Help - Search - Members - Calendar
Full Version: provocari
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
cristic
eu am votat 323 in conditii normale cred ca ar castiga
Zom
QUOTE (florin83)
io's e concurent  :lol:  :lol:

io's le da avans, ii filmeaza din spate, cat sa prinda startul ratat al lui alecs, apoi ii depaseste frumos si ii asteapta la finish biggrin.gif
cristic
si ar fi frumos ca cineva sa-l filmeze si pe io's :nod:
florin83
nu, se da cu mine :unibrow:
cristic
mai florine mai bine stai cuminte si nu te pui cu io's sau vrei sa-ti vezi pistoanele insirate pe traseu??
Zom
QUOTE (florin83)
nu, se da cu mine :unibrow:

n-ai inteles nimic... laugh.gif
cristic
eu cred ca lu' florin ii place sa fie umilit biggrin.gif
florin83
de ce mah? eu zic ca o sa fie destul de echiilibrat pe ploaie..
cristic
asta ar fi singurul tau avantaj .. terenul umed

dar trebuie sa fi un pic mai mult nebun sa faci liniutze pe ploaie cu o masina tractiune spate
florin83
daca nu te-ai prins asta era si idee.. in conditii normale e evident ca ma face praf..
Sorin
mai misto era 745i cu 540i, dar e plecat din bucuresti sad.gif

cred ca mi-o luam pana la 120 de la turbina
florin83
ma dadeam si cu 540.. :unibrow:
Sorin
ASC, draga, asc biggrin.gif
florin83
fara asc draga biggrin.gif
Sorin
eh fara atunci .... o luam catinel cu prima treapta pana la 90 biggrin.gif

ca altfel stau pe loc , iese mult fum si se tipa dai-o pe sport
cristic
@florin mai daca are asc masina acum ce vrei si tu biggrin.gif
florin83
oricum cand te dai scoti asc, dsc, esp....
Sorin
da ma era o idee daca era masina prin bucuresti , numai ma faceti sa visez in timpul programului
olyro2000
florinele , eu zic ca daca drumu e uscat te face alex.De-abia astept sa vad... smile.gif
io'sŪ
QUOTE (Sorin)
mai misto era 745i cu 540i, dar e plecat din bucuresti  :(

cred ca mi-o luam pana la 120 de la turbina

care 745 si de care 540???biggrin.gif
florin83
745-ul tau tongue.gif

540-ul cred ca e un e39 de 286cai biggrin.gif
speed
Ce o tot dati in barci atat??? Puneti-o de una mica si gata..... :supz:
florin83
deci.. cum a zis jaffar, pana la ~80km/h eram in fatza, dupa care m-a depasit..
la 130-140 cand am pus frana era cu o masina si ceva in fatza mea..

pe film e o faza in care am ~6000 ture in a 3-a, adica 130 si ceva..fix inaintea acelei faze era cu ~ o masina in fata mea. cand am ajuns la maxim de ture in a 3-a am pus frana, deci pana acolo, la cadrul cu bordul e cursa..
el cica i-a dat si a 4-a biggrin.gif

haha... urmariti inceputul filmului.. ma uitam in oglinda dupa el.. smile.gif)smile.gif) eram ca pe la 1-a sper final - a-2a biggrin.gif
florin83
in prima poza se vede distanta dintre noi la 130 si ceva, aproape 140.
a 2-a poza e cu cateva fractiuni de sec dupa prima smile.gif

..la 100 alecs l-a depasit si apoi a fost trist

in film se vede ca se duce grav pt dupa ce am intrat pe rosu in a 3-a,am schimbat lejer pe a 4-asi am franat. Filmul dureaza 40 sec, dar cursa a durat exact pana la imaginea cu bordul, adica sec 13-14
florin83
concluzia:
pe 1-a ma uitam dupa el in oglinda, atat la figurat cat si la propriu (se poate vedea si in prima secunda a filmului) biggrin.gif
pe a 2-a sper final (80-90) m-a ajuns..
pe a 3-a m-a executat :unibrow:

se pare ca greutatea mea mai mare (~1450kg a mea (eu si sixx) vs ~ 1300kg lui (el si gabitza)) si tractiunea integrala si-au spus cuvantul.. smile.gif

la primavara as vrea sa vad 0-top speed.. nu stiu de ce, dar nu cred ca ma face biggrin.gif
io'sŪ
ba eu cred ca si acolo te v-a face, a trecut prea repede pe langa tine sa se plafoneze la viteza mai mare
tine cont ca aveti aceeiasi caroserie deci aerodinamica e la fel
florin83
v-am mai zis.. filmul e inselator. Urmariti-l pana la momentul cand e filmat bordul meu. ma depaseste, dar distanta ramane oarecum la fel.. dupa ce e filmata din nou strada se poate vedea cum tzasneste mai tare. acolo am schimbat a 4-a, am luat picioru de pe acceleratie si m-am bagat pe banda lui..

La viteza se simte si motorul mai mare.. nu stiu cat are el viteza maxima "la carte", da pun pariu ca la mine e mai mare.. biggrin.gif
mertan
stiu eu pe cineva care are un 325ix, si a renuntat la tractiune integrala si acuma e doar spate(baiat destept). :unibrow:
mertan
eu asha zic. cine stie ce o fi facut. o fi scos planetare de pe fatza. habar nu am/ o sa il intreb.
alex230ro
QUOTE (florin83)
in prima poza se vede distanta dintre noi la 130 si ceva, aproape 140.  
a 2-a poza e cu cateva fractiuni de sec dupa prima smile.gif

..la 100 alecs l-a depasit si apoi a fost trist

in film se vede ca se duce grav pt dupa ce am intrat pe rosu in a 3-a,am schimbat lejer pe a 4-asi am franat. Filmul dureaza 40 sec, dar cursa a durat exact pana la imaginea cu bordul, adica sec 13-14

Am schimbat a 4-a asta stiu sigur biggrin.gif acuma nu sunt sigur daca la 130 sau 140 smile.gif oricum pe a 2-a am recuperat tot ce am pierdut pe 1-a, adica cam o masina cat aveai tu avans.Pe top speed nu stiu ce sa zic vedem la primavara,dar daca imi pun diff de 4,10 o sa fie deja irelevanta aceasta problema biggrin.gif .PS:204 km/h vad ca zice in talon la mine la top speed :eek: deci cred ca ma faci sad.gif PPS:pune ma filmu sa vada lumea clar
florin83
filmul nu-l pun din motive evidente :ninja:

la mine in talon scrie 212 la vit maxima tongue.gif

degeaba ai tu top speed mai mare cu 5km/h, daca o sa ai nevoie de 10 km sa-l ajungi

eu cred ca la viteze mari o sa se vada motorul mai mare si caii in plus.. biggrin.gif.. aerodinamica fiind aceiasi..

Alex, distanta de la 100 era cam de juma de masina in favoarea ta, cred ca alea 0.2sec pe care le ai in minus pana la 100 conform cartii..

adica... cum ? in afara de faptul ca masina are geometria suspensiei fata diferita si devine foarte instabila, cum a facut asta ? a schimbat toata cutia si cardanul ? si a dat jos transmisia fatza ?

cred ca cel mai simplu a dat joc cutia de transfer si a pus un cardan lung, de la un 325 normal.. Nici eu nu vreau sa ma gandesc ce a iesit.. suspensia aia fata e gandita pt 4x4.. Decat sa faci asa ceva mai bine vinzi masina si iti iei una normala..

o sa facem misto de tine vreun an de zile si gata

ne dam? :unibrow:
alex230ro
QUOTE (florin83)
filmul nu-l pun din motive evidente  :ninja:  

la mine in talon scrie 212 la vit maxima tongue.gif

degeaba ai tu top speed mai mare cu 5km/h, daca o sa ai nevoie de 10 km sa-l ajungi

eu cred ca la viteze mari o sa se vada motorul mai mare si caii in plus.. biggrin.gif.. aerodinamica fiind aceiasi..

Alex, distanta de la 100 era cam de juma de masina in favoarea ta, cred ca alea 0.2sec pe care le ai in minus pana la 100 conform cartii..

adica... cum ? in afara de faptul ca masina are geometria suspensiei fata diferita si devine foarte instabila, cum a facut asta ? a schimbat toata cutia si cardanul ? si a dat jos transmisia fatza ?

cred ca cel mai simplu a dat joc cutia de transfer si a pus un cardan lung, de la un 325 normal.. Nici eu nu vreau sa ma gandesc ce a iesit.. suspensia aia fata e gandita pt 4x4.. Decat sa faci asa ceva mai bine vinzi masina si iti iei una normala..

o sa facem misto de tine vreun an de zile si gata

ne dam? :unibrow:

Hmm la top speed cred ca ma faci dar nu cred ca motorul mare te ajuta foarte mult ca oricum esti mai greu tongue.gif .
florin83
QUOTE (alex230ro)
Hmm la top speed cred ca ma faci dar nu cred ca motorul mare te ajuta foarte mult ca oricum esti mai greu tongue.gif .

eu nu sunt greu, masina in schimb e sad.gif
cristic
mai bine il rugati amandoi pe io's sa faca o liniutza ca sa va linistiti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (cristic)
mai bine il rugati amandoi pe io's sa faca o liniutza ca sa va linistiti biggrin.gif  :D  :D

daca ar mai baga si niste benzinica.... ca a mea e cam insetata, ii cam place sa bea!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
alex230ro
QUOTE (cristic)
mai bine il rugati amandoi pe io's sa faca o liniutza ca sa va linistiti biggrin.gif  :D  :D

Eu am zis ca nu fac tongue.gif Florin ar face dar numai in anumite conditii biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (alex230ro)
Eu am zis ca nu fac  :p  Florin ar face dar numai in anumite conditii biggrin.gif

si cam care ar fi ele??? conditiile? biggrin.gif
florin83
ti-am mai zis.. pe ploaie si pana in 50 tongue.gif (adica 1-a)
io'sŪ
:-k mdea.. s-ar putea sa ma faci
florin83
biggrin.gif biggrin.gif
da_joint
in cazul in care ninge afara...mergem si ne dam la Legal Racing!!! :unibrow:
florin83
pe mine ma batea gandu sa ma inscriu daca era etapa pe ploaie biggrin.gif

chiar.. si cu tine tre sa ma dau tongue.gif
Iulika0069
Vreau si ioooo!! smile.gif

Pana mea, in aproape 2 ani de cand am BMW nu am facut nici o liniuta! sad.gif
Nici macar un 0-100 sanatos... n-am avut cronometru smile.gif

Dece naiba mai tin herghelia, ca sa merg la consum minim (sau cu Tico)?! biggrin.gif

Deci, posesor de pisicuta insetata (tel: 0789.89.89.89), minim 200CP @6000rpm (am chip Rabanne hehe) caut partener(a) de "discutie" - adica sa nu discut cu respectivu(a) smile.gif

P.S. Masina are 1330Kg in talon, cam intotdeauna am plinul facut (deci inca ~50Kg) + cele vreo 80 de kile ale mele.. undeva spre 1500Kg, deci cam 7.5Kg/CP

So?! biggrin.gif
cristic
cred ca florin doarme!
mertan
cel mai bine e sa va dati in 2 modalitati. amandi sa avetzi cauciucuri de vara, sa aveti o portiune libera de asfalt, si sa va alergati pe 400 de metri. sau mai puteti sa faceti cu start lansat la 50 sau 70 la ora. eu asha zic ca ar fi bine, sa aveti fiecare sanse egale.
alex230ro
QUOTE (Iulika0069)

Dece naiba mai tin herghelia, ca sa merg la consum minim (sau cu Tico)?! biggrin.gif

Deci, posesor de pisicuta insetata (tel: 0789.89.89.89), minim 200CP @6000rpm (am chip Rabanne hehe) caut partener(a) de "discutie" - adica sa nu discut cu respectivu(a) smile.gif

P.S. Masina are 1330Kg in talon, cam intotdeauna am plinul facut (deci inca ~50Kg) + cele vreo 80 de kile ale mele.. undeva spre 1500Kg, deci cam 7.5Kg/CP

So?! biggrin.gif

Asteapta pana in primavara biggrin.gif se da Florin cu tine tongue.gif si in functie de cat de rau si-o ia poate ma dau si eu :unibrow:
florin83
cand ne dam? :unibrow:
Ionut
QUOTE (Iulika0069)

So?! biggrin.gif

hai ca o sa ma dau eu cu tine... :cool:
da_joint
chip rabanne.... laugh.gif deja a ajuns trade mark???
Sorin
ioane si pe urma va dati si cu marsarierul >? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.