Da, am 68urile. Ti le īmprumut, doar sa nu-mi dai ceva mai mic de 17 ca nu-mi intra

.
In alta ordine de idei, a revenit pedala moale la cateva zile dupa ce se "rezolvase" singura. Ma scoate din sărite rau de tot, pentru ca nu-mi explic de la ce poate sa fie. Din ce am analizat pana acum, se intampla urmatoarele chestii:
- placuta exterioară de pe partea soferului nu calcă decat pe jumatatea de disc dinspre centru (butuc)
- etrierul respectiv are/avea un mic joc transversal fata de disc, spre deosebire de cel de pe partea opusă
- jocul a īncetat odata cu arcuirea mai puternica a clemei de fixare ( cel putin la mana nu se mai simte, nu stiu cum s-o manifesta sub presiune la frānare )
- Nu se pune problema suruburilor nestranse
Ce am facut:
- dat jos toate placutele fata si inversat stanga cu dreapta
- in timpul procesului am observat ca plăcută interioară de pe partea cu probleme, care vine prinsă pe pistonas, avea clemele mai expandate/tensionate decat cealalta, fapt ce o făcea să nu stea lipită de buză pistonasului, ci se īmpingea singura in afara, ca sa Zic asa...
- am strāns clemele sa intre usor si sa stea perfect lipită de piston
- am luat un pic la pilă buzele ambelor pistoane intrucat observasem ca mai ales pe ppartea soferului nu toata suprafata făcea contact cu plăcută (hmm)
- impins la maxim in afara de cateva ori pistonasele sa se deblocheze, daca era cazul... Nici vorba, se miscau bine...
- scos discurile si analizat spatele lor, acolo placutele calcă bine..
- idem si pt modul de prindere de butuc al discurilor.. fara probleme, altfel oricum imi vibrau, dar am zis sa ma asigur....
Dupa toate astea, pot spune ca acum pedala prinde sus si tare, insa mai am momente cand mi se pare ca iar n-are forta si prinde pe la jumătate.. dar nu sunt foarte sigur... Am facut si ceva km, dar la drum īntins si fara prea multe franari ca sa vad daca calcă bine pe discuri acum.
Eu sper sa fi fost de vina clemele apela care īmpingeau plăcută contra etrierului, catre disc, necesitānd o cursa mai mare a pedalei - o data sa lipească plăcută de etrier si a doua oara sa franceze efectiv...
O alta cauza ar putea fi faptul ca mi-ar trebui un master cylinder de 330, pentru ca asta de acum e prea mic pentru a face fata volumului de lichid necesar odata cu marirea diametrului pistoanelor... Daaaaar, nu am intalnit cazuri de upgrade la frane de 330 si īnlocuire de mc... Functioneaza bine si cel de la motorizarile inferioare.
Am scris un roman

, dar poate are cineva vreo idee de la ce s-ar mai putea intampla fazele astea, ca mi-a scos peri albi upgrade-ul asta