Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Si a mea....
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BBo
Vad ca e sezonul prezentarilor, asadar trebuie sa ma raliez si eu acestei actiuni, chiar daca nu am facut-o pana acum blush.gif

E46 320i (2001) M Tech II
Culoare: CosmosSchwarz Metallic
Motor M54B22 - 170 CP
Clima automata
Scaune incalzite cu suport lombar
PDC
Navigatie (mica, da' e laugh.gif )
Oglinizi electrice heliomate/inclusiv cea interioara

Am mai facut niste mici modificari, pe ici-pe colo:
M Paket II (complet - exterior)
Archuri Eibach Pro-Kit
Bara rigidizare (strutbar) OEM
Perdeluta manuala
Tips-uri OEM
Schimbator sport
Manson schimbator si frana de mana de M3 (piele Nappa)
Faruri cu lupa + xenon
Jante Styling 32 Brilliant Line 16"

florin83
Cat o coboara arcurile alea?
Si eu vreau sa-mi fac ceva la suspensie. Bani de o suspensie de firma (weitec, H&r, etc) completa nu am si ma gandeam sa iau ori una mai ieftina, pe la ~300$ sau arcuri sport care sa o lase 2cm acolo. Amortizoarele fata sunt incarcate si extrem de dure, pe spate sunt putin mai moi.
http://search.stores.ebay.de/Cartuningpoin...1494513QQsofpZ0
ma gandeam la asa ceva.. pe la 30/30
BBo
Masina de marketing de la Eibach zice 1.4 inchi (3.5 cm)... cred ca au fost cam 2.5-3 in realitate. Mai mergea 1 cm... daca stiam imi luam varianta Sportline (4.5 cm drop marketat - probabil un 3.5 hai 4 real)
alex230ro
eu tot nu inteleg care e schema cu arcurile astea am auzit ca merg si pe masinile cu suspensie sport din fabrica(cum am eu) e adevarat oare?
BBo
Daca merg pe amortizoare stock, sigur vor merge si pe cele sport.
Razzor
superb ...mai ales culoarea ..binenteles si restu ....
Poate ma lamuresti si pe mine ce inseamna 30/30 ...
Ciupanezu
Mişto maşina, s-o stăpāneşti sănătos!

Dacă-i schimbi şi jantele, devine maşină de pictorial. smile.gif
BBo
Am o dilema: vreau sa trec la jante mai mari, dar nu prea gasesc unele pe gustul meu. Pana acum oscilez intre Styling 32 si Breyton Magic, ambele pe 18".
Ciupanezu
Style 32-urile mi se par mai frumoase.
Culmea este că sunt destul de rare deşi este un model care s-a pus pe seria 3 dar şi pe seria 5 şi 7.

Avānd īn vedere că maşina e neagră, nişte jante negre cu buză cromată ar merge la fel de bine.
io's®
dar de ce vrei sa treci pe 18, nu crezi ca sunt prea mari pt drumurile patriei? parerea mea = 17"
Ciupanezu
Se poate circula şi cu jante pe 18.

Dacă nu eşti atent, spargi şi jante pe 17 avānd īn vedere peste ce cratere poţi da.
BBo
Mdap, sunt cam mari... dar baba la frumusete sufera smile.gif. Ma rog, inca nu sunt hotarat, dar cochetez cu ideea. Am gasit o poza care exprima exact ceea ce vreau sa compar: Style 32 mai mari si Breyton-urile cu buza mai mare
ionusunt
daca ai bani de ele,si ai de und esa le iei ,breyton fara discutie !
io's®
CITAT(Ciupanezu @ Dec 14 2008, 11:34 AM) *
Se poate circula şi cu jante pe 18.

Dacă nu eşti atent, spargi şi jante pe 17 avānd īn vedere peste ce cratere poţi da.

ma refeream la faptul ca pt jantele pe 18 la e46 trebuie sa folosesti niste cauciucuri mult mai joase comparativ cu seriile mai mari (5er de ex) si astfel sunt mult mai vulnerabile

normal ca daca nu esti atent poti indoi sau chiar sparge jante si pe 15

insa este problema fiecaruia cu ce marime si in cel fel merge wink.gif eu mi-am spus doar parerea
Ciupanezu
Ai dreptate.

Īnsă după parerea mea, cel mai important este să ai suspensie sport cānd īţi pui jante pe 18.
io's®
laugh.gif

dupa parerea mea, cel mai bine e sa ai suspensie sport oricand biggrin.gif
Ciupanezu
Aşa este.

Īnsă cānd ai jante mari, e obligatoriu dacă nu vrei să-ţi atingă la gropi sau cānd este maşina īncărcată.
BBo
Dupa hibernare
florin83
dragute si pozele si masina smile.gif
BBo
N-am mai scris de mult pe aici... smile.gif

Masina e tot la mine, s-au mai intamplat unele chestii intre timp:
- am schimbat suspensia cu un kit Koni Sport
- retrofit volan M/comenzi/pilot automat
- retrofit navi 16:9 + TV + CD changer
- interior M Pack negru
- folie 75% pe toate geamurile + 50% luneta
- jante 18" BBS RX
- furtune frana cu tresa metalica Goodridge
- placute frana EBC GreenStuff

Acum sunt in cautarea unui interior sport de piele sau alcantara... si astept sa vina primavara/vara pentru celelalte retrofit-uri OEM care zac prin dulap:
- camera marsarier
- sistem HK
- frane 330
- stingator interior
- scuturi facelift
- + alte prostii pe care sigur le voi gasi sa le montez pentru ca nu ma pot abtine laugh.gif

Din pacate, nu mai am poze noi, doar doua de acum doi ani, de la Sovata.

Din pacate, nu s-au intamplat numai lucruri bune. Au picat pe rand:
- puntea de la alternator
- termostatul
- electroventilatorul
- volanta (deci si kitul de ambreiaj)
- pompa de benzina
- + alte cateva nimicuri

... dar nu ma plang smile.gif
florin83
Super smile.gif
abuseif
la cati km te-a lasat termostatul,pompa de benzina nu trebuia sa pice la fel si volanta
alex230ro
sunt probleme clasice.. pompa de benzina cel putin .
BBo
~240.000 sau pe acolo... daca trebuia sau nu, ce sa zic: sper numai sa ma mai tina inca pe atat astea noi smile.gif

Si un video cu ambreiajul picat: furca atingea in placa de presiune. Cu ocazia asta am schimbat si volanta, era oricum praf si ma saturasem sa imi tremure masina in marsarier sau la plecari din rampa.

http://www.youtube.com/watch?v=myvgAwWEnMQ
io's®
ohmy.gif
da' ai ceva km cu ea !
BBo
Trage ca-n prima zi laugh.gif

alex230ro
QUOTE (io's® @ Feb 27 2012, 08:52 PM) *
ohmy.gif
da' ai ceva km cu ea !

da chiar noi doi impreuna nu avem atata laugh.gif

@Bbo trage sau impinge? biggrin.gif
BBo
Nici una, nici alta, n-auzi ca e banala laugh.gif

io's®
mergeau ceva mai late rotile pe spate wink.gif
BBo
8J cu 255/35/18... asa a fost setul de BBS-uri, pana gasesc ceva mai bun, e ok si asta smile.gif
alex230ro
ah,vrei sa "scapi" de BBS??!

PS:cea mai banala masina este domne laugh.gif
io's®
CITAT(BBo @ Feb 28 2012, 11:10 PM) *
8J cu 255/35/18... asa a fost setul de BBS-uri, pana gasesc ceva mai bun, e ok si asta smile.gif

dimensiunea anvelopei e ft ok, cu 8J ala nu sunt eu de acord, mergea min 8,5 daca nu 9 sad.gif

PS: interesant stickerul de pe triunghiul din spate, pune o poza mai clara te rog smile.gif
BBo
smile.gif

tomado e28 owner
Sovata... smile.gif
BBo
Poze noi... probabil ultimele cu jantele actuale.

Mi-am mai facut de lucru intre timp cu un retrofit pentru stingator pozitionat sub scaunul soferului si splittere Clubsport imbracate in carbon. dry.gif
alex230ro
pacat ca le dai,daca stiam din timp nu ma mai agitam cu 68-urile smile.gif
BBo
Am decis dupa ce le-am dat jos pe cele de iarna. Trebuie sa cresc un pic confortul pentru ca nu mai pot circula asa, o zdruncin pe fi-mea la fiecare drum, nevasta-mea zice ca e caruta etc.... si cum nu vreau sa renunt la suspensie, jantele mai mici sunt singura optiune in momentul asta.
alex230ro
sincer sa fiu nu cred ca faci mare treaba nici cu 17 tongue.gif eu deja regret 225/50/16 si asta dupa ce nu am facut nici 100 km cu astea pe 17 ,dar na la mine inca nu a ajuns sa zica ca e caruta nevastamea,vedem azi cand vine cu masina de la munca ce imi zice,dimineata cand am intrebat cum a ajuns ,raspunsul a fost:''bine dar sunt multe gropi"
Deja am inceput sa aud geamul de la pasager probabil ca in weekendul viitor schimb piesa aia fabuloasa de la macara,eventual la ambele usi sa stiu o treaba.
BBo
Daca nu merge nici asa, iau un E39 cu amortizoare praf si gata biggrin.gif
Da, la geam trebuie strans nu stiu ce surub... cred ca si pe mine ma paste ala de la sofer.
alex230ro
e clema aia care ai facut-o la tine atunci la academie.ambele geamuri fac boc boc la mine .
io's®
vai cat puteti sa va vaitati, eu cand merg cu BMW dupa o sapt de mers cu mini parca sunt cu limuzina laugh.gif

app, ar trebui sa ne mai intalnim si noi sa mai schimbam niste vorbe despre troacele astea, si eu am niste zgomote la ambele geamuri dar nu inteleg despre ce piese vorbiti, la ala de pe stanga am zgomotele de cand mi-au spart masina si am schimbat geamul.. curios ca atunci cand e rece afara merg beton fara zgomote smile.gif)
alex230ro
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=356847
aici e toata povestea tongue.gif
cat de vazut,oricand,ar fi frumos sa bagam o tura la circ sau miorita smile.gif
io's®
si piesele alea se gasesc separat?
alex230ro
da pe ebay

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-WINDOW-R...=item3cbeac1972

cam asa,bine sau merg prinse cu soricei romanian style tongue.gif
alex230ro
QUOTE (io's® @ Apr 30 2012, 09:59 PM) *
vai cat puteti sa va vaitati, eu cand merg cu BMW dupa o sapt de mers cu mini parca sunt cu limuzina laugh.gif

app, ar trebui sa ne mai intalnim si noi sa mai schimbam niste vorbe despre troacele astea, si eu am niste zgomote la ambele geamuri dar nu inteleg despre ce piese vorbiti, la ala de pe stanga am zgomotele de cand mi-au spart masina si am schimbat geamul.. curios ca atunci cand e rece afara merg beton fara zgomote smile.gif)

Ce ziceti ne vedem maine ,sau duminica? smile.gif
BBo
Eu cred ca ajung maine la intalnirea din spatele Tribunalului de la Unirii, la 12:00.
alex230ro
am treaba la ora aia cam greu sa ajung .vedem poate alta data
io's®
slabe sanse sa ne vedem in wk-uri, mai mereu sunt plecat sad.gif
BBo
Nici intalnirile nu mai sunt ce erau odata biggrin.gif...
io's®
asa e sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.