Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cabrioleta
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ionusunt
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 6 2009, 05:30 AM) *
pai inseamna ca mie ar trebui sa-mi confiste masina smile.gif) stickere, tobe, roti si alte nebunii:))
apropo... iar m-au alergat in seara asta

pai pt ca masina e un hibrid intre masina de curse si masina de strada (scaune,cheala in ea,dar are casetofon,boxe,etc ) laugh.gif daia te alearga laugh.gif
PS eu acum sunt in bran.....o sa ma ocup de dansa cand vin inapoi smile.gif luni iau flanse noi pe fata .ce stiti de meile sau ceva de genul (nu stiu cum se scrie tongue.gif )
ionusunt
QUOTE (ionusunt @ Aug 6 2009, 12:50 PM) *
pai pt ca masina e un hibrid intre masina de curse si masina de strada (scaune,cheala in ea,dar are casetofon,boxe,etc ) laugh.gif daia te alearga laugh.gif
PS eu acum sunt in bran.....o sa ma ocup de dansa cand vin inapoi smile.gif luni iau flanse noi pe fata .ce stiti de meile sau ceva de genul (nu stiu cum se scrie tongue.gif )

meyle
a avut cineva ? smile.gif
Ionut
am avut eu pe urs si am si pe e46 la fel...sunt ok.
ionusunt
am inteles . erau la juma de pret fata de lemforder,si mai am si de vopsit bara f + S .daia intreb.
ionusunt
se adauga semnale smoked FIFFT (nu fk ) ,rezistor aeroterma nou ,incuietoare portbagaj noua,emblema +contacte claxon volam m tech 1 .noi .LE : acum polishez buzele cu autosol. ies nebunie mare biggrin.gif:D:D
ionusunt
am asamblat si volanul.arata ca nou. daca vreti sa il vedeti ,ziceti,si fac poza.
franko
vrem poza laugh.gif
ionusunt
mi e lene laugh.gif
316i
Priceless. BMW e30 Cabrio.gif
Silviu
daca vreti sa il vedeti ,ziceti,si fac poza.

vrem poza

mi e lene

laugh.gif

cabrioleta, mi-am invins lenea de a uploada poze:P
Ionut
asteptam rezultatul final.... smile.gif
franko
cred ca il asteptam degeaba ... doar ii e lene laugh.gif
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 11 2009, 01:57 PM) *
cred ca il asteptam degeaba ... doar ii e lene laugh.gif

cum zice si topicu ,mi e lene sa uploadez poze ,nu sa muncesc wink.gif tongue.gif
io'sŪ
CITAT(ionusunt @ Aug 11 2009, 02:55 PM) *
cum zice si topicu ,mi e lene sa uploadez poze ,nu sa muncesc wink.gif tongue.gif

ia vezi... ca acum se schimba titlu biggrin.gif cool.gif
ionusunt
QUOTE (io's @ Aug 11 2009, 11:53 PM) *
ia vezi... ca acum se schimba titlu biggrin.gif cool.gif

nu cred.vrei sa mi fac poza sa vezi cum arata mainile/casa/hainele ? laugh.gif de cand am timp mult liber muncesc intr-una la ea, iar de mai bine de o luna si ceva de cand e in fata bloculuii ( l-am facut in sfarsit sa inteleaga pe taicamiu ca la el la servici nu era un loc bun sa asamblezi un urs) merge treaba sfoara. ceea ce nu intelege lumea pe aici e ca au fost muuulte de facut la masina (mici chestii care nu mergeau...multe ) + alte boli d-ale mele din creier legate de urs.vezi eelectroventilator functional (nu pe buton) ,pachetul m care nu pica la bara spate din cauza kitului mult din aripa dreapta, bbs urile care simt ca nu mai pot,vreau dracu sa le asamblez o data (nu cred ca aveti idee-in afara de uwe si 316i -cei aia sa freci la smirghel cate un fagure din ala ,unu cate unu ,la fiecare janta) , vezi schimbat tot ce e fir nasol,schimbat tablou de sigurante , si inca mai am....ideea e ca vreau sa o pun pe strada perfecta...

imi cer scuze daca o ard aiurea,,dar de o luna si ceva asta fac....ma agit zilnic cu ea. normal ca sar in sus cand nu mai imi simt mainile abia scriu ....si aud de la diversi ca a domne ii e lene sa o termine...martor poate fi 316i la orice ora,si cosmin de la care am baxat piese in continuu.
ionusunt
si ca tot ati vrut poze ....un clovn a zis sa pozeze cu piesele mele laugh.gif
io'sŪ
urat esti mah ! laugh.gif
Ionut
bai swartzi....lasa gargara si apucate de ansamblat piesele....
Ciupanezu
Esti nebun rau! laugh.gif
ionusunt
QUOTE (Ionut @ Aug 12 2009, 11:36 AM) *
bai swartzi....lasa gargara si apucate de ansamblat piesele....

da sa traiti laugh.gif
franko
QUOTE (ionusunt @ Aug 12 2009, 12:22 AM) *
normal ca sar in sus cand nu mai imi simt mainile abia scriu ....si aud de la diversi ca a domne ii e lene sa o termine...martor poate fi 316i la orice ora,si cosmin de la care am baxat piese in continuu.

acel divers (in speta eu), se referea ca degeaba asteapta produsul final deoarece iti va fi lene sa urci poze . In fine , nu trebuie sa sari in sus, suntem cam in aceeasi situatie cu lenea de scris la "masina mea" .
Iti urez bafta, si cum am vb la tel. vreau sa ne vedem sa admir si eu masina live dupa ce o termini .
ionusunt
QUOTE (franko @ Aug 12 2009, 07:33 PM) *
acel divers (in speta eu), se referea ca degeaba asteapta produsul final deoarece iti va fi lene sa urci poze . In fine , nu trebuie sa sari in sus, suntem cam in aceeasi situatie cu lenea de scris la "masina mea" .
Iti urez bafta, si cum am vb la tel. vreau sa ne vedem sa admir si eu masina live dupa ce o termini .

frate in acei diversi intra si taicamiu laugh.gif .nu mai sta cu musca pe caciula . chill everyone,frecasem la buze de murisem,eram nervos .that s all.mi am si cerut scuze ca am sarit in sus,tocmai ca mi am dat seama smile.gif

abia astept sa fie gata si eu,va dati seama.mie asa un dor sa mi sufle vantu in ceafa pana la sinuzita......aoleu laugh.gif

daca ma lasa spatele,in seara asta asamblam bbs umbau chaise biggrin.gif
io'sŪ
grabeste-te si termin-o ca mai e putin si se termina si vara biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (io's @ Aug 13 2009, 04:58 PM) *
grabeste-te si termin-o ca mai e putin si se termina si vara biggrin.gif

numa bine nu mai fac insolatie
mi a mai trecut spatele
am si eu o intrebare . AM NEVOIE DE UN VOPSITOR BUN !! sa aibe mana buna , si sa nu greseasca nuanta. cine stie despre vopsea ? a mea masina e vopsita cu dupont,si am inteles ca daca dau cu alta vopsea ,e diferenta la pigment.asa e ? .am nevoie pt bara f +s . toti sunt in concedii. please help !!

asta mai am +de terosonat portbagajul + pe sub pragurile alea de cabrio mai groase din interior (sub placa lor de plastic) ca am observat urme.
Ps: evident ca cretinii de la filaret mi au adus rezistoru de aeroterma cu ac si filtru de polen.maine ma duc sa fac ca dracu smile.gif
uwe
daca vrei vb. cu cel care mi-a vopsit mie (e super serios) dar e cam scumpicel
ionusunt
QUOTE (uwe @ Aug 13 2009, 10:35 PM) *
daca vrei vb. cu cel care mi-a vopsit mie (e super serios) dar e cam scumpicel

ok
cat de scump ?cat ia pe reper ? ce vopsea foloseste ? ce stii despre schimbatul brand ului de vopsea (masina e cu dupont toata).da mi pm te rog smile.gif

am bara +fusta m tech2 fata , bara spate m tech 2 - de vopsit.
uwe
CITAT(ionusunt @ Aug 13 2009, 11:00 PM) *
ok
cat de scump ?cat ia pe reper ? ce vopsea foloseste ? ce stii despre schimbatul brand ului de vopsea (masina e cu dupont toata).da mi pm te rog smile.gif

am bara +fusta m tech2 fata , bara spate m tech 2 - de vopsit.

si pe a mea tot cu dupont e facuta, numai lacul a fost standox
o sa-ti dau un pm cu nr. lui de tel.
ionusunt
QUOTE (uwe @ Aug 14 2009, 12:00 PM) *
si pe a mea tot cu dupont e facuta, numai lacul a fost standox
o sa-ti dau un pm cu nr. lui de tel.

f tare biggrin.gif mersi mult smile.gif
ionusunt
utasem de acest mic detaliu biggrin.gif
ionusunt
adidasii .unu e gata...nu mai am silicon si de celelalte trei...si mam trezit pe la 8 fara ceva sa constat asta.le am pregatit si pe celelalte 3 pt maine pt asamblare.poimaine gume si hop pe masina biggrin.gif:D:D

David
Frumoasa cabrioleta ta, ai muncit mult la ea, dar asta i-ti va da satisfactia lucrului bine facut de mana ta! Jentile sunt mortale, asta este modelul care-mi place mie cel mai mult de la BBS! smile.gif Multa bafta si ai grija de ea!
ionusunt
abia astept sa fie gata..mai e fff putin...cred ca voi avea un soc de satisfactie ...am asa o impresie...pt ca la fiecare piesa care o pun pe ea creste inima in mine....cand va fi un "tot" gata ,cred ca dau bairam! tongue.gif
mersi!
ionusunt

pac cool.gif
David
Ce faci tu acolo, cu jentile alea, se numeste munca de chinez batran! Bravo tie, keep working! celb (4).gif
Ionut
QUOTE (ionusunt @ Aug 18 2009, 09:34 PM) *
abia astept sa fie gata..mai e fff putin...cred ca voi avea un soc de satisfactie ...am asa o impresie...pt ca la fiecare piesa care o pun pe ea creste inima in mine....cand va fi un "tot" gata ,cred ca dau bairam! tongue.gif
mersi!

sa ne zici si noua locatia, ziua si ora sa venim sa petrecem cand o fi gata... biggrin.gif laugh.gif
316i
Cand o fi gata il aruncam in cabrio capotat cu doo gagici si tragem obloanele. Il lasam sa probeze viitoarea suspensie sport. laugh.gif
P.S.: Sunt naspa rotile. Ce sa-ti fac daca nu ti-ai luat borbet ha sau borbet t... biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (Ionut @ Aug 19 2009, 03:52 PM) *
sa ne zici si noua locatia, ziua si ora sa venim sa petrecem cand o fi gata... biggrin.gif laugh.gif

cocalar town aka berceni city. da daca petrecem aici ne iau cocalarii tot.ursii bautura smile.gif))
cand o fi gata o sa fiu prea concentrat pe condus deci femeile nu ma vor interesa.ursul nu dauneaza sanatatii mintale,femeile da laugh.gif deci prefer mersul cu ursul,fie bolborosit la 1500rpm fie de-a latul cu 2ul prin curbe umede tongue.gif
batz
ce descriere carnivora ai trantit! hahahahahahahhahaha
ionusunt
QUOTE (316i @ Aug 19 2009, 05:46 PM) *
Cand o fi gata il aruncam in cabrio capotat cu doo gagici si tragem obloanele. Il lasam sa probeze viitoarea suspensie sport. laugh.gif
P.S.: Sunt naspa rotile. Ce sa-ti fac daca nu ti-ai luat borbet ha sau borbet t... biggrin.gif

multumesc biggrin.gif ale tale sunt si mai naspa laugh.gif de ce nu tiai luat brock b 1 nu inteleg .eventual de 25" x15j laugh.gif evil (1).gif BMW e30 Cabrio.gif
bartro
Vezi sa nu parchezi Smart-ul langa Dambovita:
http://translate.google.com/translate?prev...history_state0=
316i
Word! russian_ru.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ Aug 20 2009, 11:44 AM) *
Vezi sa nu parchezi Smart-ul langa Dambovita:
http://translate.google.com/translate?prev...history_state0=

stiu au zis la top gear laugh.gif
ionusunt

pac pac ,sper sa va placa.mie imi plac,si inguste asa cum sunt. au et13 acum (distantiere)
edutxu
bara mov, ca sa ti dea pofta de viata rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (edutxu @ Aug 24 2009, 08:06 PM) *
bara mov, ca sa ti dea pofta de viata rolleyes.gif

e si tu acuma laugh.gif asa am luat o ....se va vopsi cat de curand.
florin83
Da ai pus si tu niste poze de ne uitam cu lupa la ele...
In rest arata bine smile.gif
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Aug 24 2009, 08:33 PM) *
Da ai pus si tu niste poze de ne uitam cu lupa la ele...
In rest arata bine smile.gif

image shak ul americanilor
pozele sunt mari
pun din nou

Horus
Canti la controller-ul MIDI?
ionusunt
da,de ce ?tongue.gif e cam nasol ca deja simt nevoia de mai mult de 25 de clape ,dar imi fac treaba si cu overdub.
ionusunt
deci iar pun poze cu masina si lumea ma intreaba de sanatate a ? laugh.gif tare de tot biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.