Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B A B A !!!
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
florin83
QUOTE (Ionut @ Jul 6 2007, 08:53 PM) *
acum daca dai si e36-le ce va urma? e46, e60, e90...etc... smile.gif

a urmat deja masina din care sunt facute pozele.. tongue.gif
io'sŪ
da, si eu sper ca a ajuns pe maini bune
xox
QUOTE (florin83 @ Jul 6 2007, 08:58 PM) *
a urmat deja masina din care sunt facute pozele.. tongue.gif

Si care este... ne tii in suspans, da? huh.gif
manole74
Masina este la mine. Si eu sper s-o tin la fel de bine. Nu pot spune decat ca de masina asta m-am indragostit la prima vedere, si spre deosebire de alti foarte multi care si-au dorit-o, eu am avut privilegiul de-a o cumpara de la un om care-a venerat-o. Multumesc Ema! wub.gif
florin83
QUOTE (xox @ Jul 6 2007, 10:26 PM) *
Si care este... ne tii in suspans, da? huh.gif

nu cunosti oglinzile? tongue.gif tongue.gif

Manole, s-o stapanesti sanatos smile.gif
nmg
Sa fie intr-un ceas bun si pentru Ema si pentru Manole.
316i
Sa le stapaniti sanatosi si Ema si Manole! La cat mai multi kilometri linistiti! snf (30).gif
alexb32
Eu la ce ma mai uit cand trec prin fata blocului tau ?? sad (5).gif
florin83
la ceva mult mai tare laugh.gif
manole74
QUOTE (florin83 @ Jul 7 2007, 01:27 AM) *
la ceva mult mai tare laugh.gif

Corect!!! rolleyes.gif
alexb32
poate un e38 Alpina wub.gif
io'sŪ
surpriza
imediat cum am sa am timp, o sa fac niste poze ai am sa postez intr-un nou topic la "masina mea"
nu pot sa va zic decat ca deocamdata am botezat-o : "negrila" laugh.gif
xox
QUOTE (florin83 @ Jul 6 2007, 10:56 PM) *
nu cunosti oglinzile? tongue.gif tongue.gif

E38? Puteam sa jur ca-s oglinzi de E46. Ce surpriza rezervi io's?

@Manole: sa-ti traiasca bestia, ca altfel nu pot sa ma pronunt tongue.gif
batz
deeeeeeeeeeeeci...biggrin.gif:D:D azi ma suna ionusunt si imi zice sa trec p la ema p la bloc sa vad ceva frumos...cand ajung acolo ...meaaama... foarte tare ema felicitari,desi imi pare rau de baba....nam ce zice...decat sa o stapanesti sanatos si multi km...aa asi sami arati si mie motoru cas tare curios cum arata nebunia:D:D:D
florin83
cred ca o sa-mi fac si eu drum maine prin fata blocului laugh.gif

later edit: dar daca o iau pe urmele lui ionusunt si ma duc acum? laugh.giflaugh.gif
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Jul 7 2007, 05:26 AM) *
cred ca o sa-mi fac si eu drum maine prin fata blocului laugh.gif

later edit: dar daca o iau pe urmele lui ionusunt si ma duc acum? laugh.giflaugh.gif

io zic ca merita sa te duci oricand smile.gif mai rar vezi asa ceva....a si ce e tare e ca daca nu stii ce e .....nu te prinzi tongue.gif

QUOTE (alexb32 @ Jul 7 2007, 01:29 AM) *
poate un e38 Alpina wub.gif

e un eXX si nu e alpina laugh.gif mai smecher !
alex230ro
QUOTE (manole74 @ Jul 6 2007, 10:39 PM) *
Masina este la mine. Si eu sper s-o tin la fel de bine. Nu pot spune decat ca de masina asta m-am indragostit la prima vedere, si spre deosebire de alti foarte multi care si-au dorit-o, eu am avut privilegiul de-a o cumpara de la un om care-a venerat-o. Multumesc Ema! wub.gif

Felicitari ai luat o masina extraordinara sincer te invidiez smile.gif .
io'sŪ
biggrin.gif
mamaaa.. ce de presupuneri..
cineva s-a spart sad.gif mad.gif fuyou_2.gif
surpriza nu mai e surpriza sad.gif
ionusunt
nu s-a spart nimeni cu cireasa de pe tort....care dupa mine nu este doar faptul ca e un e46....ca nui orice e46 smile.gif
florin83
a wolf in sheep’s clothing tongue.gif
xox
M3? Hamman? Nu-s curios din fire, dar dintr-o data parca sunt.. Astept topicul dedicat cu masina.
florin83
nope..

cred ca daca nu stiam si eu fierbeam.. laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jul 7 2007, 02:54 PM) *
a wolf in sheep’s clothing tongue.gif

ce tare e remarca asta !!!!
cam asa se poate caracteriza cool.gif
manole74
Poze de ieri!!!!
io'sŪ
propun ca de acum inainte, "propietarul" acestui topic sa fie actualul propietar al BABEI.. adica manole74

NU O MAI SPALA CU SOLUTIE ACTIVA !!!!!! se f**e vopseaua!!! eu masina o spalam numai cu sampon si burete !!

diablo.gif vio (8).gif wallbash.gif fuyou_2.gif
316i
Aaaaaaaaaaaaaaaa, Manole ai comis-o. laugh.gif
P.S.: Acum poti sa schimbi avatarul si sa pui poza cu baba. snf (30).gif
haifisch
ce de schimbari pe aici biggrin.gif

sa le stapaniti sanatosi amandoi smile.gif

ma miram eu de ce nu mai era baba in parcare in colentina.....adineauri am trecut pe acolo cu E28-u smile.gif
ionusunt
domnul manole74 tongue.gif cand intentionezi sa refaci tapiteria la babaciune,ssa ma contactezi sa te trimit unde trebuie (unde am facut eu pielea la a mea).iarasi daca ai nevoie de piele (material) poti vb cu mine. interceptor deja o sa se duca pt 2800 cs sa faca bordul si consolele in piele .

PS :cum e sa ai masina cu 250 de cai mai mult ca ultima ?tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif cool.gif
io'sŪ
bai ce prostii vorbesti tu!!! pai aia e piele sa o schimbi??? sad.gif sad.gif
ca si calitate nu ai sa gasesti asa ceva in rro, bine .... trebuie putin cosmetizata, eventual data jos si vopsita... am vb eu cu manole despre treaba asta wink.gif, acum.. el alege ce are de facut
Sportivu
cat de misto o fi senzatia pe autostrada cand....lasi un urma tuareguri, x5-uri..., audiu-uri de tot soiu` si aia isi musca buza...smile.gif)))

io`s a tinut mult la masina asta, si este o masina cu adevarat frumoasa. rar mai vezi asemenea bmw...vorba aia : enigmatica, singuratica, animalica, misterioasa dramatica....smile.gif

Dedic: " ai un passat, stiu, v6 tdi cu tot ce vrei pe el, stiu...dar mai situ ca sunt cateva sute ca a ta....nu te supara, e ca si cum a-ti f**e toti aceeasi femeie " wink.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Jul 19 2007, 02:21 AM) *
bai ce prostii vorbesti tu!!! pai aia e piele sa o schimbi??? sad.gif sad.gif
ca si calitate nu ai sa gasesti asa ceva in rro, bine .... trebuie putin cosmetizata, eventual data jos si vopsita... am vb eu cu manole despre treaba asta wink.gif, acum.. el alege ce are de facut

bai eu nu stiu cum arata decat din poze...ma gandeam ca are si ea rupturi si dalea de la vreme....stiu ca e decolorata(din poze) ...intr-adevar o vopsea ar merge doar sa fie vopseaua buna si sa dea calumea cu fixator dinala!!! taicamiu facuse asta la range cu vopsea nu prea buna si a tinut 5 luni sad.gif
PS:stiu bine diferenta intre calitatea pielii de bmw si aia care o am eu in masina..e imensa ! dar asta e tongue.gif
Radu46
cea mai deosebita baba pe care am vazut-o. sper sa arate si a mea la fel cand o sa ajunga la varsta babei tale rolleyes.gif
Sportivu
E ceva de groaza masina asta, pe bune, de fiecare data cand ma uit la poze am orgasme automobilistice smile.gif
Mihai_AMD
Azi eram la servici la Vodafone si ma uitam pe geam cand am vazut trecand BABA de la io's care a luato un prieten din Topoloveni dar inc anu am ajuns sa o vad mai bine...c sa zic iti lua ochii,ziceai k acu e polishata.misto rau masina,cred k atunci cand o sa trec pe la om pe la topolpveni nu mai plec de langa ea,intotdeauna miau placut BMW astea mari e12,e28 si evident e23.am si eu e12 si il iubesc laugh.gif
Mihai_AMD
QUOTE (db85amd @ Jul 30 2007, 11:02 AM) *
Azi eram la servici la Vodafone si ma uitam pe geam cand am vazut trecand BABA de la io's care a luato un prieten din Topoloveni dar inc anu am ajuns sa o vad mai bine...c sa zic iti lua ochii,ziceai k acu e polishata.misto rau masina,cred k atunci cand o sa trec pe la om pe la topolpveni nu mai plec de langa ea,intotdeauna miau placut BMW astea mari e12,e28 si evident e23.am si eu e12 si il iubesc laugh.gif

scuze daca am pus gresit topicul asta aici,nu asta a fost intentia,vroiam sal pun la discutii diverse dar ...am gresit
ionusunt
QUOTE (db85amd @ Jul 30 2007, 12:02 PM) *

e imagineazati ca 7 ani la rand ma opream sa ma uit la ea
manole74
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Veneam de la o nunta din Bucuresti, impreuna cu nevasta-mea!
io'sŪ
wub.gif
ma gandesc cu placere la masina asta, si inca muuult timp de acum incolo am s-o fac.....
ma bucur ca a ajuns pe maini bune..

PS: manole.. ai mai facut ceva la ea? sau tot cu bocanitul ala mergi pe spate?
nu consuma mai putin acum de cand am eliminat supapa aia vagaboanda????
florin83
parca era un topic despre baba.. happy.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jul 30 2007, 03:39 PM) *
parca era un topic despre baba.. happy.gif

gata, s-a rezolvat ! wink.gif
manole74
Saptamana viitoare intra la RK: bucsi, tapiterie, polish, etc wub.gif

Io's, intr-adevar acum consuma mai putin wink.gif
Mihai_AMD
Fratilor azi am fost cu sportivu pe la manole sa vedem baba si am innebunit total cand nea luat la o tura,efectiv instantaneu a urcat la 160, am depasit tot ce era in cale,si nu ia mai dat k a tr sa ne intoarcem inapoi,e o masina de exceptie,io;s stie cel mai bine si toti care stiti masina...daca sapt trecuta am mers cu un 530 diesel din 2003 si mi se parea ca te baga in bancheta,poi asta te arunca in portbagaj laugh.gif .ce sa zic,so stapaneasca sanatos manole si sa aiba grija de ea
ionusunt
laugh.gif

e o baba cu greutate tongue.gif
manole74
innocent.gif
316i
Manole lasa baba in pace. biggrin.gif
ionusunt
cum sa o lase frate laugh.gif ? tu cum ai arde=o daca ai trece de la 140cp la 440cp ? laugh.gif ca mie si 11cp in plus cat are bmwu fata de volvo mi se par destui sa ii simti acolo rolleyes.gif .
Sportivu
Fratilor, da` se potriveste masina cu Manole, nush de ce....om cu greutate, baba cu greutate:D DRACEASCA masina....nu e gluma, nu e lucru curat....
Efectiv...am simtit pe pielea mea tremuriciu` de chilotzi....iar Manole, un om de milioane.
reactor_share
Felicitari pentru achizitie! Cu e28_ul cum ramane?
io'sŪ
Salutari de la Barca` (a se citi Barsa).... wink.gif

manole... ce ai mai facut pe la masina? parca trebuia sa intre la RK sau asa ceva...
manole74
Ma chinui sa fac o presa pentru busci, ca sa nu fie nevoie de ciocan sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.