ce o fi fost, dar nu avea greseala toba. Era de pe 2.5-ul automat. In fine. Vezi luni concret cat e noua. Ca in "in jur" e destul de variabil. smile.gif

asta si vreau. sa vad cat o fi in jur de acesta.pe ibei am vazut intre 50 si 80 euro ,banuiesc ca depinde si calitatea lor....in alta ordine de idei deschide si tu mobilele alea laugh.gif
Horus
QUOTE (ionusunt @ Aug 29 2009, 01:10 PM) *
de ce ? laugh.gif ca asa sunt toate cabrio urile ? tongue.gif nu nu .daca avea 4 cil , ii puneam eu in 6. nu se compara stilul de mers al unui 6 cil cu cel al unui 4 cil,sa nu mai vb de sunet &so on.

Si daca era S14?
tomado e28 owner
Aia se numeste EXCEPTIE tongue.gif
ionusunt
QUOTE (Horus @ Aug 30 2009, 09:22 PM) *
Si daca era S14?

costa 25 de mii de euro si nu l aveam eu .simplu ... laugh.gif
ionusunt
va cer un sfat. sa repar m20 ul ? asta daca nu are compresie si asa mai departe.acum ma duc sa cumpar un ceas de masurat . deci am 2 variante:
sa repar m20ul sau sa pun un m30b35 cu motronik 1.3. voi ce ziceti
05aBi
Un m30 e de obicei mult mai rezistent decat un m20, iar de cai si cuplu nici numai trebuie sa aduc vorba. Deci DA! biggrin.gif

LE: Un m20 are un farmec aparte, cel putin pentru mine.
Silviu
Depinde cat de uzat e motorul tau.
alex230ro
QUOTE (ionusunt @ Aug 31 2009, 02:19 PM) *
va cer un sfat. sa repar m20 ul ? asta daca nu are compresie si asa mai departe.acum ma duc sa cumpar un ceas de masurat . deci am 2 variante:
sa repar m20ul sau sa pun un m30b35 cu motronik 1.3. voi ce ziceti

dry.gif lasa motorul ei,vezi ce si cum,in cel mai rau caz pui alt 2,5 M20
o fi M30 mai fiabil si mai puternic dar tot SH e si nu stii cum a fost "tratat"
316i
Daca pune M30 face cabrioleta de 1500kg. laugh.gif
florin83
Decat M30 de 3.5 mai bine M50 de 2.5.. nu cred ca e mare diferenta intre ele la performante, dar la consum, tehnologie, noxe, e mare diferenta in favoarea m50-ului.
ionusunt
QUOTE (316i @ Aug 31 2009, 02:52 PM) *
Daca pune M30 face cabrioleta de 1500kg. laugh.gif

bine atunci imi pun 1.6 ..e bine ? laugh.gif

QUOTE (florin83 @ Aug 31 2009, 03:06 PM) *
Decat M30 de 3.5 mai bine M50 de 2.5.. nu cred ca e mare diferenta intre ele la performante, dar la consum, tehnologie, noxe, e mare diferenta in favoarea m50-ului.

nu mi place mie generatia aia de vanosi si 24v si alte balarii.

QUOTE (alex230ro @ Aug 31 2009, 02:46 PM) *
dry.gif lasa motorul ei,vezi ce si cum,in cel mai rau caz pui alt 2,5 M20
o fi M30 mai fiabil si mai puternic dar tot SH e si nu stii cum a fost "tratat"

cam asta ma gandeam si eu. macar il stiu pe asta nou ...

QUOTE (05aBi @ Aug 31 2009, 02:27 PM) *
Un m30 e de obicei mult mai rezistent decat un m20, iar de cai si cuplu nici numai trebuie sa aduc vorba. Deci DA! biggrin.gif

LE: Un m20 are un farmec aparte, cel putin pentru mine.

d-asta cochetez un pic cu ideea.

QUOTE (Silviu @ Aug 31 2009, 02:34 PM) *
Depinde cat de uzat e motorul tau.

de unde nu batea nimic brusc bate si face ca toate alea
nu stiu cat de uzat e.vedem in 2 ore dupa compresie si dupa ce ma uit sub capac .
Ciupanezu
Mai bine rămâi pe M20 sau treci la M50.

M30-urile sunt în general destul de uzate, e greu să gaseşti unul care să tragă.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.