Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Taxa de lux
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
bartro
Ce am auzit azi prin mass-media, o taxa de lux, ideea lui Berceanu.

http://stiri.botosani.ro/stire/19739/Berce...Q7!%22.html

http://www.ziare.com/radu-berceanu/stiri-r...a-cu-q7-1013277

http://facultate.regielive.ro/seminarii/fi..._lux-10507.html

Sa creasca impozitul pe masinile cu motoare de peste doi litri (2.000 cmc), ca in Italia, ca sa ajungi in cativa ani sa mai platesti inca o data masina. O sa geama toti astia cu Q7 (...) Ar trebui sa punem o taxa pe a doua proprietate, pe a treia proprietate. Ar trebui sa punem taxa pe terenurile nelucrate

Asta ar fi rau, ca presupun ca sa va face diferenta in Q7-ele si un E28, E12, samd.
Ciupanezu
E o zdreanţă Berceanu ăstă, e de o ipocrizie fără margini.

Asta ar fi o măsură populistă menită să le arate celor cu venituri mici că cei de la putere dau în bogaţi.
io's®
SA TRAITI BINEEEEE !!!!!

bartro
QUOTE (io's® @ May 4 2010, 10:19 PM) *

smile.gif Cine stie ce ar fi facut PSD-isti. Sau macar pot fi atacati energetic.
Ciupanezu
Mai rău de atât nu prea se poate.
tomado e28 owner
Se poate si mai rau. Deja e disproportionat rau impozitul auto. Nu cred ca s-ar strange multi bani daca ar face asta. O suma mult mai mare s-ar aduna daca ar face impozitele pt motoarele sub 2000cmc proportionale cu restul. E o idiotenie sa nu investesti nimic, doar sa iei si mai mult de pe cei care mai produc ceva, pana ii sugruma financiar pe toti. FMI nu a adus niciodata prosperitate. In Romania oricum e folosit ca scuza pentru incapacitatea clasei politice de a relansa economia.

LE: zi Berceanu si trage apa. Se arunca stiri de acest fel in presa ca sa ne bucuram in final ca nu se aplica toate sad.gif
Ciupanezu
Având în vedere că economia e KO, guvernul e total incapabil, şomajul creşte, totul se scumpeşte, poate că nu suntem chiar ca Grecia, dar nici nu suntem departe.

Şi eu cred că impozitele pentru motoarele mici sunt prea mici în comparaţie cu cele cu motoare mari, şi nu este vorba de răutate.

Sunt mulţi care plătesc câteva sute de mii sau 2-3 milioane impozit pe an.

Nu este deloc corect.

Mai bine iei moderat de la toţi decât să iei enorm de la puţini şi aproape nimic de la cei mai mulţi.

Tot populismul este de vină pentru chestia asta.
io's®
tomado... daca-mi aduc bine aminte erai pro base... direct sau indirect ell-a pus pe berceanu acolo unde e... pe toti adica

inca o data va zic:

SA TRAITI BINEEEEE !!!!!

LLLLOOOOLLLLL

CITAT(bartro @ May 4 2010, 09:30 PM) *
smile.gif Cine stie ce ar fi facut PSD-isti. Sau macar pot fi atacati energetic.

garantat nu puteau face mai prost decat astia laugh.gif
.. de fapt... astia nu prea stiu ce sa faca wacko.gif

PS: si asta e doar inceputul, tineti minte ce va zic sad.gif
xander
in franta toate masinile au anumita "putere fiscala" in functie de vechime, putere, capacitate cilindrica, marca
asa ar trebui si la noi calculate impozitele si asigurarile in functie de puterea fiscala

http://www.auto-museum.net/classements/pui...ale-desc-1.html
georgem
QUOTE (io's® @ May 4 2010, 10:13 PM) *
PS: si asta e doar inceputul, tineti minte ce va zic sad.gif

Din pacate pentru noi toti sunt sigur ca ai dreptate sad.gif
tomado e28 owner
QUOTE (io's® @ May 4 2010, 11:13 PM) *
tomado... daca-mi aduc bine aminte erai pro base... direct sau indirect ell-a pus pe berceanu acolo unde e... pe toti adica

Eram si sunt anti-prostanac. Asa a fost... Asta nu inseamna ca trebuie sa-mi fie simpatic Berceanu, daca e un dobitoc. Sunt multe ineptii in tara asta, poate prea multe... Astia daca au vazut ca cei ce-au fost inaintea lor au vandut tot, trebuiau sa schimbe reteta, sa ia niste masuri drastice de la inceput ca in final sa iasa la liman. Acum parca e concurs care emite tampenia cea mai mare. Te poti astepta la orice.
io's®
si eu sunt tot anti-prostanac dar si anti-base iar dintre 2 rele il aleg pe cel mai mic sad.gif

SA TRAITI BINEEEEE !!!!!

PS: mai bine fraza asta si poza mi-o pun in semnatura...ha!?

CITAT(georgem @ May 4 2010, 10:32 PM) *
Din pacate pentru noi toti sunt sigur ca ai dreptate sad.gif

o sa fie vai de capul nostru (al romanilor din romania in general), o sa vedeti sad.gif
deja aud din ce in ce mai des de talharii in scarile blocurilor etc, chiar si soacrei mele au incercat sa-i traga geanta de pe umar la 4 dupa amiaza in plina strada populata (in pta muncii) nu ca asta ar fi din vina lui base insa per total tara asta nu se misca bine deloc... de fapt nu se misca sad.gif
Sportivu
Nu cred ca trebuie sa ne miram atat. Discrepantele astea intre oameni au fost si vor fi mereu, asta-i viata, fara contraste n-ar mai avea nici un farmec. Nu o sa fie niciodata bine la noi, asa cum nu o sa fie niciodata bine pentru toata lumea, oriunde am fi pe Pamantul asta. Or sa traiasca bine aia care se nasc bogati, sau care se imbogatesc sau care stiu sa invarta banul si sa se infiga la purceaua cea grasa sa suga. Nu a fost bine nici inainte de comunism, nici in timpul lui ...si nici dupa.

Romanii de fel, au fost mai mereu curve de-a lungul istoriei, fortati de imprejurari...
bartro
QUOTE (Sportivu @ May 5 2010, 12:42 AM) *
Romanii de fel, au fost mai mereu curve de-a lungul istoriei, fortati de imprejurari...

Chia ca.
INTERCEPTOR
tomado tomado ai votat cu base.tu tre sa fi fericit cda sunteti la putere si tre sa fi de acord cu orice face mentorul tau betiv:P

prostanac ne prostanac nu cred ca era as aincompetent ca astia
in fine ma f** pe ei
INTERCEPTOR
si topicul mergea TARA DE LUX NU DOAR TAXA DE LUX:p
CRM112
ieri spunea cineva la radio ca pur si simplu nu va mai plati nimic la stat. eu sunt de parere ca isi face rau singur.

daca spre exemplu prin acest impozit recalculat vor lua in considerare anul de fabricatie al masinii......le urez noroc (spre exemplu impozitele raman asa pt. anii de fabricatie mai vechi, iar pt. un 4.2tdi 2009 se tripleaza).

practic poate as fi de acord cu ceea ce fac daca ar exista un minim de bun simt si banii ar ajunge acolo unde e nevoie de ei insa tot in masini, vile si altele vor ajunge (chiria lui x, y, z; cheltuieli de protocol...bla bla).

e de 2 lei situatia in care am ajuns si are sa fie si mai rau. tot nu pot sa inteleg cum sa te imprumuti ca sa cheltui in loc sa investesti (ma refer la fmi). O buna parte din banii pe care vor sa-i scoata sunt si pentru plata acestui imprumut...altfel...ce bani se produc in Ro se cheltuie in alte tari (industria ramasa care nu ne apartine in cea mai mare parte).

ca sa nu deviez: sa-i f** pe cei ce l-au ales pe popeye si sa le fie de bine. oricum era de asteptat la ce consum de bani are tara si "productia" cu care vine la interval.

mereu va exista si o "clasa superioara"..este ceva normal. o parte din ea hraneste cate o bucata din "clasa inferioara" prin diverse posturi/locuri de munca.

l.e. referitor la taxele astea: mereu vor exista forme de evaziune. mereu.
Ciupanezu
Nu se vor pune în aplicare aceste proiecte de taxe.

Nu vor da cei de la putere (nişte bogaţi) în alţi bogaţi.

Sunt doar nişte declaraţii populiste menite să-i prostească pe cei care acum fac foamea din cauza crizei.

Pe lângă faptul că majoritatea românilor au fost cam curve de-a lungul istoriei, laşitatea şi memoria scurtă ne caracterizează ca popor.

Cam asta fac cei de la putere de când a început criza.
Câte un subiect pe săptămână pentru a distrage atenţia proştilor care pun botul şi încep să se îngrijoreze şi uită subiectul principal, adică incompetenţa maimuţelor lui Băsescu, hoţiile celor de la putere.

Să vedeţi peste câteva luni cum va creşte cursul euro şi al dolarului.
De multă vreme BNR-ul încearcă să ţină asta sub control cumpărând cantitaţi imense de valută de pe piaţă.
Este clar că nu vor putea face asta la nesfârşit, iar asta va duce la o înrăutăţire a situaţiei financiare.
Dacă va creşte euro, vor creşte preţurile pentru aproape tot.
Sportivu
QUOTE (Ciupanezu @ May 5 2010, 12:40 PM) *
Nu se vor pune în aplicare aceste proiecte de taxe.

Pe lângă faptul că majoritatea românilor au fost cam curve de-a lungul istoriei, laşitatea şi memoria scurtă ne caracterizează ca popor.

Lasitatea si memoria scurta sunt chestii aparute odata cu vremea si sunt destul de relative, De fapt Ciupa, sa stii ca nu e vorba neaparat de ce ai zis tu, ci de faptul ca am DEVENIT un popor DELASATOR , NESIMTIT si LENES, care nu se implica, dar se plange.

Era o vorba veche, romaneasca: " Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si-n traista "

Stima.
Ciupanezu
Nu sunt relative deloc, sunt lucruri care afectează felul în care merge ţara asta de multă vreme.

De ce l-a votat lumea din nou pe Băsescu deşi s-a văzut că nu a făcut absolut nimic pozitiv, iar el şi cei din jurul lui s-au îmbogăţit imens pe durata mandatului său?

Pentru că au avut încredere în discursul populist al celor de la PDL (ceea ce denotă prostie sau ignoranţă).

Iar laşitatea e o chestie evidentă.

Românii au trăit 50 de ani sub comunism, asta spune tot.

Este normal să te plângi când vezi că nu poţi schimba cu nimic lucrurile.
TiL
QUOTE (Ciupanezu @ May 5 2010, 12:40 PM) *
De multă vreme BNR-ul încearcă să ţină asta sub control cumpărând cantitaţi imense de valută de pe piaţă.
Este clar că nu vor putea face asta la nesfârşit, iar asta va duce la o înrăutăţire a situaţiei financiare.

Credeam ca BNR cumpara Euro ca sa mentina cursul ridicat, nu ca sa-l coboare.
haifisch
referitor la ce spune-ti CRM si Ciupanezu

mentionez ca eu nu am votat pt ca nu am suportat pe niciunu....

crm-ule esti cam dur cand ii f*** pe toti cei care l-au votat pe basescu

si daca nu il votau pe basescu pe cine votau? pe geoana?

fiti seriosi
Sportivu
Ciupanezule, iti repet: NESIMTIRE, INDOLENTA, LAMENTARE. cu asta cred ca am spus mai tot...

toata lumea se pricepe sa faca gargara, dar nici unu nu are cojones sa puna mana si sa faca ceva.

sincer sa fiu, o dam iar in polemici fara rost, hai dreacu sa ne strangem si sa le aruncam cateva molotovuri laugh.gif

INTERCEPTOR
eu pun cadou dacia lu taica miu sa i dati foc la guvern tongue.gif
si merg si la miting si la bataie cu ei
unde vreti voi.dar nu cred ca se rez ceva
si faptul ca nu fac nimic e c anu mi permit financiar sa fac ceva.daca ridic gura imi baga repede o rama in hura sa ma innece sa nu mai pot zice nimic.asta e
traim intr un cacat si ne adancim unde este mai rau si mai imputit
hailfisch tongue.gifP
cine poate sa boteze pe basescu
decat manelisti
mancatori de seminte
tigani lui
si restu 3 mil de voturi furate:P
oameni batrani care nu prea inteleg ei cum merge treaba intr o tara care se vrea democratica sin in dezvoltare:PP
nu i nimic
nu i vina lor ca au fost pacaliti
si eu l am votat prima oara.,si regret si acuma:((
soo fuck mee .
Dani88br
cel mai bine va cautati un rost pe afara, si nu ami veniti niciodata pe aici sau doar dupa ce ati facut anii sa luati pensie din alta tara daca tot duceti dorul acestei minunate tari biggrin.gif
Desi inca sunt mic ca ani am facut planuri mapri !Pana in 2012 parasesc mizeria asta cu mama ,tata, sora, catel, pisica, purcel si tot asa smile.gif)e mai bine, aici nu am avut decat locuri de munca penale la 600 ron pe luna si munceam zi de zi cica 12 ore dar erau cam 14 si o zi libera pe saptamana la o fima locala din BR, si asta nu a fost singurul loc de munca in felul asta, in BR is salarii mizere, primesti salariu sa te duci la muca si sa mananci si de tine nimic, nu am bani sa imi pun o plomba la masea in tara asta si noi trebuie sa ramanem in ea? Ma f*t pe ea!
io's®
ba da' nu mai sare nimeni pro base.. inainte de alegeri daca spuneai ceva rau de base pe forum imediat se gaseau 2-3 sa-si spuna ei parerea si sa vina cu argumente ca el e cine e si ca va face ce va face si cacatul bici si ca o sa si pocneasca

ahahahaaaahhaaa

pe cei care l-ati votat:
CITAT(io's® @ May 4 2010, 09:19 PM) *
SA TRAITI ( si voi ) BINEEEEE !!!!!

muhahahahaaaaaa
daman
e din ce in ce mai rau.jegosii astia in loc sa gaseasca alte solutii ,tot pe noi amaratii trag.o sa ajungem ca in grecia.in tara asta nu poti sa faci nimic,statul incearca sa te tina sclav,dator pe veci...
bartro
QUOTE (io's® @ May 5 2010, 09:35 PM) *
ba da' nu mai sare nimeni pro base.. inainte de alegeri daca spuneai ceva rau de base pe forum imediat se gaseau 2-3 sa-si spuna ei parerea si sa vina cu argumente ca el e cine e si ca va face ce va face si cacatul bici si ca o sa si pocneasca

ahahahaaaahhaaa

pe cei care l-ati votat:

muhahahahaaaaaa

Te cam distrezi...
Eram mai degreaba anti Geoana, de fapt PSD, pentru ca am vazut de aproape ce e in bucateria lor. Drept la vot nu am, multumesc. Imi aduce aminte de o povestea de la tatal meu, de la scoala de cand era el mic. Profesor avea pedeapsa la alegere, bataie cu un bat gros, bat subtire sau curea.
haifisch
interceptor si tu ca restu de 22 de milioane au crezut ca si in alti ani ca "bai....hai sa vedem poate asta schimba ceva"

e acelasi kk....de 21 de ani se voteaza degeaba nu de acum 4-8 ani

asa s-a intamplat si cu constantinescu....toti s-au bucurat ca scapasera de iliescu....si de fapt ala era prea slab si era corupt de altii

nu mi-a placut si nu am fost niciodata fan comunism....dar parca ala bagat 2 metrii sub pamant si inca 2 sub beton parca era cu un pic mai mult cap...nu stiu....poate ca debitez prostii dar eu unul nu stiu ce sa mai cred

eu ca eu ca am 23 de ani...dar ce o fi in capul alora care au trecut prin alte vremuri?

@bart... nu cred ca io's se distreaza.....mai degraba ii dau dreptate
io's®
CITAT(haifisch @ May 5 2010, 10:13 PM) *
interceptor si tu ca restu de 22 de milioane au crezut ca si in alti ani ca "bai....hai sa vedem poate asta schimba ceva"

ce dreaq sa mai schimbe, apai daca nu si-au dat seama ca din 2004 pana in 2009 nu a facut nimic*... poate isi dau seama pana in 2014 laugh.gif

bart, inca nu ma distrez, o sa ma distre peste vreo 2-3 ani asa, cand o sa se convinga toti laugh.gif sa vezi atunci ce mai rad... de ei muhahahaaahhaaaaa
fac pariu ca multi inca mai spera.. ca vb romanului, speranta moare ultima LOL

*- adica nimic pt noi, pleava/poporu'/tara/ asta nu inseamna ca nu pt ei ca doar se vede... analfabeta aia de fi-sa e europarlamentar si cred ca nimeni nu ma poate contrazice ca e analfabeta si se bate cu pumnii in piept ca trebuie sa se faca remaniere la educatie ca suntem la pamant... credeti ca s-a referit la fii-sa? fra-su o arde la greu cu toate cioarele interlope (care o fi miza?) , pe cacatul ala de boc il tine pm pt nimeni nu accepta sa-i fie catelus si sa fie condus din umbra etc etc etc , nu cred ca mai trebuie sa le insir ca doar le vedeto toti, probabil doar unii dintre voi nu le recunosc

inca odata va spun (si am sa o spun de cate ori o sa am ocazia):

SA TRAITI BINE !!! ...TOTI! tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (TiL @ May 5 2010, 04:11 PM) *
Credeam ca BNR cumpara Euro ca sa mentina cursul ridicat, nu ca sa-l coboare.

Din moment ce economia României este la pământ, iar guvernul s-a împrumutat de la FMI ca să aibă bani de salarii şi pensii, este evident că leul ar trebui să se deprecieze faţă de euro.

QUOTE (haifisch @ May 5 2010, 05:35 PM) *
referitor la ce spune-ti CRM si Ciupanezu

si daca nu il votau pe basescu pe cine votau? pe geoana?

fiti seriosi

Da, cu siguranţă n-ar fi fost mai rău de atât.

Chiar şi Geoană ar fi fost un preşedinte mai bun decât Băsescu, mai ales dacă Antonescu ar fi avut postul de prim-ministru.

Dar românii ignoranţi au muşcat cardeala PDL conform căreia dacă-l votezi PSD, ne întoarcem la comunism.
Populism şi manipulare, cam aşa se numeşte, şi am terminat o facultate de profil, sunt la un master de Relaţii internaţionale politice, ştiu despre ce vorbesc.

Băsescu e chiar cea mai proastă variantă, un jegos cu tendinţe dictatoriale, plin de tupeu şi cardeală ieftină.

Guvenul Boc este, cu siguranţă, cel mai prost guvern de după revoluţie.

Boc este prototipul oportunistului făra personalitate, valetul perfect fără pic de coloană vertebrală.

Nu sunt simpatizant PSD, însă nici ăia nu sunt în halul ăsta.

Eu nu înţeleg cum poate cineva să mai aibă încredere în Băsescu când justiţia a ajuns o glumă mai proastă decât pe vremea lui Năstase.
Tot felul de arestări la comandă fără absolut nici o finalitate.
Pâine şi circ, nimic mai mult.
io's®
ciupane, vezi pe viitor ce faci daca ajungi politician tongue.gif
Ciupanezu
Deja e foarte greu să faci orice în România.

Când mă gândesc ce mândrii erau unii acum câteva luni când a ieşit Băsescu din nou, parcă era victoria lor personală, victoria democraţiei nu altceva.

Să vezi ce rău va fi într-un an, acum e doar începutul.

Băsescu ăsta e incredibil de tupeist.
Deşi tot guvernul este propria lui operă, el întotdeauna se disociază de probleme.
Dacă se vede clar că guvernul este praf, el nu-i de vină, n-are nici o treabă, de parcă nu ar controla el guvernul.

Aşa a făcut de fiecare dată, întotdeauna e altcineva de vină, el e imaculat, perfect, nevinovat.
TiL
io`s, suntem inca in campanie? biggrin.gif
N-am apucat sa votez in iarna, dar nu as fi votat in nici un caz cu biata marioneta (fara voia sa) a hotilor din PSD.
io's®
TIL: macar aia se vad....
si da, campania la prezidentialele din 2014 ca posibil sa schimbe marinaru' constitutia si sa poata candida din nou... forever (ceausescu II) LOL

CITAT(Ciupanezu @ May 5 2010, 11:02 PM) *
Aşa a făcut de fiecare dată, întotdeauna e altcineva de vină, el e imaculat, perfect, nevinovat.

..el nu stie nimic, nu-si aduce aminte, nu cunoaste... etc
haifisch
hai ca am transformat topicul intr-un schimb de viziuni politice personale.....smile.gif

ne racim gurile aiurea....poate cine stie ne mai si certam intre noi tongue.gif

TiL
QUOTE (Ciupanezu @ May 5 2010, 11:55 PM) *
Chiar şi Geoană ar fi fost un preşedinte mai bun decât Băsescu, mai ales dacă Antonescu ar fi avut postul de prim-ministru.

laugh.gif ciupa' asta e un vis irealizabil. Guvernarea bunului simt laugh.gif Suna ffrumos, dar nu merge, trebuie autoritate.

Geoana nu are autoritate, oricat ar striga el la camere. De Antonescu ce sa mai zic. E consatean de-al meu si se pare ca ne caracterizeaza din plin acest bun-simt. Dar asta nu ajuta aici la oras...

Singurii care au avut autoritate dupa revolutia au fost guvernantii PSDisti. Care insa au si reusit sa fure cel putin jumatate din tara (Delta, cu tot cu lagunele de la mare, insula mare a Brailei sunt doar cateva exemple). Restul l-au lasat partenerilor UDMR (padurile din Ardeal etc).
Ciupanezu
QUOTE (io's® @ May 6 2010, 12:34 AM) *
..el nu stie nimic, nu-si aduce aminte, nu cunoaste... etc

Corect.
Are în mână toate serviciile secrete pe care le tot măreşte, are tot guvernul în mână, Boc e sluga lui personală, cred că-i face şi pantofii, însă nu ştie nimic săracul. laugh.gif
io's®
CITAT(haifisch @ May 5 2010, 11:35 PM) *
ne racim gurile aiurea....poate cine stie ne mai si certam intre noi tongue.gif

nu, nu cred, vad ca lumea de destul de pasnica
Ciupanezu
QUOTE (TiL @ May 6 2010, 12:42 AM) *
laugh.gif ciupa' asta e un vis irealizabil. Guvernarea bunului simt laugh.gif Suna ffrumos, dar nu merge, trebuie autoritate.

Geoana nu are autoritate, oricat ar striga el la camere. De Antonescu ce sa mai zic. E consatean de-al meu si se pare ca ne caracterizeaza din plin acest bun-simt. Dar asta nu ajuta aici la oras...

Singurii care au avut autoritate dupa revolutia au fost guvernantii PSDisti. Care insa au si reusit sa fure cel putin jumatate din tara (Delta, cu tot cu lagunele de la mare, insula mare a Brailei sunt doar cateva exemple). Restul l-au lasat partenerilor UDMR (padurile din Ardeal etc).

Pe Antonescu îl simpatizez, ştie să vorbească, e cult şi are replici acide atunci când doreşte, e un orator mult mai bun decât Băselu', maestrul orăcăielilor.

Şi oamenii lui Băsescu au desăvârşit furturile, le-au dus la nivelul următor.

georgem
QUOTE (TiL @ May 5 2010, 11:42 PM) *

Eu cred ca Antonescu are destula autoritate si nu e dispus sa faca orice pentru a ramane la putere. Ai vazut ca in momentul in care a candidat si a fost reales presedinte la PNL a amenintat ca nu mai candideaza daca nu se aproba propunerea lui cu votul pe liste (propunere care personal nu mi se pare chiar asa de democratica). E doar un exemplu. De multe ori mi se pare foarte hotarat si cred ca ar fi fost poate cel mai autoritar prim-ministru de pana acum. Cred ca erau sanse sa fie mult mai bine, nu pentru ca ar fi el un specialist in economie, ci pentru ca sunt convins ca stie ca nu se pricepe la orice si ii asculta pe cei care se pricep la asta.

Despre Geoana sunt complet de acord, dar parerea mea e ca presedintele trebuie sa aiba un rol mai mult simbolic, sa se plimbe prin alte tari si sa-si vada de actiunile diplomatice, sa lase guvernul sa guverneze. Nu cred ca ne-ar fi deranjat cu nimic Geoana in pozitia asta...

Cred ca daca aveam pana in 25 de ani ma gandeam serios sa ma stabilesc in alta tara. Chiar si acum ma bate gandul din cand in cand, dar cu inca 23 de ani rate la banca si apartamentul ipotecat nu mi-e asa usor sa plec. Si ma gandesc si la copii ca nu s-ar adapta asa usor, cel mare incepe scoala la toamna. Cum ar fi sa inceapa scoala intr-o tara a carei limba nu o stie absolut deloc?

bartro
QUOTE (georgem @ May 6 2010, 07:51 AM) *
Eu cred ca Antonescu are destula autoritate si nu e dispus sa faca orice pentru a ramane la putere.

Eu tin minte ca s-a aliat repede cu PSD cand era clar ca nu avea sanse la presedintie. Si are si el pe ceva oameni 'in umbra' probabil.

Adevarul e ca eu as votea pe oricine de pe forum asta in loc de candidati care erau atunci (sau poate Antonescu, inainte de alianta cu PSD). Bine, aproape oricine tongue.gif .
CRM112
acum am citit si eu
intre timp @haifisch .. s-a gasit raspuns in discutie smile.gif se vota din primul tur Crin si gata. Situatia oricum nu era buna dar pnl'ul a facut niste lucruri bune cat timp a avut ocazia. Nu spun ca la vremea lui, Tariceanu era un Sfant dar nici de bun ce-i popeye nu se tot certa cu el.
Scuza-mi limbajul dar vad la tv ce-i pe la greci si ma apuca fiori.

Pe de alta parte tot la tv urmaream o declaratie a lui Blaga referitoare la remanierea ministrilor: "primul ministru are libertatea de a propune presedintelui remanierea ........." lgh (24).gif si cu un zambet in timp ce inca vorbea. Cred ca daca eram acolo ii dadeam in cap cu ceva, macar o ploaie de stropi din gat.

Taxa de lux a fost doar ambalajul "stirii/propunerii". De dimineata ma uitam la tv la diverse scenarii si oricum o dai nu pica bine. Dupa cum spuneam ieri (si ceea ce s-a petrecut si la greci) va exista din ce in ce mai mult "la negru" si atunci p. bani pt. touaregu' lui Videanu/"redresarea economica a tarii".

Astia nu disting problema de fond. Sunt cretini. 300.000 someri din ultimul an pana acum si o ducem mai rau ca in 2007 (anul aderarii la E.U.). Nici intrarea in spatiul Euro nu mirosea a bine dar era "un rau necesar". Lenesi si indolenti, cum suntem, in loc sa profitam de aderare....s-a profitat de noi. La greu.

In loc sa aplice sa zicem aceste masuri cu discenramant (reduceri pentru srl'urile care fac angajari in perioada asta....etc), sunt convins ca in final ei vor face un mare ghiveci de decizii gresite si intr-un an de acum incepe un balci post modernist.

Sper ca intre timp sa-i arunce cineva lui base (cu b mic) cu un cado' dintr-un rpg fix in steaua de pe capota merc'ului.
haifisch
da....poate ca era o treaba sa iasa crin.....dar clar nu avea sanse....ca au acaparat ceilalti 2 rechini tot si au aruncat cu praf in ochi multora ca fac ca dreg....
io's®
CITAT(Ciupanezu @ May 6 2010, 12:30 AM) *
Şi oamenii lui Băsescu au desăvârşit furturile, le-au dus la nivelul următor.

si asta nu de capul lor biggrin.gif
Ciupanezu
Băsescu este dirijorul situaţiei în care este România acum.
bartro
QUOTE (Traian Basescu @ azi)
TVA si cota unica raman neschimbate. Fondul de salarii pentru bugetari scade cu 25%, fondul de pensii se micsoreaza cu 15% de la 1 iunie

any bugetari aici? sad.gif
haifisch
adik pensiile se micsoreaza cu 15%?
Ciupanezu
Exact.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ May 6 2010, 10:16 PM) *
Exact.

Scrie ca fondul scade, cum va fi distribuit nu stiu (egal, sau mai mult taiat la pensii mari, sau mai mult ala pensii mici).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.