Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B A B A !!!
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ReLLaXX
QUOTE (io's® @ Dec 31 2009, 02:08 AM) *
ceva noutati? tongue.gif

Legat de cutie, de PS2 sau in general? smile.gif
io's®
pai... asa in general... mai mult ce scrie in quote smile.gif
ReLLaXX
Cutia de viteze, mai asteapta...putin. Nu e liber elevatorul. smile.gif

Luni la Finante, dupa care vine si restul, de la sine....cu actele.

In rest, faruri noi (o parte) si frane fata noi (Tarox G88 + EBC).

Rotile de iarna au fost necesare. Au facut peste 5000 KM deja si au meritat tot efortul, chiar daca nu arata la fel de bine ca BBS-urile (care sunt momentan la indreptat, echilibrat, polishat si vopsit).

Urmeaza schimbul rolelor, curele, pompa de apa, capac distribuitor, articulatii bucsi fata si amortizoare (fata/spate). Probabil in ordinea enumerata, avand in vedere ca o parte din piese au sosit deja.
ionusunt
ma bucur ca mergi cu masina !
PS : ce se vede in poza cu discul de frana pe fundal e ursul lui sese ?
INTERCEPTOR
in sfarsit dupa atata cautare baba si a gasit un stapan care are si grija de ea
nu numai se bucura de puterea si frumusetea ei:PP spor la munca:PP sese sese:PP

sper sa nu se supere the owner ca i am pus poza aici
da e super masina
in afara de faruri:PP
mergea hella smokd fara angela eyes tongue.gifP
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Jan 7 2010, 04:21 PM) *
ma bucur ca mergi cu masina !
PS : ce se vede in poza cu discul de frana pe fundal e ursul lui sese ?

Da, ursul lui Sese. smile.gif E plin de "turbo" prin garajul asta. tongue.gif
florin83
Dragut ursul, dar il cam strica oglinzile alea sad.gif
io's®
pfff.. ce ma bucur sa vad asta !!!! wub.gif
ionusunt
mai vroiam sa intreb ceva.cu farurile care e povestea? sunt facute ? daca cumva ai vopsit sticla la faza lunga si vrei sa ii faci cruce ca la hella smoked se gaseste pe net sablonul pt cruce.
ReLLaXX
Farurile sunt de G2, cu o mica adaptare (3-4 ore de munca). Cele de "lunga" sunt "vopsite" de proba, dar nu au sa ramana asa. Nu ma intereseaza sa le fac ca Hella Black. Am schimbat farurile CA SA VAD, fiindca circul cu masina, in ciuda faptului ca nu sunt deloc fan "adaptari" de diverse. Ca au si rol estetic....asta e o chestiune secundara. Cu ocazia asta am vazut si ce e de indreptat la "bot". Nu prea seamana stanga cu dreapta. smile.gif Cand vine vremea de vopsit o sa se rezolve si neajunsurile astea.

Cu aceeasi ocazie, facut iluminare in compartimentul motor si mutat pozitii fata pe semnalizatoare. In sesiunea asta de "electrice" am descoperit si de ce nu merge pompa de la spalatoarele de parbriz si unul dintre proiectoare. Pe partea asta....va urma.

little six bmw
pun si eu o poza cu ursul ala, facuta la pitesti
io's®
ft puternice mi se par pozitiile din fata
cum anume le-ai pus acolo? pe ce fel de bec (cati W)?
evildeath
QUOTE (little six bmw @ Jan 7 2010, 10:47 PM) *
pun si eu o poza cu ursul ala, facuta la pitesti

era de vanzare pe 4tunning ursul...
scuze de offtopic
bartro
QUOTE (io's® @ Jan 7 2010, 11:41 PM) *
ft puternice mi se par pozitiile din fata
cum anume le-ai pus acolo? pe ce fel de bec (cati W)?

Pare a fi direct pe bec de semnalizare. Trebuie sau o rezistenta in serie numai pentru calbu de pozitii sau pus alt bec..
ReLLaXX
Nu va alarmati, becurile pe pozitii sunt exact becuri de pozitii, cu socluri de pozitii inserate suplimentar in semnalizatoare si cu cablajele aferente smile.gif Lucrarea e facuta cu simt de raspundere. Poza a fost facuta cu 15s timp de expunere, lucru care se vede si pe peretii cladirilor, pe care eu nu-i vedeam cu ochiul liber....de intuneric. Nu am avut rabdare sa mai fac o poza. Se vede exact cum se vede la un 7 de State, cu pozitii pe semnale. Adica bine si exact cat ii trebuie. Cine o sa le vada pe viu o sa inteleaga.
io's®
da, e bine, asa am avut si eu smile.gif
franko
Te-am vazut duminica la benzinaria de pe Vasile Milea, frumoasa masina.
ReLLaXX
QUOTE (franko @ Jan 11 2010, 11:45 PM) *
Te-am vazut duminica la benzinaria de pe Vasile Milea, frumoasa masina.

Multumesc... Mai e de munca. smile.gif
ReLLaXX
http://www.youtube.com/watch?v=gHi0gYWG_f8
xox
Si rezultatul? Si aburul de sub capota? unsure.gif
iorgos
QUOTE (ReLLaXX @ Jan 12 2010, 02:57 AM) *

Rezultatul care este?
alex230ro
zice acolo,va urma smile.gif
ReLLaXX
QUOTE (xox @ Jan 12 2010, 04:38 AM) *
Si rezultatul? Si aburul de sub capota? unsure.gif

Era fum, de la uleiul pe care-l scuipa turbina. De abur nu se punea problema, nu se aude nici evacuarea de zgomotul ventilatoarelor pe care le-am folosit.

Rezultate? Momentan sensibil sub cifrele stock. Merge prea prost peste 3500 de ture ca sa se poata face o masuratoare corecta. De asta am si zis... Va urma.
alex230ro
din ce zici vrea alt turbo smile.gif
de fapt ,arunca ulei?nu il da in evacuare?
ReLLaXX
QUOTE (alex230ro @ Jan 12 2010, 03:58 PM) *
din ce zici vrea alt turbo smile.gif
de fapt ,arunca ulei?nu il da in evacuare?

Vrea multe altele. Da peste tot.
bartro
Pot sa pierzi multi cai la probleme de aprindere, injectie, turbo.. Eu as scapa de (motronic?) ala. Am vazut pe net ca sunt multi care schimbe injectie la 745i-uri cu ceva mai intelegibil.
ReLLaXX
QUOTE (bartro @ Jan 12 2010, 05:19 PM) *
Pot sa pierzi multi cai la probleme de aprindere, injectie, turbo.. Eu as scapa de (motronic?) ala. Am vazut pe net ca sunt multi care schimbe injectie la 745i-uri cu ceva mai intelegibil.

Stiu unde se pierd si am o idee si cum sa-i recuperez. Electronica e ca si comandata, e prima pe lista pentru schimbat. Motronic-ul ala nu are nici un viitor acolo.
io's®
CITAT(ReLLaXX @ Jan 12 2010, 03:53 PM) *
Era fum, de la uleiul pe care-l scuipa turbina. De abur nu se punea problema, nu se aude nici evacuarea de zgomotul ventilatoarelor pe care le-am folosit.

Rezultate? Momentan sensibil sub cifrele stock. Merge prea prost peste 3500 de ture ca sa se poata face o masuratoare corecta. De asta am si zis... Va urma.

s-a belit si turbina asta?
daca gasesti o turbina SH dar originala, am sa ma uit, stiam ca aveam kit de reconditionare, continea o gramada de oringuri si piese de alama.... suruburi, cleme si nu mai stiu ce...
eu am incercat sa o reconditionez pe asta mai demult insa ce aveam eu nu se potrivea, acest turbo era mai mare in interior decat cel original

da'unde scuipa ulei turbina de afuma asa?

interesant e ca si pe mine m-a lasat turbo dupa ce masina a stat o perioada mai indelungata unsure.gif (nu asa indelungata ca acum)
ReLLaXX
QUOTE (io's® @ Jan 12 2010, 09:56 PM) *
s-a belit si turbina asta?
daca gasesti o turbina SH dar originala, am sa ma uit, stiam ca aveam kit de reconditionare, continea o gramada de oringuri si piese de alama.... suruburi, cleme si nu mai stiu ce...
eu am incercat sa o reconditionez pe asta mai demult insa ce aveam eu nu se potrivea, acest turbo era mai mare in interior decat cel original

da'unde scuipa ulei turbina de afuma asa?

interesant e ca si pe mine m-a lasat turbo dupa ce masina a stat o perioada mai indelungata unsure.gif (nu asa indelungata ca acum)

Nu am apucat sa o mai pun pe elevator sa vad pe unde scuipa, dar nici nu mai conteaza. Vine alta in locul ei, noua, ca sa fim siguri de o chestie. Cu ocazia asta fac si un upgrade.
ionusunt
babeta vad ca incepe sa revina la forma care i se cuvine.bravo domnule ! biggrin.gif
din curiozitate...cati caluti a scos asa cum e acum ?
ReLLaXX
QUOTE (ionusunt @ Jan 13 2010, 02:51 AM) *
babeta vad ca incepe sa revina la forma care i se cuvine.bravo domnule ! biggrin.gif
din curiozitate...cati caluti a scos asa cum e acum ?

Am spus si mai sus... Sensibil sub cifrele stock. Momentan. dry.gif
io's®
si.. ce boost are?
Sorin
Asta vad ca este topicul cu cel mai mare interes

De mult timp nu am mai stat sa citesc pagina cu pagina si sunt foarte bucuros ca reusiti sa va gasiti timp pentru fiare ( spun asta din punctul meu de vedere care am ajuns sa nu mai am decat atunci cand pica ceva )
Este foarte frumoasa adaptarea la lumini si vroiam sa stiu ce marca sunt discurile de frana ca si la a mea trebuie sa le schimb nu de alta dar 62000 au tinut powerdiscurile si vreau sa pun si ceva si pe spate mai sanatos

Inca o data felicitari pentru munca depusa , nervii inerenti si rabdare.

manole74
Din ce stiu eu, discurile de frana sunt EBC, la fel si placutele.
316i
QUOTE (io's® @ Jan 15 2010, 02:31 PM) *

Daca pui pistoane si la M5...na. Ce zici, s-o misca?
io's®
nu inteleg despre ce pistoane zici, alea sunt pistoane de 745
David
In sfarsit am vazut si eu Baba!... wub.gif Arata intr-un fel!...
316i
QUOTE (io's® @ Jan 17 2010, 02:09 AM) *
nu inteleg despre ce pistoane zici, alea sunt pistoane de 745

Din poze am inteles ca la 7 a schimbat pistoanele.
io's®
in principiu pana pe la 500hp M106 nu necesita schimbare de pistoane (daca sunt bune), probabil a reconditionat motorul si atunci a facut si cateva poze
ReLLaXX
QUOTE (manole74 @ Jan 15 2010, 09:17 PM) *
Din ce stiu eu, discurile de frana sunt EBC, la fel si placutele.

Fata: Discuri Tarox G88 + Placute EBC
Spate: Discuri EBC + Placute EBC

Nu stiu de ce cred ca am mai scris. rolleyes.gif

Io's: Boost face....depinde. Pana in 0.6, overboost, dar am aflat si de ce e influentat si am gasit una din potentialele cauze pentru mersul nasol al motorului. Debit insuficient de benzina in rampa, in sarcina, deci urmeaza sa punem o pompa sanatoasa in loc de cele doua mici, sa vedem ce se intampla dupa aia.

Sunt multe si trebuiesc luate pe rand... Pana una alta baba face drumuri ca sa vada tara. Macar atat, pe frigul asta... smile.gif
bartro
QUOTE (ReLLaXX @ Jan 29 2010, 03:28 PM) *
Debit insuficient de benzina in rampa, in sarcina, deci urmeaza sa punem o pompa sanatoasa in loc de cele doua mici, sa vedem ce se intampla dupa aia.

Ai grija, amestec sarac si turbo parca nu prea sa inteleg.
ReLLaXX
QUOTE (bartro @ Jan 29 2010, 04:00 PM) *
Ai grija, amestec sarac si turbo parca nu prea sa inteleg.

Amestecul sarac e periculos pentru orice motor. La mine nu se pune problema de amestec sarac, ci de lipsa totala de bezina in anumite momente. Deci...e semi periculos. smile.gif Plus ca am invatat sa evit momentele de sarcina cand se intampla asta. Mergem mai....linistit. Am montat un regulator de presiune si acum tine in general intre 3.5 si 4 bari in rampa, dar in sarcina mare scade si in 2....poate si sub. Atunci e cu probleme. Pana cand vine pompa...stam mai cuminti. La ce drumuri fac eu cu ea merge si fara agresiuni. Mai am putin si prind al doilea schimb de ulei. Probabil saptamana aviatoare.
io's®
oho.. da' mergi cu ea biggrin.gif nu te incurci

bafta multa! ma bucur ca a ajuns pe maini bune wink.gif

edit: alte vesti imi mai dai ? tongue.gif nu de alta dar daca tot mergi asa mult
CITAT
Pana una alta baba face drumuri ca sa vada tara.
sa nu ma trezesc prin cutia de scrisori cu ceva PVuri cu amenzi de circulatie biggrin.gif
ReLLaXX
QUOTE (io's® @ Jan 29 2010, 05:22 PM) *
oho.. da' mergi cu ea biggrin.gif nu te incurci

bafta multa! ma bucur ca a ajuns pe maini bune wink.gif

edit: alte vesti imi mai dai ? tongue.gif nu de alta dar daca tot mergi asa mult sa nu ma trezesc prin cutia de scrisori cu ceva PVuri cu amenzi de circulatie biggrin.gif

Da...ai ceva in posta. cool.gif (PM).
iorgos
Pot sa te linistesc in privinta piesei cazute din bord este un arc de la pedata de ambreaj
ReLLaXX
QUOTE (iorgos @ Feb 1 2010, 01:32 PM) *
Pot sa te linistesc in privinta piesei cazute din bord este un arc de la pedata de ambreaj

Aparent merge ok si fara arcul ala, dar la urmatoarea interventie "sub bord" trebuie sa vad ce se intampla pe-acolo. Sunt mai multe de remediat.
Ciupanezu
Te-am văzut săptămâna trecută pe lângă OMV-ul din apropierea intersecţiei Iuliu Maniu cu Grozăveşti. smile.gif
ReLLaXX
QUOTE (Ciupanezu @ Feb 6 2010, 06:03 PM) *
Te-am văzut săptămâna trecută pe lângă OMV-ul din apropierea intersecţiei Iuliu Maniu cu Grozăveşti. smile.gif

Pai....poti sa ma vezi cam peste tot... rolleyes.gif Daca sunt stationar mai dati si voi cate un semn. Ca asa.... nick-uri pe forum ramaneti. laugh.gif
Ciupanezu
Eu eram oprit la benzinărie. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.