Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B A B A !!!
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
io'sŪ
QUOTE (brown.shark @ Nov 14 2007, 12:16 AM) *
daca pe zamac era asa de tare...ia gindeste-te cum erau atunci segmentii cromati ?...aia calitateBMW...sa-i spunem cuiva...

off topic : nici acum nu pricep de ce ai vindut baba...

offtopic.gif

laugh.gif
daca a vrut-o catalin, nu am putut sa-l refuz !!
laugh.gif

glumesc, e poveste lunga.. ft lunga wink.gif..... frumoasa masina !!! wub.gif

Click to view attachment

rolleyes.gif
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 14 2007, 12:38 AM) *
offtopic.gif

laugh.gif
daca a vrut-o catalin, nu am putut sa-l refuz !!
laugh.gif

glumesc, e poveste lunga.. ft lunga wink.gif..... frumoasa masina !!! wub.gif

Click to view attachment

rolleyes.gif

ma era vreuna la nivelul ala la buc ? tot e23...
io'sŪ
am impresia ca nu mai e niciuna la nivelul asta in toata tara.. tongue.gif .....sau eu nu stiu sa mai fie
mai stiu un 745i e23, muult mai bine echipat (optiuni) ca BABA dar daca le pui una lg alta intr-o parcare nici n-o vezi p'aia tongue.gif (e si topic despre ea la "seria 7 e23")

sa nu stricam topicul omului, am sa mut ultimile posturi la "B A B A" de la sectiunea "masina mea"
manole74
Ala pe care-l stii tu e HIGHLINE, ceea ce face masina ca dotari, sa fie fara cusur, insa e incomparabila vis-a-vis de BABA!!!
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Nov 14 2007, 08:44 AM) *
Ala pe care-l stii tu e HIGHLINE, ceea ce face masina ca dotari, sa fie fara cusur, insa e incomparabila vis-a-vis de BABA!!!

pai si eu ce-am zis? ca pe-afara e un e23 normal, nu prea sare in ochi biggrin.gif

PS: nu mi-ai raspuns la PM biggrin.gif vrei CDul ala? am pe cineva care-l vrea
manole74
QUOTE (io`s @ Nov 14 2007, 03:25 PM) *
pai si eu ce-am zis? ca pe-afara e un e23 normal, nu prea sare in ochi biggrin.gif

PS: nu mi-ai raspuns la PM biggrin.gif vrei CDul ala? am pe cineva care-l vrea

Cum n-am raspuns???
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...amp;#entry58764
ionusunt
ce se mai aude de babette ? biggrin.gif

sper sa nu fie adevarate povestile auzite din diverse guri.... unsure.gif
alex230ro
adica?probleme?
manole74
Da, confirm problemele de care stiu destul de multi de aici, de pe forum. Nu vad ce rost are sa ascund, in momentul acesta... mellow.gif , dar va rog sa nu ma puneti acum sa va dau detalii.
io'sŪ
catalin, nu te-am uitat wink.gif
manole74
CITAT(io`s @ Nov 22 2008, 01:37 AM) *
catalin, nu te-am uitat wink.gif

Ok Ema. smile.gif
io'sŪ
chiar acum ma duc la un service, (altul) si am as intreb si de problema ta wink.gif
io'sŪ
ai PM sad.gif
bartro
QUOTE (io`s @ Nov 22 2008, 01:43 PM) *
ai PM sad.gif

Hai ca nu mai pot.. sa-mi spune cineva ce tot vorbiti aici blink.gif sau o tineti de la inceput pe PM ca nu inebunesc eu aici sad.gif
manole74
CITAT(bartro @ Nov 22 2008, 04:01 PM) *
Hai ca nu mai pot.. sa-mi spune cineva ce tot vorbiti aici blink.gif sau o tineti de la inceput pe PM ca nu inebunesc eu aici sad.gif

Sigur ca da!AM LOVIT BABA si caut un loc potrivit sa o repar! A priceput toata lumea? mellow.gif
bartro
QUOTE (manole74 @ Nov 22 2008, 05:52 PM) *
Sigur ca da!AM LOVIT BABA si caut un loc potrivit sa o repar! A priceput toata lumea? mellow.gif

sad.gif imi pare rau.
manole74
Ma poate ajuta cine sa cumpar rapid ceva de pe ebay??? E vorba de asta
alex230ro
am eu paypal smile.gif
la noi nu gasesti asa ceva?
manole74
CITAT(alex230ro @ Nov 22 2008, 11:12 PM) *
am eu paypal smile.gif

Shadow, nu prea, desi am primit o sugestie. Oricum sunt dispus sa ofer 20E, afara de comisioane si transport

Daca ne incadram, raman dator.... cool.gif
alex230ro
pai nu a licitat nimeni,licitez maine daca e ,vad ca pana maine e valabila licitatia
io'sŪ
CITAT(alex230ro @ Nov 22 2008, 11:12 PM) *
am eu paypal smile.gif

acest vanzator nu accepta paypal

catalin: vezi ca si alea "crom line" se pot face "shadow", se smirgheluieste, fuler apoi negru mat.. tre sa stie vopsitorul, la baba una dintre ele era facuta de mine shadow wink.gif
Mihai_AMD
CITAT(io`s @ Nov 23 2008, 12:11 AM) *
acest vanzator nu accepta paypal

catalin: vezi ca si alea "crom line" se pot face "shadow", se smirgheluieste, fuler apoi negru mat.. tre sa stie vopsitorul, la baba una dintre ele era facuta de mine shadow wink.gif

eu i-am sugerat sa scoata de tot ramele alea de crom de pe ochelar..asa i le-am sos lui sportivu la LOW pt ca erau rupte si arata bine,nici nu se obs.
Sportivu
Ok. SHE`s alive.

Inima ii bate exceptional, Robert poate sa confirme, picioarele ii tremurau laugh.gif Incet incet, vin vremurile bune inapoi.

So...under re-contruction. Drumul e lung, anevoios, coleric dar al dreacu de frumos biggrin.gif
io'sŪ
wub.gif

babuţa mea frumoasa!!!

cand o aduci la circ? mai vreau si eu s-o vad... nu am vazut-o de mai bine de 2 ani smile.gif

sa o stapanesti sanatos, abia astept sa stau de vb cu tine ( sau sa o vad biggrin.gif )
Sportivu
Mai am cateva aspecte de care trebuie sa ma ocup inainte s-o scot pe strada. Am o groaza de chestii de facut, montat, reglat, bibilit, reparat, etc.

Si eu astept sa facem o sedinta foto cu ciorile biggrin.gif

Multumesc pe calea asta cuiva, se stie el (trage-l-as de barba), ca a fost rabdator cu mine si cu temperamentul meu dement. Priceless guy wub.gif
tomado e28 owner
Sa o folosesti sanatos! Multi km fara incidente smile.gif
INTERCEPTOR
bravo.ai grija cu aruncat ul de c** tongue.gif precios car
Sportivu
multam. masina e extazagonie smile.gif
io'sŪ
CITAT(Sportivu @ Sep 23 2009, 12:05 AM) *

mdea... tre sa gasim locatie smile.gif

nu ne-ai spus.. cum ti se pare fata de e23 pe care l-ai avut (LOW)?
Sportivu
Low-ul era LOW...Baba e BABA... total diferite.

Low-ul era un fel de sufragerie cu semineu si blana de urs, in care te afundai si zambeai tamp. Sau ca o stimabila care te f...e usor si tandru.

Baba e salbatica, negresa focoasa cu mandru motz de curcan care te stoarce de puteri, cu care nu discuti......tre sa te executi biggrin.gif E genul de masina care te capteaza total, nu te lasa si nu ai voie sa iti pierzi concentrarea, altfel esti mancat.

Mai mult...nu cred ca pot sa exprim laugh.gif
ionusunt
te ai dat in fapt cu ea pana la urma laugh.gif secretosule. sa o stapanesti sanatos!
Gabi_323i
Merci baieti, am muncit mult smile.gif))
Sportivu
Multumesc Gabi pentru efort... rolleyes.gif
manole74
CITAT(Sportivu @ Sep 23 2009, 12:05 AM) *
Mai am cateva aspecte de care trebuie sa ma ocup inainte s-o scot pe strada. Am o groaza de chestii de facut, montat, reglat, bibilit, reparat, etc.

Multumesc pe calea asta cuiva, se stie el (trage-l-as de barba), ca a fost rabdator cu mine si cu temperamentul meu dement. Priceless guy wub.gif

Sa vezi ce-ti fac cand te prind! laugh.gif
io'sŪ
cu placere Gabi! tongue.gif biggrin.gif
Mihai_AMD
Sa o stapanesti sanatos cataline....inca o data!
ai masina nu gluma,toti care intra la mine in curte isi rup gatul dupa ea smile.gif)))
si nu mai fi suparat cu treburile celelalte,ca te ajut si nu te las sa ramana asa masina wink.gif,cum nu ti-am lasat nici LOW-ul pana nu mi-a placut mie (in afara de trapa aia blestemata smile.gif))) )
io'sŪ
da' ce are trapa?
81DMC77
Bravo, Cataline, super a iesit. Abia astept sa o vad live!!!! Sa ai grija de ea!!!
Mihai_AMD
CITAT(io's @ Sep 23 2009, 12:37 PM) *
da' ce are trapa?

nu ema,era vb de trapa de la LOW,ca am facut-o din manuala in electrica si undeva mi-a dat cu virgula,doar se ridica,cand actionam cealalta pozitie sa o retrag sub plafon inclina...nu am mai avut nici timp apoi ca a venit intalnirea de la paltinis

in schimb trapa de la baba sper sa nu ne dea prea multa bataie de cap,ca a zis catalin ca are una de sticla care va lua locul celei actuale din tabla...soo...enjoy biggrin.gif
Sportivu
Le rezolvam pe toate incet incet asa cum le-am rezolvat si pana acum Mihata smile.gif Ce a fost mai greu a trecut, multumita unui efort colectiv.
io'sŪ
hai mai repede ca imi e dor sa o vad.. pipai... tongue.gif
ionusunt
graba strica treaba tongue.gif
MeHigh
asa om, asa masina, ce-am avut sa-i zic i-am zis, si stie el oricum.
si eu abia astept sa o vad.
io'sŪ
whistle3.gif

noutăţi... ceva?
Sportivu
Ema, nu prea... ca nu am mai avut timp de nimic din cauza serviciului + ca...sunt de 2 zile incoace sunt racit cobza (n-am fost asa racit de cand ma stiu smile.gif )
Sportivu
to_become_senile.gif
io'sŪ
as spune ceva... dar nu pot.. as pune un emoticon dar nu l-am gasit decat pe asta: lnr (13).gif care e departe de ceea ce simt acum rolleyes.gif
xox
lnr (13).gif sweet wub.gif
manole74
E vie! Asta e cel mai important.....restul e can-can!
ionusunt
marfa masina asta...totdeauna mi a placut.inca de cand era 728 . si acum tin minte cand a venit ema cu ea la bloc la cabinet de muuult de tot. tocmai isi luase taicamiu calibra turbo .cam atunci.

ma bucur mult ca este inca vie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.