Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B A B A !!!
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ionusunt
da,cand le a luat ema aratau f bine. vezi ca walde avea niste rs uri de 16 5x120 . nu mai stiu la cati bani.
buzele in ce stare sunt ? daca ai nevoie de asistenta la polishat buze poti sa ma intrebi orice.

PS: ce se vede in poza aia cu capacelul rotii si e mcintosh ? amplif ?
TiL
QUOTE (ReLLaXX @ Mar 10 2010, 01:13 PM) *
Probabil ca au aratat si au fost foarte bune cand au ajuns la Ema.

Nu uit ziua in care am avut o premonitie biggrin.gif
http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=42219
io's®
nu-mi aduc aminte ca rotile sa fi avut vreo greseala cand era masina mea, eu stiu ca le-am dat in stare ft ft buna

http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=44909

dar a trecut ceva timp de atunci
Sportivu
QUOTE (io's® @ Mar 10 2010, 10:04 PM) *
nu-mi aduc aminte ca rotile sa fi avut vreo greseala cand era masina mea, eu stiu ca le-am dat in stare ft ft buna

http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=44909

dar a trecut ceva timp de atunci

E vorba de gusturile omului, nu de "greselile" jantelor...
io's®
CITAT(Sportivu @ Mar 11 2010, 01:45 AM) *
E vorba de gusturile omului, nu de "greselile" jantelor...

pai eu am inteles altceva din ce a spus ReLLaXX aici:

CITAT(ReLLaXX @ Mar 10 2010, 01:13 PM) *
Dar oricum aveau nevoie de reconditionare. Probabil ca au aratat si au fost foarte bune cand au ajuns la Ema. La mine nu erau in aceeasi stare si nici nu aveam cum sa le las asa.

@ReLLaXX: poti pune cateva poze sa vad si eu cat de naspa arata acum?
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Mar 10 2010, 03:03 PM) *
da,cand le a luat ema aratau f bine. vezi ca walde avea niste rs uri de 16 5x120 . nu mai stiu la cati bani.
buzele in ce stare sunt ? daca ai nevoie de asistenta la polishat buze poti sa ma intrebi orice.

PS: ce se vede in poza aia cu capacelul rotii si e mcintosh ? amplif ?

Buzele sunt indreptate, trase la linie, polishate si date temporar cu un lac care sa le protejeze pana o sa primeasca un polish final si vopsirea suruburilor in negru + lacuire generala.

Da, este un final McIntosh dual mono (cu tranzistori pe germaniu si Autoformere - trafuri- pe iesire). "Utilajul" care imi "duce" boxele acasa. smile.gif Toate sunt old school...ca sa nu zic vintage din epoca de aur a Hi-Fi-ului. smile.gif

Ca sa nu existe semne de intrebare, jantele NU erau distruse sau mai stiu eu ce. Erau pur si simplu folosite in Romania. Spate/dreapta a avut nevoie de reparatii mai serioase, fiind indoita tare pe buza din interior. Toate au necesitat indreptare, roluire si echilibrare (6 ore la AutoSoft). Buzele aveau lacul original sarit in cateva locuri, locuri unde metalul incepea sa lucreze si sa-si schimbe culoarea. Probabil ca dupa o spalare buna si privite de la 3-4 metri aratau foarte bine. Dar nu e suficient. cool.gif

ionusunt
QUOTE (ReLLaXX @ Mar 12 2010, 01:26 PM) *
Buzele sunt indreptate, trase la linie, polishate si date temporar cu un lac care sa le protejeze pana o sa primeasca un polish final si vopsirea suruburilor in negru + lacuire generala.

Da, este un final McIntosh dual mono (cu tranzistori pe germaniu si Autoformere - trafuri- pe iesire). "Utilajul" care imi "duce" boxele acasa. smile.gif Toate sunt old school...ca sa nu zic vintage din epoca de aur a Hi-Fi-ului. smile.gif

Ca sa nu existe semne de intrebare, jantele NU erau distruse sau mai stiu eu ce. Erau pur si simplu folosite in Romania. Spate/dreapta a avut nevoie de reparatii mai serioase, fiind indoita tare pe buza din interior. Toate au necesitat indreptare, roluire si echilibrare (6 ore la AutoSoft). Buzele aveau lacul original sarit in cateva locuri, locuri unde metalul incepea sa lucreze si sa-si schimbe culoarea. Probabil ca dupa o spalare buna si privite de la 3-4 metri aratau foarte bine. Dar nu e suficient. cool.gif

vezi ca stiu eu unde poti croma suruburile contra sumei de ±100 ron
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Mar 12 2010, 02:33 PM) *
vezi ca stiu eu unde poti croma suruburile contra sumei de ±100 ron

Daca e - 100 RON si ies pe plus, ma bag! rolleyes.gif

Dincolo de gluma, suruburile alea vizibile la RC-uri sunt de fapt piulitele in care prind suruburile din spate. Eu nu am reusit sa le scot si nici nu cred ca o sa insist. Oricum le vreau negre, nu cromate. Incercam... smile.gif
ionusunt
ies pana la urma dar te vor durea mainile rau de tot dupa
numai la bbs rm sunt slab stranse
xox
Ceva imi spune ca nu le da el singur jos de pe roti tongue.gif
ReLLaXX
QUOTE (xox @ Mar 15 2010, 03:00 PM) *
Ceva imi spune ca nu le da el singur jos de pe roti tongue.gif

De fiecare data cand am putut sa fac ceva la masina, am facut. De la mecanica usoara, revizii, electrica, schimbat diverse repere, montat/demontat interior, retapitat anumite elemente, etc etc etc.

DAR.... Nu sunt adeptul romanului capabil sa le faca pe toate. Nu este specialitatea mea sa reconditionez jante, deci, perfer sa las pe cineva care stie sa faca asta. Pe mine ma intereseaza rezultatul final. Restul....sunt detalii.
ionusunt
QUOTE (ReLLaXX @ Mar 16 2010, 05:24 PM) *
De fiecare data cand am putut sa fac ceva la masina, am facut. De la mecanica usoara, revizii, electrica, schimbat diverse repere, montat/demontat interior, retapitat anumite elemente, etc etc etc.

DAR.... Nu sunt adeptul romanului capabil sa le faca pe toate. Nu este specialitatea mea sa reconditionez jante, deci, perfer sa las pe cineva care stie sa faca asta. Pe mine ma intereseaza rezultatul final. Restul....sunt detalii.

daca ai ceva bete in roate legat de suruburi,forta la care trebuiesc stranse la loc,ce scule iti trebuie,etc, just ask. eu am mai reconditionat o pereche de bbs rm.
spor la treaba cu rotile. CROMEAZA SURUBURILE biggrin.gif
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Mar 16 2010, 05:47 PM) *
daca ai ceva bete in roate legat de suruburi,forta la care trebuiesc stranse la loc,ce scule iti trebuie,etc, just ask. eu am mai reconditionat o pereche de bbs rm.
spor la treaba cu rotile. CROMEAZA SURUBURILE biggrin.gif

Come to the dark side.... black... laugh.gif
xox
Auleo, io n-am zis-o in sensul rau cu suruburile smile.gif Doar m-am gandit ca nu stai sa desfaci 1 milion de suruburi atata tot si daca dai jantele la roluit indreptat vopsit mi se pare normal sa se ocupe aia.

De pe aici numa ionusunt e in stare sa faca singur operatiuni cu risc mare de chin tongue.gif

LE: de fapt nu este el singurul. Mai e si Iulian care si-a desfacut M20B25-ul si l-a dus in casa in urma cu vreo 3 ierni.

Deci da, cand te gandesti mai bine toti au facut chestii grele pentru masinile lor. Si eu acu dupa ce am scris de M20B25 am salivat pe tricou. Ciudat. laugh.gif
ReLLaXX
Da domnu', am inteles ideea. smile.gif

Pana una alta am primit cado' o cheie de vreo 25 de cm pe capota. Bine ca nu e deja vopsita.
elvislorin
madar facarii naibii
ionusunt
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=6708&st=100

e aici un topic dedicat rotilor bbs. am postat si eu o gramada de chestii pe acolo ,sper sa ti fie de folos!
bartro
Am vazut si eu ieri Baba in trafic, la semanatoare pe splai. Parca scoate ceva fum. Turbine problems?
Am explicat un coleg de munca care era cu mine ce masina exceptionala tocmai a trecut langa el tongue.gif
ReLLaXX
QUOTE (bartro @ Mar 17 2010, 10:51 PM) *
Am vazut si eu ieri Baba in trafic, la semanatoare pe splai. Parca scoate ceva fum. Turbine problems?
Am explicat un coleg de munca care era cu mine ce masina exceptionala tocmai a trecut langa el tongue.gif

Am trecut unul pe langa celalalt de multe ori la Sema Parc. Am activat acolo cateva luni, pana de curand. smile.gif

Da, turbina e aproape de "gata". Si asa, se tine bine. cool.gif
ReLLaXX
Nu e forma finala, dar cam asa arata cele de pe fata. Cred ca am sa le comand siglele cu BBS, in loc de cele cu BMW.

Auriul e ceva mai deschis la lumina naturala si prinde mai bine pe masina neagra. Oricum, momentan consider ca sunt la faza de experimente.
manole74
Imi permit sa-ti sugerez si capacele tot aurii sa le faci, iar siglele de bbs- negre! E combinatia la care tin cel mai mult.... Succes si felicitari!
ReLLaXX
Promit ca in limita posibilitatilor si a timpului (adica in timp) sa incerc toate posibilitatile. laugh.gif

Prima este: auriu + centru si suruburi negre

Vedem ce iese. smile.gif
io's®
mda, mie nu-mi place insa asta nu e treaba ta ! biggrin.gif
ReLLaXX
QUOTE (io's® @ Mar 18 2010, 02:32 PM) *
mda, mie nu-mi place insa asta nu e treaba ta ! biggrin.gif

Sa va pronuntati la final. Pana atunci....presupunem. cool.gif
CRM112
mie-mi place f mult smile.gif

si lor le place f. mult biggrin.gif

bartro
E chiar prima data cand vad afro-americani mergand cu un Saab smile.gif
Nu prea sa potrivesc.
CRM112
lasa-i pe afromani. ete jantele! smile.gif
ionusunt
QUOTE (ReLLaXX @ Mar 18 2010, 10:32 AM) *
Promit ca in limita posibilitatilor si a timpului (adica in timp) sa incerc toate posibilitatile. laugh.gif

Prima este: auriu + centru si suruburi negre

Vedem ce iese. smile.gif

sper ca scoti suruburile de pe jante cand le vei vopsi biggrin.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif smile.gif
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Mar 20 2010, 01:38 AM) *
sper ca scoti suruburile de pe jante cand le vei vopsi biggrin.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif smile.gif

Daca iti zic ca am gasit si alte solutii, ma crezi? rolleyes.gif
Ti-am spus, problema e ca alea vizibile nu sunt suruburi. Sunt...piulitele in care se prind suruburile. Din ce am incercat pana acum....mai greu cu scosul. Sunt bagate presat acolo. Si tin suficient de tare incat sa poti sa strangi suruburile alea in ele.
ionusunt
QUOTE (ReLLaXX @ Mar 20 2010, 05:14 AM) *
Daca iti zic ca am gasit si alte solutii, ma crezi? rolleyes.gif
Ti-am spus, problema e ca alea vizibile nu sunt suruburi. Sunt...piulitele in care se prind suruburile. Din ce am incercat pana acum....mai greu cu scosul. Sunt bagate presat acolo. Si tin suficient de tare incat sa poti sa strangi suruburile alea in ele.

nu sunt presate acolo
sunt date cu loctite pe filet si stranse la forta foarte mare .
ionusunt
am vazut aseara baba pe mantuleasa ! ce e cu esapamentu ? cam huruia ..
haifisch
nu cred ca esapamentul huruia smile.gif ....
Sportivu
QUOTE (ionusunt @ Mar 22 2010, 02:07 PM) *

ganja`smugglin`tuestiterroristaman laugh.gif

ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Mar 22 2010, 02:07 PM) *

Huruie toata. laugh.gif Vrei sa ma apuc sa enumar? cool.gif
MAD520
...macar este frumoasa smile.gif
xox
Chiar ca-i frumoasa wub.gif

Si mad-u-i frumos apropo tongue.gif
ReLLaXX
Da.... Baba huruie de frumusete. laugh.gif

Aveti nevoie de ochelari! thumbup1.gif
05aBi
De cand masina a intrat in mainile lui Claudiu huruiala se afla intr-o ameliorare continua, iar cat de curand o sa folosim cuvantul 'huruie' la trecut.
David
CITAT(ionusunt @ Mar 22 2010, 02:07 PM) *

Baba e pe maini bune, nu-ti face griji! ok.gif E doar o chestiune de timp si amanunte!... smile.gif
ionusunt
QUOTE (David @ Mar 23 2010, 03:58 PM) *
Baba e pe maini bune, nu-ti face griji! ok.gif E doar o chestiune de timp si amanunte!... smile.gif

stiu asta , doar am fost putin socat sa o vad/aud asa....eu nu am mai vazut o pe viu de cand a plecat de la ema ( io's )
TiL
pai lasa tastatura, mai mergi la intalniri sa o vezi live si-ai sa stii cum sta treaba.
iorgos
QUOTE (TiL @ Mar 23 2010, 09:40 PM) *
pai lasa tastatura, mai mergi la intalniri sa o vezi live si-ai sa stii cum sta treaba.

Bine spus Til, am ramas din ce in ce mai putini dar constanti.
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Mar 23 2010, 06:05 PM) *
stiu asta , doar am fost putin socat sa o vad/aud asa....eu nu am mai vazut o pe viu de cand a plecat de la ema ( io's )

Maine o sa treaca de 380.000 pe bord , adica bine peste 10K de cand e la mine. Sa stii ca poate sa huruie si mai tare. Ce se aude mai rau acum e cutia care, din pacate, e aceeasi. La fel, din pacate, NU se strica de tot. huh.gif

Da' e oricum o chestiune de timp... Daca totul merge bine, in 2 saptamani e intinsa toata pe rafturi. rolleyes.gif Vedem ce iese de acolo.

PS: Cred ca am gasit si scaune noi de fata ( Recaro de M3 E30), pentru urmatorul nou interior. Mai am nevoie de un plafon complet de E23, cu trapa. Daca cineva detine....astept un semn.
PS1: Am gasit alta nuanta de auriu pentru jante. Intamplator sau nu, ii spune Gold si se gaseste in paleta BMW Moto. Asa ca...actualul gold de pe jante nu o sa mai fie de actualitate.
ionusunt
QUOTE (ReLLaXX @ Mar 24 2010, 02:00 AM) *
Maine o sa treaca de 380.000 pe bord , adica bine peste 10K de cand e la mine. Sa stii ca poate sa huruie si mai tare. Ce se aude mai rau acum e cutia care, din pacate, e aceeasi. La fel, din pacate, NU se strica de tot. huh.gif

Da' e oricum o chestiune de timp... Daca totul merge bine, in 2 saptamani e intinsa toata pe rafturi. rolleyes.gif Vedem ce iese de acolo.

PS: Cred ca am gasit si scaune noi de fata ( Recaro de M3 E30), pentru urmatorul nou interior. Mai am nevoie de un plafon complet de E23, cu trapa. Daca cineva detine....astept un semn.
PS1: Am gasit alta nuanta de auriu pentru jante. Intamplator sau nu, ii spune Gold si se gaseste in paleta BMW Moto. Asa ca...actualul gold de pe jante nu o sa mai fie de actualitate.

pentru cutie vorbeste cu alex cu e28 ul albastru (evideath aici pe forum ),aveau ei (el +niste prieteni ) mai multe cutii de m30. misto nuanta gasita ,o stiu smile.gif
plafonul ai putea incerca,daca esti ok cu cash ul ,sa il faci la exta auto din piele intoarsa.nu cred ca da rau. sau vezi pe realoem cat o fi unul nou ,poate ai o surpriza placuta biggrin.gif
bafta cu masina! misto ca mergi cu ea ! smile.gif
05aBi
Din cate stiu are un getrag 265 pregatit in cazul in care cade 260. Mie mi se pare misto ca se plimba cu cisterna dupa el. rolleyes.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Mar 25 2010, 02:08 PM) *
Din cate stiu are un getrag 265 pregatit in cazul in care cade 260. Mie mi se pare misto ca se plimba cu cisterna dupa el. rolleyes.gif

Consumul indicat de ReLLaXX e cam exagerat, trebuie pus la punct motorul.
xox
QUOTE (ReLLaXX @ Mar 23 2010, 01:03 AM) *
Aveti nevoie de ochelari! thumbup1.gif

Mie chiar mi se pare o masina misto smile.gif Si-i drept, port ochelari dar pentru distanta. La pc ma ajuta mai mult monitorul de 22" tongue.gif Da' promit ca trec la 24" la vara cand or mai fi bani. Dupa ce repar bucsele si bratele pe masina si-mi rezolv pierderile de ulei. Si senzorii. Si-i pun cd. Si portbagajul. Si-o vopsesc laugh.gif Si-mi iau jante. Si gume. Si amortizoare. Si discuri. Si placute.

Au wacko.gif
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Mar 25 2010, 03:00 PM) *
pentru cutie vorbeste cu alex cu e28 ul albastru (evideath aici pe forum ),aveau ei (el +niste prieteni ) mai multe cutii de m30. misto nuanta gasita ,o stiu smile.gif
plafonul ai putea incerca,daca esti ok cu cash ul ,sa il faci la exta auto din piele intoarsa.nu cred ca da rau. sau vezi pe realoem cat o fi unul nou ,poate ai o surpriza placuta biggrin.gif
bafta cu masina! misto ca mergi cu ea ! smile.gif

Cutie am, am vb si cu Alex, dar de altele e nevoie. Toate la timpul lor. smile.gif

Imi imbrac singur plafonul in Alcantara, am facut si multe alte repere deja. Ce nu pot sa fac se face oricum la EX-TA. Am presupus ca e de inteles deja. wink.gif Fac un interior complet separat fata de cel din baba, care o sa ramana exact asa cum este, de rezerva, pentru reconditionare.

Deci... Am nevoie de plafon fizic, ca bucata de obect, ca sa nu-l folosesc pe cel din baba. Mai departe ma descurc. cool.gif
ionusunt
am inteles. interiorul pe care intentionezi sa il montezi e tot cu scaune sport ?
TiL
QUOTE (ionusunt @ Mar 28 2010, 10:56 PM) *
am inteles. interiorul pe care intentionezi sa il montezi e tot cu scaune sport ?

QUOTE (ReLLaXX @ Mar 24 2010, 03:00 AM) *
Cred ca am gasit si scaune noi de fata ( Recaro de M3 E30), pentru urmatorul nou interior.

wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.