io's.... Cutia e in stare foarte buna, merge cat se poate de bine. Dupa cercetari e aproape sigur ca e un 265 de pe un E12. Rapoartele sunt foarte apropiate de cele de la cutia veche. E prematur sa ma dau cu parerea, avand in vedere ca si motorul merge aproape perfect acum si....totul se simte altfel.
TiL... Probleme... "e multe".

Cu tabla ma astept sa fie mai multe decat cred. Pana in prezent stiu de contra-aripi, capete de praguri, poate o idee din pedalier si in rest...ce mai gasim. Oricum caroseria se curata la tabla si de acolo se va incepe lucrul.
Cu motorul... dincolo de cele stiute (multe), ajunge benzina in ulei. Stiu, e normal, dar nu e normal ca uleiul sa fie inutilizabil dupa 2000 de km. Deci... posibil ca si motorul sa fie facut bucati mici pentru "reabilitare".
In rest, articulatii si suspensii.... aproape toate trebuiesc facute de la 0.
Si pe langa astea, interiorul complet si N maruntisuri cu o lista mare cat o zi de post.
Nu e indiscretie....am sa fac material foto consistent si am sa tin topicul la curent.
Pana una alta, ieri a crapat definitiv radiatorul de incalzire, motiv pentru care am desfacut deja 3 sferturi de bord. L-am anulat si momentan merge asa. Azi bagasem masina in hala si....arata cu chef de drum.

Mai ales ca nu a mers asa bine (exceptand turbina care e varza) de cand e la mine. Asa ca a mai iesit si azi....iar maine o las de tot la noul ei camin.
PS: Baba nu o sa mai fie baba cand o sa fie gata, deci sta cu rabdare si cu fustele ridicate pana la finalul proiectului.