Help - Search - Members - Calendar
Full Version: provocari
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
vec
rabanne nu este al meu ix ...este al unui prieten
wpp
Cu Iulika ma mai dau chiar daca data trecuta l-am facut. Oricum am vb cu el de mult si vad ca nu a dat nici un semn.
alex230ro
Bun,bun facem lista pana atunci tongue.gif pe 19 martie acum m-as baga cu:Florin,Iulika Jointu si Ionut daca e smile.gif cam astia ar fii sper pana atunci sa-mi pun la punct si agregatu biggrin.gif
wpp
Am si eu o intrebare la vec daca nu e secret. ce cutie sau ce diferentiale are ix-ul argintiu ca sunt scurte rau treptele si acolo castiga el, cand m-am dat cu tine eu eram la 5000-5300 de ture in a 3-a si tu ii dadeai a 4-a.
florin83
QUOTE (alex230ro)
pe 19 martie acum m-as baga cu:Florin,Iulika Jointu si Ionut daca e smile.gif

lol.. crezi ca prinzi sa te dai de atatea ori? sa zici mersi daca te dai de 2-3 ori..

QUOTE (wpp)
ce diferentiale are ix-ul argintiu ca sunt scurte rau treptele

3.91 sau 3.64 ca astea vin pe ix..
nu cred ca le-a schimbat ca trebuia sa schimbe si diferentialul din fata si nu cred ca se gaseste..
alex230ro
QUOTE (wpp)
Am si eu o intrebare la vec daca nu e secret. ce cutie sau ce diferentiale are ix-ul argintiu ca sunt scurte rau treptele si acolo castiga el, cand m-am dat cu tine eu eram la 5000-5300 de ture in a 3-a si tu ii dadeai a 4-a.

3,91 sau 4,10 trebuie sa aiba ix-ul diferentialul smile.gif cutia jnu mai stiu cum e da parca e la fel ca alea de 6 cilindrii.
wpp
cutia automata vine cu 4.10 si de asta intreb, vreau sa stiu ce are cel argintiu. se poate pune si cutie scurta.
In momentul asta masina mea nu este pregatita pt. curse, acum am diff cam lung dar sunt foarte multumit de acceleratie/viteza max.
wpp
BOH (urs 2.5) provoaca orice urs 2.5 sau 2.7
Iulika0069
QUOTE (wpp)
Cu Iulika ma mai dau chiar daca data trecuta l-am facut. Oricum am vb cu el de mult si vad ca nu a dat nici un semn.

Daca tu zici ca m-ai facut.. hmm.. inseamna ca ai retinut doar partea a doua a "sedintelor" smile.gif

Io stiu ca ne-am dat de 2 ori, prima data am plecat amandoi f bine, io am luat un avans micut pe care l-am mentinut pana la 180, cand m-am "detasat" biggrin.gif - adevar graiesc?
A 2-a oara am plecat (mai) slab, mi-ai dat vreo masina (si ceva), ecart care iar s-a mentinut pana la 180-190 cand te-am ajuns si depasit

Din punctul meu de vedere masinile au fost perfect egale si asta m-a bucurat, deci as spune mai degraba un 1-1 (real)

Later edit:
Am inteles ca ti-ai pus serpisori si LSD.. Stai sa imi pun si io la punct evacuarea (toba intermediara in loc de catalizatoare & toba finala sport (borla?)) si ne dam dup-aia
Daca nu plec nicaieri in weekend, ne intalnim insa si cu a mea "stock" smile.gif, sa "masuram" progresele masinii tale biggrin.gif
wpp
Cum zici tu, dar prima data eu mai eram cu cineva in masina (cred ca sti ce inseamna asta) si tu ai dat startu si normal ca ai plecat primu!!!! La 180-190 te duceai in fata pt. ca eu am limita de turatie 6200rpm (nu am chip si nu am legat firul de viteza la dme si imi taie alimentarea la 6200) si cam 190 am in a 5-a la 6200 cu diferentialul care il aveam atunci. Ce pot sa zic este ca masina ta trage bine avand in vedere ca eu faceam 325 pisica stock cu motoru de 2.3 care l-am avut inainte. Anunta-ma cand vrei sa ne dam.
Atunci a fost doar o cursa valabila in care a dat cineva startu cum trebuie si eram singuri in masini si te-am facut pana la 190, gresesc???

P.S. pe 400m ajungi la 155km/h maxim
wpp
Masina mea trage cam la fel avand in vedere ca am pus un diff mai lung.
florin83
QUOTE (Iulika0069)
Stai sa imi pun si io la punct evacuarea (toba intermediara in loc de catalizatoare & toba finala sport (borla?)) si ne dam dup-aia

eu ce sa mai zic ca am evacuarea praf toata :crybaby: :crybaby:
imi rasufla si la saxofon si la intermediara.. d-aia face si ca toti dracii masina :crybaby:

daca imi pun si eu evacuare cap coada noua inseamna ca e racheta masina :unibrow:
wpp
o evacuare borla sau orice evacuare sport nu o sa dea mai mult de 2-3 cai fara serpi si maxim 7-8 cai cu serpi si daca scoti toba de mijloc o sa creasca si consumul cu vreo 2-3 litri la 100km. La Iulian o sa se simta mai mult daca scoate kat. dar s-ar putea sa aibe probleme cu sonda lambda.
Andreea
in acest moment, pe Discovery Channel este emisiune despre curse ilegale in America :cool:
florin83
si ce legatura are cu topicu nostru? :ninja: :ninja:
noi nu stim ce e alea curse ilegale.. :paranoid:
Andreea
tongue.gif tinea de titlu... tongue.gif
io'sŪ
OT
mai, ce de discutii interesante pe topicul asta!!! :ninja:
Iulika0069
QUOTE (wpp)
Cum zici tu, dar prima data eu mai eram cu cineva in masina (cred ca sti ce inseamna asta) si tu ai dat startu si normal ca ai plecat primu!!!!.....

Da, ai dreptate, la prima cursa mai erai cu cineva in masina (la fel a fost si cu Florin83) iar io am fost singur..
Ce sa mai.. e clar ca trebe refacute testele! biggrin.gif
florin83
aa.. da chiar.. ca mi-ai amintit!
eu cand te-am facut prima data, de 5 ori, eram mereu singur.. :unibrow:
cand m-ai facut eram cu sixx care face mult la cantar.. :paranoid:
Iulika0069
Si de 5 ori ai dat tu startul.. :unibrow:
florin83
of..of.. mereu se gasesc scuze.. :finger:

deci e clar ca nu am incheiat socotelile..
Iulika0069
Klar! :finger:
vec
CIND VREI SA NE DAM>
ORICIND stabileste tu ziua ....ok
da_joint
Vec-ule te provoc eu....ce zici te tine????ca tot te-ai luat de mine....
Insa fiecare vine cu masina personala....merge asa??? biggrin.gif
vec
da joint unde si cind........ok
vec
eu vin cu ala argintiu tata ...ca ...ma dau eu personal cu tine.,,sau ai spus doar asa ......(FIECARE CU MASINA PERSONALA ) ce ti-e frica
florin83
l-am vazut azi prin oras.. avea spoiler nou pe spate :unibrow:
vec
eu nu am cum sa ma dau cu 115 cpvs 171....sau poatr crezi ca nu este asa mare diferenta biggrin.gif
vec
da e ala al meu care l-am avut eu pe VEC
e deagut...si mai ales ca nu mai are nimeni ..poate de-asta e frumos laugh.gif
da_joint
QUOTE (vec)
da joint unde si cind........ok

Daca termin de facut ceva la masina...poate la Legal Racing....caci altfel nu prea am sanse...(asta nu inseamna ca dau inapoi)sa vedem...si de ce finante dispun :unibrow:
vec
ok...o sa-mi fie mai greu ca eu va dau starturile ...dar promit ca ma dau ...daca vii?? daca-ti termini masina....
alex230ro
O sa ai ceva de asteptat smile.gif in mod normal Jointu ar trebui sa desfaca motoru ca ai cam da cu fum :retard: dar daca stau bine sa ma gandesc o cursa acolo nu strica biggrin.gif .
da_joint
joint, ne dam? :unibrow: :unibrow:

Cu ce??cu bicicleta??Nu numai troaca ta nu merge.... :crybaby:
florin83
cu bicla ma, te tine?
eu am d-aia cu 21 viteze.. 3 foi, 7 pinioane.. sa vezi ce demarj grav am..
pe pinionul mare ma ridic pe o roata daca plec grav..

iulika, trece iarna.. tongue.gif
alex230ro
Are un vecin o semicursiera din aia veche ruseasca cred :paranoid: da pe vremea asta nu cred ca merge :crybaby:
florin83
ii dau mucu pe demaraj.. :unibrow:
pe viteza ma face, ca aia pt asta e facuta. a mea ia doar 45km/h pe drum drept si 58km/h la vale (viteze atinse de mine)
da_joint
QUOTE (florin83)
ii dau mucu pe demaraj.. :unibrow:
pe viteza ma face, ca aia pt asta e facuta. a mea ia doar 45km/h pe drum drept si 58km/h la vale (viteze atinse de mine)

Frate asta-i maniac...pana si la bicicleta isi masoara viteza.... :paranoid: :axe:
florin83
am vitezometru din ala de se pune pe ghidon ma.. iti calculeaza viteza, timpu, distanta..un fel de obc biggrin.gif

deci eu vorbesc serios.. ne dam la vara? pe 100m
alex230ro
Da mah ,sa-mi dea ala semicursiera biggrin.gif
florin83
da tu sti sa mergi pe bicicleta sau iti montezi roti ajutatoare? biggrin.gif
TiL
Ha ha, sa facem topic de curse cu bicla. Va fac! Am cutie sport aka schimbatoare Shimano DeoreLX biggrin.gif Dar trebuie sa-i fac pana tongue.gif
florin83
de ce sa facem alt topic.? aici e cu provocari in general biggrin.gif
si eu tot shimano am schimbatoarele wink.gif
am siii suspensii sport biggrin.gif
pe spate am cauciuc continental
TiL
Pe spate e cam slick. Daca e sa ne dam pe zapada trebuie sa fac schimb cu cel de pe fata biggrin.gif
Am suspensii supersport: balamalele mele.
Ai Shimano SIS sau Acera/Deore etc?
florin83
SIS, adica nu asa profi biggrin.gif
dai burn cu ea de s-a dus cauciucu ? :unibrow:
TiL
Razi tu razi!
Sa vezi ce te asteapta.... biggrin.gif
cristic
eu am un pegas biggrin.gif va tine? sau va e frica ca va fac??
florin83
din ala de se "frange" pe jumatate? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
wpp
Chiar nu se da nimeni cu un urs 2.5 12v sau cu mine.
Iulika iti aduc un urs 2.5 12v 171 cai te bagi?
florin83
care e ursu ala?
wpp
BOH
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.