Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B A B A !!!
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
io'sŪ
Click to view attachment MAD™

Click to view attachment

atat deocamdata, v-a urma o sedinta foto si voi upload-a aici o suta de poze biggrin.gif wink.gif
florin83
scrie si ceva despre ea..dotari, motor, an, etc..
iulian325
superba!
florin83
pana una alta mai pun eu una biggrin.gif
ionusunt
mai bine pune intreaga poveste a masinii cum ai luato toate alea:D
haifisch
cea mai frumoasa baba biggrin.gif .... sper sa nu o vinzi

arata mai bine in realitate decat in poze
84 HOT
M-am indragostit... Asa a fost primul BMW pe care l-am condus vreodata... tipul asta
alex230ro
QUOTE (haifisch @ Jan 24 2007, 12:12 PM) *
cea mai frumoasa baba biggrin.gif .... sper sa nu o vinzi

arata mai bine in realitate decat in poze

Arata foarte bine si din pacate il vinde sad.gif
69 rit
Superba, nu stiu daca mai are pereche la noi in tara... is curios sa vad interiorul... Totusi io zik ca ar arata mai bine chrom-line... decat shadow-line.. cu toate ca la E28 nu ma prea pot hotari care-i sta mai bine.. chrom sau shadow-line...
io'sŪ
NU imi place cromul, am fost sooper multumit cand am vazut ca nu are tongue.gif
alexb32
Superba masina o vad mereu cand trec pe la obor ( eu stau in TEI ), e parcata in ''ring'' laugh.gif
p.s Parca mai ai si un e36, nu ?
manole74
Imi place foarte mult masina! Sa stii ca te invidiez wub.gif
io'sŪ
QUOTE (alexb32 @ Jan 24 2007, 06:07 PM) *
Superba masina o vad mereu cand trec pe la obor ( eu stau in TEI ), e parcata in ''ring'' laugh.gif
p.s Parca mai ai si un e36, nu ?
da! wink.gif

M-am indragostit... Asa a fost primul BMW pe care l-am condus vreodata... tipul asta
pt o clipa am crezut ca , chiar pe al meu !!!
io'sŪ
de duminica cam in fiecare zi merg cu baba, ma unge pe suflet wub.gif imi vine sa n-o mai dau cool.gif
manole74
Niste poze mai detaliate, cu interiorul chiar, alturi de doua-trei vorbe despre masina(cum ai ajuns in posesia ei,cati Km are, stare, imbunatatiri si reparatii facute de tine), consider ca ar fi binevenite. Cu stima
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Jan 25 2007, 10:58 PM) *
Niste poze mai detaliate, cu interiorul chiar, alturi de doua-trei vorbe despre masina(cum ai ajuns in posesia ei,cati Km are, stare, imbunatatiri si reparatii facute de tine), consider ca ar fi binevenite. Cu stima

ohmy.gif
hau, pai ce vrei tu....... e mult de scris hehe!
poze cu interiorul am 2-3, dar nu f detaliat , a sa le caut
turbocharger
FRUMOAAAAASA!!! Unde o tii, in sufragerie? smile.gif
manole74
Cu pozele grabeste-te ca ma mana o boala cumplita tongue.gif tongue.gif Cat despre istorii si alte peripetii, stai linistit ca am citit topicul celalalt de 2 ori wink.gif wink.gif Cand spuneam ca te invidiez, nu glumeam si acum ,eu, se intampla sa am insomnii asa cum aveai tu acum aproape 10 ani, parca?????
io'sŪ
QUOTE (turbocharger @ Jan 26 2007, 12:36 AM) *
asa mi-as dori, numai ca stau la et 9 huh.gif

Cu pozele grabeste-te ca ma mana o boala cumplita tongue.gif tongue.gif Cat despre istorii si alte peripetii, stai linistit ca am citit topicul celalalt de 2 ori wink.gif wink.gif Cand spuneam ca te invidiez, nu glumeam si acum ,eu, se intampla sa am insomnii asa cum aveai tu acum aproape 10 ani, parca?????
thumbup.gif
io'sŪ
Click to view attachmentClick to view attachment

cam astea sunt!
scuzati sigla, nu le mai aveam si le-am luat si eu de unde le-am gasit wink.gif tongue.gif
manole74
QUOTE (turbocharger @ Jan 26 2007, 12:36 AM) *

Tu vorbesti??????

''Combinatia'' asta ma ''ucide'': piele bej+vopsea neagra ohmy.gif ohmy.gif Ce soi de clima are? Semi-automata? Numi dau seama foarte bine din poze........ Oricum, iti multumesc pentru ''desfatarea'' care mi-o pricinuiesti rolleyes.gif rolleyes.gif
io'sŪ
bueeeeeyyyyy..... are CLIMATRONIK nene!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE (io`s @ Jan 26 2007, 12:56 AM) *
bueeeeeyyyyy..... are CLIMATRONIK nene!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

am glumit normal... laugh.gif
are AC-u normal, generatie 198x care isi face f bine treaba, chiar f bine
manole74
QUOTE (io`s @ Jan 26 2007, 01:00 AM) *

Nu cumva ai si tu ''clima bizonica''?????? laugh.gif laugh.gif
84 HOT
Deci nu am condus masina ta,
dar inca inainte de a avea permis... in vara inainte sa implinesc 18 ani... am fost la lucru in USA, la tuns iarba... si romanu la care lucram, avea vreo 15 vechituri in curte.... toate luate de ani de zile si nefolosite... masini de 15 ani cu 20 mii km la bord... nefolosite de atunci,... luate de la licitatie... cu ceva mic defect... lovita putin sau asa ceva...
si printre ele era un 7-ar 728i gri metal... superb... cu piele neagra... scaune cu memorie electrice, AC bizona... diferita temp im spate fatza de in fatza.... multe minuni cu care nu stiam ce sa fac la ora aia... atat stiam doar ca fugea de rupea... am condus-o la cumparaturi... si asa.. ca acolo nu se uita nimeni ca esti prea mic.. sau prea tanar... ca de la 15 ani poti conduce cu parinti... asa ca m-am desfatat... de felul in care fugea de spate....
primele mele experiente cu tractiune spate... si asa am ramas indragostit de masina aia... de atunci ma lupt cu omu sa mi-o dea... am mai fost la lucru de cateva ori... si i-am spus ca i-o platesc... sa mi-o trimita in romania... avea nr de inmatriculare de michigan BMW USA... asta era nr... si era sa iau unul dezmembrat inmatriculat acu 2 ani... de aici din cluj... cu vreo 400 euro...
haifisch
NU O VINDE!!!! smile.gif ......e unicat....

eu la ce ma mai uit cand mai trec pe acolo? smile.gif ....
io'sŪ
o sa-ti dau pm cu adresa noului propietar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TiL
Si daca-i tocmai in Topoloveni?!? biggrin.gif
io'sŪ
nu'ș , eu ii trimit, poate vrea sa se duca pana acolo sa-si clateasca ochii tongue.gif
bytzu
auzi, tu de cand ai maisna asta? cunosti un tip Liviu, care avea d-astea?

oricum, balesc de fiecare data cand trec pe la obor, eu stau in colentina...
io'sŪ
QUOTE (bytzu @ Jan 26 2007, 07:36 PM) *
auzi, tu de cand ai maisna asta?
din '98
de ce intrebi?

QUOTE (bytzu @ Jan 26 2007, 07:36 PM) *
cunosti un tip Liviu, care avea d-astea?
daca e acelasi liviu care avea masinile undeva pe delea noua, da (de la el am mai cumparat una/alta pt masina)
altfel mai cunosc cativa cu numele de liviu dar nici unul nu are nici in clin nici in maneca cu BMW
INTERCEPTOR
babuta cea frumoasa
84 HOT
serios... de ce vrei sa vinzi o asa masina???????????
84 HOT
care-ti sunt motivele?
iulian325
cam astea cred eu ca sunt motivele:
impozitul
asigurarea
consumul
cheltuielile de intretinere
scandal cu familia

(pt ca astea sunt la mine...)
io'sŪ
QUOTE (84 HOT @ Jan 29 2007, 03:32 PM) *
care-ti sunt motivele?

am un motiv ... foarteee, foarrteeee dar foarte bine intemeiat, nicidecum ce a zis iulian aici
impozitul
asigurarea
consumul
cheltuielile de intretinere
scandal cu familia
si pana la urma cred ca este numai treaba mea de ce vreau s-o vand, sa zicem ca pur si simplu.... vreau s-o vand ( cu toate ca nu este asta, doar trebuie, nu as da-o dar nu am alternative sad.gif )
iulian325
scuze atunci
manole74
Poate o sa mai tii masina pana fac eu rost de bani, macar tongue.gif tongue.gif
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Jan 29 2007, 10:18 PM) *
Poate o sa mai tii masina pana fac eu rost de bani, macar tongue.gif tongue.gif
deocamdata nu ma grabesc deloc
bytzu
exact liviu ala....
raduch
QUOTE (io`s @ Jan 30 2007, 12:07 PM) *
deocamdata nu ma grabesc deloc

Chiar,cat iti consuma 745-u?Banuiesc ca mananca 2 galeti in oras,nu?Eu am avut un 728i E23 din 85 si consuma in oras daca il si calcam putin pe coada pana in 20 litri.Mai am o intrebare:acuma cum se plateste impozitu(ca eu inca nu l-am platit la a mea,mi groaza ca o sa-mi zica cine stie ce sume fabuloase)chiar e asault precum se zice?De exemplu tu cat platesti pt BMW?
io'sŪ
QUOTE (raduch @ Feb 5 2007, 11:09 AM) *
Chiar,cat iti consuma 745-u?Banuiesc ca mananca 2 galeti in oras,nu?Eu am avut un 728i E23 din 85 si consuma in oras daca il si calcam putin pe coada pana in 20 litri.Mai am o intrebare:acuma cum se plateste impozitu(ca eu inca nu l-am platit la a mea,mi groaza ca o sa-mi zica cine stie ce sume fabuloase)chiar e asault precum se zice?De exemplu tu cat platesti pt BMW?

era odata un topic despre consumuri dar naiba stie pe unde e
consuma: urban minim 17-18l/100km asta daca mergi linistit cu ea, maxim nu stiu cat consuma blink.gif
extraurban intre 10-15 depinde cum o exploatezi laugh.gif
impozitul mi-a venit 840RON platibil in 2 rate (semestriale) sau integral pana la 31martie cu reducere -7% adika vre-o 750ron
raduch
QUOTE (io`s @ Feb 5 2007, 11:46 AM) *
era odata un topic despre consumuri dar naiba stie pe unde e
consuma: urban minim 17-18l/100km asta daca mergi linistit cu ea, maxim nu stiu cat consuma blink.gif
extraurban intre 10-15 depinde cum o exploatezi laugh.gif
impozitul mi-a venit 840RON platibil in 2 rate (semestriale) sau integral pana la 31martie cu reducere -7% adika vre-o 750ron

Sa stii ca am calculat si eu si atat ai de platit impozit.Dar nu stiam ca tu platesti de fapt ca si pentru un 728i si de aia nu-mi venea sa cred.Oricum daca il vinzi,cine il ia nu va putea face asta pt ca la RAR si VT iti gaseste ca nu ai motoru original de 2800.N-ai aflat daca nu vinde cunostinta ta Highline-ul?Ce norocosi sunteti cei care stati in B ca acolo gasesti ce masini vrei.De mult imi caut un Highline si am si gasit unul,735i dar caroseria era in stare dezastroasa si nici motoru nu era prea stralucit.Imi trebuie si mie un E23 cu dotari premium,am avut un 728 dar era simplu.Mai imi place E32 730i V8 sau 750i V12,dar tot nu se ridica la valoarea si imaginea de scena a unui E23.
io'sŪ
QUOTE (raduch @ Feb 7 2007, 12:58 AM) *
N-ai aflat daca nu vinde cunostinta ta Highline-ul?

sigur nu-l vinde, a asteptat 2 ani sa-l inmatriculeze, nu a vrut sa-l vanda nici macar neinscris
raduch
Si numa acuma l-a inmatriculat?Sa nu-mi zici ca a platit taxa de prima inmatriculare pt el si mai are de platit si 26400000 impozit.Oricum ii o masina superba,s-o foloseasca cu placere.
florin83
QUOTE (raduch @ Feb 7 2007, 12:58 AM) *
Mai imi place E32 730i V8 sau 750i V12,dar tot nu se ridica la valoarea si imaginea de scena a unui E23.

era unu pe la mine prin zona de vanzare acum ~1 an (4500E ).. V8 ( nu stiu daca era 730 sau 740), negru, automat, piele, telefon.. il admiram mereu cand treceam pe langa el..
proprietar era un mos pe la 60 de ani..tongue.gif
io'sŪ
ma bate un gand, dupa cum v-am zis ma bate un preten la cap sa-i dau lui jantele mele
ieri rasfoiam pe alt forum si am gasit jantele astea de vanzare si am incremenit, cred ca ma dau la 17 si din nou la BBS tongue.gif

Click to view attachment

ce ziceti? cool.gif
Viper05
Nu stiu daca merita bani jantele alea

Din cate am inteles din disutiile purtate pe alt forum tipu cere pe ele 750E, poate ma insel totusi...
io'sŪ
da, atat am inteles si eu ca cere, pretul cred ca se mai discuta
oricum nu dau eu bani din buzunar pe ele
georgem
Eu gasisem pe 4tuning jante ca astea (dar pe 15, exact ce as fi vrut eu pentru iarna) cu 150 Euro la un tip din Timisoara (cu anvelope bunicele pe ele, dar de vara). Cred ca tipul se ocupa cu adus jante din afara si vandut aici, ca avea multe anunturi.
Totusi, janta de jos din poza ta are ciudata buza (culoarea e ciudata) in toata partea de jos, sa nu fi fost reparata.
iulian325
QUOTE (florin83 @ Feb 7 2007, 06:52 AM) *
era unu pe la mine prin zona de vanzare acum ~1 an (4500E ).. V8 ( nu stiu daca era 730 sau 740), negru, automat, piele, telefon.. il admiram mereu cand treceam pe langa el..
proprietar era un mos pe la 60 de ani..tongue.gif

ar fi culmea ca la 60 ani sa mai ai Mini Impreza, sa treaca pustii pe linga ea admirind-o...da ce pacat ca o conduce un mos! laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.