Toată lumea are un telefon cu cameră foto īn ziua de azi.
Nu este o continuare ci o corectare.
Tu ai susţinut faptul că nu aveau cum să-şi dea seama cum cine a votat cetăţeanul care şi-a vāndut dreptul pe 50 Ron sau nişte alimente.
Ar fi cazul de puţin bun simţ.
Fiecare cetăţean care plăteşte taxe şi impozite are voie să comenteze.
Cum vine asta cu comentariile din partea celor "avizaţi"?
Păi d-aia votează cineva cu un anumit partid, ca să guverneze aşa cum trebuie, să ia deciziile necesare pe baza unor cercetări făcute de specialişti.
Dacă nu sunt īn stare, de ce se mai bagă?
Eu nu īnţeleg cum pot avea unii nesimţirea şi tupeul de a mai apăra sau scuza clasa politică din ultimii 20 de ani.
Păi viermele ăla imbecil de Văldescu şi tot felul de analfabeţi din aparatul de stat sunt avizaţi īn ceva?
Cred că vroiai să spui localităţile rurale.
QUOTE (edutxu @ May 15 2010, 05:22 PM)

ma tu ai relantiul cam mare si te turezi aiurea in gol....era o gluma la inceput...dar vad ca tu ai probleme la stomac si o sa ti trimit niste dicarbocalm
1 bravo lor daca si au cumparat guvernarea, pentru ca acum sunt nevoiti sa repare ce am facut
2 daca iesea psd nu faceau nici cat astia pentru ca ziceau ca e mosternire de la ei si i durea in ...anus
3 daca au dat nsite bani la unu si la altu nu i nimica...i au ajutat mai mult decat le a facut rau
4 daca tu pana acuma n ai calcat intr o cabina de votare si n ai pus mana pe o lege nu mai vorbi de pe wikipedia ca faci praf si dai rateu.
in cabian se itnra neinsotit, decat daca e vre o persoana care trebuie ajutata(batrani care nu mai pot merge...ca sa intelegi subtilitatea).
si apoi daca au dat unei familii 100e sa voteze cu pdl , aia puteau vota cu orcine, ca nu aveau cum sa i verifice, ca di nce stiu eu si tot studiez pe la scoala votul e secret.
si da...mie sam i fi dat bani i asi fi luat cu mare palcere si tot ce asi fi vrut eu asi fi facut....
iar acum daca e greu e ca urmare a aderarii noastre la uniune, caci daca nu imprumutam bani de la fmi nu indeplineam conditiile de aderare...dar iat bat campiii ca se trezeste altu ca tine cu dezinterie la creier care nu a pus mana pe carte si nu intelege si iar ma enervez, iar acu trebuie sa platim datoria si de udne banii? de la noi ca tot noi am trait bine pe banii imprumutati. asta ca sa vedeti ca orice lucru bun are si parti rele. dar sa nu uitam ca buba abia e rosie...si o sa crape abia la anu cand nu or sa mai fie banii pentru bugetul pe 2011, fara sa mai vorbim ca buba o sa crape cand o sa trebuiasca sa dam bani la bugetul uniunii europene.
asa ca mai..ciupanica...nu ma blama fara sa fi pus mana pe vre o cartulie cat de cat...sau macar pe taste..ca de plictiseala sigur suferi si ai avea timp sa te documentezi
cu toate astea zise astept unele corectari, dar de la cienva care are habar despre finante si alcatuirea unui buget....
altfel...astept warn-ul de rigoare

Nu prea ai simţul umorului dacă aia era o glumă.
1. Deci frauda electorală e un motiv de laudă. Felicitări şi ţie pentru mentalitatea asta.
2. Cum să nu, ce analiză interesantă.
3. Corect, din nou o logică infailibilă. Deci, ca să recapitulăm, frauda electorală e un lucru bun, mănāncă şi gura votanţilor ceva, bine gāndit.
4. La faza asta ai dat dovadă de infantilism. Am votat de fiecare dată de cānd am īmplinit 18 ani, n-am ratat nici o ocazie ca să-mi exercit acest drept.
Se vede treaba că eşti o gāscă sau faci pe gāsca.
Nu-i nevoie să intre cineva cu ei ca să vadă cu cine au votat, īn ziua de azi toată lumea are un telefon mobil cu cameră. Le dădeau banii dacă arătau poza cu votul.
Eşti foarte tupeist şi te dai foarte deştept, este foarte simplu de la calculator.
Īmprumutul de la FMI nu are nici o legătură cu condiţiile de aderare.
Dacă tot te dai aşa destept, probabil ar trebui să aflii că Romānia a aderat la Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007.
Oare cānd s-a făcut acest īmprumut, aşa după tine?
Tu eşti cel care ar trebui să mai pună māna pe nişte "cărţulii".
Īmprumutul nu a fost forţat de nimeni, este o consecinţă a unui management defectuos a unui guvern incompetent care a luat măsuri populiste īn scop electoral.
QUOTE (tomado e28 owner @ May 15 2010, 05:31 PM)

Băsistule

Fixed.