Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B A B A !!!
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
manole74
QUOTE (io`s @ Feb 14 2007, 02:13 AM) *
ma bate un gand, dupa cum v-am zis ma bate un preten la cap sa-i dau lui jantele mele
ieri rasfoiam pe alt forum si am gasit jantele astea de vanzare si am incremenit, cred ca ma dau la 17 si din nou la BBS tongue.gif

Click to view attachment

ce ziceti? cool.gif

Sunt faine, dar pretul e mult prea mare! La banii astia gasesti Alpina, pe un alt forum, daca tot a venit vorba, sau tot BBS la pret rezon. Acum un an am trecut pe langa o oferta exeptionala, din cauza ca nu m-am suprapus pe oferta cu banii(si acum ma oftic mad.gif )) Sa va pun o poza reala cu jantele, ca sa va faceti o idee de raportul ''calitate/pret'' la 400 de europenasi.......

L.E. cred ca mai am e-mail-ul tipului, care aduce de afara jante si le vinde aici.......
io'sŪ
acum plec sa le vad, sa vad cum arata
ma mai gandesc daca sa le schimb sau nu, oricum nu la pretul asta....cat sa cer eu pe ale mele daca astea sunt 750 ohmy.gif
da_joint
totusi de ce nu vrei Alpina -noi???...nu stiu cat de originale sunt ..insa are ceva daca sunt copie fidela...oricum cu baba nu iesi zilnic sa dai in toate gropile...
TiL
io's vrei sa-ti innobilezi limuzina? wink.gif wub.gif

QUOTE (georgem @ Feb 14 2007, 08:12 AM) *
Totusi, janta de jos din poza ta are ciudata buza (culoarea e ciudata) in toata partea de jos, sa nu fi fost reparata.

Cred ca apare asa in cauza reflexiei luminii. La pretul asta jantele trebuie sa fie impecabile si chiar arata impecabil. Merita o incercare biggrin.gif Mi se pare ca dau mai bine pe masina decat Alpina.

Hopa, a plecat sa le vada? Presimt ca n-o sa se intoarca in toate mintile biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Feb 14 2007, 12:47 PM) *
io's vrei sa-ti innobilezi limuzina? wink.gif wub.gif
.....

Hopa, a plecat sa le vada? Presimt ca n-o sa se intoarca in toate mintile biggrin.gif

wink.gif
sunt pe masina
mai jos de 650 E nu a vrut sa negocieze
sunt impecabile, nu au o greseala, nici nu am stat pe ganduri
BBS/BMW OEM 8 X 17 et 20 fata si 9 X 17 et 22 spate cu buza cromata si destul de evidenta echipate cu cauciucuri sooper marfa 235/45 si 255/40

sad.gif parca ii statea mai bine la baba cu jantele de ///M e39 sad.gif.. oricum nu-mi pare asa rau ca sunt sooper marfa jantele si merg pe linia clasica a masinii
wink.gif
tongue.gif
Click to view attachmentClick to view attachment

am fotografiat si masina pe care au ajuns rotile mele dry.gif
alex230ro
statea mai bine cu alea de M da asta e acuma merg si astea tongue.gif
manole74
Tu erai deja croit pe jante cand ai plecat..... tongue.gif Sunt frumoase si vin excelent pe masina! Ma bucur ca ai revenit la ''clasice'' smile.gif
TiL
Din poze aflu un singur lucru: you've just pimped yourself biggrin.gif

Sunt superbe. Poate ca erau mai frumoase alea de M, dar astea se incadreaza perfect pe masina, ce mai, jos palaria. Acum cred ca nici nu-ti mai ating pe spate daca o incarci.
florin83
arata bine:)
arata bine si cu alea de m5, dar astea o prind mai bine.. smile.gif

astea erau puse pe e39-le ala? huh.gif
TiL
Nu cred. Cred ca E39-le e al cuiva care saliva de ceva vreme dupa bocancii babei biggrin.gif Spunea io's ca are client pentru ele oricand.
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Feb 14 2007, 11:23 PM) *
Nu cred. Cred ca E39-le e al cuiva care saliva de ceva vreme dupa bocancii babei biggrin.gif Spunea io's ca are client pentru ele oricand.
mdea, asa e
wink.gif
edit: prietenul cu care am fost ultima data la intalnire e cu e39le , la el au ajuns
ionusunt
blink.gif celb (15).gif lnr (13).gif
inainte arata f bine ....era mai musculoasa cu jantele de m5,dar se vedea diferenta de generatie.nu zic ca nu se integrau,ba chiar mergeau f bine..dar acum
lnr (13).gif
buza aia nichelata...e intr-un fel..la fel si imbusurile de pe margine...
sixx
Arata foarte bine, dar parca tot mai bine era cu cele de M5.

Parerea mea wink.gif
io'sŪ
QUOTE (sixx @ Feb 15 2007, 02:08 AM) *
Arata foarte bine, dar parca tot mai bine era cu cele de M5.

Parerea mea wink.gif

asa e! dar nu am putut sa ma abtin cand le-am vazut pe astea, sunt sooper marfa si merg (cum am mai zis) cu linia clasica a caroseriei
florin83
acum trebuie sa o speli ca se vad urat jantele curate si masina murdara biggrin.gif

dar la ce praf e la tine.. sad.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83)
06:41 AM[/b] , post='42312']
acum trebuie sa o speli ca se vad urat jantele curate si masina murdara biggrin.gif

dar la ce praf e la tine.. sad.gif

asa e!
parca la tine nu e praf huh.gif

iar n-ai somn asa de dimineata sau ai avut ecsamen?
florin83
la mine inca n-au inceput lucrul calumea.. au scos doar bordurile

am avut treba.. sad.gif
batz
arata super bine cu bbsurile.adica ii adauga ink ceva tentei de clasic:D
tare masina rau!o vad zilnic ca e cu mine p strada;))
io'sŪ
QUOTE (batz @ Mar 2 2007, 02:45 AM) *
....o vad zilnic ca e cu mine p strada;))
adika suntem vecini? unde stai mai exact?
batz
aproximativ vecini.p mosilor langa ionusunt:)) la pizza hut acolo.da am drum zilnic colentina
florin83
adica suntem vecini! tongue.gif
Gabi_323i
ii mai trebuie niste semnale albe pe fata si arcuri sport sa o mai cobori vreo 40mm biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (Gabi_323i @ Mar 16 2007, 12:10 PM) *
ii mai trebuie niste semnale albe pe fata si arcuri sport sa o mai cobori vreo 40mm biggrin.gif

semnale albe am gasit.. 60 E numai dispersoarele blink.gif ohmy.gif ... mai lasa-leeeeee ca merge si fara biggrin.gif
s-o mai cobor???? io mai vreau sa merg cu masina, nu sa stea prin fata blocului si nici la expozitie n-o duc wink.gif oricum strang mereu din c^r cand trec peste ceva mai inalt sad.gif

azi am spalat-o biggrin.gif asa ca bag niste poze recente cu jantele wink.gif
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
manole74
Io's ,unde-ai gasit dispersoare albe, ca am cautat peste tot si n-am gasit????
io'sŪ
pt e23??? uite si mai uite
cine cauta gaseste! biggrin.gif:D
Roby_325
faine jantele smile.gif
ionusunt
nu o mai dai? drinks.gif drinks.gif snf (30).gif lnr (1).gif BMW e30 Cabrio.gif celb (4).gif celb (15).gif biggrin.gif
manole74
Intre timp am gasit disperoarele, tot pe ebay, dar la un pret decent.....
io'sŪ
link
aveau si de e23? chiar m-ar interesa.. dar nu la pretul celorlalte!!! ohmy.gif
ionusunt
las ca prind eu babaciunea murdara biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ May 25 2007, 02:47 PM) *
las ca prind eu babaciunea murdara biggrin.gif tongue.gif laugh.gif

biggrin.gif
daca nu scrii tot pe geam... te ia mama dreaq
laugh.gif
ionusunt
pai ce vrei ma sa ti-o tatuez pe vopsea pana la primu polish ? biggrin.gif
pe geam tata,pe geam! laugh.gif baba are ditai geamurile evil (20).gif laugh.gif

chiar ,ai cunostinte la mine in bloc?biggrin.gif
io'sŪ
da! e un cabinet medical acolo, am avut putina treaba !!!!

de "PISIHIATRIE" e cabinetul laugh.gif au zis ca nu ma mai fac bine

putin offtopic.gif nu strica biggrin.gif

QUOTE (ionusunt @ May 28 2007, 12:12 PM) *
chiar ,ai cunostinte la mine in bloc?biggrin.gif
si ala nu e blocul tau, da!!!
biggrin.gif
ionusunt
e blocul meu si al vecinilor mei biggrin.gif cum ar veni am facut toti cheta si am cumparat blocu(adica fiecare are cate un apartament lgh (12).gif )!!ridicat de oamenii muncii,sub pretioasele indicatii ale marelui si iubitului nostru conducator,tovarasul Nicolae Ceausescu laugh.gif

am baut cam multa bericioaica fnd (22).gif
batz
hahahahahha,v-ati pilit,dati rateuri smile.gif bai tunuesti,momentan nu mai e blocul tau daca ma gandesc bine... laugh.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ May 29 2007, 08:19 AM) *
hahahahahha,v-ati pilit,dati rateuri smile.gif bai tunuesti,momentan nu mai e blocul tau daca ma gandesc bine... laugh.gif

ba da ba ca e cabinet acolo...
florin83
cam mult offtopic.gif
Sportivu
Stiu masina asta de cand eram pustan, parcata pe Colentina. M-a atras BAV-ul de la numar, dat fiind ca si tatal meu avea la masina tot BAV. Tin minte ca treceam pe strada, in drum spre garaj (Seneslav voievod Nr 18, relativ aproape, la 5 min de mers pe jos) si de fiecare data ma opream (SI MA OPRESC SI AZI) si oftez adanc. Am si stat de vorba acum 1-2 ani, nu mai tin minte numele tau, cert este ca...este o masina rupta din alte lumi rolleyes.gif

Care este pretul ei astazi? daca-mi permiti sa intreb? smile.gif
manole74
QUOTE (Sportivu @ Jun 27 2007, 03:51 AM) *
Care este pretul ei astazi? daca-mi permiti sa intreb? smile.gif

Chiar? Cat mai este pretul actualizat, asta binenteles daca mai e de vanzare ??? rolleyes.gif
316i
Nu mai e de vanzare. smile.gif
io'sŪ
CITAT(316i @ Jun 27 2007, 07:17 PM) *
Nu mai e de vanzare. smile.gif

ba da, pretul actual este de 4500 E NEDISCUTABIL !!!!!
in momentul de fata cand mai e de facut cate ceva la masina ( schimbat CV pe care o am, bucsele de la punte spate pe care le am,o macara pe dr fata pe care o am, ulei..filtre si o aripa care a inflorit putin pe fata + o mica cosmetica interior/exterior)
dupa ce voi face toate astea, pretul masini se va mari... considerabil ( nu 2-300) si o voi da la vanzare si pe situri specializate de vanzare auto
oricum... nu ma grabesc cu vanzarea....
manole74
Intr-o saptamana am banii! smile.gif
ionusunt
@manole74 : vinzi e28 ul ?
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Jun 27 2007, 11:38 PM) *
Intr-o saptamana am banii! smile.gif

huh.gif
adica??? sa mai fac cate ceva la ea..... creste pretu'!
oricum e blocata in niste sapaturi, nu am cum sa ies cu ea sad.gif

manole74
QUOTE (ionusunt @ Jun 27 2007, 11:52 PM) *
@manole74 : vinzi e28 ul ?

Nici nu ma gandesc! Nevasta-mea......... , nici nu mai aduc aminte..... laugh.gif
manole74
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8029553283&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr8_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=320132035603&itemcount=8&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget
QUOTE (manole74 @ Mar 17 2007, 08:51 AM) *
Io's ,unde-ai gasit dispersoare albe, ca am cautat peste tot si n-am gasit????

QUOTE (io`s @ Apr 22 2007, 01:03 AM) *
link
aveau si de e23? chiar m-ar interesa.. dar nu la pretul celorlalte!!! ohmy.gif

Aici trebuia sa dau reply! sorry unsure.gif
io'sŪ
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

a plecat

sper sa fie pe maini bune si sa aibe grija de ea cel putin asa cum am avut eu
Ionut
pacat...cred ca a fost tare greu sa te desparti de ea....dar in fine...poate a luat-o cineva care o va ingriji la fel cum ai facut tu...acum daca dai si e36-le ce va urma? e46, e60, e90...etc... smile.gif
alex230ro
Din cate stiu a ajuns pe maini bune imi pare rau ca ai dat-o sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.