Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Taxa de lux
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
INTERCEPTOR
care stai la bloc si ai votat pe boc te a futut pe loc
o s aplatiti facturi la bloc nesubventionate.adica o s amuncim toti ca sclavii sa platim datoria facuta pt nu stiu cine.ca noi nu am beneficiat de miliardele alea.
deci adio subventii la gaze si intretinere si alte nebunii

E momentul sa nu mai fim spectatori la viata noastra! Basescu: Taiem 25% din salariile bugetarilor, 15% din pensii si somaj!" Asta a spus azi, 6 mai 2010, presedintele nostru. Tineri, ridicati capul si haideti sa ne unim si sa ne adunam toate fortele ca sa luam masuri drastice impotriva sistemului din Romania. Azi Romania a cazut drastic pe o panta a extremismului si a batjocurei fata de tot ceea ce inseamna valori ale libertatii omului! Numai noi suntem sansa unei generatii. Este de neconceput ca in secolul XXI asa ceva sa se intample, sa fim luati in batjocura si bagati in datorii! In 1989 fratii nostrii si-au varsat sangele pentru ca noua sa ne fie bine! Unde e binele?! Da mai departe acest mass, numai noi suntem forta ce putem schimba ceva!!!!! Last mess REVOLUTIE asta umbla pe net
da cu asemenea specie infecta de romani nu cred ca o sa mai existe asa ceva,.
eu oricum o sa ies daca o s afie nevoie:PP
xox

=))
haifisch
wow....o noua bancnota smile.gif

ma intreb cu o arata aia care era de 50 de ron smile.gif

aia e cu boc? smile.gif
CRM112
iar aia de 500 e cu madam' primă vioară Udrea
INTERCEPTOR
eeee daca aia de 500 e cu udrea pe aia as baga o in pantaloni sa ma muste si din fata si din spate
si cu aia cu boc si base m as sterge pe anus .ca sa vb elevat
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 13 2010, 10:52 AM) *
eeee daca aia de 500 e cu udrea pe aia as baga o in pantaloni sa ma muste si din fata si din spate

ai grija ca s de plastic si zgarie laugh.gif s-au gandit jegurile dracului la toate biggrin.gif biggrin.gif nici de sters cu ele nu s bune
INTERCEPTOR
ba da
cu ei la gunoi
la reciclare.
haifisch
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 13 2010, 10:52 AM) *

lgh (24).gif
Ciupanezu
Boc e şi el vinovat şi are multe păcate īn spate, chiar e aiurea să ai lucruri īn spate cānd nu ai o coloană vertebrală.
Shark
Va rog frumos mutati discutiile astea pe topicul ala cu "taxa de lux", ca sunt satul de indivizii astia... acum apar si aici pe forum peste tot...
tomado e28 owner
Mai bine faceti un nou topic, "probleme nationale"...
INTERCEPTOR
tomado ciocu mic.tu si inca 4 999 999 de romani ati votat cu chiorul:P
bine ca din voturile astea cred ca 2 mil sunt furaciune
Ciupanezu
Nu sunt furate ci cumpărate.

50 Ron, un pachet de făină, o plasă cu cartofi...
edutxu
QUOTE (Ciupanezu @ May 14 2010, 01:38 PM) *
Nu sunt furate ci cumpărate.

50 Ron, un pachet de făină, o plasă cu cartofi...

te ai ocupat cu asa ceva , sau stii dintr o sursa sigura unsure.gif
TiL
Fii sigur ca s-au practicat subtilitati de genul asta, mai ales in provincie. E obisnuinta veche, inradacinata pe pamantul mioritic postdecembrist de PSD wink.gif Dar practica asta sigur are varsta macar de un secol atat la noi cat si in toata lumea.

Si nu-mi vine a crede ca PSD a cumparat mai putine voturi decat PDL wink.gif Intrebati pe cei care-si mai duc veacul prin provincie.

PS... v-am rugat ceva solutii pe celalalt topic, sa vedem cum putem rezolva problema, concret. Si s-a asternut linistea. Actualii sunt vinovati ca s-au avantat pe valul fals al megaprogresului economic al capitalismului de carton. Si ne-au facut sa credem ca ne permitem sa traim in puf. Iar acum caderea-i grea.

Vreti un vinovat, dati foc tuturor bancilor, banul conduce lumea asta, a fost strategia lor sa ne umple de bani pe datorie pana la o anumita limita, dupa care sug din noi cat pot. Noi suntem vinovati ca am muscat momeala, iar singurul mod in care am fi scapat de criza asta era sa fim condusi de PCR si acum. Iar caderea ar fi fost mai moale daca nu se imprumutau de la FMI etc ca sa ne ridice salarii si pensii.
Ciupanezu
Soluţia ar fi să funcţioneze justiţia cu adevărat.
Cu alte cuvinte, cum ai combinat cāteva sute de mii de euro sau milioane din banii statului sau ai cumpărat din buget nu ştiu cāte şuruburi la preţ de parcă erau din aur, să ajungi la puşcărie.
Īntr-o exprimare mai elevată, pedepsirea fraudelor comise prin cheltuieli neinvestiţionale.

E altceva cānd ştii că dacă eşti prins, vei ajunge la puşcărie şi vei plăti pentru faptele tale.
Īnsă, īn ţara noastră, asta probabil că nu se va schimba niciodată, e o chestie care ţine de mentalitate.

QUOTE (edutxu @ May 14 2010, 04:02 PM) *
te ai ocupat cu asa ceva , sau stii dintr o sursa sigura unsure.gif

Nu m-am ocupat de aşa ceva, īnsă am văzut cu ochii mei cum unii ieşeau de la votare şi arătau unor băieţi cu ceafă lată poza cu votul şi primeau bani.

Un dobitoc de puşti pe care-l ştiu fusese cooptat de un jegos de la PDL şi cerea celor din listă copie după buletin pentru 50 Ron.

Şi nu spun că doar cei de la PDL practică astfel de lucruri, mita electorală este un sport practicat de toate partidele.

PDL a fost avantajat de faptul că este partidul de la guvernare, prin urmare a avut acces la mai multe fonduri decāt PSD sau PNL.
TiL
Sa postez si aici, pentru inimile inflacarate, revolutionare... totusi... solutii?
QUOTE (TiL @ May 14 2010, 04:49 PM) *
despre cumparat voturi... Fii sigur ca s-au practicat subtilitati de genul asta, mai ales in provincie. E obisnuinta veche, inradacinata pe pamantul mioritic postdecembrist de PSD wink.gif Dar practica asta sigur are varsta macar de un secol atat la noi cat si in toata lumea.

Si nu-mi vine a crede ca PSD a cumparat mai putine voturi decat PDL wink.gif Intrebati pe cei care-si mai duc veacul prin provincie.

PS... v-am rugat ceva solutii pe celalalt topic, sa vedem cum putem rezolva problema, concret. Si s-a asternut linistea. Actualii sunt vinovati ca s-au avantat pe valul fals al megaprogresului economic al capitalismului de carton. Si ne-au facut sa credem ca ne permitem sa traim in puf. Iar acum caderea-i grea.

Vreti un vinovat, dati foc tuturor bancilor, banul conduce lumea asta, a fost strategia lor sa ne umple de bani pe datorie pana la o anumita limita, dupa care sug din noi cat pot. Noi suntem vinovati ca am muscat momeala, iar singurul mod in care am fi scapat de criza asta era sa fim condusi de PCR si acum. Iar caderea ar fi fost mai moale daca nu se imprumutau de la FMI etc ca sa ne ridice salarii si pensii.

Am dat de o disputa interesanta:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/pr...natiune-6110798
http://www.gandul.info/puterea-gandului/sc...popescu-6117706
http://www.gandul.info/puterea-gandului/ra...nastase-6117711

O sa revin cu citatele care mi s-au parut supertari.
TiL
Programul Mită pentru naţiune a adus Romānia īn pragul incapacităţii de plată īn primăvara lui 1999. Unde altundeva să ajungem cānd niciunul dintre guvernele Romāniei libere nu a īntreprins nimic eficient īn materie de restructurare reală, dureroasă, nepopulară?
.................
cānd premierul liberal n-a vrut să dea fantasmagoricul 50% la salarii pentru profesori, a băgat māna īn buzunarul gol al statului dl. Băsescu pentru ca, citez, "să nu fie dezavantajat electoral PDL.
.................
Aud rostindu-se prin politică şi presă cuvāntul Revoluţie. E singurul care mă mai poate face să rād. ...... Revoluţie de capul lor romānii n-au făcut niciodată.

CTP: Dl. Adrian Năstase a pierdut alegerile deoarece a reuşit să le comunice romānilor sentimentul acut că e atāt de hulpav īncāt nu le dă şi lor ceva din ce-a furat.
NASTASE: Şi, totuşi, acum, fără să clipiţi, vorbiţi de acuzaţii de furt fără să aveţi nici cea mai mică dovadă
CTP: Eu nu spun nicicum că sunteţi hulpav sau generos, că aţi dat sau n-aţi dat, că aţi furat sau n-aţi furat. Spun doar două lucruri: că aţi pierdut alegerile īn 2004 şi că o cauză importantă a īnfrāngerii dvs. a fost sentimentul descris mai sus pe care l-aţi creat, dvs. şi stafful de campanie.
.................
Aşa cum ştiţi, la noi se votează pe bază de sentiment, nu de dovezi sau raţionament. Fraza mea era aşezată īn contextul relativităţii morale romāneşti: mai grav decāt furtul este să nu mituieşti populaţia cu o parte din ce-ai furat. Sau, măcar, să-i dai impresia că-i dai ceva. Dacă o consideraţi falsă, mai candidaţi o dată la Preşedinţie.

So, printre altele, daca vreti sa jucati rolul marionetelor altcuiva, carne de tun, etc, distrati-va cu o "revolutie" wink.gif
Ciupanezu
Īţi dai seama că ar fi o prostie.

N-ar participa toată lumea, doar o mică parte a populaţiei, iar cei care ar profita de o eventuală revoluţie s-ar comporta la fel de romānesc precum cei de dinainte.

Doar dacă se va schimba mentalitatea romānească se poate schimba modul īn care merg lucrurile īn Romānia.

io's®
CITAT(TiL @ May 11 2010, 09:48 AM) *
In '96 ne-am luat teapa cea mai mica, sau poate n-a fost teapa deloc. In anii '90 PSD (sau PDSR sau cum se chema atunci), ma repet, acaparase cam tot ce-i in tara asta. Totul, pana si la presa. Toate furturile erau musamalizate. Stii de cazul PSDistului care a impuscat un om pentru ca venise la pescuit pe "proprietatea" lui? PSDist care era bine pus cu un altul bine plasat langa presedentie la acel moment (Dumnezeu sa-l odihneasca acum...). Trebuia sa vina altcineva sa-i puna la punct.
Cazul crimei de mai sus si multe alte furturi au fost trambitate doar de un singur ziar din cate stiu, dupa care a aparut si Catavencu, care ducea si el lupta. Dar nu erau bagate in seama iar toate furturile si crimele semnalate inca de atunci au iesit la iveala abia acum prin anchetele pe care "victimele" le striga sus si tare ca fiind pe comanda politica si-atat. Uita ca sunt vinovati pe bune. Sigur are ceva legatura si cu politica, dar toate acele furturi au avut loc, atunci, demult. Si ar trebui sa plateasca.

tot asa o sa gandim si peste cativa ani despre cei care sunt ACUM la putere wink.gif

una peste alta , cine fura cine nu, toti fura dar acum, pe timpul asta, o ducem cel mai greu cred.. de unde denota ca astia sunt si prosti in afara de hoti
xox
Nu stiti cum era inainte? Mi-a zis bunica: te duceai la vot si erai urmarit unde dai cu stampila, daca dai unde trebuie. Si erau indivizi care te marcau frumos cu o bucatica de creta pe spate si dup'aia cand ieseai de la sectie pizdon direct luai pentru ca nu ai votat cu cine trebuie.

Acu macar iti dau bani. Si pentru edutxu: ai stat si tu aici in cartier cu mine dar la vot nu stiu daca ai vazut baietii care se invarteau in jurul liceului. Eu i-am vazut de dimineata cand am plecat prima oara cu masina, erau la parc in partea cealalta si urmareau batranii care se duceau. Si nici nu le era asa greu sa-i identifice, aia care mergeau la vot erau ori cuplu ori aranjati asa, ca deh. Intreaba pe cine vrei din cartier, miscari s-au facut. Nu la strada mare, ci asa pe ascuns dar s-au facut. Si sigur nu doar batranii erau tinta lor. Oricum am vazut figuri familiare si in curtea liceului.

Deci se practica. Si daca asta e in centrul Iasului, la tara, in sate, cum o fi? In jungla de la ora 5 unde auzi numai stiri cu aia batuta si violata de nuj care.

Get real.
TiL
Cred ca raspunsul lui edy era unul subtil, stie el mult mai multe decat lasa sa se inteleaga. xox, de unde stii de care parte erau aia de racolau batranii?
Am vazut si eu coada la vot in gara din Iasi, dar nu m-am interesat sa vad cine i-a adus. Am renuntat la gandul de a mai vota ca pierdeam prea multa vreme.
Ciupanezu
Am ratat partea subtilă a postului.
TiL
Cred ca iti scapa contextul extern. S-a vrut deschidere spre vest. Deschidere inseamna sa inghiti si bune si rele de acolo. Si aia nu-s prosti, au grija sa nu ne dea mai mult bun decat rau. Am inghitit galusca wink.gif asta le-o reprosez astora, cum spuneam, pupincurismul spre vest, care a facut sa ajungem unde suntem. Si acum, nu uita cine a fortat cel mai mult integrarea in nato si UE. PSD, daca tin bine minte. N-am fost de acord nici cu integrarea fortata nici cu imprumutul FMI. Acum tragem ponoasele.

Daca anul trecut am fi votat altfel, tot aici s-ar fi ajuns. In plus, ar fi avut motiv sa se planga de mostenirea dezastruoasa. Asa, sa faca pe dracu-n patru sa-si repare greselile.
Ciupanezu
Nu din cauza contextului extern se fură īn halul ăsta.

Este clar că e vorba de o criză internaţională, pe de alte parte contează şi cum gestionezi criza.

Băselu, marele păpuşar, şi valeţii din jurul său au negat existenţa crizei pānă īn ultimul moment pentru a nu le dăuna īn mod electoral.

După ce s-au văzut cu sacii īn căruţă, au trecut la ciordit, alegerile īi īnfometaseră.

Cine a stat să se mai gāndească la criză īn această situaţie?

xox
QUOTE (TiL @ May 15 2010, 12:14 PM) *
Cred ca raspunsul lui edy era unul subtil, stie el mult mai multe decat lasa sa se inteleaga. xox, de unde stii de care parte erau aia de racolau batranii?

O fi fost unu subtil da' io sincer sunt mai tzaran de fel si nu pricep daca nu mi se zice verde'n fatza.

Si nici n-am zis de care parte erau aia. Ca nu m-a interesat. Si nici nu conteaza. Erau acolo. Punct.
INTERCEPTOR
eu am prieten sau amic cum o fi care a primit 100 e el sotia si 2 copii sa voteze cu pdl
asta e tara astia s oameni
suntem caracter infect si ieftin.ne vindem ori pt nimic..
asta e natiunea.sa nu exagerez mare parte din ea.cea acre si vinde fratele sora parinti pt ceva anume,,,,,imi e scarba rau de marea majoritate a societatii
edutxu
QUOTE (Ciupanezu @ May 15 2010, 12:21 PM) *
Am ratat partea subtilă a postului.

ma tu ai relantiul cam mare si te turezi aiurea in gol....era o gluma la inceput...dar vad ca tu ai probleme la stomac si o sa ti trimit niste dicarbocalm
1 bravo lor daca si au cumparat guvernarea, pentru ca acum sunt nevoiti sa repare ce am facut
2 daca iesea psd nu faceau nici cat astia pentru ca ziceau ca e mosternire de la ei si i durea in ...anus
3 daca au dat nsite bani la unu si la altu nu i nimica...i au ajutat mai mult decat le a facut rau
4 daca tu pana acuma n ai calcat intr o cabina de votare si n ai pus mana pe o lege nu mai vorbi de pe wikipedia ca faci praf si dai rateu.
in cabian se itnra neinsotit, decat daca e vre o persoana care trebuie ajutata(batrani care nu mai pot merge...ca sa intelegi subtilitatea).
si apoi daca au dat unei familii 100e sa voteze cu pdl , aia puteau vota cu orcine, ca nu aveau cum sa i verifice, ca di nce stiu eu si tot studiez pe la scoala votul e secret.
si da...mie sam i fi dat bani i asi fi luat cu mare palcere si tot ce asi fi vrut eu asi fi facut....
iar acum daca e greu e ca urmare a aderarii noastre la uniune, caci daca nu imprumutam bani de la fmi nu indeplineam conditiile de aderare...dar iat bat campiii ca se trezeste altu ca tine cu dezinterie la creier care nu a pus mana pe carte si nu intelege si iar ma enervez, iar acu trebuie sa platim datoria si de udne banii? de la noi ca tot noi am trait bine pe banii imprumutati. asta ca sa vedeti ca orice lucru bun are si parti rele. dar sa nu uitam ca buba abia e rosie...si o sa crape abia la anu cand nu or sa mai fie banii pentru bugetul pe 2011, fara sa mai vorbim ca buba o sa crape cand o sa trebuiasca sa dam bani la bugetul uniunii europene.
asa ca mai..ciupanica...nu ma blama fara sa fi pus mana pe vre o cartulie cat de cat...sau macar pe taste..ca de plictiseala sigur suferi si ai avea timp sa te documentezi

cu toate astea zise astept unele corectari, dar de la cienva care are habar despre finante si alcatuirea unui buget....
altfel...astept warn-ul de rigoare wink.gif
tomado e28 owner
Băsescistule laugh.gif
TiL
edi, ai uitat de trainingurile facute celor care primesc kilul de malai. Pe ce usa intru, unde semnez, unde pun stampila etc. Deci nu-i musai sa intre cineva in cabina de vot cu omul.
In rest (cu exceptia atacurilor la ciupa - vino dreacu la o pizza si-o bere in DrTaberei-Bucuresti sa lamuriti problema) le zici corect. Si nu-i bine ce zici sad.gif
tomado e28 owner
Făceau poze cu telefoanele și așa demonstrau opțiunea la vot. Nu e o practică specifică vreunui partid anume.
edutxu
QUOTE (tomado e28 owner @ May 15 2010, 05:53 PM) *
Făceau poze cu telefoanele și așa demonstrau opțiunea la vot. Nu e o practică specifică vreunui partid anume.

am sa propun ca la urmatoarele alegeri sa se distrubuie gratuit telefoane i-phone, camere digitale si ceasuri cu mp3.
asta nu e un argument cotnra la ce am scris eu..ci o continuare a celor de mai sus
asa cum am zis...replay doar de la cei avizati.... si doar referitor la partea de finante...administratie....
si partea cu malaiul si pozele sunt reprezentantii partidelor de la nivel local. s icare merge mai mult in localitatile urbane, unde lumea voteaza pe cel pe care spune primarul...
imi place ca toti auziti si aveti pareri, dar totusi nu sunt relevante....daca v ati gandi mai bine v ar apcua rasul...
Ciupanezu
Toată lumea are un telefon cu cameră foto īn ziua de azi.

Nu este o continuare ci o corectare.
Tu ai susţinut faptul că nu aveau cum să-şi dea seama cum cine a votat cetăţeanul care şi-a vāndut dreptul pe 50 Ron sau nişte alimente.

Ar fi cazul de puţin bun simţ.
Fiecare cetăţean care plăteşte taxe şi impozite are voie să comenteze.
Cum vine asta cu comentariile din partea celor "avizaţi"?

Păi d-aia votează cineva cu un anumit partid, ca să guverneze aşa cum trebuie, să ia deciziile necesare pe baza unor cercetări făcute de specialişti.
Dacă nu sunt īn stare, de ce se mai bagă?
Eu nu īnţeleg cum pot avea unii nesimţirea şi tupeul de a mai apăra sau scuza clasa politică din ultimii 20 de ani.

Păi viermele ăla imbecil de Văldescu şi tot felul de analfabeţi din aparatul de stat sunt avizaţi īn ceva?

Cred că vroiai să spui localităţile rurale.

QUOTE (edutxu @ May 15 2010, 05:22 PM) *
ma tu ai relantiul cam mare si te turezi aiurea in gol....era o gluma la inceput...dar vad ca tu ai probleme la stomac si o sa ti trimit niste dicarbocalm
1 bravo lor daca si au cumparat guvernarea, pentru ca acum sunt nevoiti sa repare ce am facut
2 daca iesea psd nu faceau nici cat astia pentru ca ziceau ca e mosternire de la ei si i durea in ...anus
3 daca au dat nsite bani la unu si la altu nu i nimica...i au ajutat mai mult decat le a facut rau
4 daca tu pana acuma n ai calcat intr o cabina de votare si n ai pus mana pe o lege nu mai vorbi de pe wikipedia ca faci praf si dai rateu.
in cabian se itnra neinsotit, decat daca e vre o persoana care trebuie ajutata(batrani care nu mai pot merge...ca sa intelegi subtilitatea).
si apoi daca au dat unei familii 100e sa voteze cu pdl , aia puteau vota cu orcine, ca nu aveau cum sa i verifice, ca di nce stiu eu si tot studiez pe la scoala votul e secret.
si da...mie sam i fi dat bani i asi fi luat cu mare palcere si tot ce asi fi vrut eu asi fi facut....
iar acum daca e greu e ca urmare a aderarii noastre la uniune, caci daca nu imprumutam bani de la fmi nu indeplineam conditiile de aderare...dar iat bat campiii ca se trezeste altu ca tine cu dezinterie la creier care nu a pus mana pe carte si nu intelege si iar ma enervez, iar acu trebuie sa platim datoria si de udne banii? de la noi ca tot noi am trait bine pe banii imprumutati. asta ca sa vedeti ca orice lucru bun are si parti rele. dar sa nu uitam ca buba abia e rosie...si o sa crape abia la anu cand nu or sa mai fie banii pentru bugetul pe 2011, fara sa mai vorbim ca buba o sa crape cand o sa trebuiasca sa dam bani la bugetul uniunii europene.
asa ca mai..ciupanica...nu ma blama fara sa fi pus mana pe vre o cartulie cat de cat...sau macar pe taste..ca de plictiseala sigur suferi si ai avea timp sa te documentezi

cu toate astea zise astept unele corectari, dar de la cienva care are habar despre finante si alcatuirea unui buget....
altfel...astept warn-ul de rigoare wink.gif

Nu prea ai simţul umorului dacă aia era o glumă.

1. Deci frauda electorală e un motiv de laudă. Felicitări şi ţie pentru mentalitatea asta. huh.gif

2. Cum să nu, ce analiză interesantă.

3. Corect, din nou o logică infailibilă. Deci, ca să recapitulăm, frauda electorală e un lucru bun, mănāncă şi gura votanţilor ceva, bine gāndit.

4. La faza asta ai dat dovadă de infantilism. Am votat de fiecare dată de cānd am īmplinit 18 ani, n-am ratat nici o ocazie ca să-mi exercit acest drept.
Se vede treaba că eşti o gāscă sau faci pe gāsca.
Nu-i nevoie să intre cineva cu ei ca să vadă cu cine au votat, īn ziua de azi toată lumea are un telefon mobil cu cameră. Le dădeau banii dacă arătau poza cu votul.

Eşti foarte tupeist şi te dai foarte deştept, este foarte simplu de la calculator.

Īmprumutul de la FMI nu are nici o legătură cu condiţiile de aderare.
Dacă tot te dai aşa destept, probabil ar trebui să aflii că Romānia a aderat la Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007.
Oare cānd s-a făcut acest īmprumut, aşa după tine?

Tu eşti cel care ar trebui să mai pună māna pe nişte "cărţulii".

Īmprumutul nu a fost forţat de nimeni, este o consecinţă a unui management defectuos a unui guvern incompetent care a luat măsuri populiste īn scop electoral.

QUOTE (tomado e28 owner @ May 15 2010, 05:31 PM) *
Băsistule laugh.gif

Fixed. smile.gif
io's®
CITAT(TiL @ May 15 2010, 11:21 AM) *
Cred ca iti scapa contextul extern. S-a vrut deschidere spre vest. Deschidere inseamna sa inghiti si bune si rele de acolo. Si aia nu-s prosti, au grija sa nu ne dea mai mult bun decat rau. Am inghitit galusca wink.gif asta le-o reprosez astora, cum spuneam, pupincurismul spre vest, care a facut sa ajungem unde suntem. Si acum, nu uita cine a fortat cel mai mult integrarea in nato si UE. PSD, daca tin bine minte. N-am fost de acord nici cu integrarea fortata nici cu imprumutul FMI. Acum tragem ponoasele.

Daca anul trecut am fi votat altfel, tot aici s-ar fi ajuns. In plus, ar fi avut motiv sa se planga de mostenirea dezastruoasa. Asa, sa faca pe dracu-n patru sa-si repare greselile.

e clar.. esti irecuperabil pro base si anti psd biggrin.gif

sa nu se inteleaga gresit, nu sunt pro psd insa sunt anti base si gasca lui de prosti/hoti, inversunat. (macar de-ar fi avut draq fata de presedinte sad.gif )

parca niciunii care ne-au guvernat pana acum nu au fost asa de prosti, astia nu au idei, nimic in cap, nici macar nu pot ascunde mendrele lor ca lumea, "criza" e doar intr-o parte! ei merg inainte linistiti si-si fac combinatiile de parca totul ar fi roz.

PS: mai stai vreo 6 luni sa vezi... wink.gif
io's®
CITAT(TiL @ May 14 2010, 03:49 PM) *

la mine la usa (aproape in centrul bucurestiului) nu au venit decat de la pdl, cu sacose portocalii (nu stiu ce era in ele) si acum imi pare rau ca nu i-am alergat pe scari mad.gif sau macar sa le fi umplut frigideru'
tomado e28 owner
QUOTE (Ciupanezu @ May 15 2010, 08:42 PM) *
Fixed. smile.gif

Era intenționat scris așa. Mai meditează puțin... smile.gif
TiL
QUOTE (io's® @ May 16 2010, 09:01 AM) *
e clar.. esti irecuperabil ... anti psd biggrin.gif

Exact! Si motivele le-am tot spus wink.gif PSD a fost iluzia noastra de democratie.
Nu sunt pro Base, cu toate ca am apreciat "tzarania" lui. Sau mai alevat spus, faptul ca-i om dintr-o bucata. Evident, politica l-a stricat pe parcurs.
Ciupanezu
Ciupanezu
Īţi respect părerea, dar nu sunt deloc de acord cu tine.

După părerea mea, Băsescu nu este deloc un om dintr-o bucată, este un oportunist politic de joasă speţă.

Un om dintr-o bucată s-ar fi īnconjurat de oameni de valoare nu de lachei şi valeţi.
Un om de valoare s-ar fi ţinut de cuvānt, aşa cum face orice bărbat adevărat.

Băsescu are o singură mare calitate. Are cultură socială.
Cu alte cuvinte, ştie ce să spună pentru ca vorbele lui să aibă ecou şi īn urechile celor mai simpli oameni, e un demagog īnnăscut.
Cultura socială provine de la profesia pe care a exercitat-o, adică din sala motoarelor, de pe punte, din porturi... Nu e un om cultivat sau elevat.

Faptul că ştie să scuipe din colţul gurii, să facă cu ochiul sugestiv şi să loveaască īn mod palmat īi arată doar natura de borfaş, īn nici un caz de om dintr-o bucată.

Ceea ce contează īn mod decisiv sunt faptele, īn nici un caz vorbele.

E un om care stă pe milioane de euro, fiicele lui au maşini de zeci de mii de €, fiica cea mare are apartament de peste 1 milion de euro, iar el se plimbă cu un Logan, iar mai nou cu Duster.
Asta demonstrează falsitatea sa.
tomado e28 owner
Eu zic să-ți pui poza la avatar, te reprezintă bine...

Păcat de topicul acesta. Rog un moderator să mute posturile ce nu-și au locul aici.
INTERCEPTOR
propun celor care au ceva d eimpartit cu ciupanezu sa si faca user pe forumul lui si sa se frece acolo intre ei pana lesina.. nu am chef sa va certati pe un topic destul de serios. soo scutiti ma edutu tomado basescianu si cupanezu mutati va contrele in alta parte pls
si cineva sa stearga ultimele aberatii a unora care nu au ce face .

un apeste alta azi am internat o pe mamaie pt analize.. nu mi place deloc ideea ca nu mai e pe aici sa ma streseze sa ma mai discut cu ea sa ma alerge sa mi dea sa mananc:((
e la sf maria .spitalul arata grozav incredibil pt romania. pe 1 mai
sunt niste asistente de as fi vrut sa ma imbolnavesc pe hol acolo sa ma resusciteze.
asa ca s strsat si cine ma enerveaza o sa l fuck direct
pe 19 cica se iese in strada
astia de pe forum care va plangeti iesiti vre unu? ciupanezu cu 535 ?? edutu

sau panarama de om care l a votat pe basescu
si acuma il tot apara:PP iesiti vre unu??sau numai gura de voi pe aici pe forum?asa pt rating sau multe reply uri?
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 17 2010, 11:05 AM) *
propun celor care au ceva d eimpartit cu ciupanezu sa si faca user pe forumul lui si sa se frece acolo intre ei pana lesina.. nu am chef sa va certati pe un topic destul de serios. soo scutiti ma edutu tomado basescianu si cupanezu mutati va contrele in alta parte pls
si cineva sa stearga ultimele aberatii a unora care nu au ce face .

un apeste alta azi am internat o pe mamaie pt analize.. nu mi place deloc ideea ca nu mai e pe aici sa ma streseze sa ma mai discut cu ea sa ma alerge sa mi dea sa mananc:((
e la sf maria .spitalul arata grozav incredibil pt romania. pe 1 mai
sunt niste asistente de as fi vrut sa ma imbolnavesc pe hol acolo sa ma resusciteze.
asa ca s strsat si cine ma enerveaza o sa l fuck direct
pe 19 cica se iese in strada
astia de pe forum care va plangeti iesiti vre unu? ciupanezu cu 535 ?? edutu

sau panarama de om care l a votat pe basescu
si acuma il tot apara:PP iesiti vre unu??sau numai gura de voi pe aici pe forum?asa pt rating sau multe reply uri?

iesiti in strada in numar catm ai mare, sa vedem daca in acest mod o sa rasara bani ca ciupercile langa copaci. daca nu sunt bani de unde sa scoata? sa faca alte imprumuturi, si in viitorul apropiat sa taie salariile cu 50%?
pacat ca nu se pot face variante ale prezentului
sa vedem si care ar fi fost varianta lui geoana sau pe oricare altul
nu este de unde ...asta trebuie inteles...oricine ar veni la conducere nu are ce face
aceasta problema trebuia remediata acu mult timp, asa cum s a inceput in irlanda acum e prea tarziu
iar eu pentur ce sa ies in strada acum cand e sesiune? sa am note mai mici, sa ma bta soarele n cap?
e doar parerea mea...nu ca nu asi fi solidar cu voi ceilalti...dar nu o sa se rezolve nimic cu mitingurile acestea...
o sa ajungem ca in grecia...in cel mai fericit caz
INTERCEPTOR
daca to mi o trage in anus basescu mie si apropiatilor si romanilo
macar sa mi arat si eu opinia .daca plec cu gandul ca nu se poate face nimic si mi o baga in gat adanc oral si anal cand vor ei atunci ma duc sa ma f ta cainii decat oamnei in tara asta
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 17 2010, 02:18 PM) *
daca to mi o trage in anus basescu mie si apropiatilor si romanilo
macar sa mi arat si eu opinia .daca plec cu gandul ca nu se poate face nimic si mi o baga in gat adanc oral si anal cand vor ei atunci ma duc sa ma f ta cainii decat oamnei in tara asta

bine florine...dar ce opinie?
opiniii au multi
dar noi avme nevoie de o solutie
iar solutia...cel putin una ar fi sa acceptam totusi asuprirea asta o peroada pana scapam de datorii. dar sa nu o acceptam pentru ca asa vor ei
ci pt ca asa trebuie.
servicii publice sunt peste tot si mai toate cratis...cand unele din ele ar putea fi efectuate cotnra cost. angajati la unele primarii garla iar altele sunt goale (in iasi se estima candva ca ar fi vre o 300 de functionari...iar functionari sunt considerati si cei de la salubris wink.gif )
schimbarea ar trebui sa icneapa de al nivel central, din increngatura de ministere care sunt infinite si au o multime de birouri si agentii...
daca doar se taie salariile oamenilor e in zadar...
treubie sa scapam intai de birocratia si ineficacitatea e la centru.
daca aceste mitinguri ar avea ca efect elaborarea unor solutii asi fi deacord. dar sa zicem ca iesim toti la miting.. ce sa le cerem?
lumea iese in strada da doar pentru problema de moment..ii doare de salarii...darn u se gandesc ca pe viitor pot aparea probleme cel putin la fel de mari daca n use rezolva aceasta problema definitiv
INTERCEPTOR
solutia e sa stam sa ne fta boc si basescu?as prefera sa ma fta udrea
ma f** in ea de tara si n cine i a votat de au ajuns acolo:(scuze
expresiia dar nu mai rezist
sistemul asta este infect oameni devin la fel si ma deranjeaza.sper sa reusesc sa plec cat mai curand de aici
in germania
deja cifrele arata ca incepe sa se ridice econimia acolo
poate in toamna ma evapor si scap de tara asta in care toti stau cu capul plecat si ling anusuri

si pamanturile sunt pustii ca nu are cine sa le cultive
pe ici colo vad tarani cu sapa in spate ca in timpul revolutiei din 1907 pe ici colo cate un tractor
io's®
CITAT(edutxu @ May 17 2010, 01:00 PM) *
iesiti in strada in numar catm ai mare, sa vedem daca in acest mod o sa rasara bani ca ciupercile langa copaci. daca nu sunt bani de unde sa scoata? sa faca alte imprumuturi, si in viitorul apropiat sa taie salariile cu 50%?

nu sunt bani? ..doar pt unele lucruri nu sunt bani, sunt curios daca contractele semnate cu firmele lor (ale guvernantilor) sunt achitate laugh.gif ..eu zic ca sunt (achitate)! bani sunt, nu se face ce trebuie cu ei wink.gif sau se duc numai in anumite locuri, mafia e destul de puternica.
alex230ro
iubitilor poate sa vina si mama lui Stefan cel mare la putere ca tot in cacat ramanem.Ma bucur ca sunt la privat imi pare rau de aia de la stat dar asta e,intre tva mai mare si impozit pe profit mai mare si scadere salarii si pensii Base a ales corect.Ca pensiile ar trebui sa stea pe loc si ar trebui umblat la salariile älora mari(aka ministri directori etc) e alta problema.De fapt ironia e ca amaratii ies in strada si tot marii ciumeti(directori secretari de stat si ce dracu mai e pe acolo) vor beneficia.

http://www.adevarul.ro/international/europ..._260374377.html

iata ce au facut spaniolii(de bun simt solutia zic eu)

PS:nu am votat nici cu Base nici cu Geoana de fapt daca ar fi sa votez doar cu mine as vota laugh.gif

asta e ne-am luat-o cu Base ,nu avem prea multe de facut.
lucian
asteptam scumpirea gazului. pariem? 50 000 litrul de 95?
georgem
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 17 2010, 03:54 PM) *
si pamanturile sunt pustii ca nu are cine sa le cultive
pe ici colo vad tarani cu sapa in spate ca in timpul revolutiei din 1907 pe ici colo cate un tractor

Pamanturile nu sunt lucrate in cele mai multe locuri pentru ca oamenii nu isi scot cheltuielile de multe ori. Lucrarile (arat, semanat, prasit, ierbicidat, ingrasamintele, re) de multe ori sunt mult mai scumpe decat banii luati pe recolta. Imi amintesc de un an cand graul s-a facut in cantitate atat de mica incat numai recoltarea lui costa mai mult decat banii luati pe el, si pana la recoltat sunt multe alte cheltuieli.
In Europa sunt subventii mari in agricultura, la noi sunt foarte mici si platite cu mare intarziere sau sunt numai vorbe.
bartro
QUOTE (lucian @ May 18 2010, 08:02 AM) *
asteptam scumpirea gazului. pariem? 50 000 litrul de 95?

De ce nu? Dar Gigacolorie?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.